5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи

[ware_item id=33][/ware_item]

Један од најчешћих начина за лако дељење датотека на Интернету је путем Торрентинга који се такође назива П2П или пеер то пеер дељење датотека. Чаролија се почиње дешавати када користимо бујицовање БитТоррент протокола и датотеке одмах започињу преузимање са семеровог система. Међутим, једну велику претњу са којом се суочавају сви Торрент корисници прати ДМЦА и ИСП. Ако их се ухвати, они ће подносити велике казне у случајевима кршења ауторских права, па чак и по тужби. Углавном је злочин на интернету. ДЦМА је недавно оборио познате торрент дивове попут ТоррентХоунд-а, Кицкасс-а и Торрентза.


Шта је решење?

Па, бујица може заиста бити забавна, али само под условом! Клик на тонове бескорисних веза одвешће вас нигде, уместо тога створиће вам пуно проблема. Дакле, овде желимо да решимо ваш проблем, морамо да вам набавимо леп ВПН који чува ваше тунелирање заштићеним и шифрираним. Учини да сте потпуни странац испред даватеља интернетских услуга. Тако да сада стварно знате која је чаролија ваших неколико потрошње на поуздана ВПН услуга могао бих да урадим? Тек након што се љубитељи Торрента упознају са најбољим ВПН-ом за Торрентинг, они играју паметније и штите своју приватност. ДЦМА и ИСП-ови не могу надмашити ВПН штит, што је једино што би Торрент љубитељи желели!

Перкови које добијате са ВПН-ом за торрентинг

Помоћу Торрентс ВПН-а лако можете преузети своје познате торенте Арров, Гаме оф Тхронес, Мр.Робот, Нетфликову кућу од карата, ХБО програме и шта све без да се уопште не бринете о тим обавештењима и ограничењима о кршењу ауторских права..

Брзе везе до најбољег ВПН-а за торентинг

 • НордВПН
 • Приватни приступ интернету
 • ЕкпрессВПН
 • Торгуард
 • ИПВанисх

НордВПН

Цена $ 3,49 / месец (Трогодишњи план)
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи 5000+ сервера у 60+ земаља
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи2048 битна енкрипција
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежиМулти-Логин истовремено за 6 корисника
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи30-дневна гаранција поврата новца
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежиПодржава Нетфлик са значајком СмартПлаи на апликацијама

Приватни приступ интернету

Цена $ 3,33 / месец (План за 1 годину)
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежиНуди анонимне опције плаћања
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежиКвалитет шифрирања са 7-дневном гаранцијом поврата новца
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежиБез записа & Неограничена пропусност
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи24/7 корисничка подршка
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи3284+ сервера у 24 земље

ЕкпрессВПН

Цена 8,32 УСД / месечно (Једногодишњи план)
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи 30-дневна гаранција поврата новца
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи До 256-битне енкрипције
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи Једноставна употреба апликација / софтвера
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи 24/7 Ливе Суппорт
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи 100+ сервера у 78 земаља

Торгуард

Цена 9,99 УСД / месечно
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежиНема правила за евиденцију
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежиДобро П2П дељење датотека
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежиПробно недељно суђење & Гаранција за повраћај новца
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи1600+ сервера у 50+ земаља
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежиОпенВПН, ППТП, Л2ТП / ИПсец, ССТП & иКЕв2

ИПВанисх

Цена 6,49 УСД / месечно
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежиВрхунске могућности апликација
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежиДобра брзина и поузданост
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мреживише од 40.000 анонимних ИП адреса
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи225+ сервера у преко 60 земаља
5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи7-дневна гаранција поврата новца

Упоредите ВПН-ове функције и функције и протоколе помоћу овог једноставног алата.

Разумевање Торрент ВПН

торрентвпн побољшана брзина бујице

Добијте супер велику брзину уз најбољи Торрент ВПН

Једноставним речима, Торрент ВПН је виртуелна приватна мрежа која се посебно користи као средство заштите и приватности. Цео процес безбедности и заштите догађа се са шифрованим тунелом преко интернета и уређаја који чува ваш идентитет скривеним. Не само то, већ ВПН такође штити ваше податке снажном енкрипцијом. Стога, чак и ако хакер упада у вашу мрежну сигурност, он неће моћи да погледа ваше личне податке, јер је свако ко може видети кодирана верзија ваших података. Такође проверите: Најбоља места за бујице у 2019. Најважније је да вас ништа не спречава да преузмете неограничене торенте када користите најбољи ВПН за Торрентинг. Можете преузети своје омиљене капетане Америка, доктора Странгеа, особу која занима, Јасон Боурнеа, Кс датотеке и многе друге без икаквих препрека. Не брините што нисмо споменули најновија и актуелна издања, можете их преузети преко торрент локација, али не заборавите да се повежете са торрент ВПН-ом на свом уређају. нордвпн за бујице

Торрент ВПН осигурава вашу приватност на сљедећи ниво

Већ знамо да власници ауторских права увек пазе на жртве кршења ауторских права. Али како они то раде? Пронаћи ће вас по вашој ИП адреси која даје вашу праву локацију или надгледа ваш интернет саобраћај. Као што додате торрент датотеку, ваш торрент клијент, ИП адреса и земља су одмах видљиви свима. Помоћу тога, тролови који се баве ауторским правима лако могу да прате вашу локацију. Најбољи ВПН за Торрентинг зауставља вашег даватеља услуга интернетских услуга за евидентирање ваших активности на мрежи.

Дакле, који је најбољи ВПН за торрентинг?

Знамо шта заправо траже љубитељи торрента: безбедност, заштита и брзина. Због тога смо, након спровођења неких тестова на ВПН-овима, осмислили 5 најбољих Торрент ВПН 2019 који вам дају све што желите као љубитељ Торрент-а. Да, преузели смо Како сам упознао вашу мајку, Присон Бреак, Гаме оф Тхронес и Фласх пре него што смо вам донели пресуду по којој је ВПН услуга угледна и поуздана. Дакле, направите свој избор и јавите нам се у одељку за коментаре ако има нешто у садржају који вас мучи.

НордВПН - Најбољи ВПН за торент

5 најбољих торрент ВПН-а за одржавање анонимности на мрежи

Толико је згодно да га неколико корисника сматра најбољим Торрент ВПН за п2п сврху. Већини Торрент корисника се свиђа јер је прилично приступачан за квалитетан ВПН, тј. 6,99 УСД месечно за годишњи пакет са перкетама уживања слободе преко Интернета без икакве цензуре и гео-ограничења. Ово је њихов једногодишњи план који обећава уштеду од 41%. Шта је боље? Дали су вам још примамљивије цене. Своје трогодишње планове Торрент своје омиљене емисије можете само за само 3,49 УСД месечно уштедети 70% на претплати.

Такође прочитајте: Како торент сигурно

Такође можете уживати:

 • Јасна политика дневника
 • Неограничена пропусност
 • Пакет пакета за избор
 • Нема гео-ограничења или цензуре
 • Географски дистрибуирана мрежа сервера
 • Систем подршке купцима са Ливе Цхатс
 • Торрент је подржан
 • 30-дневна гаранција поврата новца

Још увек сте чули најимпресивнију карактеристику: 4500 сервера широм света! Тако је, велика је шанса да ћете имати максималан избор сервера са НордВПН-ом без обзира где живите. То значи да ће брзина бујице бити бржа јер је оптерећење подијељено на 4500 сервера широм свијета.

Прочитајте НордВПН преглед

нордвпн за бујице

Приватни приступ интернету

Ако желите добру равнотежу брзине и цене, приватни приступ интернету је оно што бисте волели да користите. Постоји преко 3000 сервера на преко 26 локација сервера. Приватни приступ интернету је атрактиван ВПН за Торрентинг међу студентима и Торрентовим корисницима који не могу да приуште да троше превише на поуздан ВПН сваког месеца. Њихов Годишњи план потпуно уништава план НордВПН-а са само 3,33 УСД месечно! То је прилично близу онога што НордВПН наплаћује за свој двогодишњи план. Да ли сте спремни да чујете о њиховом двогодишњем плану? 2,91 долара месечно вероватно је најјефтинији ВПН велике брзине! Такође можете да користите:

 • Јефтина годишња цена претплате
 • Огроман избор сервера
 • Подржава 5 уређаја истовремено
 • ДНС и ИПв6 заштита од цурења
 • 7-дневна гаранција поврата новца

По питању перформанси, приватни приступ интернету није најбољи. Међутим, за Торрентинг би то могло добро да послужи. Они такође не нуде дуже бесплатне пробе, то су само 7 дана. Ипак, тестирање је показало да су и преузимање и брзина одлични.

ЕкпрессВПН

Предности употребе ЕкпрессВПН-а могу попуњавати странице и странице, пошто је један од топ-ВПН-а на врху листе за све сврхе, с друге стране, његови недостаци су готово занемарљиви у поређењу с предностима које он даје. Пре свега, даје гаранцију поврата новца у року од 30 дана, што је добра опција за ову погодност, јер су они први испадали месечну гаранцију. Остале погодности укључују:

 • Нема трупаца
 • Три истовремене везе
 • Неуспоредива услуга за купце
 • Сервери у 78 земаља
 • Бесплатни систем паметних имена домена (ДНС).

Екпресс ВПН имају своје главне сервере који се налазе на Британским Девичанским острвима, што им пружа боље услуге заштите и безбедности. Међутим, наши тестови показују да постоје минимални дневници веза и уопће не постоје евиденције употребе. Корисници П2П или Торрента обично прилично радо користе овај ВПН због заштите коју нуде без икаквог страха од законске надокнаде.

Проверите своју Торрент ИП адресу

Такође је одличан у погледу односа са купцима са форумима уживо и 24/7 услугом са врло љубазним и услужним представницима за бригу о купцима. Такође нуди апликације које се лако користе и које одговарају на ОС, Виндовс, иОС и Андроид. Невероватна погодност је та што користи прикривене сервере посебно у Хонг Конгу који значајно помажу порази Кинески ватрозид и интернет цензура свуда у свету. Постоји само један преварант који је прилично уочљив и то је његова цена. Али скупа ознака још увек није неразумна док гледамо невероватне услуге које овај ВПН пружа.

ИПВанисх

ИПВанисх се налази на врху листе, с обзиром на то да је свеобухватни круг. Омогућава одличан П2П саобраћај са преко 700 сервера на више од 60 локација широм света. Имају преко 40 000 ИП адреса које се користе да штите вашу праву ИП адресу од надлежних. Паметан је избор ако желите ВПН за торрент, јер пружају јаке протоколе попут ОпенВПН и Л2ТП / ИПсец. ИПВанисх софтвер је компатибилан са осам популарних оперативних система. Остале погодности су:

 • Нема политике евиденције
 • Подржава 5 уређаја одједном преко мреже
 • Импресивна брзина преузимања
 • Аутоматски прекидач
 • 7-дневна гаранција поврата новца

Међутим, његова цена је једини негативан резултат који би свако могао да одабере. ИПВанисх не нуди дуго бесплатно пробно раздобље од 30 дана. Једногодишњи план претплате је најбоље што вам можемо препоручити јер штедите 46% плаћајући 6,49 УСД месечно. Њихов план за 1 месец је изненађујуће скуп и скоро је дупло већи од оног који наплаћује НордВПН по цени од 10 УСД месечно. Они такође пружају тромесечни план од 8,99 УСД месечно који вам говори да не угрожавају цене. Међутим, тестирање показује да је изнад просека у свим ВПН функцијама, па му назив „алл-роундер“ сасвим одговара..

Торгуард

Најбољи је ВПН за старе ВПН кориснике због њихове разумљивости онога што ТорГуард заиста нуди. ТорГуард има преко 1600 сервера на преко 50 локација сервера. Можда ти се такође свиђа:

 • Подесивост на нивоу стручњака
 • Велики избор сервера
 • Подржава 5 корисника одједном
 • 24/7 корисничка подршка
 • прекидач за уклањање и спречавање цурења ДНС-а
 • нуди мноштво опција конфигурације

У погледу перформанси, можда није најбоље бирање и преузимање и брзина преноса нису били изванредни. Међутим, разлика није била тако уочљива, јер како смо тестирали ТорГуард, кашњење је било прилично велико. Такође прочитајте: Алтернатива за Кицкасс Торрент Један од недостатака је то што нуди само 7-дневну бесплатну пробну верзију новца и да уз компликацију можете вратити новац уколико то затражите у року од 7 дана од куповине. Са своја четири плана цена има просечну вредност за новац. Међутим, препоручујемо коришћење шестомесечног плана који нуди најбољу вредност према нашем тестирању, тј. 29,99 УСД за цео пакет. С друге стране, годишња претплата није нешто што смо сматрали атрактивним јер не даје нижу цену.

Торент ВПН ин Нутсхелл Један или више ових импресивних избора међу најбољим торрент ВПН-овима сигурно су вас већ сада запазили! Постоји много јефтиних опција за ВПН за Торрентинг вани. Међутим, саставили смо листу најпоузданијих који вам нуде најбољу вредност за новац и који најбоље раде за бујице. Не заборавите да одредите своје приоритете пре него што поново прођете кроз овај чланак, јер сваки Торрент корисник има своје специфичне захтеве.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments