Legjobb üzleti VPN-k 2019-ben – Bölcs beruházás

[ware_item id=33][/ware_item]

A virtuális magánhálózat gondoskodik arról, hogy a felhasználó privát módon és biztonságosan férjen hozzá a hálózat összes tartalmához blokkolás nélkül. A nagyvállalatok, valamint az otthon ülő emberek VPN segítségével bármilyen csatornán átjuthatnak. Sőt, a VPN előnyei az üzleti vállalkozások számára gyorsan növekednek. A VPN nagyon kedvezőnek bizonyult a kis- és középvállalkozások számára, mivel a világ rendkívül versenyképes. Minden sarokban vannak különféle induló vállalkozások, amelyek sok embert vonzanak munkájukhoz, és távol vannak a fehérekből álló munka nehéz körülményeitől. A technológiai fejlődésnek köszönhetően minden területen könnyű összegyűjteni az emberi erőforrásokat a kis vállalkozások számára, és akadályok nélkül hozzáférhet bármilyen adathoz..


Legnépszerűbb VPN megoldások kisvállalkozások számára

Miközben otthonról vagy az irodán kívül bárhol dolgozik, most már egyszerűen hozzáférhet a magán adatokhoz VPN-en keresztül. Az Ön IP-címének megkeresésével járó akadályok megszűnnek, ha VPN-szolgáltatást választanak. Az egyik legjobb VPN-megoldás a kisvállalkozások számára a VyprVPN, a HideMyAss és a SaferVPN. A személyes adatokhoz való hozzáférés költségei azonban kockázatot jelentenek, és ha nem biztosítják azokat, akkor a vállalkozások nagy kudarcot eredményezhetnek. E célból fontos, hogy az adatokat a legjobb VPN-szolgáltatás védje. Az egyik legjobb VPN szolgáltatásba történő befektetés hosszú távon számos előnnyel jár, mivel személyes adatait nem fenyegeti vele szemben. A VPN előnyei a vállalkozások számára egy olyan VPN-szolgáltatásba történő beruházással járnak, amely megfelel az üzleti igényeinek, és ugyanakkor megfizethető..

magyarázat az üzleti vpn-re

Kép-hitelek: www.orange-business.com

Minden VPN-nek megvan a sajátossága és bizonyos tulajdonságai, amelyek megkülönböztetik őket a többi részétől. A legjobb VPN-megoldások kiválasztása egy kisvállalkozás számára a saját döntése, amely a megfizethetőségétől és a kívánt VPN-ben keresett funkcióktól függ. A VPN üzleti felhasználásai növelték a keresletüket a VPN piacon, és ebben a sebességben az ügyfelek számos választhatnak a legjobb tulajdonságokkal rendelkező VPN-k közül. Ezek tartalmazzák:

NordVPN

A BestVPNDeals.com szakértői szerint a legjobb üzleti VPN a NordVPN. Biztosítja a vállalkozások számára egy átjárhatatlan adat titkosítási alagutat. Minden nagy és kicsi vállalkozás számára javasolt, hogy kérje meg ezt a VPN-szolgáltatót az online infrastruktúrájának megóvása érdekében az összes ott meglévő adatsértés ellen. Az NordVPN a Liverpool labdarúgó klub tulajdonában áll, amely elmondja nekünk, honnan jönnek. Könnyedén támaszkodhat erre a legfontosabb VPN-szolgáltatóra, amikor vállalkozása online biztonságát érinti.

VyprVPN

Az egyik legjobban értékelt VPN kiválasztásakor a VyprVPN lesz a legbiztonságosabb választása. Szolgáltatásuk kifogástalan, és kielégíti a kisvállalkozások számára dolgozók igényeit. A VyprVPN, amely az egyik legjobb VPN-megoldás a kisvállalkozások számára, alkalmazásokat biztosít az összes olyan platformon, ahol az üzleti adatok kezelésre kerülnek. A VyprVPN USP magában foglalja a kaméleon protokollját, amely megakadályozza a mély csomagok ellenőrzését.

A VPN előnye a kisvállalkozások számára az, hogy a vállalkozás számára dolgozó alkalmazottak javára működik, és védi a személyes adataikat, ideértve a fájlokat, e-maileket stb. irányítja őket üzleti vállalkozásuk alapításában. A vállalkozások számára a VPN alapvető követelménye az abszolút biztonság és az adatok védelme. A VyperVPN lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hozzanak létre egy privát VPN szervert, ahol az adatok a társaság és a kollégák számára egyszerűen elérhetők. A VyperVPN az egyik legjobb VPN-megoldás a kisvállalkozások számára, miután sok kisvállalkozás beruházott bele, és elégedett volt az eredményekkel. Ezenkívül három napos próbaverziót kínál a potenciális ügyfelei számára annak bizonyítására, hogy ez a többiek között a legjobb VPN kisvállalkozások számára.

HideMyAss

A VPN-ipar egyik legismertebb neve a HideMyAss, amely a népszerű a hatékony ügyfélszolgálat miatt, ezért magas ügyfélkörrel rendelkezik..

A VPN előnyei a kisvállalkozások számára a biztonságos élő csevegéseket foglalják magukban, amelyeket a HideMyAss biztosít, és ha véletlenül probléma merül fel a szolgáltatásuk használata közben, a jegyrendszer megkönnyíti a probléma megszabadulását. Ez a kisvállalkozások számára készült VPN-megoldás megkönnyíti a felhasználók számára az adatok védelmét. Ugyanakkor, akárcsak a VyperVPN, üzleti terveket kínálnak a kisvállalkozások számára. Ebben az esetben azonban a felhasználónak szükség esetén kérnie kell ezeket a terveket.

SaferVPN

Ez a VPN egyéniséget teremt önmagában azáltal, hogy felhasználóbarát asztali klienst biztosít, amely mind Android, mind iPhone készülékekhez alkalmazást kínál.

Ügyfélszolgálatuk teszi őket az egyik legjobb VPN-nek és népszerűvé a kisvállalkozások vállalkozói körében. A SaferVPN potenciális vásárlói hosszabb ideig térnek vissza, miután kipróbálták a 14 napos próbapénzt pénz-visszatérítési garanciával és egy ingyenes 24 napos próbaidőszakkal, ami a kisvállalkozások számára az egyik legjobb ingyenes VPN-t kínálja..

Átlagos VPN-k a kisvállalkozások számára

Sokszor az a döntés, amely befolyásolja a jobb VPN kiválasztását, nem az, amikor a legjobb lehetőségeket keresi, hanem amikor tudod, melyik nem olyan jó az Ön számára. A következő VPN-eknek vannak néhány előnyük, de ezek a nem túl jó vagy az átlagos VPN választás kategóriájába tartoznak..

PureVPN

Ez a kisvállalkozások számára készített VPN-megoldás lehet, hogy nem minden szempontból a legmegfelelőbb választás, azonban mérsékelten jó, ha csak tisztességes szolgáltatásokat kínál, nagyon olcsó áron..

Annak ellenére, hogy erős területei között szerepel egy hitelesített VPN-élmény, amellett, hogy az üzleti tervek mellett megfizethető díjakat kínálnak. Másrészről, a PureVPN hiányossága a port továbbítással kapcsolatos titoktartásban sok kérdést vet fel a felhasználóitól, amelynek eredményeként a potenciális ügyfelek átváltanak más VPN szolgáltatásokra.

ibVPN

Néhány előnye megnevezéséhez az ibVPN legjobb tulajdonsága egy olyan protokoll kiválasztása, amelyet a felhasználó megfelelőnek tart. Választhat az OpenVPN, az SSTP protokoll és a PPTP között & L2TP. Az IbVPN, mint egy romániai székhelyű vállalat, 43 országban mintegy 100 szerverrel rendelkezik, amely hat órás ingyenes próbaverziót kínál ügyfeleinek. Lehet, hogy ez a VPN nem a legpontosabb választás a kisvállalkozások számára, azonban próbaidőjük legalább jó módszer annak ellenőrzésére, hogy megfelel-e az Ön igényeinek.

A legjobb tűzfal- és VPN-megoldások kisvállalkozások számára

A VPN előnyei a kisvállalkozások számára és a tűzfal előnyei nagyon hasonlóak; rendkívül hasznosak azoknak a vállalkozásoknak, amelyek blokkolni akarják a hálózati forgalmat, és biztonsága korlátozza az esetleges számítógépes támadásokat. A kisvállalkozások számára a legjobb tűzfalak és VPN-megoldások ugyanazt a célt szolgálják, kissé eltérő funkciókkal. Lehetnek hardver vagy szoftver formájában. Szoftverek esetén azok célja a telepített PC-k biztosítása, míg a hardver esetén a hálózat összes számítógépét védi, és a kisvállalkozások számára megfizethető. A kisvállalkozások tulajdonosai megtapasztalták a tűzfalak használatát, és a következő lehetőségekkel jöttek létre, amelyek a legmegfelelőbben szolgálják céljaikat:

  • Órák tűzoltója
  • Fortinet
  • Sonicwall
  • Kerio vezérlés

További részletekért vegye fel a kapcsolatot a BestVPNdeals céggel, vagy írja meg nekünk értékes visszajelzését, és küldje el a [email protected] címre..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments