Ez az oka annak, hogy 2019-ben minden utazó VPN-t használjon

[ware_item id=33][/ware_item]

Aki nem akarja megutazni a világot, vagy mondjuk csak az utazást, és fedezze fel szülőföldjének különféle városait. Miközben akár több ezer dollárt takaríthat meg, túlvásárolhat, felkészülhet az utazásra, még egy dolgot ki kell egészítenie az utazáshoz szükséges dolgok listájához. És mit gondolsz, milyennek kellene lennie? Beszéljünk csak a biztonságáról, különösen az online biztonságról. Az utazás csak akkor biztonságos, ha biztonságban van, különben rémálommá válik. Utazás közben elkerülhetetlenül nyilvános Wi-Fi-hozzáférési pontokat, kávézókban, a repülőtéren és más helyeken használ..


Ez az oka annak, hogy 2019-ben minden utazó VPN-t használjon

Tegyük fel, mondjuk, hogy online jegyet rendel nyilvános Wi-Fi-vel, nem félsz-e attól, hogy ismeretlen személyek be tudnak ütni a személyes adataiba? Jól. ez nem meglepő! A számítógépes bűnözőknek mindig van esélyük arra, hogy nyomon kövessék személyes adatait. Könnyen megszerezheti felhasználóneveit, hitelkártya adatait és jelszavait, ha az adatai nem vannak titkosítva. És ki lehetne jobb áldozataik, mint az utazók?

Szóval biztonságban vagy, amikor a nyilvános Wi-Fi-t használja? Egyáltalán nem! Mindazonáltal mindig van megoldás. Ebben az esetben a megoldás nem más, mint VPN. A VPN használata utazáshoz sok előre nem látható bajtól megmenthet. Ha módot keres a probléma megszabadítására, akkor ne keressen tovább. Itt található az útmutatás arról, hogyan lehet VPN-t használni utazás során, miért kellene használni a VPN-t, és melyik a legjobb VPN-szolgáltató.

Miért van egy VPN, amelyre szükség van az utazáshoz??

A VPN valójában hidat hoz létre közted és internetes tevékenységei között, és senki másnak nincs lehetősége arra, hogy bemélyedjen az Ön adataiba. Nem ez teszi a VPN-t a legmegfelelőbbnek az utazáshoz? Természetesen, igen! Nézzük meg, hogy milyen csodálatos dolgokat tehet egy VPN utazás közben.

Hozzáférést biztosít korlátozott webhelyekhez

Az utazáshoz használt VPN segítségével hozzáférhet olyan webhelyekhez is, amelyeket néhány országban gyakran blokkolnak. Mi kell még? Például a Netflix. Ez még nem érhető el az összes országban, de húzhat egy mindent, egy VPN használatával nézheti meg kedvenc sorozatát..

Érdekes tudni, hogy egy VPN hogyan csinálja ezt; titkosítja az Ön adatait és online tevékenységeit, elrejti a tartózkodási helyét és az IP-címét, tehát névtelenné téve az interneten keresztül. Ez viszont lehetővé teszi egyes országok korlátozott webhelyeinek elérését. Tehát, függetlenül attól, hogy Kínában a Facebook-ot, vagy a Solo Traveler alkalmazást akarja-e használni egyes országokban, ahol ez blokkolva van, használhatja a VPN, amikor Kínába utazik vagy bárhol, megtörheti a korlátozást, és szabadon böngészhet a Facebookon vagy bármely más blokkolt webhelyen. Tehát az utazás közben valóban nagyon szabad érzés csak a legjobb VPN-re van!

Sőt, ez az előny nem csak utazáskor, hanem otthon ülve is hasznos. Csak arra van szükség, hogy csatlakozzon egy másik ország webhelyéhez vagy szerveréhez, és szabadon hozzáférjen az összes kívánt webhelyhez!

Védi a hamis Wi-Fi hozzáférési pontoktól

A számítógépes bűnözők túljutnak a fedélzeten, és még hamis Wi-Fi-hozzáférési pontokat is beállítanak, így könnyen csapdába eshetnek. A VPN használatával, még ha csatlakozik is a Wi-Fi-hez, online tevékenysége titkosítva lesz, így védett. Mennyire jó a hackerek ingyenes Wi-Fi használata, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság miatt!

Megőrzi a személyes adatait

A bevitt adatokat, például a jelszavakat, az e-maileket és a hitelkártya-adatokat a VPN miatt mindenféle baleset ellen védik. Foglalhat repülést Wi-Fi-vel a kedvenc kávézójában, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy valaki más megvizsgálja a bank adatait. Hát nem ilyen praktikus? Használhat VPN-t és foglalhat szállodai jegyeket, cserélhet pénzt a számláin, végezhet online banki tevékenységeket, és mi nem! Mivel adatai titkosítva lesznek, az nem kerül feltörésre vagy nyilvánosságra. Még a VPN-szolgáltatásoknak is van olyan irányelve, hogy ne jelentkezzen be az adathasználatba, ami mindenféle aggálytól megment.

A legjobb utazási VPN-k, amelyekbe befektetni kell

NordVPN

Az egyik legerősebb VPN-szolgáltató tetején a toplistánk. Szinte a világ minden nagyobb országában több mint 5000 szerverrel rendelkezik, amely felhasználóbarát alkalmazást kínál. Ez biztosítja a felhasználók számára egy nagyon erős adattitkosítási réteget, amely szinte lehetetlenné teszi a hackerek számára, hogy feltörjék személyes és szakmai adatait még olyan nyilvános wifi-n is, amelyet utazás közben használnia kell. Ezért ez a VPN szolgáltató kötelező VPN az utazók számára.

ExpressVPN

Az Express VPN rendelkezik a legjobb rangsorolással az összes többi VPN között. Ez megkönnyíti a biztonságos kapcsolat- és adatvédelmi eszközök használatát. Az adatok titkosítva vannak, mint mindig. Az Express VPN a legjobb védelmi szolgáltatásokat is értékeli, ezért rendszerük nem jelentkezik be az Ön adathasználatába. Névtelen maradsz, szigorúan névtelen.

VyprVPN

Mivel most már tudjuk, mennyire nem biztonságosak online tevékenységeink utazásaink során, elsődleges prioritássá vált az, hogy először megtesszük a biztonsági intézkedéseket. És a VyprVPN használatával egyetlen hackerek és lehallgató sem lophatják el személyes adatait. A VyprVPN a legjobb elérhető VPN az Ön szolgáltatásához. Ez határozottan titkosítja és lehetővé teszi biztonságos kapcsolat létesítését, megszakítja a kormány által bevezetett korlátozásokat, és semmiféle hackernek nem ad lehetőséget. Körülbelül 70 plusz szerverhely van, tehát a választás korlátlan. Minden webhelyét, IP-címét, helyét és online tevékenységét védje a VyprVPN.

Olvas: A VyprVPN áttekintése 2019

Meglepő módon Kínában is hatékonyan működik. Kína egyike azoknak az országoknak, amelyek aktívan megpróbálják blokkolni még a VPN szolgáltatásokat is, mivel segít böngészni korlátozott webhelyeikben. A VyprVPN-nek azonban nincs korlátozása, ezt a VPN-t Kínába utazva érheti el. Ennek oka Kínában való felhasználhatósága az, hogy a VyprVPN-nek nincs Kínában működő kiszolgálója, tehát valószínű, hogy nem követik a kormány rendeleteit.

Privát internet-hozzáférés

Ne felejtse el még a apró részleteket sem, amikor utazik. Az internetes biztonságnak mindenekelőtt a legfontosabb prioritásnak kell lennie. Csakúgy, mint ne felejtse el kezét a kedvenc bikini-hez, ne felejtse el az online biztonságot, mielőtt el nem érné kedvenc helyét. A PIA-nak kell a következő választásnak lennie az utazási VPN-listában. Ez lehetővé teszi, hogy korlátozás nélkül akár 5 eszközt is használjon, és a legjobb ügyfélszolgálatot nyújtja Önnek

Tehát nyilvánosságra hoztuk, hogy mennyire fontos a VPN az utazáshoz, és mely VPN-t kell választania. Manapság nem meglepő, hogy a számítógépes bűnözők bárhol is zavarnak veled. Az utazási VPN-rel azonban jelentős online baleseteket menthet. Kétségtelenül megvédi Önt mindenféle személyazonossági lopástól, és eljuttatja a hozzáférhetetlen webhálózatok használatához. Iratkozzon fel a legjobb VPNS-re az utazáshoz, és élvezze az utazást.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments