5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online

[ware_item id=33][/ware_item]

A fájlok megosztásának egyik leggyakoribb módja az interneten a Torrenting révén, amelyet P2P vagy peer to peer fájlmegosztásnak is hívnak. A varázslat akkor kezd megtörténni, amikor a BitTorrent Protokoll torrentot használjuk, és a fájlok azonnal elkezdenek letölteni a vetőgép rendszeréből. Azonban az egyik legfontosabb veszélyt, amellyel minden Torrent felhasználó szembesül, a DMCA és az internetszolgáltatók figyelik. Ha elkapnak, akkor komoly pénzbírságot kell fizetniük a szerzői jogok megsértése esetén, sőt perekkel is. Ez főleg az interneten elkövetett bűncselekmény. A DCMA nemrég lelőtte azokat a híres Torrent óriumokat, mint a TorrentHound, a Kickass és a Torrentz..


Mi a megoldás?

Nos, a kínzás valóban szórakoztató lehet, de csak akkor, ha helyesen végezzük! Rengeteg haszontalan linkre kattintva sehova sem juthat, sok problémát okozhat. Tehát itt szeretnénk megoldani a problémáját, és be kell szereznünk egy szép VPN-t, amely védi és titkosítja az alagút védelmét. Legyen teljesen idegen az internetszolgáltatók előtt. Tehát most már igazán tudja, milyen varázslatos a néhány ráfordítása megbízható VPN szolgáltatás tehetné? Csak azután, hogy a Torrent szerelmesei megismerik a Torrenting legjobb VPN-jét, okosabban játszanak és védelmezik a magánéletüket. A DCMA és az internetszolgáltatók nem haladhatják meg a VPN pajzsot, amely az egyetlen, amit a Torrent szerelmesei kívánnának!

A villámlásért a VPN használatával járó előnyök

A Torrents VPN segítségével könnyedén letöltheti híres Arrow, Game of Thrones, Mr.Robot, Netflix Házkártyák, HBO programok torrentjeit, és miáltal nem is kell aggódnia a szerzői jogok megsértéséről szóló értesítések és korlátozások miatt..

Gyors linkek a torrenting legjobb VPN-hez

 • NordVPN
 • Privát internet-hozzáférés
 • ExpressVPN
 • Torguard
 • IPVanish

NordVPN

Ár 3,49 USD / hó (3 éves terv)
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online 5000+ szerver több mint 60 országban
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online2048 bites titkosítás
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen onlineTöbb bejelentkezés 6 felhasználónak egyszerre
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online30 napos pénzvisszafizetési garancia
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen onlineTámogatja a Netflix alkalmazást a SmartPlay szolgáltatás segítségével

Privát internet-hozzáférés

Ár 3,33 USD / hó (1 éves terv)
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen onlineNévtelen fizetési lehetőségeket kínál
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen onlineMinőségi titkosítás 7 napos pénz-visszafizetési garanciával
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen onlineNincs napló & Korlátlan sávszélesség
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online24 órás ügyfélszolgálat
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online3284+ szerver 24 országban

ExpressVPN

Ár 8,32 USD / hónap (1 éves terv)
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online 30 napos pénzvisszafizetési garancia
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online Akár 256 bites titkosítás
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online Könnyen használható alkalmazások / szoftverek
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online 24/7 élő támogatás
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online 100+ szerver 78 országban

Torguard

Ár 9,99 USD / hónap
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen onlineNincs naplózási politika
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen onlineJó P2P fájlmegosztás
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online1 hetes próba & Pénzvisszafizetési garancia
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online1600+ szerver 50+ országban
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen onlineOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

IPVanish

Ár 6,49 USD / hónap
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen onlineKiváló alkalmazás jellemzői
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen onlineJó sebesség és megbízhatóság
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen onlinetöbb mint 40 000 névtelen IP
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online225+ szerver több mint 60 országban
5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online7 napos pénz-visszafizetési garancia

Hasonlítsa össze a VPN jellemzői és protokolljai alapján ezt az egyszerű eszközt.

A Torrent VPN megértése

torrentvpn javította a torrent sebességet

Szupergyors sebesség a legjobb Torrent VPN-sel

Egyszerű szavakkal: a Torrent VPN egy virtuális magánhálózat, amelyet különösen biztonsági és adatvédelmi eszközként használnak. A biztonság és a védelem teljes folyamata egy titkosított alagútban zajlik az interneten és az eszközökön keresztül, amely titokban tartja az Ön személyazonosságát. Nemcsak ezt, hanem egy VPN is titkosítással védi adatait. Ezért még ha egy hackert támad meg a hálózati biztonságban, nem fog tudni megvizsgálni a személyes adatait, mivel mindenki láthatja, az információ kódolt változata. Ellenőrizze még: Legjobb torrent fájlok 2019-ben. A legfontosabb, hogy semmi nem akadályozza meg a korlátlan torrentek letöltését, ha a torrentinghez a legjobb VPN-t használja. Töltse le kedvenc Amerika kapitányát, a Strange Doctor-t, az érdeklődő személyt, a Jason Bourne-t, az X fájlokat és még sok más akadályok nélkül. Ne aggódjon, hogy nem említettük a legfrissebb és a legfrissebb kiadásokat, és letöltheti azokat a torrent oldalakon keresztül, de ne felejtse el csatlakozni a torrent VPN-hez az eszközén. nordvpn a torrentingért

A Torrent VPN biztosítja az adatvédelmét a következő szintre

Már tudjuk, hogy a szerzői jogok tulajdonosai mindig keresik a szerzői jogok megsértésének áldozatait. De hogyan csinálják ezt? Vagy az Ön IP-címe alapján találja meg, amely megadja a valódi tartózkodási helyét, vagy megfigyeli az internetes forgalmat. A torrent fájl hozzáadásakor a torrent ügyfél, az IP cím és az ország azonnal mindenki számára látható. Ezzel a szerzői jogú trollok könnyen nyomon követhetik a helyét. A Torrenting számára a legjobb VPN megállítja az internetszolgáltatót, hogy online rögzítse tevékenységeit.

Szóval, mi a legjobb VPN a torrentinghez?

Tudjuk, hogy a Torrent szerelmesei alapvetően mit keresnek: biztonság, védelem és sebesség. Ezért, néhány VPN-teszt elvégzése után 5 legjobb Torrent VPN 2019-rel álltunk elő, amelyek mindazt megadják, amelyet Torrent szeretőként szeretne. Igen, letöltöttük azt, hogy miként találkoztam az anyáddal, a Prison Break-szel, a Trónok játékával és a Flash-szel, mielőtt meghoztuk döntésünket arról, hogy a VPN-szolgáltatás hiteles és megbízható. Tehát döntsön, és tudassa velünk a megjegyzés szakaszban, ha van valami a tartalomban, amely zavar.

NordVPN - a Torrent legjobb VPN-je

5 legjobb Torrent VPN, amely névtelen online

Annyira kényelmes, hogy több felhasználó úgy véli, hogy a legjobb Torrent VPN p2p célra. A legtöbb Torrent-felhasználónak ez tetszik, mert megfizethető egy jó minőségű VPN-hez, azaz havonta 6,99 dollárt egy éves csomaghoz, azzal a különbséggel, hogy élvezze az interneten való szabadságot bármilyen cenzúra és földrajzi korlátozás nélkül. Ez az egyéves tervük, amely 41% -os megtakarítást ígér. Mi jobb? Még inkább csábító árakat adtak neked. Torrentje a kedvenc műsorai csak 3,49 dollár / hó, a 3 éves tervükkel, amely 70% -ot takarít meg az előfizetésednél.

Olvassa el még: Hogyan lehet biztonságosan torrentolni

Élvezheti az alábbiakat:

 • Tiszta naplózási politika
 • Korlátlan sávszélesség
 • Válogatható csomagok közül
 • Nincs földrajzi korlátozás vagy cenzúra kérdés
 • Földrajzilag elosztott szerverhálózat
 • Ügyfélszolgálati rendszer élő csevegésekkel
 • Torrent támogatva
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Még nem hallotta a leglátványosabb funkciót: 4500 szerver az egész világon! Így van, nagy esély van arra, hogy a NordVPN-mel rendelkező szervereket a lehető legnagyobb mértékben választja, függetlenül attól, hogy hol laksz. Ez azt jelenti, hogy a torrent sebesség gyorsabb lesz, mivel a terhelés 4500 szerver között oszlik meg az egész világon.

Olvassa el a NordVPN ismertetőt

nordvpn a torrentingért

Privát internet-hozzáférés

Ha jó sebesség- és ár-egyensúlyt szeretne, akkor a privát internet-hozzáférés az, amit szívesen használ. Több mint 3000 szerver működik több mint 26 szerverhelyen. A privát internet-hozzáférés vonzó VPN-t jelent a torrenting számára a hallgatók és a torrent-felhasználók körében, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy havonta túl sok pénzt költenek egy megbízható VPN-re. Éves tervük teljesen megsemmisíti a NordVPN tervét, csupán havi 3,33 dollárért! Ez közel áll ahhoz, amit az NordVPN számít fel a 2 éves tervükért. Készen állsz hallani a kétéves tervüket? Havonta 2,91 USD valószínűleg a legolcsóbb nagy sebességű VPN! Használhatja:

 • Olcsó éves előfizetési ár
 • Hatalmas szerverválaszték
 • 5 eszközt támogat egyszerre
 • DNS és IPv6 szivárgásvédelem
 • 7 napos pénz-visszatérítési garancia

A teljesítmény szempontjából a magán-Internet hozzáférés nem a legjobb. A Torrenting számára azonban nagyon jól tudott szállítani. Nem kínálnak hosszabb ingyenes próbaidőszakot is, csak 7 napra. A tesztelés azonban azt mutatta, hogy a letöltés és a sebesség is kiváló.

ExpressVPN

Az ExpressVPN használatának előnyei kitölthetik az oldalakat és az oldalakat, mivel ez az egyik legjobban felsorolt ​​VPN minden célra, viszont hátrányai szinte elhanyagolhatóak az előnyeihez képest. Mindenekelőtt egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát ad, amely jó opcióvá teszi ezt az ellátást, mivel ők voltak az elsők, akik a havi garanciát imádták. Egyéb előnyök a következők:

 • Nincs napló
 • Három egyidejű kapcsolat
 • Összehasonlíthatatlan ügyfélszolgálat
 • Szerverek 78 országban
 • Ingyenes intelligens domain névrendszer (DNS).

Az Express VPN fő szerverei a Brit Virgin-szigeteken helyezkednek el, ami jobb védelmet és biztonságot nyújt számukra. Teszteink azonban azt mutatják, hogy minimális a csatlakozási napló, és egyáltalán nincs felhasználási napló. A P2P vagy a Torrent felhasználók általában örömmel használják ezt a VPN-t az általuk kínált védelem miatt, a jogi megtérüléstől való félelem nélkül..

Ellenőrizze a torrent IP-címét

Nagyon jó az élő chat-fórumokkal való ügyfélkapcsolatok és a nagyon barátságos és segítőkész ügyfélszolgálati képviselők 24 órás szolgáltatása szempontjából is. Ezenkívül könnyen használható alkalmazásokat kínál, amelyek reagálnak az operációs rendszerre, a Windowsra, az iOS-re és az Androidra. Az egyik lenyűgöző perk, hogy lopakodó szervereket működtet, különösen Hongkongban, amelyek jelentősen segítenek legyőzni a kínai nagy tűzfalat és az internetes cenzúra a világ minden táján. Csak egy con, amely nagyon észrevehető, és ez az ára. De az drága címke egyáltalán nem ésszerűtlen, mivel a VPN által nyújtott csodálatos szolgáltatásokkal foglalkozunk.

IPVanish

A sokoldalúság szempontjából az IPVanish a lista tetején helyezkedik el. Kiváló P2P-forgalmat biztosít több mint 700 szerverrel, a világ több mint 60 helyszínén. Több mint 40 000 IP-címük van, amelyek valódi IP-címét megvédik a hatóságoktól. Ez egy okos választás, ha VPN-t akar a torrenthoz, mivel erős protokollokat kínálnak, mint például az OpenVPN és az L2TP / IPsec. Az IPVanish szoftver kompatibilis nyolc népszerű operációs rendszerrel. További előnyök:

 • Nincs naplózási politika
 • Egyszerre 5 eszközt támogat a hálózaton keresztül
 • Lenyűgöző letöltési sebesség
 • Automatikus lekapcsoló
 • 7 napos pénz-visszafizetési garancia

Ennek ára azonban az egyetlen negatív elem, amelyet bárki kiválaszthatott. Az IPVanish nem kínál hosszú, 30 napos ingyenes próbaverziót. Az egyéves előfizetési terv a legjobb, amit javasolhatunk, mivel 46% -ot spórol meg, havonta 6,49 dollárt fizet. Az 1 hónapos terv meglepően drága, közel kétszerese annak, amelyet a NordVPN havi 10 dollárért számolt fel. Biztosítanak egy 3 hónapos tervet is, amely 8,99 USD / hónap, amely azt mondja, hogy nem veszélyeztetik az árakat. A tesztelés azonban azt mutatja, hogy az összes VPN-szolgáltatásban meghaladja az átlagot, tehát az „sokoldalú” név jól illeszkedik.

Torguard

Ez a legjobb VPN a régi VPN felhasználók számára, mert érthetőek a TorGuard által valóban kínált szolgáltatások miatt. A TorGuard több mint 1600 szerverrel rendelkezik, több mint 50 szerverhelyen. Akár ez is tetszhet:

 • Szakértői szintű konfigurálhatóság
 • Hatalmas szerverválaszték
 • Egyszerre 5 felhasználót támogat
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • kill kapcsoló és a DNS szivárgás megelőzése
 • rengeteg konfigurációs lehetőséget kínál

Teljesítmény szempontjából talán nem a legjobb választási és letöltési és feltöltési sebesség volt rendkívüli. A különbség azonban nem volt olyan észrevehető, mert mivel a TorGuard-ot teszteltük, a késés nagyon magas volt. Olvassa el még: Alternatívák a Kickass Torrent-hez Az egyik hátránya, hogy csak 7 napos ingyenes pénz-visszafizetési próbaverziót kínál, és azzal a bonyodalommal jár, hogy a pénzt visszatérítheti, ha a vásárlástól számított 7 napon belül igénylik. Négy árképzési tervükkel elérhető egy átlagos ár-érték arány. Azt javasoljuk azonban, hogy használja azt a hat hónapos tervet, amely a tesztelésünk szerint a legjobb értéket kínálja, azaz 29,99 USD a teljes csomagra. Másrészt az éves előfizetés nem olyan, amit vonzónak találtunk, mivel nem ad olcsóbb díjat.

Torrent VPN dióhéjban A Torrent VPN-k közül ezek közül a lenyűgöző választások közül egynek vagy többnek most fel kellett figyelnie! Rengeteg olcsó lehetőség van a VPN számára a torrentinghez. Összeállítottuk azonban a legmegbízhatóbb listát, amelyek a legjobb ár-érték arányt nyújtják, és amelyek a leghatékonyabbak a kínzáshoz. Ne felejtse el meghatározni prioritásait, mielőtt újra elolvassa ezt a cikket, mivel minden Torrent felhasználónak megvannak a sajátos igényei.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments