5 legjobb játék VPN 2019 a DieHard Gamers számára

[ware_item id=33][/ware_item]

legjobb játék vpn-üzlet


Bár a VPN szolgáltatás megválasztásakor a dolgok sokkal meggyőzőbbek lehetnek a Torrent és a biztonsági szerelmesek számára, a játékosok számára ez mindig kemény dió. Ennek oka nem az, hogy a játékosok legyőzhetetlenek, hanem azért, mert nagyon jellemzőek egy olyan szolgáltatásra, amely a sebesség. Ez a kihívás volt a játékosok számára a VPN elérése előtt, mielőtt a dolgok jobbra változtak. Ennek ellenére számos oka van annak, hogy miért válassza a legjobb VPN-t a játékhoz, amely a legcsodálatosabb élményt nyújtja valaha. Ez az oka annak:

Jobb az irányítás, a játék jobb!

Kevés VPN-oldal valóban arra ösztönözte szolgáltatásait, hogy a játékosok napja legyen. Ezek a szolgáltatások úgy érezték, hogy a játékosok nem voltak elégedettek, mert a sebesség veszélybe került. Tudták, hogy a játék elvesztése csak a kapcsolat késése miatt szívszorító. Szerencsére néhány szerencsejáték-VPN-szolgáltató legyőzte ezt az akadályt. Olyan hatalmas Tier-1 hálózatokat nőttek ki, amelyek a lehető leggyorsabb csatlakozási sebességet adták nekik.

Egy másik dolog, amely vonzóbb a játékosok számára, mint bárki más, az, hogy az ilyen kapcsolatok szintén csökkentik a késleltetést és a ping-ot. Ez azért volt lehetséges, mert a játékszervező VPN szolgáltatók nagyon közel helyezkedtek el a szervereikhez a fő játékszerverekhez. Ez lehetővé tette az útvonalak lerövidítését a játékszerverek és a felhasználók között. Tehát, fizikailag távol a szerverektől egyáltalán nem jelent problémát gyorsabb útvonalak keresése virtuális megoldásokkal.

A VPN-k gyűlölik a korlátozásokat ugyanúgy, mint a játékosok

Ez lehet a legjobb vétel a játék VPN eléréséhez. A játékosok utálják, ha csak bizonyos játékokat használnak a helyükön, és soha nem próbálkoznak más játékokkal, amelyek érdeklődésüket felhívják. A játékhoz használt VPN megoldja ezt az akadályt. Mert gyakorlatilag élvezheti a világ bármely régiójának kiber-előnyeit anélkül, hogy ott a fizikailag jelen lenne, a VPN-nek köszönhetően; nem probléma a korlátozások feltörésével egy játék VPN-kapcsolaton keresztül. Valójában egy olyan játék, amelyet még nem vezettek be az Ön országában, olyan luxus, amelyet a VPN segítségével igénybe vehet anélkül, hogy megszegi a feltételeket, mert senki sem tudja kitalálni az Ön tényleges tartózkodási helyét.

Védje meg magát ellenfele támadásaitól

Minden tisztességes a szerelemben, a háborúban és a játékban, ezért tudod, hogy ellenfelünk piszkos trükköket játszhat, hogy megtámadja az Ön szellemi tulajdonjogait, és összezavarodjon a szolgáltatás megtagadásával. Nos, ha okosan játszanak, akkor okosabban játszol, és van egy VPN-jük, amelynek beépített funkciója van a támadások megakadályozására. Bizonyos esetekben a kapcsolat hosszú ideig nyitva tartása biztonsági fenyegetést jelenthet Önnek; VPN-vel azonban az IP-maszkolási és titkosítási szolgáltatások biztonságosak lehetnek. Még az Ön adatai is biztonságban vannak a VPN-sel, ha nem akarja elárusítani Steam-fiókját.

Mit javasolunk??

Ha lélekből játékos vagy, akkor javasoljuk, hogy próbáljon ki egy VPN-t a fenti vonzó funkciókhoz. Természetesen, ha van egy olyan játékok listája, mint a League of Legends, a World of Warcraft, a Starcraft 2, a Dota 2, a Overwatch, a Minecraft, a Counter Strike vagy más MMO-k, akkor néhány jó VPN-javaslatra van szüksége annak biztosításához, hogy a legtöbb játékélményt.

Számos tényezőt vizsgáltunk, miközben összeállítottuk az Ön számára a játékra vonatkozó javaslatokhoz tartozó legjobb VPN-t, például a sebességet, a kiszolgálók számát, az árat, a biztonsági szintet és még az ügyfélszolgálatokat is. Tudjuk azonban, hogy a legfontosabb szolgáltatások, amelyeket keresnek, a maximális sebesség és a kiszolgálók száma, ezért összpontosítottunk ezekre a szolgáltatásokra, hogy a 2019-es játékhoz a legjobb VPN-t javasoljuk..

Ranks VPN

NordVPN - a szerkesztő választása

5 legjobb játék VPN 2019 a DieHard Gamers számára

Bármely kontinenst megnevezhet, Antarktisz kivételével, és a NordVPN-ben egy szerver van, pontosan 5092 szerver ban ben 60 különböző országok, 2019 júniusától. A városok nem szerepelnek a listán; minden bizonnyal kipróbálhatja egy adott régió szervereit, és későbbi felhasználáshoz kedvencként tudja megcélozni. Az alábbiakban felsoroljuk a NordVPN legjobb tulajdonságait:

 • Beépített anti-DOS védelem, amely szuper stabil kapcsolatot biztosít
 • Az Ön és a szerver között leolvasott mérföldek száma, amely ötletet ad a ping-időről
 • Időnként óriási árengedményeket kínálnak éves vagy annál több kapcsolathoz
 • Számos statikus IP-szervert kínál külön díjak nélkül az online játékok hostolásáért, kivéve a port-továbbítás szolgáltatást
 • 5 legjobb játék VPN 2019 a DieHard Gamers számáraNordVPN árképzés

ExpressVPN

5 legjobb játék VPN 2019 a DieHard Gamers számára

Ez a választás már régóta viszonylag magasabb árú VPN volt; az utóbbi időben azonban áraikat méltányos szintre igazították. Nem mondhatjuk, meddig tarthat, de véleményünk szerint még az áruk csökkentése előtt is elég tisztességes volt, szem előtt tartva kiváló szolgáltatásaikat. Ez különösen a leghatékonyabb szervereket illeti, ez a VPN kiemelkedik a listán a hatékony szerverrel 90 országban. Ezek továbbra is csak azok az országok, ahol a szervereket helyezik el; Az ExpressVPN valójában az összes távoli helyről lefedi a világot. Az alábbiakban bemutatjuk az ExpressVPN legjobb tulajdonságait:

 • Felhasználóbarát alkalmazások
 • A játékhoz legjobban megfelelő NAT tűzfal és DDoS védelem
 • 3000+ szerver 94+ országban (frissítve 2019. június óta)
 • Előre konfigurált útválasztók azon konzoljátékosok számára, akik az Xbox és a PlayStation használatával ingyenes útválasztó firmware-t használnak egyes modellekhez
 • Könnyű hozzáférés a szerverváltáshoz
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Beépített sebességmérő az asztali alkalmazásban, hogy gyorsan kiválaszthassa a kedvenc leggyorsabb kiszolgálókat

5 legjobb játék VPN 2019 a DieHard Gamers számáraExpressVPN árképzés

VyprVPN

VyprVPN

Ez különösen a legjobb választás, ha óriási sávszélességet választanak, és kevés vagy semmilyen késés nincs. Ennek oka az, hogy a VyprVPN rendelkezik 1. szintű hálózattal, és birtokolja a világ minden szerverinfrastruktúráját. Adatkiszolgálói több mint 60 országban vannak. További érdekes funkciók:

 • A ping alkalmazási idő az asztali alkalmazásokban
 • Beépített NAT tűzfal
 • Könnyű védelem a DDoS támadások ellen
 • 3 napos ingyenes próbaverzió

IPVanish

5 legjobb játék VPN 2019 a DieHard Gamers számára

Ha prioritása van egy játék VPN-vel késés nélkül, akkor az IPVanish lehet a legjobb választás az Ön számára, ha 60 országban több mint 500 szerver működik együtt az első szintű, gyors hálózatokkal. Ennek oka az, hogy azok között a ritka szolgáltatók között vannak, amelyek nem béreltek kiszolgálókat, de maguk a sajátok. Néhány nagy értékelő azt állította, hogy az IPVanish rendelkezik a játékokra optimalizált szerverekkel. Ezenkívül nem tart naplókat, és megfelelő titkosítási szintet ad, amely 128 és 256 bites. Így lehet ez a megfelelő választás az Ön számára:

 • Minden szerver ping és betöltési idejének megjelenítése
 • A keresést protokollok, ping-idő és ország szerint szűri
 • NAT tűzfal érhető el
 • Rendszeresen fejleszti és frissíti a szervereket a jobb eredmények és a gyorsaság érdekében
 • Elfogadja a Bitcoint

PureVPN

purevpn-web-screenshot

A név olcsó, mivel olcsóbb, és több mint 500 szerver rendelkezik 141 különböző országban. Csak a biztonsági előírások nem olyan magasak, mint a listán szereplők, mivel a kapcsolat stabilitása gondot okozott annak tesztelésekor. Mindemellett számos okot talál arra, hogy miért érdemes ezt fontolóra vennie, és ezért:

 • A PureVPN állítja és leteszi a tesztet a maximális késés csökkentése és a DDoS támadások megelőzése mellett
 • Beépített NAT tűzfal
 • Az alkalmazás minden szerver sebességét és ping-idejét jelzi

Cloud Gaming VPN

A Stadia nevű felhő-szerencsejáték-szolgáltatásait beindító mindenható Google híre már futótűzként terjedt el. A Wikipedia szerint a Google Stadia akár 4k felbontású, akár 60 képkocka / másodperc sebességű játékot képes tovább streamálni a HDR (HDR) nagy dinamikus tartomány támogatásával a játékosok számára a cég világszerte működő számos adatközpontja révén. El tudod képzelni, hogy a felhő játék hogyan lesz a következő nagy dolog a szerencsejáték-világban, mert a világ első számú társasága, az Alphabet tulajdonában van. Van azonban egy kérdés, amellyel a szakértők kíváncsiak; Hogyan lehet a játékokat streamálni puffer- és késleltetési problémák nélkül?

Mielőtt gondolkodnánk a fenti kérdésről, először beszéljünk arról, hogy mi a felhő játék. Nos, amint a neve is sugallja, a felhős játék egy felhőszolgáltatás, amely játékok felhőn üzemelteti. Ez azt jelenti, hogy játékot játszhat anélkül, hogy játéklemezt vásárolna vagy letöltené az internetről. Olyan, mint a Netflix a játék. A Google Stadia segítségével játékot játszhat, miközben streaming őket, és a terhelést a felhőbe helyezi, amely a játékot üzemelteti.

Most visszatérve a kérdéshez. Az összes játékszakértő úgy gondolja, hogy késleltetési problémák merülnek fel a játék streamingjével, és hogy a felhasználóknak meg kell várniuk az 5G-os kapcsolatot, hogy a játék streaming-élménye valóban érdemes legyen számukra. Nos, lehet, hogy igazuk van, de itt jön létre egy VPN. A játékszerű VPN, vagy ebben az esetben a felhőalapú játékszervezés VPN csökkenti a késést, a ping-ot és stabilitást ad a játék streamingjéhez, ezáltal lehetővé téve bármilyen megszakítás nélküli játékot. Csak a következő lépéseket kell követnie:

 • Használja ki a fent említett VPN-szolgáltatók egyikét
 • Kérjen VPN-szolgáltatótól egy dedikált játék IP-t
 • Csatlakozzon egy VPN szerverhez a dedikált IP-címével

Voila, élvezze a korlátlan játékot, anélkül, hogy aggódnia kellene a DDoS támadás vagy a késéssel kapcsolatos problémák miatt!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments