Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld

[ware_item id=33][/ware_item]

Welnu, het antwoord is niet zo eenvoudig als een ja of een nee. We willen dat je beslist of er een goedkope VPN-service is in 2020 of dat het gewoon een mindgame is. Maar hoe zou u vertellen? Als je al weet waarom je een VPN zou moeten gebruiken, dan is dit bericht voldoende om je veilig en terecht door het koopproces van een goedkope VPN-service te helpen. Lees verder om uzelf te informeren over alle VPN-pakketten over de hele wereld en hoe u het beste uit die deals kunt halen.


Waarom zoeken mensen naar goedkope VPN-services?

Gazillion internetgebruikers over de hele wereld vinden nieuwe manieren om het meeste uit hun internetdiensten te halen, zij het via snelle internetverbindingen of diensten die de gebruikerservaring kunnen verbeteren. Aangezien er zoveel services als sterren in de lucht zijn en nog meer providers dan cijfers zouden kunnen rekenen, raken mensen vaak in de war over de provider die ze moeten selecteren. Dit is waarschijnlijker in het geval van het kiezen van een VPN, omdat er een enorm netwerk van providers is. Daarom is het erg belangrijk voor slimme gebruikers om te weten welke keuze voor hen de beste is.

Waarom heb ik een VPN nodig?

Heb je nagedacht over de beveiliging van je internetverbinding? Welnu, dit is het probleem met de meeste internetgebruikers. Toen we dezelfde vraag stelden op ons social media-account, waren de meeste antwoorden echt verrassend en kinderachtig. Dus hier is een emmer advies!

"Een eenvoudig wachtwoord is niet goed genoeg om te voorkomen dat hackers uw systeem binnendringen of dat wetshandhavingsinstanties en adverteerders uw privégegevens verzamelen".

Of tenzij u uw wachtwoord zeer sterk en veilig hebt gemaakt met de tool voor het genereren van wachtwoorden

Elke keer dat u online surft, wordt u blootgesteld aan tientallen risico's. Een virtueel particulier netwerk (VPN) beschermt u niet alleen tegen al deze bedreigingen, maar biedt ook toegang tot websites en apps met geografische beperkingen. Een nieuw stukje informatie dat de laatste tijd aan het licht is gekomen, is dat uit onderzoek blijkt dat de meeste internetgebruikers niet technisch onderlegd zijn, dus wat ze niet begrijpen zijn elementaire e-kennis en basisbedreigingen waaraan ze worden blootgesteld. Dit is waar de behoefte aan een VPN van vitaal belang wordt om u te beschermen tegen deze bedreigingen en risico's.

Een andere grote reden waarom gebruikers een VPN nodig hebben, is entertainment, want dat is vooral waar de meeste gebruikers internet voor gebruiken. Veel koppige websites die je irriteren maar die je niet zullen overgeven voor een VPN. Dus een VPN wordt ‘Open Sesame’ en je voelt je Ali Baba met hetzelfde ware geluk als je de schat van niet-geblokkeerde websites recht voor je ziet.

Problemen met goedkope VPN's

Nu je weet hoe belangrijk het is om een ​​VPN te krijgen, is het nog belangrijker om je zoekopdracht te verfijnen. Mensen kiezen vaak voor opties waarbij ze wat geld kunnen besparen, maar dat kan ook leiden tot nog meer geld dan wat kan worden uitgegeven aan eenmalige goede investeringen voor een betere optie. Als je nieuw bent bij VPN's of je wilt gewoon niet te veel uitgeven, dan ben je zeker op zoek naar een goedkope VPN. De waarheid is dat dure VPN's echt de beste klantenservice en beveiliging bieden. Aan de andere kant zijn er budget-VPN's die u nauwelijks bescherming bieden. Sommige hebben beperkte services die zich alleen uitstrekken tot e-mail. Ze hebben zeker niet de mogelijkheid om streaming websites te deblokkeren. Als u op zoek bent naar de beste goedkope VPN voor torrenting, moet u dergelijke goedkope VPN's weigeren. In het ergste geval kan de goedkoopste beschikbare VPN een oplichterij zijn, dus probeer schaduwrijke goedkope VPN-services in 2020 te vermijden. Niet alle economische opties zijn echter altijd nep. De sleutel is om een ​​beetje slim te zijn met uw selectie en de functies van een VPN te doorlopen voordat u ervoor gaat. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Snelle links naar goedkoopste VPN's

 • NordVPN
 • VyprVPN
 • Prive internettoegang
 • LimeVPN
 • PureVPN
 • Mijn IP verbergen

NordVPN

Prijs $ 2,99 / maand voor het driejarenplan

Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld 5000+ servers in 60 landen
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld2048 bit encryptie
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldMulti-login voor 6
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld30-dagen geld terug garantie
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldOndersteunt Netflix met SmartPlay-functie op apps

Beoordeling lezen

VyprVPN

Prijs $ 5,00 / maand

Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldUitstekend ondersteuningsteam
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldGoede coderingsprotocollen
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldOnbeperkt schakelen tussen servers
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld200.000 IP's & 700+ servers
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld3 dagen proefversie aangeboden

Beoordeling lezen

Prive internettoegang

Prijs $ 5,99 / maand voor het 1-jarenplan | Prijs $ 3,49 / maand voor het 2-jarig plan

Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldBiedt anonieme betalingsopties
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldKwaliteitscodering met 7 dagen geld-terug-garantie
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldGeen logboeken & Onbeperkte Bandbreedte
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld24/7 klantenondersteuning
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld3284+ servers in 24 landen

Beoordeling lezen

LimeVPN

Prijs $ 1 / maand

Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld256-bit militaire codering
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldPPTP, SSTP, L2TP, OpenVPN en Softether
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld19 VPN-locaties wereldwijd, 6000+ IP's, 24/7
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldZeer nuttige livechat
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld7 dagen geld-terug-garantie

PureVPN

Prijs $ 1,92 / maand op het 3-jarige plan

Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldGeen logboekbeleid
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld80.000 IP's & 750+ servers in 141+ landen
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld7 dagen geld-terug-garantie
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldVerbazingwekkende Live Chat-ondersteuning
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldTot 256-bit encryptie

Koop PureVPN nu>>

Mijn IP verbergen

Prijs $ 2,91 / maand

Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldVerberg uw IP vol vertrouwen
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldPool van IP's in meer dan 110 steden
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldSmartDNS-proxy-service toegevoegd
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldGebruik op 5 apparaten tegelijkertijd
Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldAltijd annuleren

Vergelijk goedkope VPN's volgens protocol, serverlijst, codering en nog veel meer met behulp van VPN-vergelijkingstool

NordVPN

(3,49 US $ per maand op het gratis abonnement voor 3 jaar + 3 maanden)

NordVPN-Cyber-Deal

Deze optie is absoluut beter dan elke andere goedkope VPN. Hun accountkosten van 1 maand $ 11.95, maar bijna de helft van de prijs wordt slechts in het jaarplan verlaagd $ 6,99 / maand. Een grote verscheidenheid aan betaalmethoden maakt NordVPN een aantrekkelijke keuze voor gebruikers wereldwijd. Geniet van high-speed veilig internet terwijl u volledig anoniem blijft betalen via cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple. Nadat u een account hebt gemaakt, kunt u het maximaal testen 30 dagen voordat u beslist of u het wilt annuleren met een volledige terugbetaling.

Hun 24/7 live ondersteuning is erg handig, vooral als u een streaming-website wilt deblokkeren en om specifieke servers moet vragen. U krijgt niet alleen kwaliteitsdiensten, maar ook aantrekkelijke voordelen zoals een verbinding voor 6 apparaten tegelijkertijd via slechts één NordVPN-account. Stelt u zich eens voor hoeveel geld u en uw huisgenoten kunnen besparen als u allemaal elke maand voor één account betaalt en deze deelt. Dat noemen we een goedkope VPN-service! Ze hebben aangepaste apps voor Windows, Mac, iOS, Android en Chrome. Daarom kunnen smartphonegebruikers genieten van een geweldige gebruikerservaring tegen de prijs van de goedkoopste VPN. NordVPN is actief in 60 landen en ze beweren meer dan 3200 servers te hebben die u gemakkelijk kunt gebruiken om direct van locatie te wisselen. Ze hebben ook een no-log beleid, wat betekent dat uw persoonlijke gegevens nooit worden overgedragen aan de snuffelende autoriteiten.

Wat hun goedkope VPN-service betreft, hebben ze bovendien onlangs hun pakketten bijgewerkt, met een mega-saver-pakket genaamd het 3 jaar + 3 maanden gratis pakket voor slechts $ 3,49 per maand die we sterk aanbevelen. Gewoonlijk is NordVPN een van die VPN's die een uitgebreid pakket bieden. Mensen aarzelen met het kiezen van een langdurig pakket, maar ze realiseren zich niet dat ze door een maandelijkse VPN te kiezen, eigenlijk veel meer uitgeven dan nodig is. U kunt eenvoudig een VPN-service testen tijdens de gratis proefperiode of een geld-terug-garantieperiode van 30 dagen.

Extra tip: zoals u liever voor groothandelproducten winkelt omdat ze goedkoop zijn, onthoud, VPN's zijn ook goedkoop bij langere pakketten. Hoe langer de pakketperiode, hoe goedkoper de VPN-service is. 

VyprVPN

(2,50 US $ per maand)

Hoewel VyprVPN veel beter is dan elke goedkope VPN, kun je nog steeds gebruikmaken van hun gratis proefperiode van 3 dagen om te beslissen of je je wilt abonneren op hun service. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste VPN voor Torrenting of streaming, deze optie is veilig en biedt hoge kwaliteit. Ze hebben twee aantrekkelijke prijsplannen met verschillende functies. Het basis VyprVPN-plan wordt jaarlijks gefactureerd en staat toe 3 aansluitingen tegelijkertijd op één account. Het Premium-pakket van VyprVPN wordt geleverd met een VyprVPN-cloud. Bovendien komt het met een chique traktatie van hun speciale Chameleon-protocol dat beroemd is vanwege het toevoegen van een extra beveiligingslaag aan uw internetverbinding. Het is geprijsd $ 2,50 / maand met jaarlijkse facturering, maar hiermee kunt u tegelijkertijd 5 apparaten verbinden met uw account. Ze hebben ook apps die zijn geoptimaliseerd voor Windows, Mac, Android en iOS. Dit betekent dat u kunt genieten van veilig snel internet via elk van deze besturingssystemen en tegelijkertijd maximaal 5 apparaten kunt koppelen. Momenteel betaalt u voor deze indrukwekkende maar goedkope VPN-service via creditcard, PayPal of Alipay.

Ze hebben meer dan 700 servers over de hele wereld. Ze zijn eigenaar van hun VPN-servers, dus er zijn geen derde partijen die het lekken van uw privégegevens kunnen bedreigen. Ze brengen ook geen kosten in rekening voor het schakelen van servers. Ze bieden 24/7 klantenondersteuning, het hele jaar door om te reageren op uw vragen, waardoor ze ook goed zijn in klantenservice. VyprVPN heeft hun diensten uitgebreid naar meer dan 70 landen, dus er is een grote kans dat u bijna overal toegang hebt tot inhoud.

Prive internettoegang

3,33 US $ / maand voor een jaarplan

Wanneer u een blik werpt op het maandelijkse abonnement van PIA, $ 6,95 / maand wat best betaalbaar is maar niet erg goedkoop. Ze hebben de algemene prijzen herzien, maar het is allemaal te goeder trouw. Aangezien prijs een van de belangrijkste factoren is, wint PIA nog steeds de race met hun herziene pakketten. Hun 1-jarig pakket is slechts $ 3,33 / maand biedt je maar liefst 67% besparing elk jaar van uw abonnement. Dat is een ongelooflijke deal! Ze hebben acht handige betaalmethoden, waaronder cadeaubonnen van merken als Starbucks, Costco en Best Buy. Je kunt ook anoniem de goedkoopste VPN kopen voor 100% bescherming via cryptocurrencies zoals Bitcoin. Zelfs als u niet tevreden bent nadat u zich heeft geabonneerd, kunt u uw account binnen 7 dagen annuleren en uw aanbetaling terug ontvangen.

Hun brede netwerk van servers bestaat uit meer dan 3505 staten van de servers in 30 landen. Hun drie krachtige protocollen (OpenVPN, PPTP & IPSEC / L2TP) zijn compatibel met Windows, Linux, MAC, Apple en Android. Kun je geloven dat het eigenlijk beter wordt dan dit? U kunt genieten van deze bevredigende goedkope VPN-service op 34 andere besturingssystemen naast deze gebruikelijke keuzes.

LimeVPN Jaarrekening

Prijs $ 1 per maand

Het wordt beschouwd als een van de goedkoopste VPN's op de markt met zijn jaarabonnement voor slechts $ 17.95, een maandelijkse factuur van slechts $ 1. Je kunt niet de snelheid en de codering krijgen die LimeVPN elders voor zo'n goedkope prijs aanbiedt. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 7 dagen voor zijn gebruikers. LimeVPN is een betrouwbare VPN-provider omdat het geen valse claims geeft, wat duidelijk wordt als je een verklaring op hun dealpagina ziet dat hun services niet werken met Netflix en Hulu; hun eerlijkheid maakt hen een voorsprong, waardoor hun gebruikers goed op de hoogte zijn van zowel de voor- als nadelen. Het heeft een zeer eenvoudig aanmeldingsproces met alle veelgebruikte betaalmethoden om de gebruikerservaring de moeite waard te maken.

PureVPN

Deze gebrekkige VPN-provider is een van de niet-aanbevolen keuzes omdat onze test de slechte prestaties van de apps aan het licht bracht. Maandelijkse abonnees moeten betalen $ 10,95 / m die twee keer zo duur is als sommige van de populaire goedkope VPN-services. Een betere deal bestaat al in hun Jaarplan op slechts $ 4,15 / m. Het enige dat het aantrekkelijk maakt, is het onweerstaanbare 3-jarige pakket alleen bij $ 1,92 / m zodat u dezelfde voordelen kunt krijgen voor de prijs van de goedkoopste VPN. Als dat niet genoeg is, bieden ze ook een geld-terug-garantie van 7 dagen samen met Bitcoin-betaling.

Hoewel hun protocollen compatibel zijn met meer dan 20 populaire persoonlijke apparaten waarmee u 5 apparaten tegelijkertijd op één account kunt aansluiten (U kunt geconfronteerd worden met ontkoppeling en slechte ervaring). Ze hebben applicaties ontwikkeld voor premium gebruikerservaring in meerdere besturingssystemen. Hun service is uitgebreid naar meer dan 141 landen en ze bezitten meer dan 750 servers.

Mijn IP verbergen

$ 2,91 per maand

Hide My IP's sterke encryptie en redelijke prijzen plaatsen het vrijwel in de categorie van een van de beste goedkope VPN-services van 2020 of de komende tijd. Dat gezegd hebbende, één ding kan het echt laten gebeuren en dat is als ze hun prijs in de toekomst kunnen handhaven. Ze beginnen zo laag als $ 2,91 per maand en hebben de mogelijkheid om op elk gewenst moment te annuleren en gebruikers een gevoel van tevredenheid te geven voor het kiezen van Hide My IP boven elke andere goedkope VPN-service.

Met een Hide My IP-account krijgt u toegang tot IP's in meer dan 120 steden over de hele wereld. Ze bieden eenvoudig te gebruiken app / software op verschillende apparaten zoals Mac, Linux, iOS, Android en nog veel meer. Hide My IP is compatibel met 5 verschillende besturingssystemen. U kunt dit jaar 8 verschillende methoden betalen voor de goedkoopste VPN. Dit is een vrij lage prijs, maar wat het verbazingwekkend maakt, is dat u maximaal 5 apparaten tegelijkertijd kunt aansluiten op slechts één Hide My IP-account. Een van de zeer zeldzame dingen van Hide My IP is de oproepondersteuning voor haar klanten, iets dat maar weinig VPN-services bieden.

Wilt u meer goedkope VPN-opties?

Getflix

Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geld

Net als elke andere VPN-provider garanderen ze ook veilige en privé-internettoegang voor haar klanten. Er zijn 2 versies:

 1. Getflix VPN-gratis belapparatuur. Het wordt niet aanbevolen voor beginners omdat het een beetje ingewikkelder is. 

De afgelopen jaren zijn enkele problemen in Getflix VPN vastgesteld en deze zijn:

 • Het beschikt alleen over native apps voor Mac, Android en IOS
 • Het biedt geen app voor Windows
 • Het is niet bedoeld voor mensen die niet weten hoe DNS-servers werken
 • Gevreesde proxyfouten treden soms op
 • Windows 10 wordt niet officieel ondersteund
 • Gebruikers hebben ook enkele bugs en technische problemen ondervonden

bezoek website

CyberGhost

Goedkoopste VPN-services van 2020 met de beste waar voor je geldCyberghost laat u genieten van het open internet en biedt volledige privacy zonder enige beperking. Vooral voor streaming en torrenting is Cyberghost een van de best aanbevolen VPN's.

Ze hebben ook geen logboeken en geen trackingbeleid. Het is zeer gebruiksvriendelijk en hoe dan ook niet ingewikkeld. Het heeft ook een kill-schakelaar.

Het is ook redelijk goedkoop, gezien de kwaliteit en onbeperkte opties die ze bieden, $ 2,75 / maand met een terugbetaling binnen 45 dagen is een redelijk goede deal, maar daarvoor moet je het 3-jarige abonnement kopen.

Cyberghost is inderdaad een van de beste aanbevolen VPN's, maar net als elke andere VPN-service is het ook niet vrij van enkele tekortkomingen, maar er zijn er niet veel, en ze omvatten:

 • Het werkt niet in China
 • Het is ook traag om verbindingen te maken
 • Het is niet de snelste VPN

Cyberghost biedt apps voor:

 • Android
 • ios
 • Mac
 • ramen

Het biedt ook ondersteuning voor:

 • Linux
 • NAS
 • Chromebooks
 • routers
 • Firefox

Een gouden punt verdient Cyberghost omdat er nooit een lek is geconstateerd door haar klanten. Het heeft goede coderingsstandaarden en is zeer gemakkelijk te gebruiken en dit zijn de belangrijkste redenen die Cyberghost een zeer goede reputatie hebben gegeven. Het installatieproces is ook erg eenvoudig en zelfs een beginner zal geen probleem hebben. Het is ook compatibel met TOR en de meeste andere proxy's. Het heeft ook een geweldige klantenservice die alleen maar bijdraagt ​​aan het verdienen van gouden punten voor Cyberghost.

bezoek website

Hoe een betaalbare VPN-service te krijgen?

Snelle en vaak gratis toegang tot internet via smartphones, pc's, tablets en andere apparaten heeft een hele nieuwe wereld geopend voor gebruikers over de hele wereld. Er is een uitgebreide schat aan informatie voor iedereen, maar er zijn een paar dingen die gebruikers moeten weten om een ​​stap vooruit te gaan en slimme gebruikers te worden. Als het gaat om VPN's, kiezen veel mensen voor goedkope VPN's alleen omdat ze binnen hun budget vallen. Wat ze echter niet weten, is dat ze elke keuze een betaalbare VPN kunnen maken.

Omdat iedereen steeds gekker wordt over beveiliging, bescherming en anonimiteit via internet in dit tijdperk van digitaal bedrog, groeit de behoefte aan VPN sneller dan gedacht. En natuurlijk weten de verkopers hoeveel u beveiliging nodig hebt, dus gebruiken ze het slim als een hulpmiddel om uw aandacht te trekken, en zeggen dat ze de goedkoopste VPN-service in de stad zijn. Nu zeggen we niet dat ze je voor de gek houden om hun deals te pakken; u moet weten dat dit de marketingstrategie is en geen enkel bedrijf ter wereld, uit welke branche dan ook, heeft dat ooit over het hoofd gezien.

Het gaat dus eigenlijk niet om goedkopere opties, maar om de juiste VPN met een reeks functies die u nodig hebt. Als u op zoek bent naar goedkopere opties of berekent en hun pakketprijzen vergelijkt, zou u uiteindelijk een VPN kunnen kiezen die vrij nieuw is, minder servers heeft of een ander soort compromis dat u zich zelfs voor lagere kosten niet kunt veroorloven.

De realiteit is dat sommige VPN's worden geleverd met een tag van 'goedkope VPN' ten koste van kwaliteit, terwijl andere een beetje prijzig zijn maar dezelfde service bieden als ze beweren. Een slimme gebruiker zou dus weten dat het doel ‘ook’ is om de beste VPN te vinden en niet alleen een goedkope VPN (je moet naar beide streven). Maar hoe zit het dan met de besparing die u zocht die u hier bracht? Geen zorgen, we zullen u een geheim onthullen dat u zal helpen om elke VPN (aanbevolen de beste die aan uw behoeften voldoet) te maken die u kiest voor een goedkope optie. Laten we dus onze beste goedkope VPN's met deze truc vinden!

Selecteer de beste VPN en maak het zelf betaalbaar met een paar trucs

De beste oplossing is om voor de bekende VPN's te kiezen in plaats van voor goedkope goedkope en het pakket zo te selecteren dat het betaalbaar voor u wordt. De sleutel om dit te begrijpen is dat de truc ligt in de prijsplannen die ze bieden. Om ons advies te veralgemenen, zullen we elk VPN-advies vermelden onder een spreekwoordelijk citaat om het uit te leggen via filosofische gronden die leiden tot logische gronden. Lees de onderstaande adviezen tussen de regels om de truc van het vinden van de beste goedkope VPN te kennen.

"Als je denkt dat je slim bent, denk dan twee keer na om slimmer te zijn." - Toba Beta

Waar ligt de bug precies in de selectie van de beste goedkope VPN? Wat de meeste gebruikers vergissen is dat ze de verkeerde woordkeuze selecteren voor de Google-zoekopdracht. Als u bijvoorbeeld 'Goedkope VPN-services van 2020' typt, krijgt u alleen een lijst met middelmatige services met weinig zwakke servers die de provider nauwelijks kosten, in ruil daarvoor geven ze goedkope VPN-services. Ook klikken de meeste gebruikers op de voorgestelde goedkope VPN in de advertenties, zodat ze alleen goedkope VPN's van twijfelachtige kwaliteit vinden.

“We kunnen onze problemen niet oplossen met hetzelfde denkniveau dat ze heeft gecreëerd” - Albert Einstein

Vergeet niet dat de mantra is om de beste VPN's te vinden en deze betaalbaar te maken. De sleutel is dus om hun pakketplannen of prijsplannen te vinden. Daarom zal ook het integreren van de laatste truc deze truc voor jou ook werken. Als u de juiste term zoekt om de prijsplannen te controleren, vindt u de beste goedkope VPN's. U moet op "kopen" klikken op de respectieve websites van de beste VPN's of zoeken op de term "VPN kopen" om de lijst met tariefplannen direct in de zoekopdracht te krijgen.

"Doe wat goed is, niet wat gemakkelijk is, noch wat populair is." - Roy T. Bennett,

Google toont geen filters, maar het hele zoekmechanisme werkt op filters. Deze filters hebben veel te maken met de zoekwoorden die u selecteert. Dus onthoud dat elk woord dat door die vingers wordt getypt telt in de zoekopdracht. Er zijn specifieke zoekwoorden voor bepaalde hulpprogramma's die aan VPN's zijn gekoppeld. Er zijn bijvoorbeeld verschillende VPN's voor verschillende doeleinden, zoals de beste goedkope VPN voor torrenting. Als u naar dergelijke termen zoekt, krijgt u ook een lijst met specifieke VPN's waarnaar u precies op zoek bent, samen met een goedkope VPN-tag. Zorg er dus voor dat u het juiste trefwoord typt om uw zoekopdracht te filteren. De lijst met de beste goedkope VPN voor Torrenting kan de dure optie blijken te zijn die je in eerste instantie vermeed voor je behoefte aan de beste goedkope Kodi VPN. Wees dus voorzichtig met de keuze van woorden en zorg ervoor dat u uw zoekopdracht beperkt als een slimme gebruiker!

Stel niet uw vertrouwen in geld, maar stel uw geld in vertrouwen. Oliver Wendell Holmes

Nu, de laatste truc, maar zeker niet de minste. Je weet hoe bulk shoppen veel goedkoper is, of niet? Dat is precies hoe u de goedkoopste VPN kunt vinden. Na het selecteren van de beste VPN met dezelfde servicekwaliteiten die u nodig had, kunt u in plaats van de pakketten van de provider met maandelijkse facturen te bekijken, hun plannen voor 6 maanden, 1 jaar, 2 jaar of zelfs levenslang bekijken. Terwijl je de wiskunde uitvoert, zul je je realiseren dat ze je eigenlijk minder per maand kosten met een langer abonnement dan zelfs het budget VPN dat je eerder hebt overwogen.

"Wat je ook doet, is onbeduidend, maar het is heel belangrijk dat je het doet." - Mahatma Gandhi

Uiteindelijk blijkt de schijnbaar dure VPN goedkoper en veiliger te zijn dan een zogenaamde goedkope VPN. Probeer al onze deskundige trucs zelf en breek de weg om uw beste goedkope VPN te vinden met de beste services die u wenst.

Nu je weet wat de trucs zijn om de beste goedkope VPN te vinden, onthullen we onze lijst met goedkope VPN's waarvan je weet dat ze niet alleen goedkoop zijn, maar ook de beste.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments