4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother

[ware_item id=33][/ware_item]

Tror du at USA er det frie land? Vel, de nylige avsløringene fra Edward Snowden innebærer noe helt motsatt av påstanden. Du blir overvåket! Regjeringen under Donald Trump har full tilgang til å komme inn i de digitale fotavtrykkene til enhver amerikansk statsborger og se det hele. Den amerikanske regjeringen har imidlertid ikke en ekstrem mengde kontroll, som Kina gjør, men den kan fortsatt overvåke internettaktiviteten til amerikanske borgere. 


Hvor vil du gjemme deg og hvordan? Det er her frelseren din, The Best USA VPN Service kommer inn. Og hvorfor kaller vi det en frelser? For det må du fortsette å lese og vite mer om den fantastiske løsningen i denne guiden.

Hvorfor fikk USA lover for internettovervåking Stricker? 

I april signerte president Trump et lovforslag. Lovforslaget sa at internettleverandørene (ISP-er) som Verizon og AT&T trenger ikke å beskytte forbrukerdata, i fare for å redusere personvernet og åpne dem for overvåking. Nettnøytralitet svekkes også av FCC-styreleder Ajit Pai, som også vil styrke ISP-er for å lage raske baner for foretrukket internettrafikk og bremse de andre kildene. Er dette virkelig det tjueførste århundre? Vel, cyberbrudd begynner å bli en norm, og vi som de som blir berørt, bør gjøre alt vi kan for å gjøre oss anonyme.

Fordeler med å bruke en VPN

I disse dager må alt du gjør på nettet være sikkert. Du ønsker ikke å få din personlige informasjon utlevert til noen annen part, og vi vet at dette ikke er en umulig oppgave.

Det er hundre måter du kan redde deg selv fra online katastrofer, men ikke alle alternativene er så effektive som det virker. Imidlertid er det noen livreddende forbindelser som kan gi deg svarene på alle spørsmålene dine.

Faktisk er VPN-er det beste verktøyet for din online sikkerhet og en sikker tilkobling. Nedenfor er fordelene ved å bruke en VPN; 

IP-adresse maskering

En VPN kan endre din IP-adresse. På denne måten kan du se innhold som er begrenset i landet ditt. Du trenger en annen IP-adresse for å få din nåværende beliggenhet til å se ut som om du er på det bestemte stedet. 

Online personvern og anonymitet

En VPN vil gi deg personvern og anonymitet på nettet. Med en VPN kan du surfe på internett anonymt. Du kan få tilgang til både nettsteder og webapplikasjoner uten å måtte avsløre identiteten din.

Billige reisebilletter

Dette er en sjelden kjent fordel med en VPN at du kan få billigere reisebilletter. Det avhenger imidlertid av din geografiske beliggenhet, og det er slik det blir et triks som mange mennesker går glipp av. Den beste måten å få en billigere flytur er å finne et land med lave levekostnader.

Tilgang til geobegrenset innhold

Den største fordelen med å ha en VPN er at den lar deg se begrenset innhold og spille spillene som er begrenset i ditt land.

Hva er det beste du trenger - en VPN for USA!

De invasive lovene om cybersikkerhet, masseovervåking av innbyggere og lagring av telefonsamtaler er alle tingene som har gjort amerikanske borgere virkelig bekymret for deres digitale velvære og online-personvern. En ting som virkelig fascinerer oss er at de amerikanske innbyggerne er godt klar over dagens hacks og malware. Dette gjør dem tydelig fornuftige nok og lærer det faktum at nettlesområdet ikke er så fancy og fantastisk som vi tror det er.

Det er mange flere tekniske aspekter, og du vil sikkert lese om dem, men før det, la oss komme til hovedøvelsen. Du vil ha en privat, usensurert og en sikker online-opplevelse, og det er sannsynligvis grunnen til at du her leser dette. Så her er de beste USA VPN-tjenesteleverandørene du kan stole på for ditt online personvern og sikkerhet:

Beste USA VPN-tilbud

  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • Torguard
  • SaferVPN

ExpressVPN

Pris 8,32 dollar / måned

4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother 30-dagers pengene-tilbake-garanti!
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother Opptil 256-biters kryptering
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother Brukervennlige apper / programvare
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother 24/7 Live Support
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother 3000+ servere i 160+ land

Les ExpressVPN Review

NordVPN

Pris $ 3,49 / måned

4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother5341 Servere i 59 land
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother2048 bit kryptering
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big BrotherMulti-pålogging for 6
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother30-dagers pengene-tilbake-garanti
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big BrotherStøtter Netflix med SmartPlay-funksjon på apper

Les NordVPN Review

Torguard

Pris $ 9.99 / måned

4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big BrotherIngen loggpolicy
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big BrotherP2P fildeling bra
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother1 ukes rettssak & Pengene tilbake-garanti
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother3000+ servere i 55 land
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big BrotherOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

Les Torguard Review

SaferVPN

Pris $ 2,50 / måned

4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother700+ servere i 34 land
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother30-dagers pengene-tilbake-garanti
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big BrotherGodtar Bitcoin-betaling
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big BrotherNetflix vennlig med få servere
4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big BrotherKompatibel med flere enheter

Hvordan velge en god VPN?

En VPN er til stor hjelp når det gjelder online-personvern. Du må imidlertid velge en god VPN for å få de ønskede resultatene. Nedenfor er noen få ting du må se etter i en VPN;

Personvern og sikkerhet

Velg alltid en VPN som har spesielle sikkerhetsfunksjoner som en kill switch og DNS lekkasjebeskyttelse. En god VPN vil også ha retningslinjer uten logger.

Lett å bruke

Installasjons- og installasjonsprosessen for en god VPN er stort sett veldig enkel å bruke og brukervennlig. Kundesupporten deres må også være god. Se alltid etter en VPN som er enkel å bruke og har god kundestøtte.

Opptreden

En av de viktigste tingene å se etter i en god VPN er ytelsen. Det skal gå raskt. Det er også veldig gunstig hvis en VPN ikke bremser internettforbindelsen. En VPN som senker internetthastigheten mye, blir veldig problematisk.

Funksjoner

 En god VPN er alltid den som tilbyr en rekke funksjoner. Spesielle funksjoner med høy sikkerhet er alltid et pluss poeng. En god VPN vil alltid ha funksjoner som en kill switch, server switching, portvalg, flere VPN protokoller og DNS lekkasjebeskyttelse. Det er opp til deg å bestemme hva du trenger i en VPN, og hva budsjettet er.

Hvorfor er VPN-er så populære?

USAs VPN-tjenester har blitt så populære blant internettbrukere i USA. De lar deg se det begrensede innholdet og kryptere dataene dine for å omgå overvåkning. Du kan også endre din virkelige plassering. VPN-er gir deg online sikkerhet og personvern, som alle ønsker i disse dager. 

Her er de fire beste VPN-ene i USA rangert av brukere i henhold til deres funksjoner og ytelse:

NordVPN - The Best USA VPN Service, periode!

4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother

NordVPN er blant de eldste amerikanske VPN-tjenesteleverandørene i markedet. Hvis du ikke er fornøyd med hvordan det fungerer, kan du få pengene tilbake innen 30 dager etter at du registrerte deg. Den kjører på de fleste operativsystemer, inkludert Windows, OS X og iOS. Du kan kjøre den på opptil seks enheter ved å bruke bare en VPN-konto. Brukerloggene dine blir ikke ført, og sterk kryptering utføres via IKEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP, L2TP og IPSec. 

NordVPN kjører på alle populære enheter inkludert telefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Kundesupporten deres løser raskt alle problemer du måtte møte når du kjører den. NordVPN har fotfeste i over seksti land og anses som høy kvalitet av eksperter og brukere begge.

ExpressVPN - Sterkeste VPN

ExpressVPN er kjent som en av de beste USA VPN-tjenesteleverandørene. Den har servere på mer enn 3000 steder globalt i 160+ land. Siden ExpressVPN er basert på De britiske jomfruøyene, gjelder ikke de kompliserte USA-lovene som påvirker brukernes personvern.

ExpressVPN er kompatibel med store operativsystemer som Windows, Mac, iOS, Android og Linux. Du kan ha 3 VPN-tilkoblinger samtidig med en enkelt ExpressVPN-konto. For å holde dataene dine trygge bruker de SSL med 256-biters kryptering.

ExpressVPN støtter protokoller som OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP og PPTP. Biten er at ExpressVPN tilbyr 23 forskjellige betalingsalternativer inkludert Bitcoin. Den månedlige planen starter på $ 12,95 / måned og kommer med en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

For tiden tilbyr ExpressVPN 49% flat rabatt og 3 måneder ekstra på det 1-årige ExpressVPN-abonnementet. Dette betyr at du kan få 15 måneder ved bare å betale i 12 måneder.

ExpressVPN tilbyr ubegrenset båndbredde, hastighet og serverbrytere med 99,9% oppetid. ExpressVPN fører ingen logger og har en suveren 24/7 kundestøtte tilgjengelig.

Så det er på tide at du benytter deg av en av de beste USA VPN-tjenestene for å oppleve en sikker internettforbindelse.

TorGuard - Pålitelig USA VPN

4 Beste USA VPN-tjenester for å beskytte deg mot Big Brother

Ulike tjenestebunter som TorGuard tilbyr og den strålende ytelsen gjør den til en av de beste VPN-leverandørene i USA. Den anonyme proxy er for $ 5,95 / måned, Anonym VPN for $ 9,99 / måned, Anonym e-post for $ 6,95 / måned og Privacy Bundle for $ 11,54 / måned. Du kan få VPN + Proxy Bundle med 40% avslag. Det koster bare 11,54 dollar per måned.

Det beste er at du kan sjekke ut TorGuard på prøvebasis. 

Hvis du ikke liker det nok til å investere i det, kan du få pengene tilbake innen syv dager. TorGuard bringer topp VPN-tjenester til mer enn femti land. Selskapet eier mer enn 1600 avanserte servere, noe som betyr at du aldri trenger å stille opp med overbelastede servere.

Dette gir en høyhastighetsforbindelse sammen med jevn strømming og nedlastinger. Du kan bla anonymt, da de ikke fører logger med den kraftige krypteringen og stoler på deres nyttige kundebehandling.

Safer VPN - En rask og brukervennlig USA VPN

Nå kan du glede deg over anonym anonym surfing med Safer VPN, som ikke bare fører logger og lar deg få tilgang til innhold som bare er synlig for brukere på bestemte steder. De gir 256-biters sterk kryptering ved å bruke OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec og PPTP i over tretti land. Det kjører jevnt på alle enheter med operativsystemer som Windows, Mac, iOS, Android og Chrome. 

Du kan komme i gang med bare $ 7,49 per måned og kansellere abonnementet ditt innen fjorten dager hvis du ikke er fornøyd. Deres nåværende spektakulære salg tilbyr 81% avslag, som du kan benytte i løpet av julen. Safer VPN fokuserer på brukervennlige apper og tilbyr til og med en gratis ubegrenset Chrome-utvidelse. Du får også automatisk Wi-fi-sikkerhet sammen med automatisk diagnosefiksing. Du kan komme i kontakt med deres 24/7 kundestøtte gjennom live chat og e-post.

Flere grunner:

Fjern blokkering av strømkanaler for USA

Ikke-amerikanere kan ikke omgå mye av innholdet og kanalene på forespørsel, det være seg FIFA-VM-streaming, ikke-amerikanere vil ikke kunne få tilgang til Fox Sports for FIFA-spill live, så absolutt for det, vil du kreve en god USA VPN.

Hvordan virker det? Vel, den erstatter din opprinnelige IP med en av USA-serverens IP. Så dette gjør at du er kvalifisert for nettstedet, ettersom det får deg til å vises online fra USA og du kan få tilgang til ethvert nettsted som tidligere ble blokkert for deg, det er slik VPN fungerer og gjør magien!

Beskyttelse mot masseovervåking

Alle fakta som vi har diskutert ovenfor om personvern og invasjoner av overvåkningsbyråer i vår online verden er virkelig alarmerende.

Du er ikke trygg på mobiltelefoner, hver app du laster ned, aktiviteter på det sosiale nettverket, alt er sporbart av NSA, det være seg et hjemmesikkerhetskamera tilknyttet din Home Wifi-ruter.

Hvis du tror på Internett-frihet og personvern, må du kjøpe en USA-VPN. En USA VPN vil skjule din virkelige IP, kryptere dataene dine og rute den gjennom en sikker tunnel som ingen kan spionere på.

Hold deg anonym på offentlige WiFi og hotspots

Tror du virkelig den offentlige WiFis på StarBucks, NewYork Subway eller noe annet offentlig sted er trygt??

Å koble til et WiFi-hotell eller WiFi-flyplass via iPhone eller Android-telefon er en klok beslutning for bare innsjekkinger og statusoppdateringer?

Usikrede offentlige hotspots er hackers mest favorittsted for å komme inn på telefonen din eller hacke den. Det er en kopp te for å lage en falsk duplikat WiFi og spionere på alt du gjør på nettet, så ikke kos deg med kopp te på wifi på en kafé, da det virkelig er en kopp te for dem (hackere) å hacke seg inn i din telefon.

Uten en god VPN er du utsatt for hackere og kan ende opp med å miste verdifulle data som kredittkortinformasjon og andre viktige opplysninger. Vær trygg på nettet og få en god USA-VPN før du kobler til offentlig WiFi.

Unngå overtredelseslover i USA

Som diskutert over, er overtredelseslovene komplekse, og jo mer du lærer om dem, desto vanskeligere er de å forstå. Fremveksten av P2P-fildeling og Internett har resultert i at opphavsrettsinnehavere forfulgte strenge straff for lovbrytere.

Husk at vi bare lister opp de amerikanske VPN-ene som ikke oppbevarer brukerlogger og har optimaliserte P2P-servere for torrenting. Hvis du har legitime grunner til å laste ned eller dele store datafiler via P2P-teknologi, kan en VPN fra USA som vi har oppført ovenfor, hjelpe deg med å yte bistand mens du holder identiteten din beskyttet mot juridiske myndigheter.

Flere land:

  • StorbritanniaUK VPN
  • AustraliaAustralia VPN
  • CanadaCanada VPN

Konklusjon

Det er flere gratis USA VPN-tjenester, men pass på upålitelige. Velg alltid de som er sterkt anbefalt av brukere. Så gjør alltid en ting før du tar det endelige valget, gå til twitter.com og sjekk relevant #hashtag for VPN-leverandøren, snakker folk bra om tjenesten eller ikke? I mellomtiden har utviklingsteamet vårt gjort den kjedelige oppgaven en mye enklere, et sammenligningsverktøy for deg som gjør bildet tydeligere. 

Det er bedre å velge en som ikke har base i USA for å unngå å bli et offer for ugunstige personvernlover. De fem beste alternativene for VPN-programvare som er oppført over har mye troverdighet på sitt felt. De kan få betalt, men du kan også gjennomføre gratis forsøk for å måle forestillingene deres. De som eier VPN-servere som er fysisk til stede i USAs territorium, er de mest lovende. De praktiske prispakkene gir allsidighet og rimelig pris for alle.

Avansert overvåkning fra USAs regjering i lys av den nylige kriminelle virksomheten på høyt nivå rundt om i verden har tatt sitt toll på brukernes personvern. I tillegg til at dataene dine blir lagret og analysert for kritisk informasjon, er det stedsbaserte begrensninger på innhold. Enkelte streamingnettsteder tillater bare brukere fra en valgt gruppe land å se videoene sine. Dette skaper mange problemer for brukere bosatt utenfor disse landene.

Du vil komme over forskjellige nettsteder på internett og snakke om internettsikkerhet og VPN-er, men du må være veldig smart når du velger USA-VPN. Best VPN Deals har gjort omfattende undersøkelser angående problemene som de amerikanske netizens møter i deres daglige liv, og har derfor kommet opp med disse ovenfor VPN-er som vil gjøre internett til et mye bedre sted.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments