4 Beste britiske VPN-tjenester – Unngå de spionerende britene!

[ware_item id=33][/ware_item]

De to siste årene har vært en streng dårlige nyheter for alle torrentorene. Mens barna på budsjettet pleide å glede seg over ubegrenset tilgang til sine favorittsesonger og filmer, kunne de eldste glede seg over sitcoms uten å flytte en fjær. Men vent? Hvor gikk de?


Hvor gikk Torrentorene?

Den triste meldingen som vises på Chrome ‘dette nettstedet er blitt blokkert av ISP’en din, har feid hele befolkningen under sorgteppet. Regjeringen har tatt en streng aksjon og har endelig vedtatt de nødvendige regningene for å få en hånd i alles søkehistorie, inkludert torrenting.

4 Beste VPN i Storbritannia brakt til deg!

Det er der vi kommer i aksjon for å gi deg den mørke ridderen som skal redde dagen din, Best UK VPN Services: [/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

  • VyprVPN
  • IPVanish
  • ExpressVPN
  • NordVPN - Vinner

VyprVPN

Pris $ 2,50 / måned

4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!Utmerket Support Team
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!Gode ​​krypteringsprotokoller
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!Ubegrenset serverbytte
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!200 000+ IP-er & 700+ servere
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!3-dagers prøveversjon tilbys

Les VyprVPN Review

IPVanish

Pris $ 3,25 / måned

4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!Ypperlige appfunksjoner
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!Hastighet og pålitelighet Bra
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!mer enn 40 000 anonyme IP-er
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!225+ servere i over 60 land
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!7 dagers pengene tilbake-garanti

Les IPVanish Review

ExpressVPN

Pris 8,32 dollar / måned

4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene! 30 dagers pengene-tilbake-garanti!
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene! Opptil 256-biters kryptering
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene! Brukervennlige apper / programvare
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene! 24/7 Live Support
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene! 3000+ servere i 94+ land

Les ExpressVPN Review

NordVPN - Vinner

Pris $ 3,49 / måned

4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene! 5092+ servere i over 60 land
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!2048-bit kryptering
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!Multi-pålogging for 6
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!30 dager pengene tilbake-garanti
4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!Støtter Netflix med SmartPlay-funksjon på apper

Les Nordvpn Review

Hva er en VPN?

En VPN på de enkleste vilkårene er hvordan du får av deg internett-leverandørene ‘spionbok. Hva en VPN gjør er at den endrer din Internet Address (IP) som ISP-en gir deg, kobler deg til et annet (valgt) virksomhets server og får deg til å se ut som om du bare er en annen tilfeldig valgt lands internettbruker. Har du fortsatt ikke forstått det? Vel, ikke å bekymre deg, la oss analysere VPN på enkelt lekmannsspråk. En VPN gjør deg ganske enkelt anonym foran Internett-leverandører og ethvert overvåkningsbyrå som betyr at ingen kan holde oversikt over hva du gjør på nettet, mer som en inkognito ikke sant? Det er faktisk bedre og mer anonymt. Hvor fantastisk er det ikke!

Hvor er gratis VPN Storbritannia?

Det er mange britiske VPN-servere / tjenester som lover å tilby den samme avtalen gratis, så folk tenker heller hvorfor gå for de betalte i utgangspunktet? Vel, du må ha hørt at det ikke er noe som heter gratis lunsj. Alle de gratis er testet av bekreftede kilder, og de har alle den samme konklusjonen, de vil ikke jobbe! Enten gjøres ikke krypteringen perfekt, eller strømmen går forferdelig treg. Det betyr ingen Netflix og kysse farvel til Piratebay som vi alle elsker.

Så, hva er de beste britiske VPN-ene?

La oss diskutere de berømte VPN-tjenestene.

Redaktørens valg

NordVPN - rangert som nummer 1 UK VPN

4 Beste britiske VPN-tjenester - Unngå de spionerende britene!
Denne VPN for Storbritannia er mest for profesjonell og forretningsbruk, siden den gir dobbel kryptering som automatisk bremser prosessen. Men for de som ikke ønsker noe annet enn å holde regjeringens nese utenfor forretningsinformasjonen, skal NordVPN sørge for de raskeste føttene og den sikreste inngangsporten til himmelen.

Den kommer med en 'Kill Switch' som hjelper deg å stenge alle aktivitetene dine i tilfelle VPN-tilkoblingen faller. NordVPN har en funksjon som støtter Tor over en VPN som er den maksimale sikkerheten en person kan få tak i, så NordVPN gjør det enkelt til toppen for den beste britiske VPN-tjenesten 2019.

Stort utvalg av IP-er og servere
Fantastiske og enkle å bruke apper

Sommeren er her og moro er på høyden, så hvorfor ikke se på disse showene som du ikke kunne få tak i? Ta en titt på VPN-ene som spiller rollen som Batman.

ExpressVPN

ExpressVPN har de beste tilbakemeldingene fra kunder i VPN-historien. Fra ingen viktige loggføringsnotater til raskeste hastighet til perfekt anonymitet, det er ingen nøkkelfaktor at ExpressVPN ikke vinner brukerens hjerte. Videre tillater ExpressVPN oss å bruke tjenestene deres i en måned med en måneders pengene-tilbake-garanti. Vi vurderer ikke bare en VPN på toppen før og med mindre de virkelig oppfyller de spesifikke kravene og gir kundene en følelse av tilfredshet, og en fornøyd kunde er det vi trenger!

Andre interessante funksjoner ved ExpressVPN inkluderer 3 samtidige tilkoblinger via 3 enheter, gode kundebehandlingstjenester tilgjengelig 24/7 og gir utmerket ytelse i streaming.

Les ExpressVPN Review

VyprVPN

Et Sveits-basert selskap, VyprVPN, har den eneste fordelen av å holde seg skjult for “5 øyne”. Det betyr at hver kundes data forblir trygge og utenfor rekkevidde for å skade dem. Selv om de vedlikeholder tømmerstokker i 30 dager, forårsaker det ingen problemer. VyprVPN lar sine brukere koble seg fra den samme kontoen gjennom fem forskjellige enheter; en mulighetsfunksjon som gjør det mulig for brukeren å bruke VyprVPN-tjenester hvor som helst fra hvilken som helst enhet.

IP forsvinner

IP Vanish er som en drøm som går i oppfyllelse for alle tilfeldige brukere av internett. Med sin lave kostnad per måned, beste brukergrensesnitt, raskeste hastighet og null-logg-policy, har denne VPN kommet til hjertet for de fleste av brukerne. Årsaken til billige pakker er at den har et mindre antall funksjoner enn andre VPN-tjenester som er lastet. Ved å holde det relativt enkelt, er det fremdeles alt du trenger fra en VPN. Så det anbefales på det sterkeste for de som er bosatt i Storbritannia som leter etter “jo enklere, desto bedre”.

Les IPVanish Review

Risiko for amerikanske VPN-selskaper

Betydelig teknologisk utvikling har blitt tilskrevet enkeltpersoner og merkevarer som tilhører USA. De besitter avansert programvare som har blitt brukt overalt fra FBI til Internet of Things som er til stede i hvitevarer. Hvis du synes amerikanske VPN-er er det mest pålitelige valget, bør du tenke nytt! Selv om teknologien deres er imponerende, inntrenger lovene som er ment å sikre nasjonal sikkerhet, faktisk innbyggernes rettigheter.

Amerikanske etterretningsbyråer er beryktet for å urettferdig samle inn personopplysningene til innbyggerne uten deres tillatelse. Dette er en viktig ulempe ved å være en grønn kortholder eller bosatt i USA. Det verste er at du vil bli utsatt for den samme urettferdigheten når du forbruker tjenester levert av en virksomhet som er lovlig registrert i USA. Enhver internettsurfer som tester ut VPN-selskap med base i USA bør være godt klar over sine rettigheter og risikoene som er involvert.

Hvis du bor i Storbritannia, vil det mer logiske alternativet for deg være en pakke som tilbys av britiske VPN-tjenester. Det er ingen tvil om at det er noen ganske pene VPN-leverandører i Storbritannia, men hva om den beste britiske VPN-en ikke passer dine krav? Tross alt er det endelige målet med en VPN å gi deg sikkerhet og anonymitet på betingelsene dine. Hver bruker har forskjellige behov, og det handler ikke bare om rimelig pris. Plassering betyr mye, og du må finne et VPN-selskap som har maksimale VPN-servere i nærheten av destinasjonen.

Hva er løsningen hvis du allerede har listet noen amerikanske VPN-leverandører av høy kvalitet eller betalt for abonnementet ditt for nå, sørg for å se etter to ting: ingen logger og ingen deling av brukerinformasjon. Som det allerede er blitt nevnt, er det en form for sporing å holde logger over brukere som logger seg på og ut av VPN-kontoene sine. Etterretningsbyråer kan bygge brukerprofiler gjennom slike data og presentere det som bevis mot brukere i en faktisk sak. Selvfølgelig er det ingen måling at deling av personlig informasjon som navn, adresse, kredittkortnummer, etc. kan føre myndighetene rett til deg under en etterforskning. Så vær trygg med disse få tipsene.

Begrensningene og farene ved den siste cyber-regningen

Sensurering av seksuelle nettsteder av myndighetene har stukket en nål i så mange menneskers føtter. For å få den sensuren fjernet, må man gå gjennom den mest pinlige samtalen i sitt liv til ens ISP og be om at den skal slås av som om filtrene blir satt på automatisk med mindre du blir bedt om å bli slått av, så hvorfor ikke gå for UK VPN tjenester? For det andre har regjeringen også fratatt nasjonen seksualundervisning, samt all informasjon på nettet om seksuelle overgrep, seksuelle rettigheter og nettsteder med hobos. Det har forårsaket en hindring i årsaken til god og underholdning for noen. Dessuten har de nylige angrepene i Manchester som skjedde i mai 2017 gjort ting mer komplekse, den britiske regjeringen har skjerpet overvåkningen på nettet, og ingen kan unnslippe det før og med mindre de får tak i en pålitelig ikke-britisk basert VPN.

Klart behov for beste VPN for Storbritannia

Den siste nettregningen som regjeringen har vedtatt, har sikret en straff på 2 til 10 års fengsel i tilfelle noen blir fanget. Det har faktisk blitt et spørsmål om livet nå, og man må ikke handle på internett uten VPN for enhver pris.

Få din frihet!

Hvor er lovede frihetsrettigheter for britere? Hvis rettighetene blir tatt bort, har vi måter å få dem tilbake til deg. Kjøp din passende VPN akkurat nå og få det beste ut av det. Kos deg med tiden din med ubegrenset TV-serie, Brits!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments