Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkulla

[ware_item id=33][/ware_item]

No, vastaus ei ole niin helppoa kuin kyllä ​​tai ei. Haluamme sinun päättävän, onko vuonna 2020 halpaa VPN-palvelua vai onko kyse vain mielipelistä. Mutta miten sinä kertoisit? Jos tiedät jo miksi sinun pitäisi käyttää VPN: tä, tämä viesti riittää sinut turvallisesti ja oikein läpi halvan VPN-palvelun ostoprosessin. Lue jatkossa kouluttaaksesi itseäsi kaikista VPN-paketeista ympäri maailmaa ja siitä, kuinka voit napata parhaan mahdollisen tarjouksen.


Miksi ihmiset etsivät halpoja VPN-palveluita?

Gazillion-internetin käyttäjät ympäri maailmaa etsivät uusia tapoja hyödyntää Internet-palveluitaan parhaalla mahdollisella tavalla - nopeiden Internet-yhteyksien tai palvelujen avulla, jotka voivat parantaa käyttökokemusta. Koska taivaalla on niin paljon palveluita kuin tähtiä ja palveluntarjoajia on jopa enemmän kuin numeroita voisi luottaa, ihmiset sekoittavat usein, mitä palveluntarjoajaa valita. Tämä on todennäköisempää, jos valitset VPN: n, koska palveluntarjoajien verkosto on valtava. Siksi älykkäiden käyttäjien on erittäin tärkeää tietää, mikä valinta on heille paras.

Miksi tarvitsen VPN: n?

Oletko miettinyt Internet-yhteytesi turvallisuutta? No, tämä on ongelma useimmissa Internet-käyttäjissä. Kun kysyimme saman kysymyksen sosiaalisen median tilillämme, suurin osa vastauksista oli todella yllättäviä ja lapsellisia. Joten tässä on ämpäri neuvoja!

"Yksinkertainen salasana ei riitä estämään hakkereita tunkeutumasta järjestelmääsi tai lainvalvontaviranomaisiin ja mainostajiin keräämästä yksityisiä tietojasi".

Tai ellet ole tehnyt salasanasi erittäin vahvaa ja turvallista salasanan luontityökalun avulla

Aina kun selaat verkossa, olet alttiina kymmenille riskeille. Virtuaali yksityinen verkko (VPN) ei vain suojaa sinua kaikilta näiltä uhilta, vaan tarjoaa myös pääsyn verkkosivustoille ja sovelluksiin, joihin liittyy georajoituksia. Uusi tieto, joka tuli ilmi viime aikoina, on se, että tutkimuksen mukaan suurin osa Internetin käyttäjistä ei ole tekniikan taitajia, joten he eivät ymmärrä perustietoja e-tietämyksestä ja perimmäisistä uhista, joille he ovat alttiina. Tässä yhteydessä VPN: n tarpeesta tulee elintärkeä suojaamaan sinua näiltä uhilta ja riskeiltä.

Toinen suuri syy siihen, miksi käyttäjät tarvitsevat VPN: ää, on viihde, koska se on pääasiassa se, mitä suurin osa käyttäjistä käyttää Internetiä. Monet itsepäiset verkkosivustot, jotka ärsyttävät sinua, mutta eivät avaa antautumista VPN: n edessä. Joten VPN: stä tulee ”Open Sesame” ja tunnet olosi Ali Baba, jolla on sama todellinen onnellisuus kuin näet avattujen verkkosivustojen aarre edessäsi.

Ongelmia halpojen VPN-verkkojen kanssa

Nyt kun tiedät, kuinka tärkeätä on saada VPN, on vielä tärkeämpää rajata hakuasi. Ihmiset etsivät usein vaihtoehtoja, joilla he voivat säästää joitain taalaa, mutta se voi myös johtaa siihen, että kulutetaan jopa enemmän rahaa kuin mitä voidaan käyttää kertaluonteisiin hyviin sijoituksiin paremman vaihtoehdon saamiseksi. Jos olet uusi VPN-verkko tai et vain halua kuluttaa liikaa, etsit varmasti alhaisen hinnan VPN-palvelua. Totuus on, että kalliit VPN: t todella tarjoavat parasta asiakaspalvelua ja turvallisuutta. Toisaalta on budjetti-VPN-verkkoja, jotka antavat sinulle tuskin suojaa. Joillakin on rajoitettu palvelu, joka kattaa vain sähköpostin. Heillä ei varmasti ole mahdollisuutta estää suoratoistoverkkosivustojen estämistä. Jos etsit parasta halpaa VPN: ää torrentiksi, sinun on hylättävä sellaiset halvat VPN: t. Pahimmassa tapauksessa halvin käytettävissä oleva VPN voi olla huijaus, joten yritä välttää varjoisat halvat VPN-palvelut vuonna 2020. Kaikki taloudelliset vaihtoehdot eivät kuitenkaan aina ole vääriä. Tärkeintä on olla hieman fiksu valintasi suhteen ja käydä läpi VPN: n ominaisuudet ennen kuin valitset sitä. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Pikalinkit halvimpiin VPN-verkkoihin

 • NordVPN
 • VyprVPN
 • Yksityinen Internet-yhteys
 • LimeVPN
 • PureVPN
 • Piilota IP

NordVPN

Hinta 2,99 dollaria / kuukausi kolmen vuoden suunnitelmalle

Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkulla Yli 5000 palvelinta 60 maassa
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkulla2048-bittinen salaus
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaMonikäyttökirjaus 6: lle
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkulla30 päivän rahat takaisin takuu
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaTukee Netflixiä SmartPlay-ominaisuuden avulla sovelluksissa

Lue arvostelu

VyprVPN

Hinta 5,00 dollaria / kk

Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaErinomainen tukitiimi
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaHyvät salausprotokollat
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaRajoittamaton palvelimen vaihto
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaYli 200 000 IP: tä & Yli 700 palvelinta
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaTarjotaan 3 päivän kokeiluversio

Lue arvostelu

Yksityinen Internet-yhteys

Hinta 5,99 dollaria / kk yhden vuoden suunnitelmalle Hinta 3,49 dollaria / kk 2-vuoden suunnitelmalle

Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaTarjoaa nimettömiä maksuvaihtoehtoja
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaLaadukas salaus 7 päivän rahat takaisin -takuulla
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaEi lokitietoja & Rajoittamaton kaistanleveys
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkulla24/7 asiakastuki
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkulla3284+ palvelinta 24 maassa

Lue arvostelu

LimeVPN

Hinta $ 1 / kk

Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkulla256-bittinen sotilasluokan salaus
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaPPTP, SSTP, L2TP, OpenVPN ja Softether
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkulla19 VPN-sijaintia maailmanlaajuisesti, 6000+ IP, 24/7
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaErittäin hyödyllinen live chat
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkulla7 päivän rahat takaisin -takuu

PureVPN

Hinta 1,92 dollaria / kk 3-vuoden suunnitelmalla

Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaZero Log Policy
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkulla80 000 IP: tä & 750+ palvelinta 141 + maassa
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkulla7 päivän rahat takaisin -takuu
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaAmazing Live Chat -tuki
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaJopa 256-bittinen salaus

Osta PureVPN nyt>>

Piilota IP

Hinta 2,91 dollaria / kk

Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaPiilota IP-luottamuksesi
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaIP-joukko yli 110 kaupungissa
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaSmartDNS-välityspalvelin lisätty
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaKäytä viidessä laitteessa samanaikaisesti
Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaPeruuta milloin tahansa

Vertaa halpoja VPN-protokollia protokollan, palvelinluettelon, salauksen ja paljon muun käytön mukaan VPN-vertailutyökalu

NordVPN

(3,49 Yhdysvaltain dollaria kuukaudessa 3-vuoden + 3 kuukauden ilmaisella suunnitelmalla)

NordVPN-Cyber-Deal

Tämä vaihtoehto on ehdottomasti parempi kuin mikään muu halpa VPN. Heidän 1 kuukauden tilikulut $ 11.95, mutta melkein puolet hinnasta leikataan vain vuodessa suunnitelmassa $ +6,99 / kk. Laaja valikoima maksutapoja tekee NordVPN: stä houkuttelevan valinnan käyttäjille ympäri maailmaa. Nauti nopeasta ja turvallisesta internetistä pysytellen täysin nimettömänä maksamalla kryptovaluutoilla, kuten Bitcoin, Ethereum ja Ripple. Kun olet luonut tilin, voit testata sitä sydämesi sisällölle jopa 30 päivää ennen kuin päätät peruuttaa sen täydellä hyvityksellä.

Heidän 24/7-live-tuki on erittäin hyödyllinen, etenkin jos haluat poistaa suoratoistosivuston eston ja sinun on pyydettävä tiettyjä palvelimia. Paitsi että saat laadukkaita palveluita, mutta myös houkuttelevia etuja, kuten yhteys 6 laitteelle samanaikaisesti vain yhden NordVPN-tilin kautta. Kuvittele, kuinka paljon rahaa sinä ja huonetoverisi voi säästää, jos maksat kaikki yhdestä tilistä kuukausittain ja jaat sen. Nyt sitä kutsumme halpaksi VPN-palveluksi! Heillä on mukautettuja sovelluksia Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille ja Chromelle. Siksi älypuhelinten käyttäjät voivat nauttia loistavasta käyttökokemuksesta halvimman VPN: n hinnalla. NordVPN toimii 60 maassa, ja he väittävät omaavansa yli 3200 palvelinta, joiden avulla voit helposti vaihtaa sijainteja heti. Heillä on myös kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tarkoittaa sitä, että henkilökohtaisia ​​tietojasi ei koskaan luovuteta snoopiville viranomaisille.

Halvan VPN-palvelun lisäksi kaiken tämän lisäksi he ovat äskettäin päivittäneet paketinsa, joka sisältää mega-säästöpaketin, jota kutsutaan vain 3-vuoden + 3 kuukauden ilmaiseksi paketiksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa jota suosittelemme. Yleensä NordVPN on yksi niistä VPN-verkoista, jotka tarjoavat laajan paketin. Ihmiset epäröivät valittaessa pitkäaikaista pakettia, mutta he eivät ymmärrä, että valitsemalla kuukausittaisen VPN: n he kuluttavat todella paljon enemmän kuin vaaditaan. Voit testata VPN-palvelun helposti ilmaisen kokeilujakson tai 30 päivän rahat takaisin -takuuaikana.

Lisävinkki: Kuten pidät mieluummin ostoksista tukkumyyntituotteille, koska ne ovat halpoja, muista, että VPN: t ovat halpoja myös pidempien pakettien kanssa. Mitä pidempi pakettijakso on, sitä halvempi VPN-palvelu on. 

VyprVPN

(2,50 dollaria kuukaudessa)

Vaikka VyprVPN on paljon parempi kuin mikään halpa VPN, voit silti käyttää heidän 3-päivän ilmaista kokeiluversiotaan päättääksesi, haluatko tilata heidän palvelunsa. Etsitkö halvimpaa VPN-verkkoa Torrenting- tai streaming -vaihtoehdoille, tämä vaihtoehto on turvallinen ja tarjoaa korkeaa laatua. Heillä on kaksi houkuttelevaa hinnoittelusuunnitelmaa, joissa on erilaisia ​​ominaisuuksia. VyprVPN-perussuunnitelma laskutetaan vuosittain ja se sallii 3-yhteydet kokonaan yhdellä tilillä samanaikaisesti. VyprVPN: n Premium-paketti tulee VyprVPN-pilvipalvelun mukana. Lisäksi sen mukana on hieno herkku heidän erityisestä Chameleon Protocol -protokollasta, joka on kuuluisa lisäämällä ylimääräisen suojauskerroksen Internet-yhteyteesi. Se on hinnoiteltu $ +2,50 / kk vuosittaisen laskutuksen avulla, mutta voit yhdistää 5 laitetta tilillesi samanaikaisesti. Heillä on optimoituja sovelluksia myös Windowsille, Macille, Androidille ja iOS: lle. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia turvallisesta nopeasta Internetistä millä tahansa näistä käyttöjärjestelmistä samalla, kun yhdistät jopa viisi laitetta. Maksat tällä hetkellä par tästä vaikuttavasta, mutta halvasta VPN-palvelusta luottokortilla, PayPalilla tai Alipaylla.

Heillä on yli 700 palvelinta ympäri maailmaa. He omistavat VPN-palvelimensa, joten ei ole kolmansia osapuolia, jotka saattavat uhkaa yksityisten tietojen vuotoa. He eivät myöskään veloita palvelimien vaihtamisesta. Ne tarjoavat ympärivuorokautisen asiakastuen ympäri vuoden vastatakseen kyselyihisi, mikä tekee heistä hyviä myös asiakaspalvelussa. VyprVPN on laajentanut palveluitaan yli 70 maahan, joten on suuri mahdollisuus, että pääset käyttämään sisältöä melkein missä tahansa.

Yksityinen Internet-yhteys

3,33 dollaria / kuukausi yhden vuoden suunnitelmalle

Kun vilkaiset PIA: n kuukausisuunnitelmaa, $ 6,95 / kk joka on melko edullinen, mutta ei kovin halpa. He tarkistivat yleistä hinnoittelua, mutta se on kaikki vilpittömässä mielessä. Koska hinta on yksi tärkeimmistä tekijöistä, PIA voittaa kilpailun edelleen tarkistetuilla paketeillaan. Heidän yhden vuoden paketti on vain $ 3,33 / kk tarjoaa sinulle mahtavaa 67% säästöt joka vuosi tilauksesi. Nyt se on uskomattoman paljon! Heillä on kahdeksan kätevää maksutapaa, mukaan lukien Starbucksin, Costcon ja Best Buy -merkkien lahjakortit. Voit ostaa halvimman VPN: n nimettömästi 100-prosenttista suojausta varten myös kryptovaluutojen, kuten Bitcoinin, kautta. Vaikka et ole tyytyväinen tilaamisen jälkeen, voit peruuttaa tilisi 7 päivän kuluessa ja saada talletuksen takaisin sinulle.

Niiden laaja palvelinverkko koostuu yli 3505 palvelinvaltiosta, jotka kattavat 30 maata. Heidän kolme tehokasta protokollia (OpenVPN, PPTP) & IPSEC / L2TP) ovat yhteensopivia Windowsin, Linuxin, MAC: n, Applen ja Androidin kanssa. Voitko uskoa, että se todella paranee kuin tämä? Voit nauttia tästä tyydyttävästä halvasta VPN-palvelusta 34 muussa käyttöjärjestelmässä näiden yleisten valintojen lisäksi.

LimeVPN: n vuositili

Hinta 1 dollaria kuukaudessa

Sitä pidetään yhtenä markkinoiden halvimmista VPN-verkkoista, sillä sen vuotuinen tilaus on vain $ 17.95, kuukausittainen vain lasku $ 1. Et voi saada nopeutta ja LimeVPN: n salausta on tarjottava niin halvalla hinnalla muualla. Sen mukana tulee käyttäjille 7 päivän palautustakuu. LimeVPN on luotettava VPN-palveluntarjoaja, koska se ei anna vääriä väitteitä, mikä tulee ilmeiseksi, kun näet heidän sopimussivullaan lausunnon, jonka mukaan heidän palvelut eivät toimi Netflixin ja Hulun kanssa; heidän rehellisyytensä tekee heistä johtoaseman, pitäen käyttäjät hyvin tietoisina sekä eduista että haitoista. Sillä on erittäin helppo kirjautumisprosessi kaikilla yleisesti käytetyillä maksutavoilla, jotta käyttökokemus olisi hyödyllinen.

PureVPN

Tämä virheellinen VPN-palveluntarjoaja on yksi suosittelemattomista vaihtoehdoista, koska testimme paljasti sovellusten heikon suorituskyvyn. Kuukausittaisen tilaajan on maksettava $ 10,95 / m joka on kaksi kertaa kalliimpaa kuin jotkut suosituista halvoista VPN-palveluista. Parempi sopimus on heidän vuosittaisessa suunnitelmassaan oikeudenmukaisesti 4,15 dollaria / m. Ainoa asia, joka tekee siitä houkuttelevan, on sen vastustamaton 3-vuoden paketti vain $ 1.92 Hyödyllinen hinta / m joten saat samat edut halvimman VPN: n hintaan. Jos tämä ei riitä, he tarjoavat myös 7 päivän rahat takaisin -takuun yhdessä Bitcoin-maksun kanssa.

Vaikka niiden protokollat ​​ovat yhteensopivia yli 20 suositun henkilökohtaisen laitteen kanssa, joiden avulla voit yhdistää 5 laitetta yhdelle tilille samanaikaisesti (Saatat kohdata katkaisun ja huonot kokemukset). He ovat kehittäneet sovelluksia huippuluokan käyttökokemukseksi useissa käyttöjärjestelmissä. Heidän palvelunsa on laajentunut yli 141 maahan, ja he omistavat yli 750 palvelinta.

Piilota IP

2,91 dollaria kuukaudessa

Piilota IP-osoitteesi vahva salaus ja kohtuullinen hinnoittelu sijoittavat sen melko paljon vuoden 2020 parhaan halvan VPN-palvelun tai tulevan ajan luokkaan. Yksi asia voi todella saada sen tapahtumaan, eli jos he pystyvät pitämään hinnansa tulevaisuudessa. Ne alkavat niin alhaalta kuin 2,91 dollaria kuukaudessa ja mahdollisuus peruuttaa milloin tahansa antaa käyttäjille tyytyväisyyttä valitsemalla Piilota minun IP kaikille muille halvoille VPN-palveluille.

Piilota IP-tilillä voit käyttää IP-osoitteita yli 120 kaupungissa ympäri maailmaa. Ne tarjoavat helppokäyttöisiä sovelluksia / ohjelmistoja erilaisissa laitteissa, kuten Mac, Linux, iOS, Android ja monet muut. Piilota minun IP on yhteensopiva viiden eri käyttöjärjestelmän kanssa. Voit maksaa 8 eri menetelmällä tämän vuoden halvimmasta VPN: stä. Tämä on melko alhainen hinta, mutta tekee siitä hämmästyttävää, että voit yhdistää jopa viisi laitetta samanaikaisesti vain yhdelle Piilota IP-tililleni. Yksi erittäin harvinaisista Hide My IP -tapahtumista on puhelutuki asiakkailleen, mikä on jotain hyvin harvoista VPN-palveluista.

Haluat lisää halpoja VPN-asetuksia?

Getflix

Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkulla

Aivan kuten kaikki muut VPN-palveluntarjoajat, he myös takaavat asiakkailleen turvallisen ja yksityisen internetyhteyden. Versioita on 2:

 1. Getflix VPN -puhelut ilmaiseksi. Sitä ei suositella aloittelijoille, koska se on vähän monimutkaisempi. 

Getflix VPN: ssä on havaittu muutaman viime vuoden aikana joitain ongelmia:

 • Siinä on vain natiivisovelluksia Macille, Androidille ja IOS: lle
 • Se ei tarjoa Windows-sovellusta
 • Se ei ole tarkoitettu ihmisille, jotka eivät ole tietoisia siitä, kuinka DNS-palvelimet toimivat
 • Pelättyjä välityspalvelinvirheitä tapahtuu joskus
 • Windows 10: ää ei tueta virallisesti
 • Käyttäjät ovat kohdanneet joitain virheitä ja myös teknisiä vaikeuksia

vieraile verkkosivustolla

CyberGhost

Vuoden 2020 halvimmat VPN-palvelut parhaalla potkullaCyberghost antaa sinun nauttia avoimesta internetistä ja tarjoaa täydellisen yksityisyyden ilman rajoituksia. Erityisesti suoratoistoa ja torrentiaa varten Cyberghost on yksi suosituimmista VPN-verkoista.

Heillä ei ole myöskään lokkeja eikä seurantakäytäntöä. Se on erittäin käyttäjäystävällinen eikä se ole kuitenkaan monimutkainen. Siinä on myös tappakytkin.

Se on myös melko halpaa, koska niiden tarjoamat laatu ja rajattomat vaihtoehdot ovat 2,75 dollaria kuukaudessa ja hyvitys 45 päivän sisällä on melko hyvä juttu, mutta sitä varten sinun on ostettava 3-vuoden suunnitelma..

Cyberghost on todellakin yksi suosituimmista VPN-verkoista, mutta kuten kaikissa muissakin VPN-palveluissa, siinä ei ole myöskään joitain puutteita, mutta niitä ei ole paljon, ja niihin kuuluu:

 • Se ei toimi Kiinassa
 • Yhteyksien muodostaminen on myös hidasta
 • Se ei ole nopein VPN

Cyberghost tarjoaa sovelluksia seuraaville:

 • Android
 • iOS
 • mac
 • Windows

Se tarjoaa tukea myös:

 • Linux
 • NAS
 • chromebooks
 • reitittimet
 • Firefox

Cyberghost ansaitsee kultaisen pisteen, koska sen asiakkaat eivät ole koskaan havainneet vuotoa. Sillä on hyvät salausstandardit ja se on erittäin helppo käyttää, ja nämä ovat tärkeimmät syyt, jotka ovat antaneet Cyberghostille erittäin hienon maineen. Asennus on myös erittäin helppoa, eikä aloittelijoilla ole mitään ongelmia. Se on myös yhteensopiva TOR: n ja useimpien muiden välityspalvelimien kanssa. Sillä on myös hyvä asiakaspalvelu, joka vain lisää ansaitsemaan kultaisia ​​pisteitä Cyberghostille.

vieraile verkkosivustolla

Kuinka saada edullinen VPN-palvelu?

Nopea ja usein ilmainen pääsy Internetiin älypuhelimien, tietokoneiden, tablettien ja muiden laitteiden kautta on avannut aivan uuden maailman käyttäjille ympäri maailmaa. Kaikille on tarjolla laaja tietotekniikka, mutta on joitain asioita, jotka käyttäjien on tiedettävä siirtyäkseen askeleen eteenpäin ja tullakseen älykäskäyttäjiä. VPN-verkkojen suhteen monet ihmiset valitsevat halpoja VPN-verkkoja vain siksi, että ne kuuluvat budjettiaan. He eivät kuitenkaan tiedä, että he voivat tehdä minkä tahansa valinnan edullisen VPN: n.

Koska kaikki digitaalisen petoksen aikakaudella ovat yhä hulluja tietoturvasta, suojauksesta ja nimettömästä Internetistä, VPN-tarve kasvaa nopeammin kuin kuvitellaan. Ja tietysti myyjät tietävät, kuinka paljon tarvitset turvallisuutta, joten he käyttävät sitä älykkäästi välineenä kiinnittääksesi huomioisi sanomalla, että ne ovat halvin VPN-palvelu kaupungissa. Nyt emme sano, että he huijaavat sinua tarttumaan heidän sopimuksiinsa; sinun on tiedettävä, että kyse on markkinointistrategiasta, eikä mikään teollisuuden yritys tässä maailmassa ole koskaan jättänyt huomiotta sitä.

Joten asia ei oikeastaan ​​ole halvempien vaihtoehtojen etsimisessä, vaan oikeassa VPN: ssä, jossa on joukko tarvitsemiasi ominaisuuksia. Jos etsit halvempia vaihtoehtoja tai lasket ja verrat niiden pakettien hintoja, saatat päätyä valitsemaan VPN, joka on melko uusi, jossa on vähemmän palvelimia tai muunlainen kompromissi, jota sinulla ei ole varaa edes halvemmalla.

Todellisuus on, että joillakin VPN: issä on tunniste 'halpa VPN' laadun kustannuksella, kun taas toiset ovat vähän kalliita, mutta tarjoavat saman palvelun kuin väittävät. Joten, älykäs käyttäjä tietäisi, että tavoitteena on myös löytää paras VPN eikä vain halpa VPN (sinun on pyrittävä molempiin). Entä sitten etsimäsi säästö, joka toi sinut tänne? Ei hätää, paljastamme sinulle salaisuuden, joka auttaa sinua tekemään minkä tahansa VPN: n (suositellun parhaimman, joka sopii tarpeisiisi) valitset halvan vaihtoehdon. Joten katsotaanpa parhaat temppusi halvimmat VPN: t!

Valitse paras VPN ja tee se edullisena itsellesi muutamalla temppulla

Paras ratkaisu on etsiä tunnettuja VPN-palveluita eikä heikkolaatuisia halpoja ja valita paketti siten, että siitä tulee sinulle kohtuullinen. Avain tämän ymmärtämiseen on, että temppu on heidän tarjoamissaan hinnoittelusuunnitelmissa. Neuvomme yleistämiseksi ilmoitamme jokaiselle VPN-neuvolle sananlaskun, joka selittää sen loogisiin johtaviin filosofisiin perusteisiin. Lue alla olevat neuvoja rivien välillä tietääksesi temppu löytää paras halpa VPN.

"Jos luulet olevansa fiksu, ajattele kahdesti olla fiksumpi." - Toba Beta

Missä vika on tarkalleen parhaan halvan VPN: n valinnassa? Useimmat käyttäjät erehtyvät siinä, että he valitsevat väärän sananvalinnan Google-haulle. Esimerkiksi, jos kirjoitat ”Halvat vuoden 2020 VPN-palvelut”, saat vain luettelon keskinkertaisista palveluista, joissa on vähän heikkoja palvelimia ja jotka tuskin maksavat paljon palveluntarjoajalle, minkä vastineeksi ne tarjoavat halpoja VPN-palveluita. Lisäksi useimmat käyttäjät napsauttavat mainoksissa ehdotettua halpaa VPN: ää, joten he löytävät vain halvojen VPN: ien, joiden laatu on kyseenalainen.

"Emme voi ratkaista ongelmaamme samalla ajattelutasolla, joka loi ne" - Albert Einstein

Muista, että mantra on löytää parhaat VPN: t ja tehdä niistä edullisia. Joten, avain on löytää pakettisuunnitelmat tai hinnasuunnitelmat. Siksi myös viimeisen tempun integroiminen hyödyttää tätä temppua myös sinulle. Jos etsit oikeaa termiä tarkistaaksesi hinnasuunnitelmat, löydät ne parhaista edullisista VPN-verkoista. Sinun on napsautettava "osta" vastaavien parhaiden VPN: n verkkosivustoilla tai etsittävä termiä "osta VPN" saadaksesi hinnasuunnitelmien luettelon suoraan haussa.

"Tee mikä on oikein, ei mikä on helppoa eikä mikä on suosittua." - Roy T. Bennett,

Google ei näytä suodattimia. Koko hakumekanismi toimii suodattimilla. Näillä suodattimilla on paljon tekemistä valittujen avainsanojen kanssa. Joten muista jokainen sana, jonka nuo sormet ovat kirjoittaneet, merkitään haussa. VPN-palveluihin liittyy tiettyjä avainsanoja tietyille apuohjelmille. Esimerkiksi, on olemassa erilaisia ​​VPN-osoitteita eri tarkoituksiin, kuten paras halpa VPN torrentia varten. Tällaisista termeistä etsiminen antaa sinulle myös luettelon tietyistä VPN-palveluista halpojen VPN-tunnisteiden kanssa juuri siihen, mitä etsit. Joten varmista, että kirjoitat oikean avainsanan haun suodattamiseksi. Luettelo Torrentingin parhaista halvoista VPN-verkoista saattaa osoittautua kalliiksi vaihtoehdoksi, jonka vältit ensin parhaan halvan Kodi VPN -tarpeen tarpeessa. Joten ole varovainen sanojen valinnassa ja varmista, että kavennat hakuasi aivan kuten älykäs käyttäjä!

Älä laita luottamustasi rahaan, vaan laita rahasi luottamukseen. Oliver Wendell Holmes

Nyt viimeinen temppu, mutta ei vähiten. Tiedättekö kuinka paljon ostoksia on paljon halvempaa, eikö niin? Juuri näin löydät halvimman VPN: n. Kun olet valinnut parhaan VPN: n, jolla on samat palvelun ominaisuudet, joita tarvitsit, sen sijaan, että katsot palveluntarjoajan paketteja kuukausittaisilla laskutuksilla, tutustu heidän 6 kuukauden, yhden vuoden, 2 vuoden tai jopa eliniän suunnitelmiinsa. Kun teet matematiikkaa, huomaat, että he maksavat sinulle vähemmän kuukaudessa pidemmällä tilauksella kuin edes budjetti-VPN, jota olet pitänyt aiemmin.

"Mitä tahansa teetkin, on merkityksetöntä, mutta on erittäin tärkeää, että teet sen." - Mahatma Gandhi

Loppujen lopuksi näennäisesti kallis VPN osoittautuu edullisemmaksi ja turvallisemmaksi kuin ns. Alhaisen hinnan VPN. Kokeile kaikkia asiantuntija temppuja itse ja etsi tapa löytää paras halpa VPN parhaillaan toivomillasi palveluilla.

Nyt kun tiedät, mitä on temppuja parhaan halvan VPN: n löytämisessä, paljastamme luettelon edullisista VPN: istä, jotka tiedät, että ne eivät ole vain halpoja, mutta myös parhaita.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments