4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother

[ware_item id=33][/ware_item]

Tror du att USA är det fria landet? Tja, de senaste avslöjningarna av Edward Snowden innebär något helt motsatt av påståendet. Du övervakas! Regeringen under Donald Trump har full tillgång till att komma in på digitala fotavtryck för alla amerikanska medborgare och se allt. Den amerikanska regeringen har emellertid inte någon extrem kontroll, som Kina gör, men den kan fortfarande övervaka internetaktiviteten för amerikanska medborgare. 


Var skulle du gömma dig och hur? Det är där din frälsare, Den bästa USA VPN-tjänsten kommer in. Och varför kallar vi det en frälsare? För det måste du fortsätta läsa och veta mer om den fantastiska lösningen i den här guiden.

Varför fick USA lagar för internetövervakning Stricker? 

I april undertecknade president Trump ett lagförslag. I propositionen sades att internetleverantörer (ISP: er) som Verizon och AT&T behöver inte skydda konsumentuppgifter, i själva verket äventyra människors integritet och öppna dem för övervakning. Nätneutralitet försvagas också av FCC: s ordförande Ajit Pai, som också kommer att stärka internetleverantörer för att göra snabba banor för föredragen internettrafik och bromsa de andra källorna. Är det verkligen det tjugoförsta århundradet? Visserligen blir cyberbrott en norm, och vi som de som drabbas bör göra vad vi kan för att göra oss själva anonyma.

Fördelarna med att använda ett VPN

Idag måste allt du gör online vara säkert. Du skulle inte vilja lämna ut din personliga information till någon annan part, och vi vet att detta inte är en omöjlig uppgift.

Det finns hundra sätt du kan rädda dig själv från onlinekatastrofer men inte alla alternativ är så effektiva som det verkar. Det finns dock några livräddande anslutningar som kan ge dig svar på alla dina frågor.

Faktum är att VPN: er är det bästa verktyget för din online-säkerhet och en säker anslutning. Nedan anges fördelarna med att använda ett VPN; 

IP-adressmaskering

En VPN kan ändra din IP-adress. På det här sättet kan du se innehåll som är begränsat i ditt land. Du behöver en annan IP-adress för att din nuvarande plats ska se ut som du befinner dig på den specifika platsen. 

Online-integritet och anonymitet

En VPN ger dig integritet och anonymitet online. Med ett VPN kan du surfa på internet anonymt. Du kan komma åt både webbplatser och webbapplikationer utan att behöva avslöja din identitet.

Billiga resebiljetter

Detta är en sällan känd fördel med ett VPN att du kan få billigare resbiljetter. Det beror dock på din geografiska plats och så blir det ett trick som många missar. Det bästa sättet att få en billigare flyg är att hitta ett land med en låg levnadskostnad.

Tillgång till geobegränsat innehåll

Den största fördelen med att ha ett VPN är att det låter dig se begränsat innehåll och spela spel som är begränsade i ditt land.

Vad är det bästa du behöver - en VPN för USA säkert!

De invasiva lagarna om cybersäkerhet, massövervakning av medborgarna och lagring av telefonsamtal är alla saker som har gjort amerikanska medborgare verkligen bekymrade över deras digitala välbefinnande och online-integritet. Det enda som verkligen fascinerar oss är att de amerikanska invånarna är väl medvetna om dagens hackor och skadlig programvara. Detta gör dem helt klart förnuftiga och lära sig att cyberspace inte är så snyggt och underbart som vi tror att det är.

Det finns många fler tekniska aspekter, och du vill säkert läsa om dem, men innan det, låt oss komma till huvudborrningen. Du vill ha en privat, ocensurerad och en säker onlineupplevelse, vilket förmodligen är anledningen till att du läser detta. Så här är de bästa USA VPN-tjänsteleverantörerna som du kan lita på för din online sekretess och säkerhet:

Bästa USA VPN-erbjudanden

  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • Torguard
  • SaferVPN

ExpressVPN

Pris 8,32 USD / månad

4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti!
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother Upp till 256-bitars kryptering
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother Lätt att använda appar / programvara
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother 24/7 Live Support
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother 3000+ servrar i 160+ länder

Läs ExpressVPN Review

NordVPN

Pris $ 3,49 / månad

4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother5341 Servrar i 59 länder
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother2048 bitkryptering
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big BrotherMulti-inloggning för 6
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big BrotherStöder Netflix med SmartPlay-funktion på appar

Läs NordVPN Review

Torguard

Pris $ 9,99 / månad

4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big BrotherIngen loggpolicy
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big BrotherP2P-fildelning Bra
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother1 veckors rättegång & Pengar tillbaka garanti
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother3000+ servrar i 55 länder
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big BrotherOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

Läs Torguard Review

SaferVPN

Pris $ 2,50 / månad

4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother700+ servrar i 34 länder
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big BrotherAccepterar Bitcoin-betalning
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big BrotherNetflix vänlig med få servrar
4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big BrotherKompatibel med flera enheter

Hur man väljer ett bra VPN?

En VPN är till stor hjälp när det gäller online-integritet. Du måste dock välja ett bra VPN för att få önskat resultat. Nedan följer några saker du måste leta efter i ett VPN;

Sekretess och säkerhet

Välj alltid ett VPN som har speciella säkerhetsfunktioner som en kill switch och DNS-läcksskydd. En bra VPN kommer också att ha en loggpolicy.

Lätt att använda

Installations- och installationsprocessen för ett bra VPN är oftast mycket lätt att använda och användarvänligt. Deras kundsupport måste också vara bra. Leta alltid efter ett VPN som är lätt att använda och har bra kundsupport.

Prestanda

En av de viktigaste sakerna att leta efter i ett bra VPN är dess prestanda. Det borde vara snabbt. Det är också mycket trevligt om en VPN inte bromsar din internetanslutning. En VPN som bromsar din internethastighet mycket blir mycket problematisk.

Funktioner

 En bra VPN är alltid den som erbjuder en mängd funktioner. Specialfunktioner med hög säkerhet är alltid ett pluspoäng. En bra VPN kommer alltid att ha funktioner som en kill switch, server switching, portval, flera VPN-protokoll och DNS-läcksskydd. Det är upp till dig att bestämma vad du behöver i ett VPN och vad din budget är.

Varför är VPN: er så populära?

USA: s VPN-tjänster har blivit så populära bland internetanvändare i staterna. De låter dig se det begränsade innehållet och kryptera dina data för att kringgå övervakning. Du kan också ändra din verkliga plats. VPN ger dig online-säkerhet och integritet, som alla vill ha idag. 

Här är de fyra bästa USA VPN: er rangordnade av användare beroende på deras funktioner och prestanda:

NordVPN - The Best USA VPN Service, period!

4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother

NordVPN är bland de äldsta amerikanska VPN-tjänsteleverantörerna på marknaden. Om du inte är nöjd med hur det fungerar kan du få tillbaka pengarna inom 30 dagar efter att du registrerat dig. Det körs på de flesta operativsystem inklusive Windows, OS X och iOS. Du kan köra den på upp till sex enheter med bara ett VPN-konto. Dina användarloggar kommer inte att sparas och stark kryptering utförs via IKEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP, L2TP och IPSec. 

NordVPN körs på alla populära enheter inklusive telefoner, surfplattor och bärbara datorer. Deras kundsupport är snabbt att fixa eventuella problem du kan möta när du kör den. NordVPN har fotfäste i över sextio länder och betraktas av hög kvalitet av experter och användare båda.

ExpressVPN - Starkaste VPN

ExpressVPN är känd som en av USA: s bästa leverantörer av VPN-tjänster. Det har servrar på mer än 3000 platser globalt i 160+ länder. Eftersom ExpressVPN är baserat på Brittiska Jungfruöarna gäller inte de komplexa USA-lagarna som påverkar användarnas integritet.

ExpressVPN är kompatibel med stora operativsystem som Windows, Mac, iOS, Android och Linux. Du kan ha 3 VPN-anslutningar samtidigt med ett enda ExpressVPN-konto. För att hålla dina data säkra använder den SSL med 256-bitars kryptering.

ExpressVPN stöder protokoll som OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP och PPTP. Biten är att ExpressVPN erbjuder 23 olika betalningsalternativ inklusive Bitcoin. Dess månatliga plan börjar på $ 12,95 / månad och kommer med en 30 dagars tillbaka-garanti.

För närvarande erbjuder ExpressVPN en rabatt på 49% och 3 månader extra på det 1-åriga ExpressVPN-abonnemanget. Detta betyder att du kan få 15 månader genom att bara betala i 12 månader.

ExpressVPN erbjuder obegränsad bandbredd, hastighet och servernomkopplare med 99,9% upp-tid. ExpressVPN har inga loggar och har en utmärkt kundsupport tillgänglig dygnet runt.

Så det är dags att du använder en av de bästa USA VPN-tjänsterna för att uppleva en säker internetanslutning.

TorGuard - Pålitlig USA VPN

4 bästa USA VPN-tjänster för att skydda dig från Big Brother

De olika servicepaketen som TorGuard erbjuder och dess lysande prestanda gör det till en av USA: s bästa VPN-leverantörer. Anonym proxy är för $ 5,95 / månad, Anonym VPN för $ 9,99 / månad, Anonym e-post för $ 6,95 / månad och Privacy Bundle för $ 11,54 / månad. Du kan få VPN + Proxy Bundle med 40% rabatt. Det kostar endast 11,54 $ per månad.

Det bästa är att du kan kolla in TorGuard på provbasis. 

Om du inte gillar det nog att investera i det kan du få tillbaka pengarna inom sju dagar. TorGuard tar med sig förstklassiga VPN-tjänster till mer än femtio länder. Företaget äger mer än 1600 moderna servrar, vilket innebär att du aldrig kommer att behöva klara av överbelastade servrar.

Detta ger en höghastighetsanslutning tillsammans med smidig strömning och nedladdningar. Du kan bläddra anonymt eftersom de inte har några loggar med sin kraftfulla kryptering och lita på deras användbara kundvård.

Safer VPN - En snabb och användarvänlig USA VPN

Nu kan du njuta av anonym snabb surfning med Safer VPN, som inte bara håller loggar och gör att du bara får åtkomst till innehåll som är synligt för användare på specifika platser. De tillhandahåller 256-bitars stark kryptering med OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec och PPTP i över trettio länder. Det fungerar smidigt på alla enheter med operativsystem som Windows, Mac, iOS, Android och Chrome. 

Du kan komma igång med endast $ 7,49 per månad och avbryta ditt prenumeration inom fjorton dagar om du inte är nöjd. Deras nuvarande spektakulära försäljning erbjuder 81% rabatt, som du kan använda under julen. Säkrare VPN fokuserar på användarvänliga appar och erbjuder även en gratis obegränsad Chrome-förlängning. Du får också automatisk Wi-fi-säkerhet tillsammans med automatisk diagnosfix. Du kan komma i kontakt med deras kundsupport dygnet runt genom livechatt och e-post.

Fler skäl:

Avblockera USA-strömningskanaler online

Icke-amerikaner kan inte kringgå mycket av innehållet och kanalerna på begäran, vare sig det strömmar från FIFA World Cup, icke-amerikaner skulle inte kunna komma åt Fox Sports för FIFA-spel live, så definitivt för det skulle du kräva en bra USA VPN.

Hur fungerar det? Tja, den ersätter din ursprungliga IP med en av dess USA-server IP. Så detta gör att du är berättigad till webbplatsen eftersom den får dig att visas online från USA och du kan komma åt alla webbplatser som tidigare blockerats för dig, det är hur VPN fungerar och gör magin!

Skydd mot massövervakning

Alla fakta som vi har diskuterat ovan angående integritet och invasioner av övervakningsorgan i vår onlinevärld är verkligen alarmerande.

Du är inte säker på mobiltelefoner, varje app som du laddar ner, aktiviteter på det sociala nätverket, allt kan spåras av NSA, vare sig det är en hemskyddskamera som är ansluten till din Home Wifi-router.

Om du tror på internetfrihet och integritet måste du köpa ett USA-VPN. En USA-VPN kommer att dölja din riktiga IP, kryptera dina data och dirigera den genom en säker tunnel som ingen kan spionera på.

Håll anonym på allmän WiFi och hotspots

Tror du verkligen att den offentliga WiFis på StarBucks, NewYork Subway eller någon annan offentlig plats är säker?

Att ansluta till ett hotell WiFi eller Airport WiFi via iPhone eller Android-telefon är ett klokt beslut för bara incheckningar och statusuppdateringar?

Osäkrade offentliga hotspots är hackares mest favoritplats för att komma in på din telefon eller hacka den. Det är en kopp te för att skapa ett falskt duplikat WiFi och spionera på allt du gör online, så njut inte av din kopp te på ett kafés wifi eftersom det verkligen är en kopp te för dem (hackare) att hacka i din telefon.

Utan en bra VPN utsätts du för hackare och kan förlora dina värdefulla data som kreditkortsinformation och andra viktiga referenser. Var säker online och få en bra USA-VPN innan du ansluter till någon offentlig WiFi.

Undvik lagar om överträdelser i USA

Som diskuterats ovan är överträdelselagen komplexa och ju mer du lär dig dem desto svårare är de att förstå. Framväxten av P2P-fildelning och Internet har resulterat i att upphovsrättsinnehavare strävar efter strikta straff för brottslingar.

Kom ihåg att vi bara listar de amerikanska VPN: n som inte har användarloggar och har optimerade P2P-servrar för att strömma. Om du har legitima skäl att ladda ner eller dela stora datafiler via P2P-teknik, kan en USA-VPN som vi har listat ovan hjälpa dig att ge hjälp medan du håller din identitet skyddad från juridiska myndigheter.

Fler länder:

  • StorbritannienUK VPN
  • AustralienAustralien VPN
  • kanadaKanada VPN

Slutsats

Det finns flera gratis USA VPN-tjänster men se upp för opålitliga tjänster. Välj alltid de som rekommenderas av användare. Så gör alltid en sak innan du tar ditt slutliga val, gå till twitter.com och kolla relevant #hashtag för VPN-leverantören, pratar folk bra om tjänsten eller inte? Samtidigt har vårt utvecklingsteam gjort den tråkiga uppgiften en mycket enklare, ett jämförelseverktyg för dig som gör bilden tydligare. 

Det är bättre att välja en som inte är baserad i USA för att undvika att bli ett offer för ogynnsamma sekretesslagar. De fem bästa alternativen för VPN-programvara som listas ovan har mycket trovärdighet inom sitt område. De kan få betalt men du kan också genomföra gratis försök för att mäta deras föreställningar. De som äger VPN-servrar som fysiskt finns i USA: s territorium är de mest lovande. De bekväma prispaketen ger mångsidighet och prisvärdhet för alla.

Avancerad USA-regeringsövervakning mot bakgrund av den senaste tidens höga kriminella aktiviteter runt om i världen har tagit sin avgift på användarnas integritet. Förutom att dina data sparas och analyseras för kritisk information finns det platsbaserade begränsningar för innehåll. Vissa streamingwebbplatser tillåter bara användare från en utvald grupp av länder att titta på sina videor. Detta skapar många problem för användare som bor utanför dessa länder.

Du skulle stöta på olika webbplatser på internet och prata om internetsäkerhet och VPN, men du måste vara väldigt smart när du väljer USA-VPN. Bästa VPN-erbjudanden har gjort omfattande undersökningar om de frågor som de amerikanska nätverken möter i deras dagliga liv och har därmed kommit med dessa ovanstående VPN: er som kommer att göra internet till en mycket bättre plats.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments