5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!

[ware_item id=33][/ware_item]

Træt af at blive behandlet som anden klasse global netizen?

Når du bruger din iPhone, når du hører Star World's stemme, der fortæller dig efter en krydret teaser på internettet "Fang kun dit favoritprogram på Star World HD", ved du, at det kun er urimeligt tilgængeligt i USA. Dette efterlader dig en pludselig forbrænding af misundelse, når du kan gøre, hvad det kræver for at få denne forbudte frugt af Eden. Når du føler dig hjælpeløs, længes du efter dine rettigheder, "Vi betaler også for vores kabel!" ”Vi er også mennesker!” ”Hvordan våger du at forlade os sådan som historiens klimaks ?!”.


Men du ved, at dine anbringender ikke gør noget, og at du pludselig får min eller anden måde at føle på alt dette. Så søger du efter en løsning, og her er du med en VPN på iPhone!

Læs også: Bedste Mac VPN

Beskyt dig selv med den bedste VPN til iPhone!

Disse iPhone VPN-tjenester er som de fe gudmødre, der giver dig vinger til at flyve rundt i verden. Med andre ord vælger du et land efter dit valg og VPN får dig til at ligne enhver anden borger i det valgte land over Internettet! Hvor nemt er det?

Aktivér dit skjold med en VPN med det samme! Bedste VPN-tilbud giver dig en liste over bedste iPhone VPN-tjenester, der kan holde dig beskyttet på Internettet uden at afsløre din identitet og hvor du befinder dig.

NordVPN - Placeret som nummer 1

Nord er en frelser for alle, der ikke ønsker at risikere eksponering af deres forbindelse / faktiske IP-adresse selv i et øjeblik. Det er, hvor stærk og uovervindelig denne VPNs tunnelproces er. Med de stærkeste vægge til at skjule dig næsten gennem VPN's servere over hele kloden, føler du automatisk den magnetiske tiltrækning mellem din pegefinger og download-knappen til Nord VPN.

Hvis dette ikke er overbevisende nok, vil Tor over VPN-indstillingen sprænge dit sind. Dette er som at have to afskærmninger ved din dør for at sikre maksimal beskyttelse. Du får fuldstændig anonymitet med denne funktion. Desuden lover denne iPhone VPN for VPN-tjenester af høj kvalitet i deres 3-årige plan, der bliver ret økonomisk og problemfri på samme tid. Denne kinda 3-års problemfri plan er næppe foreslået af andre VPN'er, så VPN-brugere får normalt deres hænder på den, når de hører denne fantastiske pakke.

Se NordVPN-priser:

5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!

ExpressVPN

Denne iOS VPN kommer over andre VPN'er, selv efter at dens pakker er lidt dyrere end sine konkurrenter. Til fordel for ExpressVPN ved vi, at det har meget flere servere i flere lande end nogen anden iPhone VPN-service. Den hurtige streaminghastighed og dens avancerede krypteringsevne overbeviser os om at give en ekstra dollar eller to til vores sikkerhed. Så det er lidt diskutabelt om dets pris, men ExpressVPN gør sikker på, at det kommer til toppen af ​​listen for den bedste iPhone VPN før andre VPN'er til iPhone. 

PrivateInternetAccess (PIA)

5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!Denne VPN, der er baseret i USA, udsætter dig muligvis på grund af dens placering, men der er mere, der også kan imponere dig. Dens no-log-politik overbeviser os om, at den ikke kan give nogen information om vores aktivitet på internettet, blot fordi de aldrig holder den i første omgang!

I det første look har PIA os betegnet med sin enkle brugervenlighed og deres valg af farver til sin iPhone VPN-app. Det giver os en følelse af at være specielt lavet til iPhone.

Oven på disse funktioner vinder dets 7 dages gratis prøveversion og $ 6,49 pr. Måned (hvis det tilmeldes et helt år) hjerter af tusinder for at være den bedste iPhone VPN-tjeneste og har allerede nået det til deres hjemmeskærme.

IPVanish

IPVanish har en magisk dør til området for sikkerhed og tilgængelighed over internettet. Den pålidelige og nemme at downloade app er lettere at installere sammenlignet med andre iOS VPN-tjenester, der er tilgængelige på iTunes. Det har en nul-log-politik, der yderligere sikrer, at ingen kan spore din aktivitet ned, ikke engang den smarteste onde hacker i hele verden.

Takket være dets servere placering i over 60 lande har du problemfri adgang til alt indhold, websted, app, musik eller tv-show rundt om i verden. Best, den bedste iPhone VPN, man kan få fat i! Så tryk på dens besøgsside-knap, tjek dens pakker og foretag dit køb nu og slippe af med alle forkerte øjne, der spionerer på dig!

SaferVPN

SaferVPN måtte gøre dig sikrere. For alle streamere, der kigger rundt efter flere ting, der kan blænde deres sind med en usædvanlig funktion med boltlignende hastighed, er denne iPhone VPN bare den rigtige fisk, du har brug for. SaferVPN er en gennemførlig download væk for at blænde dig med dens utrolige båndbredde. Sammen med dets hastighed gennem uigennemtrængelig kryptering, der beskytter dig igennem og igennem, kan du simpelthen ikke sige nej til dette.

Selvom denne app holder interne logfiler som en del af sin politik, er det ikke noget alvorligt at være bekymret for eller noget, som din internetudbyder skulle have brug for. Som deres navn har det, opbevarer de dine logfiler, da de bare skal være mere sikre på deres side. Med den perfekte vejledning af en ekstraordinær kundebehandling er der intet, du ikke kan gøre med en sådan VPN i dine hænder. Kraften er din. Grib sikkerhed, tag SaferVPN. 

Afhængig af iPhone?

Her er en kendsgerning: Det er engang en iPhone-bruger for evigt. Kun iPhone-brugere kender deres fristelse. Når du tjekker en ny iPhone-model, der toppede din nyhedsfeed hver 6. måned, længes dine iPhone-knopper efter det, ligesom dine smagsløg gør, når du ser en oser af cheeseburger fra Burger King. Så fristende det er at slukke din tørst efter en iPhone, du ved, at den er lige så dyrere som dit organ, der gør dig tørstig. Så hvad er den næste ting, der bliver din besættelse efter at have købt denne dyre gadget til dig selv? Pleje af det! Sandheden er, at internettet er en sulten ulv, der prøver sit bedste for at fortære din elskede enhed. Du skal holde det beskyttet. Men er det den eneste grund til, at du skal beskytte det?

Er der mere ved iPhone-sikkerhed?

Nå ja, der er mere ved det end bare at beskytte din iPhone. Du kan ikke engang forestille dig, men din elskede iPhone kan faktisk skade dig. Det kan forresten rive dig ud af din banksparing og dit privatliv, hvis det ikke bruges smart. Faktisk sikrer iPhone en aura af højteknologisk sikkerhed og perfektion i sin arkitektur, der aflaster brugerne og holder dem i den uvidenhed er lyksalighed. Denne følelse af sikkerhed er til en vis grad gyldig, men der er en niche, der kan blive en kilde til sårbarhed for dig. Og cyberkriminelle er i bakhold for din sårbarhed! Så hvad kan gøre dig ubekymret ved din iPhone og din egen sikkerhed?

Det stigende behov for VPN til iOS

Hver gang du bruger en offentlig WiFi, er der 99% chance for, at en hacker bruger denne forbindelse til at kigge ind på din telefon. For eksempel er du i et indkøbscenter, og du indser tilfældigvis, at du er nødt til at foretage en banktransaktion via den nemmeste måde at gøre det på, dvs. Mobile Banking.

Hvis du indtaster din PIN-kode på et netværk, der er offentligt, kan du sandsynligvis indse dit niveau af sårbarhed. På dette tidspunkt kan en cyberkriminel få fat i dine kontooplysninger, og i slutningen af ​​måneden ved du ikke engang om 90% af de transaktioner, der er foretaget gennem dine bankoplysninger.

Det er her en VPN til iPhone kommer i spil og guider dig om, hvordan du sparer din tid og penge med største fortrolighed. At bruge et par dollars til digitalt velvære er en god strategi. Vi mener ikke at fornærme nogen iPhone eller Steve Job-fan, det handler bare om at være sikker og sikre dig selv online og ikke vende øjnene væk fra virkeligheden. Ikke kun iPhones men alle andre telefoner, enheder, bærbare computere og pc'er kræver online sikkerhed med en VPN, men vi centrerede vores indlæg på iPhones kun fordi mange mennesker tror, ​​at en eliteklasse telefon som iPhones leveres med al indbygget sikkerhed, men det er en falsk og farlig tro. Ja, din iPhone er helt sikker, når internettet er slået fra, men så snart du bruger internettet udsætter du dig selv for risici. Ligesom du har brug for et dækning til din dyre telefon for at beskytte den mod skader, har du brug for en VPN til at beskytte dig mod online-angreb ved at gøre dig selv til en anonim bruger. 

Når du kender alle de nuværende risici og skader, er dine sikkerhedsjakker, der hedder iPhone VPN'er, lavet til at beskytte dig! Se listen over de nævnte VPN'er, og vælg den bedste, der passer til dine behov. Så prøv iPhone VPN med en pengene-tilbage-garanti.

Oversigt over bedste iPhone VPN-service

  • ExpressVPN
  • Nordvpn
  • Privat internetadgang
  • IPVanish
  • Safervpn

ExpressVPN

Pris $ 8,32 / måned

5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet! 30-dages pengene-tilbage-garanti!
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!Op for 256-bit kryptering
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet! Brugervenlige apps / software
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet! 24/7 Live Support
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet! 100+ servere i 78 lande

Læs anmeldelse

Nordvpn

Pris $ 5,75 / måned

5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet! 650+ servere i 50+ lande
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!2048 bit kryptering
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!Multi-login til 6 brugere
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!30-dages pengene-tilbage-garanti
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!Understøtter Netflix med SmartPlay-funktion på apps

Læs anmeldelse

Privat internetadgang

Pris $ 3,33 / måned

5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!Tilbyder anonyme betalingsmuligheder
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!Kvalitetskryptering med en 7-dages pengene-tilbage-garanti
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!Ingen logfiler & Ubegrænset båndbredde
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!24/7 kundesupport
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!3284+ servere i 24 lande

Læs anmeldelse

IPVanish

Pris $ 6,49 / måned

5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!Fremragende appfunktioner
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!God hastighed og pålidelighed
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!mere end 40.000 anonyme IP'er
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!225+ servere i over 60 lande
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!7-dages pengene-tilbage-garanti

Læs anmeldelse

Safervpn

Pris $ 3,49 / måned

5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!150+ servere i 24 lande
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!30-dages pengene-tilbage-garanti
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!Accepterer Bitcoin-betaling
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!Netflix-venligt med få servere
5 Bedste VPN til iPhone til at fjerne blokering af og sikre internettet!Kompatibilitet med flere enheder

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments