5 bedste Kodi VPN’er (testet og gennemgået) – Oplev underholdning som aldrig før

[ware_item id=33][/ware_item]

Damer og herre! Lad os faktisk gøre det mere weblignende, Gilmore-pigerelskere og Sex in the City-fans, Ahm! Hvis du virkelig er tv-shows og filmelskere, skal du vide om den magiske Kodi. Lad os starte med de almindeligt kendte fakta. Kodi er en prisvindende open source-streamingtjeneste, Kodi, også kendt som XBMC i gamle tider, kan aldrig prises nok for folk, der ved, at det kan tilføje en overflod af sjove faktorer til en hjemmebiografoplevelse.


Kodi understøtter mange almindelige videoer, lyd, afspilningslister, lysbilledshows, lydvisualiseringer og rapportering om vejrprognoser. Kodi har ikke sin egen interne digitale tv-tuner-kode til Live TV eller DVD, i modsætning til andre mediecenter-applikationer som MediaPortal eller Windows Media Center. Et vigtigt pluspunkt med Kodi er imidlertid, at det også fungerer som en spilkaster på næsten alle operativsystemer. Dette har tiltrukket mange mennesker mod Kodi.

Ikke nok til at sige, men hjemmeunderholdning er trist uden at have denne fantastiske facilitet af Kodi at nyde med. Kodi hjælper underholdningselskere med at få adgang til alle slags film, sport, tv-shows og film, mens de tæpper i deres tæpper derhjemme. Til baggrunden blev Kodi introduceret i 2002, da det oprindeligt blev kaldt Xbox Media Center eller XBMC, fordi det kun blev oprettet til Microsoft Xbox. Efterhånden som flere mennesker begyndte at værdsætte det over hele kloden, udvidede det sig og fortsætter med at udvide.

Denne guide fortæller dig også, hvordan du kan forbedre din Kodi-oplevelse med de bedste VPN'er i verden og hjælpe dig med at vælge den bedste Kodi VPN 2019. Lad os dog først forstå lidt om Kodi, så du ved nøjagtigt hvorfor du har brug for bedste Kodi VPN til hjemmeunderholdning, og tjek, hvordan denne fantastiske service får underholdningselskere til at gå bonkers efter det.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør denne Kodi??

Det er ganske enkelt. Det konverterer enhver smartphone, computer eller tablet til en streamer eller digital set-top-boks, hvilket giver nem adgang til brugere til streaming af filer på internettet, lokalt lager eller hjemmenetværk.

Den ene ting, der adskiller Kodi fra andre tv-streamere som Cromecast 2, Apple TV og Amazon Fire TV Stick er, at Kodi ikke er bundet til en kurateret appbutik eller licens.

Med enkle ord behøver du ikke at gå til steder for at få sin licens, fordi det er helt open source! Dette gør det muligt for brugere at downloade et utal af samfundsfremstillede apps og tilføjelser og være frie til at se alt hvad de kan lide!

Læs også: Bedste Kodi-tilføjelser

Hvad er en Kodi VPN?

En Kodi VPN er et krypteringsværktøj. Det beskytter dybest set dit online privatliv. For eksempel er NordVPN en af ​​de bedste Kodi VPN'er. Vi ved alle, at en VPN let kan omgå geo-begrænsninger. Dette gør det lettere for brugerne at streame Kodi-kanaler. Den bedste måde at løse det område, der blokerer for regionen, er at bruge en Kodi VPN. Du skal bare aktivere din VPN, før du kører Kodi-appen.

Er Kodi Legal?

Ja! Kodi er fuldstændig lovlig. Der er dog et par problemer og tekniske forhold. Der er forskellige Kodi-tilføjelser, men ikke alle er officielle. Det er det, der forvirrer folk mest og får dem til at stille dette spørgsmål. Det enkle svar er, at det er lovligt, så længe en bruger bruger de officielle Kodi-tilføjelser. Hvis brugeren bruger uofficielle eller tredjeparts tilføjelser, betragtes det som ulovligt.

Kodi VPN til dig

Hvad der gør Kodi så god?

Den bedste ting ved Kodi er, at den er tilgængelig på alle enheder, du kan tænke på. Dette betyder, at kompatibilitet heller ikke er din bekymring! Uanset om du har en tablet, smartphone eller en bærbar computer, kan du nemt dykke ned i Kodi-oplevelsen. Desuden er det så let at downloade sin mediecenter-software, som er kompatibel med Windows, Android, OS X og Raspberry Pi-mikrocomputer.

Læs også: Juridiske Kodi Addons for 2019

Hvordan kan jeg bedre nyde Kodi?

For at udnytte de maksimale fordele ved Kodi har underholdningselskere altid brug for en VPN til Kodi, der gør dem ubekymrede over den geo-begrænsning, som de til tider kan blive virkelig irriterede over, Ughh! Kodi VPN tilføjer lidt krydderi til de bedste Kodi-tilføjelser og gør det mere spændende for underholdningssøgere. Denne fantastiske mulighed er en kombination af flammende hurtig streaming, uovertruffen underholdningsoplevelse og uafbrudt forbindelse, hvilket er godt muligt med top-tier-servere, som Kodi VPNs 2019 givet i denne guide kan få adgang til.

Hvorfor er der brug for en VPN til Kodi?

For at opleve ubegrænset streaming og få mest muligt ud af Kodi, er der brug for en Kodi VPN. På denne måde er underholdningen, der tilbydes af Kodi, fordoblet. Nedenfor er der nogle grunde til, at der er brug for en VPN til Kodi;

 • At overvinde hastighedsbegrænsninger
 • At installere ellers blokerede tilføjelser
 • Sådan fjernes blokeringen af ​​geobegrænsede streaming-tilføjelser
 • At holde sig ude af radarmyndighederne
 • At få ubegrænset adgang til Kodi-kanaler
 • For at undgå snooping fra andre statslige agenturer

Du er veludstyret med at se Channel 7, Fox, BBC iPlayer, ESPN, Hulu Plus, og mange andre globale tv-kanaler er ikke mere besværet med spekulerende torden fra bedste Kodi VPN!

Andre fordele ved at bruge Kodi VPN er:

 • Ikke flere grimme plug-grimme geobegrænsninger på mest efterspurgte tv-shows som Netflix's House of Cards, Game of Thrones, NBC Parks & Rekreation, pil, person af interesse og meget mere.
 • Ikke mere GCHQ Mossad og NSA-overvågning eller noget andet snooping statsbureau.
 • Nem adgang til Torrents og P2P uden at blive sporet eller modtage nogen copyright-meddelelser.
 • Alt sikkert netværk uden nogen Deep Packet Inspection (DPI) fra internetudbydere for at spore dine browserdetaljer.
 • Ikke flere blokerede installationsbegrænsninger for add-ons på Kodi til Netflix XMBC

Sådan vælges den bedste VPN til Kodi

For at vælge den bedste VPN til Kodi, skal du huske et par ting i tankerne. Disse er:

 • Sikkerhed
 • Brugervenlige applikationer
 • God kundesupport
 • Kompatibilitet med forskellige Kodi-enheder
 • Hastighed
 • Pålidelighed
 • Politik for no-logs
 • Dræb kontakt

8 lette trin til at konfigurere en Kodi VPN

Trin 1

Skriv "Kodi" i startmenuen, og kør appen

Trin 2

Åbn VPN-appen ved at trykke på starttasten og skrive navnet på din VPN-udbyder.

Trin 3

Tilslut nu VPN-appen til din foretrukne server

Trin 4

Når din VPN har oprettet forbindelse, skal du klikke på “Tilføjelser”

Trin 5

Flyt nu din markør til "Video-tilføjelser"

Trin 6

Kør ethvert medie i kategorien “TV-show”

Trin 7

Når du har valgt dit foretrukne show, skal du vælge en hvilken som helst episode og derefter vælge en server

Trin 8

Stream nu anonymt online fra hvor som helst i hele verden!

For flere detaljer, klik og tjek IVACYs nemme videoguide til at konfigurere enhver bedste Kodi VPN.

1.NordVPN

NordVPN har et utal af servere placeret over hele kloden, der gør næsten enhver del tilgængelig for at bruge den fejlfri VPN-service.

Dens servere er specielt optimeret til HD-videostreaming uden problemer med forsinkelser.

Appen er så brugervenlig, at svævning over en server giver en idé om, hvilke streamingtjenester som BBC iPlayer, Hulu, Netflix osv., Der kan bruges med den bestemte server.

Dette er især meget nyttigt for Kodi-brugere, da de vil streame fra forskellige kanaler.

Torrenting er også muligt med en strengt forbudt politik uden log.

Du vil være i stand til at teste det ordentligt ud på alle disse kanaler uden at bruge en enkelt bukke.

Prøv det i 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds bare få en fuld refusion, er der ikke stillet spørgsmål.

De tilbyder i øjeblikket 80% ud for deres 3 år + 3 måneders plan. Nyd kun streaming i høj hastighed $ 3,49 per måned.

Det er en utrolig aftale for en Kodi VPN-tjeneste, der er velkendt globalt. Det er måske bare den mest anbefalede VPN til Kodi-brugere.

2.ExpressVPN

Hvis du leder efter en fremragende VPN til Kodi, men du ikke gider med omkostningerne, kan dette være det for dig. At være guru i VPN-verdenen, negler ExpressVPN det virkelig med hensyn til hastighed, pålidelige tjenester, en venlig support 24/7 og en fantastisk 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvis du vil have alt på kun én mulighed, er dette helt sikkert dit valg. Med absolut ingen opbevaring af logfiler med browseaktiviteter og altid et par eller diskant-servere, der narrer proxyforbudet. Der er en rimelig chance for at du kan fjerne blokering af indhold overalt i verden, fordi ExpressVPN fungerer i 94 lande med over 3000 servere.

ExpressVPN laver en fantastisk speciel app til Linux-enheder, der ikke har nogen GUI, men den er meget bedre end den all-manuelle opsætning. Andre platforme får GUI-apps, der er veludstyrede med DNS-lækagesikkerhedsfunktioner og en effektiv kill-switch alias appens netværkslås i næppe tilfælde af lækker.

Det eneste negative er, at det er den priciest VPN, men med sammenkoblingen af ​​de mest fantastiske funktioner nogensinde. I øjeblikket tilbyder ExpressVPN en 49% fast rabat og 3 måneder ekstra på det 1-årige ExpressVPN-abonnement. Dette betyder, at du kan få 15 måneder ved blot at betale i 12 måneder.

Det er deres billigste mulighed, 12 måneders (+3 måneders gratis) plan til kun $ 8,32 pr. Måned. Du kan betale på mere end et dusin måder inklusive Bitcoin.

3.IPVanish

IPVanish er berømt for sit udvalg af serverplaceringer og sin ydelse over pari til at gå sammen med det. Det er også et No.1-valg, når det kommer til Kodi. Det er den bedste udbyder til Android-baserede Kodi-enheder. Når du tester denne VPN, får downloadhastighederne en forbløffende stigning på 15% sammenlignet med normale satser. Denne hastighed er ideel til HD-streaming.

IPVanish tilbyder indfødte klienter med tjenester til Mac, Windows, Android og iOS samt installationsinstruktioner til mange andre platforme. Denne oprindelige Windows-klient er en fantastisk indsats for at give brugerne en intuitiv interface og en række avancerede funktioner. Da IPVanish ikke understøtter opbevaring af logfiler; det giver al den nødvendige sikkerhed, som brugerne har brug for til en ubekymret VPN-oplevelse.

Det eneste, der giver lidt negativ luft ved denne VPN er, at den er en smule dyr. I betragtning af at du får den bedste Kodi VPN til bare 3,25 dollar pr. Måned, du skal føle dig meget bedre. Derfor anbefaler vi at købe deres 1-årige plan, hvilket sparer dig 73%, hvilket slet ikke er en dårlig aftale. Der er 3 planer, der kan købes, som alle leveres med en uges pengene-tilbage-garanti. Der er ingen gratis prøveperiode, hvilket også er en af ​​grundene til, at vi sagde, at det var dyr; uanset sin dyre side gør dets års garantiabonnement det til en overkommelig mulighed, ligesom tidligere sagde.

Vidste du også, at IPVanish leverer over 1300 servere i mere end 75+ lande over hele verden? Deres dækning er en god handel, selvom du går efter de kortere pakker!

4.PureVPN

Som navnet har det, viser PureVPN en betydelig stigning i downloadhastigheden under test. Dette er uden tvivl på grund af det enorme antal globale servere på cirka 180 placeringer.

Jo større antal servere, jo højere hastighed kan du streame på grund af bekvem belastningsdeling. Dette er ofte en prioritet for Kodi-brugere.

PureVPN er en attraktiv VPN-service for dem, der søger en mellemstor VPN til Kodi. Der er desuden andre funktioner, der gør det til en meget passende mulighed, som inkluderer dedikerede apps designet til alle de store platforme som Mac, Windows, iOS, Android, Linux osv..

Et andet plus er PureVPNs ikke-log-politik og dens bundt af funktioner såsom split-tunneling, der giver dig mulighed for at vælge, hvilken trafik der skal gå gennem din internetudbyder, og som skal gå gennem serveren.

PureVPN understøtter en lang række bedste sikkerhedsprotokoller som L2TP / IPSec, OpenVPN, IKEv2, SSTP og PPTP for at give dig 'ren sikkerhed'. Den eneste dårlige, vi kunne se i denne VPN, er dens manglende evne til at stoppe DNS-lækager, som dens sikre DNS formodes at modstå. Dette varierede faktisk vores kilometertal.

En anden ting er, at det ikke giver nogen gratis prøve, men helt sikkert giver en pengene-tilbage-garanti på 31 dage, hvis noget, de hævder, er forkert. Den længste plan giver den bedste værdi for pengene ud af dens 3 prisplaner.

Du kan nyde alle fordelene ved den bedste Kodi VPN til bare $ 1,32 pr. måned med deres 5-årige plan. Det er den billigste Kodi VPN oven på alt!

Installer Kodi & Brug VPN til at få adgang til verdensomspændende indholdsbibliotek lige ved hånden. Underholdning så let & pålidelig med Right Kodi VPN.

5.VyprVPN

Hvis du vil have en meget hurtig VPN-service, som normalt er, hvad folk leder efter mest, mens de streamer online, er VyprVPN uovertruffen.

Testresultaterne afslører, at VyprVPN giver dobbelt så meget hurtigere downloadhastighed som når VPN'et er slukket. Desuden er det også ubestridt af enhver anden VPN-udbyder. For at nyde vores yndlingsscener giver det det fantastiske HD-4K-indhold, som vi ønsker.

VyprVpn er ekstremt brugervenlig, idet den er relevant for alle enheder og platforme, og det også sammen med stærke sikkerhedsaspekter. Sammen med en række protokoller og smart kryptering er Vypr virkelig en python til at angribe alle VPN-blokerende og throttling barrierer for en jævnere, hurtigere forbindelse.

Til prikken over i'et gør udbyderens helt egen DNS-løsning, kill switch og NAT-firewall forbindelsen endda problemfri med beskyttelsesfunktionen. Vi bemærkede også, at der ikke blev logget nogen onlineaktiviteter eller trafik, men mindre logning blev bemærket i optagelsesforbindelsen og IP-adresser.

Deres Premium-plan inkluderer udbyderens lureriske master, Chameleon-protokollen sammen med VyprCloud til opbevaring, og det også til en god handel.

De lover a 30-dages pengene-tilbage-garanti hvis du ikke er tilfreds med deres tjenester. Men bare for at liste deres pakker ned for dig, inkluderer de:

 • Den 2-årige pakke er til $ 2,50 per måned
 • Den årlige pakke er til $ 3,75 per måned

Alt i alt er det en af ​​de mest fordelagtige VPN'er til Kodi, du skal prøve!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments