4 Bedste Windows VPN’er til ultimat privatliv og sikkerhed

[ware_item id=33][/ware_item]

Selvom Windows muligvis er det mest populære operativsystem derude på skrivebordet, kan det bestemt ikke kaldes det mest sikre af gruppen. Siden Nokia blev købt af Microsoft, strømmer disse sikkerhedsproblemer også ind i Windows-telefoner. Den gode ting er, at der er en enkel løsning til at beskytte dig mod hackere og agenturer, der søger at indsamle dine private data. Ja, Windows VPN er løsningen.


VPN til pc og mobil er tilgængelig gennem flere troværdige udbydere. Det anbefales at gå til VPN-udbydere, der ikke opbevarer forbindelseslogfiler, ikke er baseret i USA, egne egne servere og har fysiske servere på din placering. Selvom Windows 10 har været ude i et stykke tid nu, har flere mennesker valgt ikke at opdatere deres system, fordi de kan lide de ældre versioner bedre. Det er okay. Du kan blot købe VPN til Windows 7 i stedet for VPN til Windows 10.

Her er en liste over de fem bedste VPN til Windows, der fungerer problemfrit på alle større placeringer overalt i verden og tilbyder fantastiske funktioner til rimelige priser.

NordVPN - anbefales

Pris $ 3,49 / måned

4 Bedste Windows VPN'er til ultimat privatliv og sikkerhed 5092+ servere i 90+ ​​lande
4 Bedste Windows VPN'er til ultimat privatliv og sikkerhed2048 bit kryptering
4 Bedste Windows VPN'er til ultimat privatliv og sikkerhedMulti-login til 6
4 Bedste Windows VPN'er til ultimat privatliv og sikkerhed30 dages pengene tilbage garanti
4 Bedste Windows VPN'er til ultimat privatliv og sikkerhedUnderstøtter Netflix med SmartPlay-funktion på apps

NordVPN

En smart idé hos fagfolkene på NordVPN var at tilføje et andet lag beskyttelse til deres brugere som dobbeltkryptering. Det betyder, at mens du betaler det regelmæssige gebyr for deres populære VPN til Windows, får du faktisk dobbelt så stor fordel. Det er en fantastisk fordel for deres service, men gør den lidt langsommere end de andre valg. Forskellen er imidlertid ganske mindre og kan let overses, mens man sammenligner VPN-klienter til Windows 7 eller Windows 10. En anden fantastisk fordel ved NordVPN er, at en konto kan håndtere op til seks enheder på samme tid. Så du kan spare penge ved at købe dem med venner eller familie og køre dem på dine Windows-enheder side om side. Det er også P2P-venligt og tilbyder flere betalingsmetoder til din bekvemmelighed, herunder Bitcoin og PayPal. NordVPN er en af ​​de bedste Windows VPN for Torrent-brugere på grund af deres særlige overvejelser. Du vil være sikker på ethvert retssag, som myndighederne, der jager efter ulovlig torrenting, muligvis vil prøve at fastgøre dig med. Når du kombinerer deres P2P-funktion med deres Bitcoin-betaling, kan du være praktisk talt ikke sporbar og Torrent til dit hjerte indhold. Den mest spændende del er, at de i øjeblikket tilbyder Windows VPN til en utrolig pris på bare $ 3,49 per måned med deres 3 års plan! Du kan modtage dedikerede IP'er til en særlig pris fra NordVPN. Deres liste over strålende protokoller inkluderer IKEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP, L2TP og IPSec, så du nemt kan vælge.

Lær mere: NordVPN-anmeldelse

ExpressVPN

4 Bedste Windows VPN'er til ultimat privatliv og sikkerhed

Hvis du vil have nul kompromiser med hensyn til kvalitet, troværdighed, ydeevne og ønske om fuldstændig eliminering af risiko, så få den bedste VPN-service til windows: ExpressVPN. Det er også kendt for sit overlegne arbejde med andre operativsystemer. Der er kun en ulempe ved at vælge denne VPN-klient til Windows 7 og nyere versioner. Baseret på De Britiske Jomfruøer fører de ikke journal over dine forbindelseslogfiler eller dine aktivitetslogfiler. Som mange andre kan du tilmelde dig som en anonym bruger af ExpressVPN, da de accepterer Bitcoin nu. De tilbyder i øjeblikket tjenester i 94 lande med over 148 VPN-serverplaceringer på disse steder. Dette betyder, at du får masser af muligheder for at skifte server, og der er ingen fejl under denne proces. Noget unikt ved ExpressVPN er, at det faktisk etablerede et henvisningsprogram for sine brugere. Det er relativt dyrt kl $ 8,32 / måned men de store protokoller som OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP og PPTP gør det værd at dine penge, så dette er bestemt den næstbedste Windows VPN, man kan vælge. Det gode ved dem er, at de aldrig bosætter sig og altid stræber efter at forbedre og tilbyde mere, for eksempel: de tilføjer nye servere og IP'er gang på gang og gør deres apps super nemme at blive brugt selv af en lægmand. Du kan tilmelde dig ExpressVPN og tjek alle deres funktioner og krav til 30 dage. Hvis du er tilfreds ved udgangen af ​​denne periode, kan du beholde den ellers få en fuld refusion risikofri.

VyprVPN

Hvis du prøver at etablere en god VPN-udbyder til Windows på et stramt budget, ville VyprVPN være et fremragende valg. De har den enkleste prisfastsættelse med en grundlæggende plan kl $ 5 / måned og en præmieplan kl $ 6.67 / måned. Lad dig ikke narre af overkommeligheden af ​​deres fantastiske prisplaner. Selv grundplanen giver dig 3 samtidige VPN-forbindelser med den samme konto. For en mindre pris opgraderer premiumplanen forbindelserne fra 3 til 5. Ikke kun det, men du kan også benytte deres VyprVPN Cloud og den eksklusive Chameleon-protokol. De fungerer på mere end 70 VPN-serverplaceringer rundt om i verden for at holde din internethastighed høj med ubegrænset båndbredde, så du kan streame HD-videoer og downloade på få minutter. De har en fremragende kundepleje med live chat, så ethvert problem, du står over for, kan løses inden for få minutter, og du kan vende tilbage til at nyde at surfe helt sikkert. Der er tre grundlæggende VPN-protokoller, som de fleste VPN-udbydere bruger til Windows: PPTP, OpenVPN og L2TP. De fungerer vidunderligt på et stort antal enheder med dette operativsystem. En ekstra bonus på VyprVPN er deres Chameleon-protokol, som ingen anden Windows VPN kan tilbyde. For at sikre dig, at dette er den perfekte VPN til Windows, skal du benytte deres 3-dages prøveperiode, inden du ansøger om en pakke. Du kan også få en refusion efter 30 dage, hvis du ikke kan lide, hvad de har til brugerne.

IPVanish

Selvom VPN Windows-eksperter gentagne gange understreger behovet for at vælge et VPN-firma, der ikke er hjemmehørende i USA, kan det i nogle tilfælde overses. IPVanish skjuler din IP-adresse for enhver, der snoop rundt og prøver at hacke ind i dit system. Det dækker effektivt dine spor, der er drevet af mere end 1000 servere over hele verden. Du kan vælge en af ​​disse, der fungerer bedst for dig. Hvis der er et specifikt streamingwebsted eller -app, som du ikke kan finde en aftale om, skal du bare spørge deres live support 24/7. Der er tre afprøvede protokoller, der skal vælges fra: OpenVPN, PPTP og L2TP / IPsec. Læs om fordelene og begrænsningerne ved hver, og sammenlign disse protokoller for at finde den bedst egnede til dit system. Hvis du vil benytte IPVanishs funktioner anonymt, kan du endda købe deres billigste pakke via Bitcoin til kun $ 6,49 / måned. Dette er deres 12 måneders prisplan, der sparer dig for omkring $ 4 hver måned, da deres almindelige månedlige pakke koster $ 10 / måned. IPVanish er uden tvivl en af ​​vores bedste henstillinger til bedste Windows VPN. Deres ubegrænsede P2P-trafikfunktion åbner spændende muligheder for Torrent-brugere. De har 17% rabat på denne prisplan lige nu. Da IPVanish kan prale af servere i mere end tres lande og udvides hele tiden, vil du sandsynligvis have det nemt at tilmelde dig det. Den sejeste ting, der gør det til en af ​​de bedste VPN-tjenester til Windows, er, at du kun kan oprette en IPVanish-konto og køre den på fem forskellige enheder samtidigt. De har også en 7-dages pengene-tilbage-garanti for alle brugere.

Konklusion

Disse er stærkt anbefalede bedste windows VPN på pc og mobil begge. Du vil være i stand til at skjule din IP-adresse, hvilket betyder, at der ikke indsamles nøjagtige data om din placering af de websteder, du besøger eller mobile apps, du bruger. Dette giver dig mulighed for at fjerne eventuelle begrænsninger, som disse websteder eller apps kan have med hensyn til placering. Du vil brise gennem blokaderne, som myndighederne har placeret på nyheder og underholdningswebsteder og apps. De, som din regering har forbudt af politiske grunde, bliver øjeblikkeligt tilgængelige for dig. Ikke kun det, men du kan holde hele dine private oplysninger sikre, som hackere muligvis forsøger at hente til deres egen fordel. Ved at bruge en VPN-protokol og server, der giver dig optimal hastighed og sikkerhed, får du en fantastisk brugeroplevelse. Opsætningen og køringen gøres praktisk med dets brugervenlige interface til begyndere. Dette giver dig den ro i sindet, at internettet faktisk er et sikkert sted, hvor du kan arbejde eller spille til dit hjertes indhold, når du er tilsluttet på bedste Windows VPN.

Dit Windows er ikke sikkert! Få bedste VPN til Windows og bliv sikker online

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments