4 bedste VPN’er til Mac til at sikre din enhed fra hacks

[ware_item id=33][/ware_item]

Offentlig Wi-Fi er en af ​​de bedste gratis tjenester, du kan nyde i dag. Du kan slå ned på en behagelig stol, piske din iPhone eller MacBook ud og begynde at surfe på internettet uden beregning. Studerende bruger ofte toasty kaffebarer og caféer for at udføre deres opgaver. Hyppige rejsende har også en dyb forståelse for gratis offentlig Wi-Fi. Er du dog klar over farerne, der følger med at bruge en? Hvis du ikke gør det, fik du virkelig at vide, hvad det kan påføre dig, og hvad kan være løsningen på det.


Hvorfor du har brug for en VPN-klient til Mac

Cyberkriminalitet er en reel trussel

Ifølge PWC er cyberkriminalitet den næst mest almindelige økonomiske kriminalitet rapporteret i år. Det er rigtigt! Så hvordan kan nogen føle sig trygge på nettet? Når du arbejder med en gratis offentlig WiFi, er der ingen garanti for sikkerhed. Enhver anden bruger kan hacke ind i dit system og få adgang til programmer, følsomme dokumenter, billeder, videoer, kreditkortoplysninger og konti af enhver art. Det er hvor mange problemer en cyberkriminel kan medføre, hvis du ikke træffer foranstaltninger for at beskytte dit system mod dem.

Dette er en af ​​grundene til, at brugerne tøver med at gennemføre transaktioner via online bank og betaling via apps. Den gode nyhed er, at udviklere har fundet den ultimative software, der kan beskytte dig mod hackere, der arbejder hen imod forskellige dagsordener. Der er nogle, der er professionelle hackere, der er ansat til kriminel handling. Der er også dem, der gør det bare for sjov, så du kunne være et uskyldigt offer. Hcking på højt niveau udføres på ordrer fra regeringens nationale sikkerhedsafdelinger. Hvis de føler, at dine aktiviteter på en eller anden måde er en trussel som anti-regeringsordninger i nogle lande, kan du sigtes sigtet for denne forbrydelse. Tænk på alle de måder, du kan indrammes for en forbrydelse, du ikke har begået, hvis en hacker kommer ind i dit system og planter falske oplysninger. Dette er grunden til, at selv en registrering af dine forbindelser potentielt kan være op til en prøveperiode for at hacke dit system.  

Uhindret adgang til begrænset indhold

Det handler ikke kun om, hvem der kan nå ind i dit system, men hvor langt din egen rækkevidde kan strække sig. Der er millioner af forbudte websteder og apps overalt i verden afhængigt af politiske omstændigheder og regeringspolitikker. Forestil dig at tage på en tur til Kina og forberede dig på en spændende episode af Stranger Things kun for at finde ud af, at Netflix er blokeret på grund af geobegrænsninger. Nu ville det være skræmmere end fantomer i American Horror Story. Hvis du besøger et land, hvor større nyhedswebsteder og apps som The New York Times er forbudt, vil du føle dig fuldstændig afskåret fra omverdenen. Der er flere streamingwebsteder, der tilbyder begrænset til ingen adgang til personer, der bor på steder uden for dens liste. Det betyder, at selv hvis du har en juridisk konto og abonnerer på denne service, vil dine penge spilde, så længe du fysisk er på et sted, hvor dets tjenester ikke er tilgængelige. Som studerende kan du få adgang til millioner af ressourcer, som tidligere blev spærret for dig på grund af din egen placering.

Hvad er en VPN?

Et virtuelt privat netværk (VPN) er en narresikker måde at løse alle disse problemer med privatlivets fred og adgang i ét slag. Grundlæggende vælger du VPN-deal for MAC, der giver kraftig kryptering, der skjuler alle dine personlige data, mens du skjuler din IP-adresse. Dette er en toformet tilgang, der garanterer en fantastisk internet-browsing og også gælder for apps. Uanset om du kører a billig VPN på Mac eller din iPhone, skal den fungere problemfrit og holde dig sikker, selv på en gratis offentlig Wi-Fi-forbindelse. Uanset hvor du i øjeblikket bor, vil der være nul begrænsninger for, hvilket indhold du kan se, når du vælger en passende placering på VPN Mac som USA eller Storbritannien, hvor brugere normalt kan få fordele fra de fleste websteder og apps på grund af ingen begrænsninger takket være VPN!

Er VPN til Mac påkrævet for os alle?
Her er nogle af de bedste Mac VPN-udbydere, der har fået høj karakter af brugere fra hele verden. Som du vil lære, har de dedikerede servere i flere lande på fælles placeringer. Hver server anvender forskellige VPN-protokoller, der tilbyder stærk beskyttelse, da Mac VPN-klient opretter forbindelse til en valgt server, der giver optimal ydelse.

1. NordVPN - Bedste VPN til Mac

Funktionen, der får NordVPN til at skille sig ud blandt sine konkurrenter er dens dobbeltkryptering, hvilket betyder, at du ikke får et, men to fantastiske lag af beskyttelse til prisen for en. Det kan også prale af muligheden for at håndtere op til seks enheder på samme tid på en enkelt VPN-konto. Det er perfekt til P2P-downloads på grund af dets overlegne sikkerhedstæppe. Du kan købe en af ​​NordVPN-pakkerne anonymt med Bitcoin eller bruge PayPal blandt andre metoder. Der er ikke et stykke tvivl om at have Nord VPN i top 2 af Bedste Mac VPN.

NordVPN-prissætning

4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacks

2. ExpressVPN

Uden tvivl er den bedste VPN til Mac ExpressVPN, selvom det er lidt på en dyrere ende sammenlignet med andre på markedet i øjeblikket. Du får dog fremragende funktioner og ubegrænset båndbredde, hvilket gør ExpressVPN værd $ 12,95 / måneden, der er indstillet til dens almindelige prisplan. Det har udvidet sine tjenester til 87 lande, så dets tilgængelighed er den største appel sammen med sine fire stærke VPN-protokoller og brugervenlige interface gør det til den bedste mac vpn på vores liste.

3. IPVanish

Det fantastiske ved IPVanish er, at det ikke er placeret i USA. Du kan måske tro, at dette mindsker dets troværdighed, men faktisk holder det benene ude af de skadelige brugerbeskyttelsesloven, der gælder for VPN-udbydere med base i USA. IPVanish opererer i over 60 lande og spreder sine strålende tjenester, mens vi taler. Det er populært som den hurtigste VPN til Mac, så det er bestemt værd at prøve.

Du kan køre det på fem enheder samtidigt, så det er slet ikke en dårlig aftale.  

4. TorGuard

Hvis du føler dig tøv med at foretage en investering på en VPN, så gå til TorGuard, som har en 7-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med den kvalitet, de tilbyder. Det er meget usandsynligt, fordi TorGuard med over 1600 servere har en imponerende rang. Valget af servere og prisplaner spænder over 50 lande og er fremragende. Du får ubegrænset båndbredde, og forbindelsen er lettrådende for utrolige streaming og downloads.

Der er ingen anden mulighed end mac vpn-tjeneste til at beskytte dit system mod hackere og snuppe offentlige agenturer, mens du nyder ubegrænset adgang, så tilmeld dig en pålidelig VPN-udbyder, der har magtfulde servere i dit sted og har modtaget høje ratings fra glade brugere.   

Resume til Bedste Mac VPN

  • IPVanish
  • Torguard
  • ExpressVPN
  • NordVPN - Vinder

IPVanish

Pris: $ 6.49 / måned

4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacksFremragende appfunktioner
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacksHastighed og pålidelighed God
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacksmere end 40.000 anonyme IP'er
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacks225+ servere i over 60 lande
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacks7-dages pengene-tilbage-garanti

Læs anmeldelse

Torguard

Pris $ 9.99 / måned

4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacksIngen logpolitik
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacksGod P2P-fildeling
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacks1 ugers prøve & Pengene tilbage garanti
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacks1600+ servere i 50+ lande
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacksOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

Læs anmeldelse

ExpressVPN

Pris $ 8,32 / måned til årligt abonnement

4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacks 30 dages pengene-tilbage-garanti
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacks Op til 256-bit kryptering
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacks Brugervenlige apps / software
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacks 24/7 Live Support
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacks 100+ servere i 78 lande

Læs anmeldelse

NordVPN - Vinder

Pris $ 8,32 / måned til årligt abonnement.

4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacks 650+ servere i 50+ lande
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacks2048 bit kryptering
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacksMulti-login til 6
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacks30 dages pengene-tilbage-garanti
4 bedste VPN'er til Mac til at sikre din enhed fra hacksUnderstøtter Netflix med SmartPlay-funktion på apps

Læs anmeldelse

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments