Acesta este motivul pentru care fiecare călător ar trebui să utilizeze un VPN în 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Cine nu ar dori să călătorească în jurul lumii sau să spunem doar călătorii și să descopere diferite orașe sau orașe din țara natală. În timp ce economisiți până la mii de dolari, faceți vânzări suplimentare, pregătiți-vă pentru călătoria dvs. de călătorie, mai trebuie să adăugați „lista de lucruri pe care o aveți atunci când călătoriți”. Și ce crezi că ar trebui să fie? Să vorbim doar despre securitatea dvs., în special despre securitatea dvs. online. Călătoria este distractivă doar atunci când ești în siguranță, altfel, devine un coșmar. În timp ce călătoriți, utilizați în mod inevitabil hotspoturi publice Wi-Fi, în cafenele, aeroport și în alte locuri.


Acesta este motivul pentru care fiecare călător ar trebui să utilizeze un VPN în 2019

Acum, să zicem doar că rezervați un bilet online folosind Wi-Fi public, nu vă este teamă că o persoană necunoscută poate intra direct în detaliile dvs. personale? Bine. nu este surprinzător! Infractorii cibernetici sunt întotdeauna după șanse de a urmări informațiile personale. Vă pot primi cu ușurință numele de utilizator, informațiile cărților de credit și parolele atunci când datele dvs. nu sunt criptate. Și cine ar putea fi victimele lor mai bune decât călătorii?

Deci, sunteți în siguranță când utilizați Wi-Fi public? Deloc! Cu toate acestea, există întotdeauna o soluție pentru toate. În acest caz, soluția nu este alta decât o VPN. Utilizarea unui VPN pentru călătorie vă poate salva de la multe probleme neprevăzute. Dacă căutați modalități de a scăpa de problemă, nu căutați mai departe. Iată ghidul cu privire la modul în care puteți utiliza o VPN atunci când călătoriți, de ce ar trebui să utilizați o VPN și care sunt cei mai buni furnizori de VPN.

De ce este o VPN călătoria dvs. trebuie să aveți?

O VPN creează de fapt o legătură între dvs. și activitățile dvs. web și nu există nicio modalitate în care nicio altă parte să vă adreseze detaliile. Nu face acest lucru un VPN cel mai bun pentru călătorii? Cu siguranță, da! Să verificăm ce alte lucruri uimitoare poate face un VPN în timpul călătoriei.

Vă oferă acces la site-uri web restricționate

Cu un VPN pentru călătorie, puteți accesa și site-uri web care sunt adesea blocate în unele țări. De ce mai ai nevoie? De exemplu Netflix. Încă nu este disponibil în toate țările, dar puteți trage un atot-nighter, urmărind seria preferată cu ajutorul unui VPN.

Este interesant să știi cum face o VPN; îți criptează datele și activitățile online, îți ascunde locația și adresa IP, devenind astfel anonim pe internet. La rândul său, acest lucru vă permite să accesați site-urile web restricționate din anumite țări. Deci, dacă doriți să utilizați Facebook în China sau Solo Traveller în unele țări în care este blocat, puteți utiliza un VPN când călătoriți în China sau oriunde și încălcați restricția și navigați gratuit pe Facebook sau orice alt site web blocat. Deci, să te simți cu adevărat liber în timpul călătoriei este doar cea mai bună VPN de călătorie!

Mai mult decât atât, acest beneficiu nu este util doar în timpul călătoriei, ci și în timp ce stai acasă. Este vorba doar de conectarea la un site web sau server dintr-o altă țară și de boom, accesați toate site-urile web pe care doriți să le faceți în mod liber!

Te protejează de hotspot-urile Wi-Fi false

Cybercriminalii merg peste bord și chiar setează hotspot-uri Wi-Fi false, astfel încât să fii ușor prins. Cu VPN, chiar dacă vă conectați la Wi-Fi-ul lor, activitatea dvs. online va fi criptată, deci protejată. Cât de interesant este utilizarea Wi-Fi-ului gratuit al unui hacker fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru securitate!

Păstrează informațiile dvs. personale sunete

Datele pe care le introduceți, cum ar fi parolele, e-mailurile, detaliile cărții de credit sunt protejate de tot felul de greșeli din cauza VPN. Puteți rezerva un zbor folosind Wi-Fi în cafeneaua dvs. preferată, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru altcineva care vă privește datele bancare. Nu este la îndemână? Puteți utiliza un VPN și vă puteți rezerva biletele de hotel, puteți schimba bani în conturi, face activități bancare online și ce nu! Deoarece datele dvs. vor fi criptate, acestea nu vor fi hackate sau dezvăluite. Chiar și serviciile VPN au politici pentru a nu te autentifica la utilizarea datelor tale, ceea ce te scutește de orice fel de griji.

Cele mai bune VPN-uri de călătorie în care ar trebui să investești

NordVPN

Unul dintre cei mai puternici furnizori VPN de acolo este în topul graficului nostru. Are mai mult de 5000 de servere aproape în fiecare țară importantă a lumii care oferă aplicația sa ușor de utilizat. Acesta oferă utilizatorilor săi un strat foarte puternic de criptare a datelor, ceea ce face aproape imposibil ca hackerii să crape datele dvs. personale și profesionale chiar și pe wifi-ul public pe care trebuie să îl utilizați în timpul călătoriei. Prin urmare, acest furnizor VPN este un VPN obligatoriu pentru călători.

ExpressVPN

VPN Express are cel mai bun clasament în mijlocul tuturor celorlalte VPN-uri. Te facilitează cu conexiuni sigure și instrumente de confidențialitate. Datele dvs. sunt criptate, ca întotdeauna. Express VPN, de asemenea, apreciază cele mai bune servicii de protecție și de aceea sistemul lor nu se conectează la utilizarea datelor dumneavoastră. Rămâi anonim, strict anonim.

VyprVPN

Deoarece acum știm cât de nesigure sunt activitățile noastre online în timp ce călătorim, a devenit prioritatea noastră numărul unu pentru a lua mai întâi măsurile de siguranță. Și, cu VyprVPN, niciun hacker și orificiu nu vă pot fura datele personale. VyprVPN este cel mai bun VPN disponibil pentru serviciul dvs. Cu siguranță criptează și vă permite să aveți o conexiune sigură, rupe restricțiile impuse de guvern și nu oferă nicio cale niciunui hacker. Are aproximativ 70 de locații server plus, deci alegerea este nelimitată. Protejați toate site-urile, adresele IP, locațiile și activitățile online protejate de VyprVPN.

Citit: VyprVPN Review 2019

În mod surprinzător, funcționează eficient și în China. China este una dintre țările care încearcă în mod activ să blocheze chiar și serviciile VPN, deoarece vă ajută să navigați pe site-urile lor restricționate. Dar, VyprVPN nu are limite, puteți accesa această VPN atunci când călătoriți în China. Motivul pentru care este utilizabil în China este faptul că VyprVPN nu are servere care să funcționeze în China, așa că este probabil ca acestea să nu respecte reglementările guvernamentale.

Acces la internet privat

Nu trebuie să uiți nici măcar micile detalii când ești pe cale să călătorești. Securitatea internetului ar trebui să fie prioritatea principală, indiferent de situație. La fel cum nu uitați să vă puneți mâna pe bikini preferați, nu uitați de securitatea dvs. online înainte de a vă lovi de locul preferat. PIA ar trebui să fie următoarea alegere din lista VPN-urilor de călătorie. Vă permite să utilizați până la 5 dispozitive fără nicio restricție și vă oferă cel mai bun serviciu pentru clienți

Așadar, am dezvăluit cât de important este un VPN pentru călătorie și ce VPN ar trebui să alegeți. Nu este de mirare în aceste zile că infractorii cibernetici încurcă cu tine, indiferent unde te afli. Dar, cu un VPN de călătorie, puteți salva greșeli online mari. Fără îndoială, te protejează de tot felul de furturi de identitate și te determină să folosești site-urile inaccesibile. Înscrieți-vă la cel mai bun VPNS pentru călătorie și bucurați-vă de călătorie.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments