5 Cel mai bun VPN Gaming 2019 pentru jucătorii DieHard

[ware_item id=33][/ware_item]

cea mai buna afacere vpn pentru jocuri


În timp ce lucrurile pot fi foarte convingătoare pentru iubitorii de Torrent și securitate atunci când vine vorba de alegerea unui serviciu VPN, este întotdeauna o piuliță grea pentru jucători. Acest lucru nu se datorează faptului că jucătorii sunt de neconceput, ci pentru că sunt foarte particulari cu privire la o caracteristică care este viteza. Aceasta a fost o provocare pentru jucători să meargă la un VPN înainte ca lucrurile să se schimbe în bine. Cu toate acestea, există multe motive pentru care ar trebui să alegeți cel mai bun VPN pentru jocuri care vă va oferi cea mai uimitoare experiență pe care ați avut-o vreodată. Iata de ce:

Traseul este mai bun, jocurile sunt mai bune!

Puține site-uri VPN și-au împins cu adevărat serviciile pentru a face ziua jucătorilor. Aceste servicii au considerat că jucătorii nu au fost mulțumiți, deoarece viteza a fost compromisă. Știau că a pierde un joc doar din cauza întârzierii conexiunii tale este sfâșietor. Din fericire, unii furnizori de VPN pentru jocuri au depășit această barieră. Au crescut rețele Tier-1 atât de uriașe care le-au oferit cea mai rapidă viteză de conectare posibilă.

Un alt lucru care este mai atractiv pentru jucători decât oricine altcineva este că astfel de conexiuni scad și lag și ping. Acest lucru a fost posibil, deoarece furnizorii VPN de jocuri și-au plasat serverele foarte aproape de principalele servere de jocuri. A permis scurtarea rutelor între serverele de jocuri și utilizatori. Așadar, a fi fizic departe de servere nu este deloc o problemă pentru a găsi rute mai rapide cu soluții virtuale.

VPN-urile Urăsc Restricțiile la fel de mult ca și jucătorii

Acesta poate fi cel mai bun avantaj pentru a obține un VPN pentru jocuri. Jucătorii urăsc să fie restricționați să folosească doar anumite jocuri din localitatea lor și nu încearcă niciodată alte jocuri care să le atragă interesul. VPN pentru jocuri rezolvă acest obstacol. Pentru că poți profita practic de toate beneficiile cibernetice din orice regiune a lumii fără a fi prezent fizic acolo, datorită VPN; nu este o problemă să spargeți o restricție printr-o singură conexiune VPN pentru jocuri. De fapt, a juca un joc care nu a fost introdus încă în țara dvs. este, de asemenea, un lux pe care îl puteți folosi cu un VPN fără a încălca termeni și condiții, deoarece nimeni nu vă poate ghici locația reală.

Protejați-vă de atacurile adversarului

Totul este corect în dragoste, război și jocuri, motiv pentru care știi că oponentul tău poate juca trucuri murdare pentru a-ți pirata IP-ul și pentru a-ți încurca cu denegarea de serviciu pentru tine. Ei bine, dacă joacă inteligent, joci mai inteligent și ai un VPN pentru jocuri care are o caracteristică încorporată pentru a bloca orice atacuri. În anumite momente, lăsarea unei conexiuni deschise mult timp poate fi o amenințare pentru securitate pentru dvs.; cu toate acestea, cu un VPN, funcțiile de mascare și criptare IP vă pot păstra în siguranță. Chiar și datele dvs. sunt sigure cu un VPN pentru jocuri în cazul în care nu doriți să vă pierdeți contul Steam cu orice preț.

Ce sugerăm?

Dacă sunteți un jucător de suflet, vă recomandăm să încercați un VPN pentru jocuri pentru funcțiile atractive de mai sus. Cu siguranță, dacă ai o listă de jocuri precum League of Legends, World of Warcraft, Starcraft 2, Dota 2, Overwatch, Minecraft, Counter Strike sau alte MMO-uri pentru a juca, ai avea nevoie de câteva sugestii VPN bune pentru a te asigura că faci cea mai mare parte a experienței dvs. de joc.

Am analizat o serie de factori în timp ce am compilat cel mai bun VPN pentru sugestiile de jocuri pentru tine, cum ar fi viteza, numărul de servere, prețul, nivelul de securitate și chiar serviciile pentru clienți. Cu toate acestea, știm că cele mai importante funcții pe care le căutați sunt viteza maximă și numărul de servere, motiv pentru care ne-am concentrat cel mai mult pe aceste funcții pentru a vă sugera cea mai bună VPN pentru jocuri 2019.

VPN după ranguri

NordVPN - Alegerea editorului

5 Cel mai bun VPN Gaming 2019 pentru jucătorii DieHard

Numiți orice continent, cu excepția Antarcticii și NordVPN are un server în el, cu exact 5092 servere în 60 diferite țări din iunie 2019. Orașele nu sunt listate; cu toate acestea, puteți încerca cu siguranță serverele dintr-o anumită regiune și să o preferați pe cea care este cea mai rapidă din localitatea respectivă pentru o utilizare ulterioară. Unele dintre cele mai bune caracteristici ale NordVPN sunt enumerate mai jos:

 • Protecție anti-DOS încorporată care vă oferă o conexiune super stabilă
 • Numărul de kilometri care citește între dvs. și serverul care vă oferă o idee de timp ping
 • Reduceri enorme oferite din când în când pentru conexiuni anuale sau mai mult
 • Oferă multe servere IP statice fără taxe suplimentare pentru găzduirea jocurilor online, cu excepția funcției de redirecționare a porturilor
 • 5 Cel mai bun VPN Gaming 2019 pentru jucătorii DieHardPrețuri NordVPN

ExpressVPN

5 Cel mai bun VPN Gaming 2019 pentru jucătorii DieHard

Această alegere a fost o VPN cu prețuri relativ mai mari de mult timp; cu toate acestea, și-au ajustat recent prețul la un nivel corect. Nu putem spune cât poate dura, dar, în opinia noastră, chiar înainte de a scădea prețul lor, a fost destul de corect, ținând cont de serviciile lor excelente. Acest lucru este în special în ceea ce privește cele mai eficiente servere, acest VPN se remarcă pe lista cu servere eficiente din 90 de țări. Acestea sunt încă doar țările în care sunt plasate serverele; ExpressVPN, de fapt, acoperă toate locațiile îndepărtate din întreaga lume. Mai jos sunt câteva dintre cele mai bune caracteristici ale ExpressVPN:

 • Aplicații prietenoase pentru utilizatori
 • NAT Firewall și DDoS Protection mai potrivite pentru jocuri
 • 3000+ servere în 94 de țări (actualizate în iunie 2019)
 • Routere pre-configurate pentru jucătorii de consolă care utilizează Xbox și PlayStation pentru a utiliza firmware-ul de router gratuit pentru unele modele
 • Acces ușor la comutarea serverelor
 • 30 de zile garanție înapoi
 • Testator de viteză încorporat în aplicația desktop pentru a alege rapid cele mai rapide servere pentru preferatele tale

5 Cel mai bun VPN Gaming 2019 pentru jucătorii DieHardPrețuri ExpressVPN

VyprVPN

VyprVPN

Aceasta este în special cea mai bună alegere dacă sunteți mai ales pentru o lățime de bandă uriașă și un mic decalaj. Se datorează faptului că VyprVPN are o rețea de nivel 1 și deține proprietatea tuturor infrastructurilor de server de pe glob. Are serverele sale de date în mai mult de 60 de țări. Alte caracteristici interesante sunt:

 • Timp ping afișat în aplicațiile pentru desktop
 • Firewall încorporat
 • Protecție ușoară împotriva atacurilor DDoS
 • Proces gratuit de 3 zile

IPVanish

5 Cel mai bun VPN Gaming 2019 pentru jucătorii DieHard

Dacă un VPN de gaming fără întârziere este prioritatea dvs., IPVanish ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs. cu peste 500 de servere din 60 de țări, împreună cu rețelele rapide de nivel 1. Acest lucru se datorează faptului că se numără printre foarte puțini furnizori care nu au servere închiriate, ci chiar proprii. Unii mari recenzori au mai susținut că IPVanish are servere optimizate pentru jocuri. De asemenea, nu păstrează jurnalele și oferă un nivel decent de criptare care este de 128 și 256 biți. Iată de ce ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.:

 • Afișarea timpului de ping și a încărcării fiecărui server
 • Filtrează căutarea dvs. după protocoale, ping-time și țară
 • Firewall NAT disponibil
 • Îmbunătățește și actualizează serverele în mod regulat pentru rezultate și viteză mai bune
 • Acceptă Bitcoin

PureVPN

purevpn-web-captură de ecran

Numele este renumit pentru că este ieftin, împreună cu deținerea a peste 500 de servere din 141 de țări diferite. Doar standardele de securitate nu sunt la fel de ridicate decât celelalte din listă, deoarece stabilitatea conexiunii a fost o problemă în timpul testării acesteia. Cu toate acestea, în afară de aceasta, veți găsi multe motive pentru care ar trebui să o luați în considerare și acesta este motivul pentru care:

 • PureVPN pretinde și trece testul pentru a reduce decalajul maxim împreună cu prevenirea atacurilor DDoS
 • Firewall încorporat
 • Aplicația indică viteza și timpul de ping al fiecărui server

VPN pentru Cloud Gaming

Știrile atotputernicului Google care își lansează serviciile de jocuri nor intitulate Stadia s-au răspândit deja ca focul sălbatic. Potrivit Wikipedia, Google Stadia va putea transmite jocuri de până la rezoluție de 4 k la o rată de 60 de cadre / sec cu suport pentru gamă (HDR) de înaltă dinamică pentru jucători prin intermediul mai multor centre de date ale companiei din întreaga lume. Acum, vă puteți imagina cum jocul de nor va fi următorul mare lucru din lumea jocurilor, deoarece este deținut de compania # 1 din lume, Alphabet. Cu toate acestea, există o întrebare despre care se întreabă experți; cum ar fi posibil să difuzăm jocuri fără probleme de tamponare și latență?

Înainte de a reflecta asupra întrebării de mai sus, să discutăm mai întâi despre ce este vorba despre jocurile de nor. Ei bine, așa cum sugerează și numele, jocurile de nor este un serviciu cloud care găzduiește jocuri pe un nor. Înseamnă că puteți putea juca jocuri fără a cumpăra un disc de joc sau a le descărca de pe internet. Este ca Netflix al jocurilor. Cu Google Stadia, puteți juca jocuri în timp ce le transmiteți, punând toată sarcina pe cloud care găzduiește jocurile.

Revenind acum la întrebare. Toți experții de jocuri de acolo consideră că vor exista probleme de latență cu transmiterea jocurilor și că utilizatorii vor trebui să aștepte o conexiune 5G pentru a face cu adevărat experiența de streaming a jocului pentru ei. Ei bine, s-ar putea să aibă dreptate, dar aici este un joc VPN pentru jocuri. Un VPN pentru jocuri sau, în acest caz, un VPN pentru jocuri în cloud va reduce decalajul, ping-ul și va oferi stabilitate fluxului dvs. de joc, permițându-vă astfel să jucați fără nicio întrerupere. Trebuie doar să urmați câțiva pași ca mai jos:

 • Utilizați unul dintre cei mai buni furnizori VPN menționați mai sus
 • Cereți furnizorului dvs. VPN un IP dedicat pentru jocuri
 • Conectați-vă la un server VPN cu IP-ul dvs. dedicat

Voila, bucură-te de jocuri nelimitate fără să-ți pese de un atac DDoS sau de orice problemă de latență!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments