4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mare

[ware_item id=33][/ware_item]

Crezi că SUA este țara liberului? Ei bine, recentele dezvăluiri ale lui Edward Snowden implică ceva total opus afirmației. Ești urmărit! Guvernul sub conducerea lui Donald Trump are acces complet pentru a intra în amprenta digitală a oricărui cetățean american și a vedea totul. Cu toate acestea, guvernul SUA nu deține o cantitate extremă de control, așa cum o face China, dar poate monitoriza în continuare activitatea pe internet a cetățenilor americani. 


Unde te-ai ascunde și cum? Ei bine, acolo este salvatorul tău, Cel mai bun serviciu VPN din SUA intră. Și de ce îl numim salvator? Pentru asta, trebuie să continuați să citiți și să aflați mai multe despre soluția uimitoare din acest ghid.

De ce au devenit mai puternice Legile SUA pentru Supravegherea Internetului? 

În aprilie, președintele Trump a semnat un proiect de lege. Proiectul de lege spune că furnizorii de servicii de internet (ISP), precum Verizon și AT&Nu trebuie să protejeze datele consumatorilor, punând în pericol confidențialitatea persoanelor și deschizându-le supravegherii. Neutralitatea netă este, de asemenea, slăbită de către președintele FCC Ajit Pai, care va consolida ISP-urile pentru crearea de benzi rapide pentru traficul de internet preferat și încetinirea celorlalte surse. Este într-adevăr secolul al XXI-lea? Ei bine, cu siguranță, încălcarea cibernetică devine o normă și noi, ca și cei afectați, ar trebui să facem tot ce putem pentru a ne face singuri anonimi.

Beneficiile utilizării unui VPN

În aceste zile, tot ceea ce faci online trebuie să fie sigur. Nu ați dori să dezvăluiți informațiile dvs. personale oricărei alte părți și știm că aceasta nu este o sarcină imposibilă.

Există o sută de modalități prin care te poți salva de dezastrele online, dar nu orice alternativă este atât de eficientă pe cât pare. Cu toate acestea, există câteva conexiuni de salvare a vieții care vă pot oferi răspunsurile la toate întrebările.

De fapt, VPN-urile sunt cel mai bun instrument pentru siguranța dvs. online și o conexiune sigură. Mai jos sunt prezentate avantajele utilizării unui VPN; 

Mascare de adresă IP

Un VPN este capabil să vă schimbe adresa IP. În acest fel puteți vedea conținut restricționat în țara dvs. Veți avea nevoie de o adresă IP diferită pentru a face ca locația dvs. actuală să arate ca și cum vă aflați în acea locație specifică. 

Confidențialitate online și anonimat

Un VPN vă va oferi confidențialitate online și anonimat. Cu un VPN, puteți naviga pe internet în mod anonim. Puteți accesa atât site-uri web, cât și aplicații web fără a fi nevoie să vă dezvăluiți identitatea.

Bilete de călătorie ieftine

Acesta este un avantaj rar cunoscut al VPN că puteți obține bilete de călătorie mai ieftine. Cu toate acestea, depinde de locația dvs. geografică și de aceea devine un truc pe care mulți oameni îl ratează. Cel mai bun mod de a obține un zbor mai ieftin este să găsiți o țară cu un cost redus de viață.

Acces la conținut restricționat geo

Cel mai mare beneficiu de a avea un VPN este că vă permite să vizualizați conținut restricționat și să jucați jocurile care sunt restricționate în țara dvs..

Care este cel mai bun de care ai nevoie - Un VPN pentru SUA cu siguranță!

Legile invazive în materie de securitate cibernetică, supravegherea în masă a cetățenilor și stocarea apelurilor telefonice sunt toate lucrurile care i-au făcut pe cetățenii americani să fie cu adevărat îngrijorați de bunăstarea lor digitală și de confidențialitatea online. Cu toate acestea, singurul lucru care ne fascinează este faptul că locuitorii SUA sunt bine conștienți de hack-urile moderne și de malware. Acest lucru îi face în mod clar suficient de sensibili și să învețe faptul că cyberspațiul nu este la fel de fantezist și minunat pe cât credem că este.

Există multe alte aspecte tehnice și cu siguranță doriți să citiți despre ele, dar înainte de asta, să trecem la exercițiul principal. Vrei o experiență online privată, necenzurată și sigură, ceea ce este cel mai probabil de ce citești aici. Iată, așadar, cei mai buni furnizori de servicii VPN din SUA pe care vă puteți baza pentru confidențialitate și securitate online:

Cele mai bune oferte VPN din SUA

  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • Torguard
  • SaferVPN

ExpressVPN

Pret 8,32 USD / luna

4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mare Garanție de 30 de zile înapoi!
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mare Criptare de până la 256 biți
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mare Aplicații / aplicații software ușor de utilizat
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mare Suport live 24/7
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mare 3000+ Servers în 160 de țări

Citiți recenzia ExpressVPN

NordVPN

Pret 3,49 USD / luna

4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mare5341 Servere în 59 de țări
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mareCriptare 2048 biți
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mareAcces multiplu pentru 6
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mareGaranție de returnare a banilor de 30 de zile
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mareAcceptă Netflix cu funcția SmartPlay în aplicații

Citiți recenzia NordVPN

Torguard

Pret 9,99 USD / luna

4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mareFără politică de jurnal
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel marePartajare de fișiere P2P Bine
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mare1 săptămână proces & Banii inapoi garantat
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mare3000+ servere în 55 de țări
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mareOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

Citiți recenzia Torguard

SaferVPN

Pret 2,50 USD / luna

4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mare700+ servere în 34 de țări
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mareGaranție de returnare a banilor de 30 de zile
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mareAcceptă plata Bitcoin
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mareNetflix prietenos cu puțini servere
4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mareCompatibil cu mai multe dispozitive

Cum să alegeți un VPN bun?

Un VPN este de mare ajutor atunci când vine vorba de confidențialitate online. Cu toate acestea, trebuie să alegeți o VPN bună pentru a obține rezultatele dorite. Vă prezentăm mai jos câteva lucruri pe care trebuie să le căutați într-un VPN;

Confidențialitate și securitate

Alegeți întotdeauna un VPN care are caracteristici speciale de securitate, cum ar fi un întrerupător de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS. O VPN bună va avea, de asemenea, o politică fără jurnal.

Ușor de folosit

Procesul de instalare și configurare a unui VPN bun este în mare parte foarte ușor de utilizat și ușor de utilizat. Asistența lor pentru clienți trebuie să fie excelentă. Căutați întotdeauna o VPN ușor de utilizat și care are un suport bun pentru clienți.

Performanţă

Unul dintre cele mai importante aspecte de căutat într-un VPN bun este performanța sa. Ar trebui să fie rapid. De asemenea, este foarte probabil dacă o VPN nu încetinește conexiunea la internet. Un VPN care încetinește mult viteza de internet devine foarte problematic.

Caracteristici

 Un VPN bun este întotdeauna cel care oferă o varietate de funcții. Caracteristicile speciale de înaltă securitate sunt întotdeauna un punct în plus. Un VPN bun va avea întotdeauna caracteristici precum un comutator de ucidere, comutarea serverului, selectarea portului, protocoale VPN multiple și protecția împotriva scurgerii DNS. Depinde de tine să decizi ce ai nevoie într-un VPN și care este bugetul tău.

De ce sunt VPN-urile atât de populare?

Serviciile VPN din SUA au devenit atât de populare în rândul utilizatorilor de internet din state. Acestea vă permit să vizualizați conținutul restricționat și să criptați datele pentru a supraveghea ocolirea. Puteți schimba și locația dvs. reală. VPN-urile vă oferă securitate și confidențialitate online, pe care toată lumea le dorește în aceste zile. 

Iată cele mai bune patru VPN-uri din SUA clasificate de utilizatori în funcție de caracteristicile și performanțele lor:

NordVPN - Cel mai bun serviciu VPN din SUA, perioadă!

4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mare

NordVPN este printre cei mai vechi furnizori de servicii VPN din SUA de pe piață. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care funcționează, puteți recupera banii în termen de 30 de zile de la înregistrare. Funcționează pe majoritatea sistemelor de operare, inclusiv Windows, OS X și iOS. Puteți rula pe cel mult șase dispozitive folosind un singur cont VPN. Jurnalele dvs. de utilizator nu vor fi păstrate și criptarea puternică este efectuată prin IKEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP, L2TP și IPSec. 

NordVPN rulează pe toate dispozitivele populare, inclusiv telefoane, tablete și laptopuri. Asistența lor pentru clienți este rapidă pentru a remedia problemele cu care te-ai confrunta în timpul rulării acestuia. NordVPN are o poziție de sprijin în peste șaizeci de țări și este considerată de înaltă calitate atât de experți, cât și de utilizatori.

ExpressVPN - Cel mai puternic VPN

ExpressVPN este cunoscut ca unul dintre cei mai buni furnizori de servicii VPN din SUA. Are servere în mai mult de 3000 de locații la nivel global în 160 de țări. Deoarece ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, nu se aplică legile complexe ale SUA care afectează confidențialitatea utilizatorilor.

ExpressVPN este compatibil cu sisteme de operare majore precum Windows, Mac, iOS, Android și Linux. Puteți avea 3 conexiuni VPN în același timp cu un singur cont ExpressVPN. Pentru a vă păstra datele în siguranță, utilizează SSL cu criptare de 256 biți.

ExpressVPN acceptă protocoale precum OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP și PPTP. Partea este că ExpressVPN oferă 23 de opțiuni de plată diferite, inclusiv Bitcoin. Planul său lunar începe de la 12,95 USD / lună și vine cu o garanție de returnare de 30 de zile.

În prezent, ExpressVPN oferă o reducere forfetară de 49% și 3 luni în plus la abonamentul ExpressVPN de un an. Acest lucru înseamnă că puteți obține 15 luni doar plătind 12 luni.

ExpressVPN oferă schimbări de bandă, viteză și server nelimitate, cu 99.9% în timp. ExpressVPN nu păstrează niciun jurnal și are o asistență excelentă 24/7 disponibilă.

Deci, este timpul să folosiți unul dintre cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a experimenta o conexiune sigură la internet.

TorGuard - VPN de încredere în SUA

4 Cele mai bune servicii VPN din SUA pentru a vă proteja de fratele cel mare

Diversitatea pachetelor de servicii oferite de TorGuard și performanțele sale strălucitoare îl fac unul dintre cei mai buni furnizori VPN din SUA. Proxy Anonim este pentru 5,95 USD / lună, Anonim VPN pentru 9,99 USD / lună, Anonymous Email pentru 6,95 USD / lună și Pachet de confidențialitate pentru 11,54 USD / lună. Puteți obține pachetul proxy VPN + la 40% reducere. Costă doar 11,54 USD pe lună.

Partea cea mai bună este că puteți consulta TorGuard în baza procesului. 

Dacă nu îți place suficient să investești în el, atunci poți să-ți recuperezi banii în termen de șapte zile. TorGuard aduce servicii VPN de top în peste cincizeci de țări. Compania deține mai mult de 1600 de servere de ultimă generație, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi nevoiți să folosiți cele supraîncărcate..

Acest lucru oferă o conexiune de mare viteză, împreună cu streaming și descărcări fluide. Puteți naviga anonim, deoarece nu păstrează jurnalele cu criptarea sa puternică și se bazează pe îngrijirea lor utilă pentru clienți.

VPN mai sigur - o VPN rapidă și ușor de utilizat în SUA

Acum vă puteți bucura de navigare anonimă de mare viteză cu Safer VPN, care nu numai că păstrează jurnalele și vă permite să accesați conținut vizibil numai pentru utilizatorii din anumite locații. Ele furnizează criptare puternică de 256 biți care utilizează OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec și PPTP în peste treizeci de țări. Funcționează fără probleme pe toate dispozitivele cu sisteme de operare, cum ar fi Windows, Mac, iOS, Android și Chrome. 

Puteți începe cu doar 7,49 USD pe lună și vă puteți anula abonamentul în termen de paisprezece zile dacă nu sunteți mulțumit. Vânzarea lor spectaculoasă actuală oferă 81% reducere, pe care le puteți folosi în timpul Crăciunului. VPN mai sigur se concentrează pe aplicații prietenoase pentru utilizator și oferă chiar și o extensie Chrome nelimitată gratuită. De asemenea, obțineți securitate Wi-Fi automată împreună cu remedierea automată a diagnosticului. Puteți lua legătura cu serviciul de asistență 24/7 al clienților prin chat live și e-mail.

Mai multe motive:

Deblocați canalele de streaming online din SUA

Non-americanii nu pot ocoli mare parte din conținut și canale la cerere, fie că este vorba de streamingul Cupei Mondiale FIFA, non-americanii nu vor putea accesa Fox Sports pentru jocurile FIFA în direct, așa că cu siguranță pentru asta, ați avea nevoie de o VPN bună a SUA.

Cum functioneazã? bine, înlocuiește IP-ul inițial cu unul din IP-ul serverului său din SUA. Prin urmare, acest lucru vă face eligibil pentru site-ul web, deoarece vă face să apăreați online din Statele Unite și puteți accesa orice site web care a fost blocat mai devreme pentru dvs., așa este modul în care funcționează VPN și cum face magia.!

Protecție împotriva supravegherii în masă

Toate faptele pe care le-am discutat mai sus cu privire la confidențialitatea și invaziile agențiilor de supraveghere în lumea noastră online sunt într-adevăr alarmante.

Nu sunteți în siguranță pe telefoanele mobile, fiecare aplicație pe care o descărcați, activități pe rețeaua de socializare, totul este urmărit de NSA, fie că este vorba despre camere de securitate la domiciliu, atașate routerului Wifi de domiciliu.

Dacă credeți în libertatea și confidențialitatea internetului, trebuie să cumpărați un VPN din SUA. Un VPN din SUA îți va ascunde IP-ul real, va cripta datele și le va dirija printr-un tunel sigur pe care nimeni nu îl poate spiona.

Rămâneți anonim pe WiFi public și hotspoturi

Chiar credeți că WiFis-urile publice de la StarBucks, NewYork Subway sau orice alt loc public sunt în siguranță?

Conectarea la un WiFi WiFi la hotel sau la aeroport prin intermediul iPhone sau telefonului Android este o decizie înțeleaptă pentru doar check-in-uri și actualizări de stare?

Hotspot-urile publice nesecurizate sunt cele mai preferate hackeri pentru a intra în telefonul dvs. sau a-l hack. Este o ceașcă de ceai pentru a crea WiFi-duplicat fals și spionați tot ce faceți online, așa că nu vă bucurați de ceașca de ceai la wifi-ul unei cafenele, deoarece este într-adevăr o ceașcă de ceai pentru ei (hackerii) să-i pirateze telefonul tau.

Fără o VPN bună, sunteți expus hackerilor și puteți ajunge să pierdeți informațiile dvs. prețioase, cum ar fi informațiile despre cardul de credit și alte date importante. Fii sigur online și obține o VPN bună a SUA înainte de a te conecta la orice WiFi public.

Evitați legile contravenționale în SUA

După cum s-a discutat mai sus, legile privind încălcarea dreptului la încălcare sunt complexe și cu cât înveți mai multe despre ele, cu atât sunt mai greu de înțeles. Apariția de partajare a fișierelor P2P și internet a determinat deținătorii de drepturi de autor să urmărească pedepse stricte pentru infractori.

Nu uitați, am enumerat doar VPN-urile din SUA care nu păstrează jurnalele de utilizator și au servere P2P optimizate pentru torrenting. Dacă aveți motive legitime să descărcați sau să partajați fișiere mari de date prin intermediul tehnologiei P2P, un VPN al SUA pe care l-am enumerat mai sus vă poate ajuta să oferiți asistență, păstrând identitatea protejată de autoritățile legale.

Mai multe țări:

  • Regatul UnitVPN din Marea Britanie
  • AustraliaVPN din Australia
  • CanadaVPN Canada

Concluzie

Există mai multe servicii VPN gratuite ale SUA, dar aveți grijă de cele nesigure. Optați întotdeauna pentru cele foarte recomandate de utilizatori. Așadar, faceți întotdeauna un lucru înainte de a face alegerea finală, accesați twitter.com și verificați #hashtag-ul relevant pentru furnizorul VPN, oamenii vorbesc bine despre serviciu sau nu? Între timp, echipa noastră de dezvoltare a făcut ca sarcina obositoare să fie mult mai ușoară, un instrument de comparație pentru dvs. care face imaginea mai clară. 

Este mai bine să alegeți una care nu are sediul în SUA, pentru a evita deveni victimă a legilor de confidențialitate nefavorabile. Cele mai bune cinci opțiuni de software VPN enumerate mai sus au foarte multă credibilitate în domeniul lor. Acestea pot fi plătite, dar puteți efectua și încercări gratuite pentru a le evalua performanțele. Cele mai promițătoare cele care dețin servere VPN prezente fizic pe teritoriul SUA. Pachetele convenabile de prețuri oferă versatilitate și accesibilitate pentru toată lumea.

Supravegherea avansată a guvernului SUA, având în vedere activitățile criminale recente la nivel înalt din întreaga lume, a influențat confidențialitatea utilizatorilor. În afară de datele dvs. salvate și analizate pentru informații critice, există restricții bazate pe locație pentru conținut. Anumite site-uri de streaming permit doar utilizatorilor dintr-un grup selectat de țări să-și poată viziona videoclipurile. Acest lucru creează o mulțime de probleme pentru utilizatorii care locuiesc în afara acestor țări.

Ați întâlni diverse site-uri web pe internet vorbind despre securitatea internetului și VPN-urile, dar trebuie să fiți foarte inteligent atunci când optați pentru un VPN din SUA. Cele mai bune oferte VPN au făcut cercetări cuprinzătoare cu privire la problemele cu care se confruntă rețelele din SUA în viața lor de zi cu zi și astfel au venit cu aceste VPN-uri de mai sus, care vor face internetul un loc mult mai bun.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments