Dit is de reden waarom elke reiziger in 2019 een VPN zou moeten gebruiken

[ware_item id=33][/ware_item]

Die niet over de hele wereld willen reizen, of laten we gewoon zeggen reizen en verschillende steden of dorpen van hun geboorteland ontdekken. Terwijl je tot duizenden dollars bespaart, te veel winkelt, je op je reis voorbereidt, is er nog een ding dat je moet toevoegen aan je "lijst met dingen die je moet hebben tijdens het reizen". En wat denk je dat het zou moeten zijn? Laten we het even hebben over uw beveiliging, met name uw online beveiliging. Reizen is alleen leuk als je veilig bent, anders wordt het een nachtmerrie. Terwijl u reist, gebruikt u onvermijdelijk openbare Wi-Fi-hotspots, in cafés, op de luchthaven en op andere plaatsen.


Dit is de reden waarom elke reiziger in 2019 een VPN zou moeten gebruiken

Laten we zeggen dat u een online-ticket boekt met openbare wifi, bent u niet bang dat een onbekende persoon uw persoonlijke gegevens kan binnendringen? Goed. dat is niet zo gek! Cybercriminelen hebben altijd de kans om uw persoonlijke gegevens op te sporen. Ze kunnen gemakkelijk uw gebruikersnamen, creditcardgegevens en wachtwoorden verkrijgen als uw gegevens niet zijn gecodeerd. En wie zouden hun betere slachtoffers kunnen zijn dan reizigers?

Dus, ben je veilig als je openbare wifi gebruikt? Helemaal niet! Er is echter altijd een oplossing voor alles. In dit geval is de oplossing niets anders dan een VPN. Het gebruik van een VPN voor reizen kan u vele onvoorziene problemen besparen. Als u op zoek bent naar manieren om van het probleem af te komen, zoek dan niet verder. Hier is de richtlijn over hoe u een VPN kunt gebruiken tijdens het reizen, waarom u een VPN moet gebruiken en welke de beste VPN-providers zijn.

Waarom is een VPN uw reis-must-have?

Een VPN maakt eigenlijk een brug tussen u en uw webactiviteiten en er is geen manier voor een andere partij om zich in uw gegevens te nestelen. Is dat niet het beste voor een VPN? Jazeker! Laten we eens kijken welke andere verbazingwekkende dingen een VPN kan doen tijdens het reizen.

Geeft u toegang tot websites met beperkte toegang

Met een VPN voor reizen hebt u ook toegang tot websites die in sommige landen vaak worden geblokkeerd. Wat heb je nog meer nodig? Bijvoorbeeld Netflix. Het is nog niet in alle landen beschikbaar, maar je kunt een nachtje verder kijken en je favoriete serie bekijken met behulp van een VPN.

Het is interessant om te weten hoe een VPN dat precies doet; het codeert uw gegevens en uw online activiteiten, verbergt uw locatie en IP-adres en maakt u dus anoniem via internet. Hiermee kunt u op hun beurt toegang krijgen tot de beperkte websites in bepaalde landen. Dus of u Facebook in China of Solo Traveler in sommige landen wilt gebruiken waar het is geblokkeerd, u kunt een gebruiken VPN tijdens reizen naar China of waar dan ook en doorbreek de beperking en blader vrij door Facebook of een andere geblokkeerde website. Dus het gevoel echt vrij te zijn tijdens het reizen is gewoon de beste reis-VPN weg!

Bovendien is dit voordeel niet alleen handig tijdens het reizen, maar zelfs als u thuis zit. Het gaat gewoon om verbinding maken met een website of server in een ander land, en boem, toegang tot alle websites die u wilt, vrij!

Beschermt u tegen nep-wifi-hotspots

Cybercriminelen gaan overboord en zetten zelfs nep wifi-hotspots in, zodat u gemakkelijk in de val loopt. Met de VPN, zelfs als u verbinding maakt met hun Wi-Fi, wordt uw online activiteit gecodeerd en dus beschermd. Hoe cool is het gebruik van de gratis wifi van een hacker zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de beveiliging!

Houdt uw persoonlijke informatie geluid

De gegevens die u invoert, zoals uw wachtwoorden, e-mails, creditcardgegevens, worden beschermd tegen allerlei ongelukken vanwege de VPN. U kunt via Wi-Fi een vlucht boeken in uw favoriete café, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat iemand anders naar uw bankgegevens kijkt. Is dat niet handig? U kunt een VPN gebruiken en uw hoteltickets boeken, geld in uw rekeningen omwisselen, uw online bankactiviteiten doen en wat niet! Aangezien uw gegevens worden gecodeerd, worden deze niet gehackt of bekendgemaakt. Zelfs de VPN-services hebben het beleid om niet in te loggen op uw gegevensgebruik, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken.

De beste reis-VPN's waarin u moet investeren

NordVPN

Een van de sterkste VPN-providers die er is, staat bovenaan onze lijst. Het heeft meer dan 5000 servers die bijna in elk groot land ter wereld zijn gebruiksvriendelijke app aanbieden. Het biedt zijn gebruikers een zeer sterke laag gegevenscodering, waardoor het voor hackers bijna onmogelijk is om uw persoonlijke en professionele gegevens te kraken, zelfs op openbare wifi die u tijdens het reizen moet gebruiken. Daarom is deze VPN-provider een must-have VPN voor reizigers.

ExpressVPN

Express VPN heeft de beste rangorde tussen alle andere VPN's. Het vergemakkelijkt u met beveiligde verbinding en privacytools. Uw gegevens zijn gecodeerd, zoals altijd. Express VPN hecht ook waarde aan de beste beveiligingsservices en daarom logt hun systeem niet in op uw gegevensgebruik. Je blijft anoniem, strikt anoniem.

VyprVPN

Omdat we nu weten hoe onveilig onze online activiteiten zijn terwijl we reizen, is het onze eerste prioriteit geworden om eerst de veiligheidsmaatregelen te nemen. En met VyprVPN kan geen enkele hacker en afluisteraar uw persoonlijke gegevens stelen. VyprVPN is de beste VPN die beschikbaar is voor uw service. Het versleutelt absoluut en geeft je een veilige verbinding, doorbreekt de door de overheid opgelegde beperkingen en geeft geen enkele mogelijkheid aan hackers. Het heeft ongeveer 70 plus serverlocaties, dus de keuze is onbeperkt. Zorg dat al uw sites, IP-adressen, locaties en online activiteiten worden beschermd met VyprVPN.

Lezen: VyprVPN Review 2019

Verrassend genoeg werkt het ook efficiënt in China. China is een van de landen die actief probeert zelfs de VPN-services te blokkeren, omdat het u helpt bij het browsen op hun beperkte websites. Maar, VyprVPN heeft geen grenzen, je hebt toegang tot deze VPN als je naar China reist. De reden waarom het bruikbaar is in China is dat VyprVPN geen servers heeft die actief zijn in China, dus het is waarschijnlijk dat ze de overheidsvoorschriften niet volgen.

Prive internettoegang

Je moet zelfs de kleine details niet vergeten wanneer je op het punt staat te reizen. Internetbeveiliging moet de hoogste prioriteit hebben, wat er ook gebeurt. Net zoals je niet vergeet om je favoriete bikini in handen te krijgen, vergeet ook je online beveiliging niet voordat je je favoriete plek raakt. PIA moet uw volgende keuze zijn in de VPN-reislijst. Hiermee kunt u maximaal 5 apparaten zonder enige beperking gebruiken en biedt het u de beste klantenservice

We hebben dus onthuld hoe belangrijk een VPN voor reizen is en welke VPN u moet kiezen. Het is geen verrassing dat cybercriminelen tegenwoordig met je rotzooien, waar je ook bent. Maar met een reis-VPN kunt u grote online ongelukken besparen. Het beschermt u ongetwijfeld tegen allerlei identiteitsdiefstallen en zorgt ervoor dat u de ontoegankelijke websites kunt gebruiken. Meld u aan voor de beste VPNS voor reizen en geniet van uw reis.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments