Beste VPN’s voor bedrijven in 2019 – Investeer verstandig

[ware_item id=33][/ware_item]

Een virtueel privénetwerk zorgt ervoor dat de gebruiker privé en veilig toegang heeft tot alle inhoud op het internet zonder geblokkeerd te raken. Grote bedrijven, evenals mensen die thuis zitten, kunnen elk kanaal doorlopen met behulp van een VPN. Bovendien nemen de voordelen van VPN voor bedrijven snel toe. Een VPN is zeer gunstig gebleken voor kleine en middelgrote bedrijven omdat de wereld zeer concurrerend wordt. Er zijn verschillende startups in elke hoek die veel mensen aantrekken naar hun werk en weg van de zware routine van een bediende. Vanwege technologische vooruitgang op elk gebied, is het eenvoudig om human resources te verzamelen voor kleine startups en toegang te krijgen tot alle soorten gegevens zonder barrières.


Top VPN-oplossingen voor kleine bedrijven

Terwijl u werkt vanuit huis of ergens buiten uw kantoor, is het nu eenvoudig mogelijk om toegang te krijgen tot privégegevens via een VPN. De hinder veroorzaakt door het lokaliseren van uw IP-adres wordt verwijderd wanneer u kiest voor een VPN-service. Een van de beste VPN-oplossingen voor kleine bedrijven omvat VyprVPN, HideMyAss en SaferVPN. De kosten voor toegang tot uw privégegevens houden echter een risico in en kunnen leiden tot grote mislukkingen van bedrijven als ze niet goed worden beveiligd. Voor dit doel is het belangrijk dat de gegevens worden beschermd door de beste VPN-service. Investeren in een van de beste VPN-services heeft op de lange termijn een aantal voordelen, omdat uw persoonlijke gegevens hiermee niet worden bedreigd. Voordelen van VPN voor bedrijven zijn investeringen in een VPN-service die overeenkomt met uw zakelijke vereisten en die tegelijkertijd betaalbaar is.

business vpn uitgelegd

Image Credits: www.orange-business.com

Elke VPN heeft zijn eigen uniekheid en bepaalde functies die hem onderscheiden van de rest. Het kiezen van de beste VPN-oplossingen voor een klein bedrijf is uw eigen beslissing die afhangt van uw betaalbaarheid en de functies die u zoekt in uw gewenste VPN. Het zakelijke gebruik van een VPN heeft de vraag op de VPN-markt verhoogd, en met deze snelheid kunnen klanten kiezen uit de beste VPN's met de beste functies. Waaronder:

NordVPN

De beste zakelijke VPN volgens de experts van BestVPNDeals.com is NordVPN. Het biedt bedrijven een ondoordringbare datacoderingstunnel. Het wordt aanbevolen voor alle bedrijven, groot of klein, om deze VPN-provider hun online infrastructuur te laten beveiligen tegen alle datalekken die er zijn. NordVPN is eigendom van de Liverpool voetbalclub die ons vertelt waar ze vandaan komen. U kunt eenvoudig vertrouwen op deze top VPN-provider als het gaat om de online beveiliging van uw bedrijf.

VyprVPN

Wanneer u een van de best beoordeelde VPN's kiest, wordt VyprVPN uw veiligste keuze. Hun service is onberispelijk en het komt tegemoet aan de behoefte van mensen die voor kleine bedrijven werken. VyprVPN is een van de beste VPN-oplossingen voor kleine bedrijven en biedt apps voor alle platforms waarop bedrijfsgegevens worden beheerd. De USP van VyprVPN omvat zijn kameleon-protocol dat voorkomt dat diepe pakketinspectie plaatsvindt.

De voordelen van VPN voor kleine bedrijven zijn dat het werkt voor het voordeel van de werknemers die voor het bedrijf werken en hun privégegevens, waaronder bestanden, e-mails, enz. Beschermt. De zakelijke klanten die investeren in de VyprVPN-service kunnen worden vermaakt door een exclusieve accountmanager die begeleidt hen bij het opzetten van hun bedrijf. Voor bedrijven is de basisvereiste van een VPN absolute beveiliging en bescherming van gegevens. VyperVPN stelt haar klanten in staat om een ​​privé VPN-server te creëren waar de gegevens gemakkelijk toegankelijk zijn voor het bedrijf en collega's. VyperVPN werd een van de beste VPN-oplossingen voor kleine bedrijven, nadat veel kleine bedrijven erin hadden geïnvesteerd en tevreden waren met de resultaten. Het biedt zijn potentiële klanten ook een driedaagse proef om te bewijzen dat het de beste VPN is voor kleine bedrijven, naast vele anderen.

HideMyAss

Een van de meest gerenommeerde namen in de VPN-industrie is HideMyAss die populair is vanwege de efficiënte klantenservice en daarom een ​​hoog klantenbestand heeft.

De voordelen van VPN voor kleine bedrijven bestaan ​​uit beveiligde live chats die worden aangeboden door HideMyAss, en als u toevallig een probleem ondervindt tijdens het gebruik van hun service, maakt een ticketsysteem het gemakkelijker om van het probleem af te komen. Deze VPN-oplossing voor kleine bedrijven maakt het gemakkelijk voor zijn gebruikers om hun gegevens te beschermen. Ook bieden ze, net als VyperVPN, bedrijfsplannen voor kleine bedrijven. In dit geval moet de gebruiker echter indien nodig om deze plannen vragen.

SaferVPN

Deze VPN creëert een eigenheid over zichzelf door een gebruiksvriendelijke desktopclient te bieden met applicaties voor zowel Android als iPhones.

Hun klantenservice maakt hen tot een van de beste VPN's en populair bij ondernemers van kleine bedrijven. De potentiële klanten van SaferVPN blijven terugkomen voor een langere periode nadat ze de 14-daagse proef met geld-terug-garantie en een gratis 24-daagse proefperiode proberen, waardoor het een van de beste gratis VPN's voor kleine bedrijven is.

Gemiddeld aantal te kiezen VPN's voor kleine bedrijven

Vaak is de beslissing die een verschil maakt bij het kiezen van een betere VPN niet wanneer u op zoek bent naar de beste opties, maar wanneer u weet welke niet zo goed voor u zijn. De volgende VPN's hebben een paar voordelen, maar ze vallen in de categorie van de niet-zo-goede of gemiddelde VPN-keuzes.

PureVPN

Deze VPN-oplossing voor kleine bedrijven is misschien niet de meest geschikte keuze in alle opzichten, maar het is redelijk goed voor eerlijke diensten voor een zeer goedkope prijs.

Hoewel de sterke gebieden een authentieke VPN-ervaring omvatten naast specifieke zakelijke plannen die het biedt, samen met betaalbare tarieven. Aan de andere kant roept het gebrek aan afhankelijkheid van PureVPN op port forward-geheimhouding veel vragen op bij zijn gebruikers, wat ertoe leidt dat potentiële klanten overstappen naar andere VPN-services.

ibVPN

Om maar een paar voordelen te noemen, de beste eigenschap van ibVPN is de keuze van een protocol dat de gebruiker geschikt acht. De keuze kan worden gemaakt tussen OpenVPN, SSTP-protocol, PPTP & L2TP. IbVPN, een in Roemenië gevestigd bedrijf, heeft ongeveer 100 servers in 43 landen en biedt zijn klanten een gratis proefperiode van zes uur. Deze VPN is misschien niet de meest nauwkeurige keuze voor kleine bedrijven, maar hun proefperiode is op zijn minst een goede manier om te controleren of het aan uw eisen voldoet.

Beste firewall- en VPN-oplossingen voor kleine bedrijven

De voordelen van VPN voor kleine bedrijven en de voordelen van firewall zijn vrij gelijkaardig; ze zijn zeer nuttig voor bedrijven die netwerkverkeer willen blokkeren en de beveiliging ervan beperkt eventuele computeraanvallen. De beste firewall- en VPN-oplossingen voor kleine bedrijven hebben hetzelfde doel met iets andere functies. Ze kunnen de vorm hebben van hardware of software. In het geval van software is het hun doel om de pc waarop ze zijn geïnstalleerd te beveiligen, terwijl het voor hardware alle computers in een netwerk beschermt en betaalbaar is voor kleine bedrijven. Eigenaren van kleine bedrijven hebben het gebruik van deze firewalls ervaren en kwamen met de volgende keuzes die het beste hun doel dienen:

  • Watchguard firebox
  • Fortinet
  • Sonicwall
  • Kerio-bediening

Neem voor meer informatie contact op met BestVPNdeals of schrijf ons uw waardevolle feedback en stuur deze naar [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments