5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden

[ware_item id=33][/ware_item]

Een van de meest voorkomende manieren om eenvoudig bestanden op internet te delen, is via Torrenting, ook wel P2P of peer-to-peer bestandsdeling genoemd. De magie begint te gebeuren wanneer we BitTorrent Protocol-torrenting gebruiken en bestanden direct beginnen te downloaden van het systeem van de seeder. Een grote bedreiging waarmee alle Torrent-gebruikers worden geconfronteerd, wordt echter gemonitord door DMCA en ISP's. Als ze worden betrapt, worden ze onderworpen aan zware boetes in geval van inbreuk op auteursrechten en zelfs rechtszaken. Het is vooral een misdaad op internet. De beroemde Torrent-reuzen zoals TorrentHound, Kickass en Torrentz zijn onlangs neergeschoten door DCMA.


Wat is de oplossing?

Nou, torrenting kan echt leuk zijn, maar alleen als het goed is gedaan! Klikken op tonnen nutteloze links brengt u nergens naartoe, maar levert u veel problemen op. Dus dit is waar we uw probleem willen oplossen, we moeten u een leuke VPN geven die uw tunneling beschermd en gecodeerd houdt. Maak je een complete vreemdeling voor ISP's. Dus nu weet je echt wat voor magie je paar uitgaven aan een betrouwbare VPN-service zou kunnen doen? Het is pas nadat Torrent-liefhebbers te weten komen over de beste VPN voor Torrenting dat ze slimmer spelen en hun privacy beschermen. DCMA en ISP's kunnen het VPN-schild niet overtreffen, het enige dat Torrent-liefhebbers zouden willen!

De voordelen die u krijgt met VPN voor torrenting

Met Torrents VPN kun je eenvoudig je beroemde torrents van Arrow, Game of Thrones, Mr.Robot, het Kaartenhuis van Netflix, HBO-programma's downloaden en wat niet zonder je zelfs maar zorgen te maken over die auteursrechtinbreukkennisgevingen en beperkingen.

Snelle links naar de beste VPN voor torrenting

 • NordVPN
 • Prive internettoegang
 • ExpressVPN
 • Torguard
 • IPVanish

NordVPN

Prijs $ 3,49 / maand (3-jarig plan)
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden 5000+ servers in 60+ landen
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden2048 bit encryptie
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houdenMulti-login voor 6 gebruikers tegelijkertijd
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden30-dagen geld terug garantie
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houdenOndersteunt Netflix met SmartPlay-functie op apps

Prive internettoegang

Prijs $ 3,33 / maand (1-jarig plan)
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houdenBiedt anonieme betalingsopties
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houdenKwaliteitscodering met een geld-terug-garantie van 7 dagen
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houdenGeen logboeken & Onbeperkte Bandbreedte
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden24/7 klantenondersteuning
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden3284+ servers in 24 landen

ExpressVPN

Prijs $ 8,32 / maand (1-jarig plan)
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden 30-dagen geld terug garantie
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden Tot 256-bit codering
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden Makkelijk te gebruiken apps / software
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden 24/7 live ondersteuning
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden 100+ servers in 78 landen

Torguard

Prijs $ 9,99 / maand
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houdenGeen logboekbeleid
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houdenGoede P2P-bestandsdeling
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden1 week op proef & Geldteruggarantie
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden1600+ servers in 50+ landen
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houdenOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

IPVanish

Prijs $ 6,49 / maand
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houdenFantastische app-functies
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houdenGoede snelheid en betrouwbaarheid
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houdenmeer dan 40.000 anonieme IP's
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden225+ servers in meer dan 60 landen
5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden7 dagen geld-terug-garantie

Vergelijk VPN's op basis van functies en protocollen met deze eenvoudige tool.

Inzicht in Torrent VPN

torrentvpn verbeterde torrenting snelheid

Krijg supersnelle snelheid met de beste Torrent VPN

In eenvoudige woorden, Torrent VPN is een virtueel particulier netwerk dat vooral wordt gebruikt als een beveiligings- en privacytool. Het hele proces van beveiliging en bescherming gebeurt met een gecodeerde tunnel via internet en uw apparaten die uw identiteit verborgen houdt. Dat niet alleen, maar een VPN beschermt uw gegevens ook met krachtige codering. Daarom, zelfs als een hacker uw netwerkbeveiliging binnendringt, kan hij uw persoonlijke gegevens niet inzien, omdat iedereen de gecodeerde versie van uw informatie kon zien. Controleer ook: Beste torrentsites in 2019 Het belangrijkste is dat niets u ervan weerhoudt onbeperkte torrents te downloaden wanneer u de beste VPN voor torrenting gebruikt. Je kunt je favoriete Captain America, Doctor Strange, Person of Interest, Jason Bourne, X Files en nog veel meer downloaden zonder enige hindernissen. Geen zorgen, we hebben de nieuwste en huidige releases niet genoemd, je kunt ze allemaal downloaden via torrent-sites, maar vergeet niet om verbinding te maken met een torrent VPN op je apparaat. nordvpn voor torrenting

Torrent VPN beveiligt uw privacy naar het volgende niveau

We weten al dat houders van auteursrechten altijd uitkijken naar slachtoffers van inbreuk op auteursrechten. Maar hoe doen ze dat? Ze vinden u ofwel op basis van uw IP-adres dat uw ware locatie geeft, of ze controleren uw internetverkeer. Net zoals je een torrent-bestand toevoegt, zijn je torrent-client, IP-adres en land direct zichtbaar voor iedereen. Daarmee kunnen copyright-trollen eenvoudig uw locatie volgen. De beste VPN voor Torrenting stopt uw ​​ISP-internetprovider om uw activiteiten online op te nemen.

Dus, wat is de beste VPN voor torrenting?

We weten waar Torrent-liefhebbers eigenlijk naar op zoek zijn: beveiliging, bescherming en snelheid. Dit is de reden waarom, na enkele tests op VPN's te hebben uitgevoerd, we 5 beste Torrent VPN 2019 hebben bedacht die je alles geven wat je als Torrent-liefhebber wilt. Ja, we hebben gedownload hoe ik je moeder, Prison Break, Game of Thrones en Flash heb leren kennen voordat we je vroegen welke VPN-service betrouwbaar en betrouwbaar is. Dus maak uw keuze en laat het ons weten in het commentaargedeelte als er iets in de inhoud is dat u stoort.

NordVPN - Beste VPN voor Torrent

5 Beste Torrent VPN om u anoniem online te houden

Het is zo handig dat verschillende gebruikers het beschouwen als de beste Torrent VPN voor p2p-doeleinden. De meeste Torrent-gebruikers vinden het leuk omdat het redelijk betaalbaar is voor een kwaliteits-VPN, d.w.z. $ 6,99 / maand voor een jaarlijks pakket met de voordelen van vrijheid genieten via internet zonder enige vorm van censuur en geografische beperkingen. Dit is hun 1-jarig plan dat een besparing van 41% belooft. Wat is beter? Ze hebben je nog meer verleidelijke prijzen gegeven. Je mag je favoriete programma's torreren voor slechts $ 3,49 / maand met hun 3-jarig abonnement waarmee je 70% op je abonnement bespaart.

Lees ook: Veilig torreren

U kunt ook genieten van:

 • Logboekbeleid wissen
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Assortiment pakketten om uit te kiezen
 • Geen geografische beperkingen of censuur
 • Geografisch verdeeld servernetwerk
 • Klantensysteem met live chats
 • Torrent ondersteund
 • 30-dagen geld terug garantie

Je hebt de meest indrukwekkende functie nog niet gehoord: 4500 servers over de hele wereld! Dat klopt, er is een grote kans dat u met NordVPN maximale keuze aan servers heeft, waar u ook woont. Dit betekent dat torrentsnelheid sneller zal zijn, omdat de belasting wordt verdeeld over 4500 servers over de hele wereld.

Lees NordVPN Review

nordvpn voor torrenting

Prive internettoegang

Als u een goede balans tussen snelheid en prijs wilt, dan is Private Internet Access wat u graag zou willen gebruiken. Er zijn meer dan 3000 servers op meer dan 26 serverlocaties. Private Internet Access is een aantrekkelijke VPN voor Torrenting onder studenten en Torrent-gebruikers die het zich niet kunnen veroorloven om elke maand te veel aan een betrouwbare VPN te besteden. Hun jaarplan vernietigt volledig dat van NordVPN voor slechts $ 3,33 / maand! Dat komt vrij dicht in de buurt van wat NordVPN rekent voor hun 2-jarig abonnement. Ben je klaar om te horen over hun tweejarenplan? $ 2,91 / maand is waarschijnlijk de goedkoopste high speed VPN die er is! U kunt ook gebruik maken van:

 • Goedkope jaarlijkse abonnementsprijs
 • Enorme server selectie
 • Ondersteunt 5 apparaten tegelijkertijd
 • DNS- en IPv6-lekbescherming
 • 7 dagen geld-terug-garantie

Qua prestaties is Private Internet Access niet de beste. Voor Torrenting kan het echter heel goed werken. Ze bieden ook geen langere gratis proefversies, dat is slechts voor 7 dagen. Uit tests bleek echter dat zowel de download als de snelheid uitstekend zijn.

ExpressVPN

De voordelen van het gebruik van ExpressVPN kunnen pagina's en pagina's vullen omdat het een van de top-VPN is voor alle doeleinden, aan de andere kant zijn de nadelen bijna te verwaarlozen in vergelijking met de voordelen die het biedt. Allereerst geeft het een 30-dagen geld-terug-garantie, wat het een goede optie maakt voor dit voordeel, omdat zij de eersten waren die met de garantie van een maand pronken. Andere voordelen zijn:

 • Geen logboeken
 • Drie gelijktijdige verbindingen
 • Onvergelijkbare klantenservice
 • Servers in 78 landen
 • Gratis Smart Domain Name System (DNS).

Express VPN heeft hun belangrijkste servers op de Britse Maagdeneilanden, waardoor ze betere services voor bescherming en beveiliging hebben. Onze tests tonen echter aan dat er minimale verbindingslogboeken zijn en helemaal geen gebruikslogboeken. P2P- of Torrent-gebruikers zijn meestal heel blij om deze VPN te gebruiken vanwege de bescherming die het biedt zonder enige angst voor juridische vergelding.

Controleer uw Torrent IP-adres

Het is ook geweldig in termen van klantrelaties met live-chatforums en 24/7 service met zeer vriendelijke en behulpzame vertegenwoordigers van de klantenservice. Het biedt ook eenvoudig te gebruiken apps die reageren op OS, Windows, iOS en Android. Een geweldig voordeel is dat het stealth-servers gebruikt, vooral in Hong Kong, die aanzienlijk helpen versla de Great Firewall of China en internetcensuur overal ter wereld. Er is slechts één minpunt dat behoorlijk merkbaar is en dat is de prijs. Maar het dure label is nog steeds niet onredelijk als we kijken naar de geweldige services die deze VPN biedt.

IPVanish

In termen van een alleskunner staat IPVanish bovenaan de lijst. Het biedt uitstekend P2P-verkeer met meer dan 700 servers op meer dan 60 locaties over de hele wereld. Ze hebben meer dan 40.000 IP-adressen die worden gebruikt om uw echte IP-adres af te schermen van de autoriteiten. Het is een slimme keuze als je een VPN voor torrenting wilt, omdat deze sterke protocollen bieden zoals OpenVPN en L2TP / IPsec. IPVanish-software is compatibel met acht populaire besturingssystemen. Andere voordelen zijn:

 • Geen logboekbeleid
 • Ondersteunt 5 apparaten tegelijk via het netwerk
 • Indrukwekkende downloadsnelheid
 • Automatische kill-schakelaar
 • 7 dagen geld-terug-garantie

De prijs is echter het enige negatieve dat iemand kon uitkiezen. IPVanish biedt geen lange gratis proefperiode van 30 dagen. Het abonnement voor een jaar is het beste dat we kunnen aanbevelen, omdat u 46% bespaart door $ 6,49 per maand te betalen. Hun abonnement van 1 maand is verrassend duur, omdat het bijna het dubbele is van dat van NordVPN voor $ 10 / maand. Ze bieden ook een abonnement van 3 maanden voor $ 8,99 per maand, waarin wordt aangegeven dat ze geen concessies doen aan de tarieven. Tests tonen echter aan dat het boven alle gemiddelde functies in alle VPN-functies ligt, dus de naam "alleskunner" past hier goed bij.

Torguard

Het is de beste VPN voor oude VPN-gebruikers vanwege hun begrijpelijkheid van wat TorGuard echt biedt. TorGuard heeft meer dan 1600 servers op meer dan 50 serverlocaties. Misschien vind je dit ook leuk:

 • Configureerbaarheid op expertniveau
 • Uitgebreide server selectie
 • Ondersteunt 5 gebruikers tegelijk
 • 24/7 klantenondersteuning
 • kill-schakelaar en DNS-lekpreventie
 • biedt heel veel configuratie-opties

Qua prestaties is dit misschien niet de beste keuze en download en uploadsnelheid waren niet buitengewoon. Het verschil was echter niet zo merkbaar, omdat de latentie bij het testen van TorGuard vrij hoog was. Lees ook: Alternatieven voor Kickass Torrent Een van de nadelen is dat het alleen een 7-dagen geld-terug gratis proefversie biedt en dat ook met een complicatie dat u het geld terug kunt krijgen indien gevraagd binnen 7 dagen na aankoop. Met hun vier tariefplannen is er een gemiddelde prijs-kwaliteitverhouding. We raden echter aan het zesmaandsplan te gebruiken dat volgens onze tests de beste waarde biedt, d.w.z. $ 29,99 voor het hele pakket. Aan de andere kant vonden we het jaarabonnement niet aantrekkelijk omdat het geen goedkoper tarief oplevert.

Torrent VPN in het kort Een of meer van deze indrukwekkende keuzes tussen de beste Torrent VPN's moeten je aandacht hebben getrokken! Er zijn tal van goedkope opties voor VPN voor Torrenting die er zijn. We hebben echter een lijst samengesteld met de meest betrouwbare die u de beste waar voor uw geld bieden en die het beste werken voor torrenting. Vergeet niet uw prioriteiten vast te leggen voordat u dit artikel opnieuw doorneemt, omdat elke Torrent-gebruiker zijn eigen specifieke eisen heeft.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments