5 Beste Gaming VPN 2019 voor DieHard Gamers

[ware_item id=33][/ware_item]

beste VPN-deal voor games


Hoewel het voor Torrent- en beveiligingsliefhebbers een stuk overtuigend kan zijn als het gaat om het kiezen van een VPN-service, is het voor gamers altijd een moeilijke noot om te kraken. Dit komt niet omdat gamers onoverwinnelijk zijn, maar omdat ze heel specifiek zijn over één functie, namelijk snelheid. Dit is een uitdaging voor gamers om voor een VPN te gaan voordat dingen ten goede zijn veranderd. Toch zijn er veel redenen waarom je de beste VPN voor gaming zou moeten kiezen die je de meest geweldige ervaring geeft die je ooit hebt gehad. Dit is waarom:

Routing is beter, gaming is beter!

Weinig VPN-sites hebben echt hun diensten gepusht om gamers dag te maken. Deze services merkten dat gamers niet tevreden waren omdat de snelheid was aangetast. Ze wisten dat het verliezen van een game alleen al vanwege de vertraging van je verbinding hartverscheurend is. Gelukkig hebben sommige gaming VPN-providers deze barrière overwonnen. Ze groeiden zo enorm Tier-1-netwerken dat hen de snelst mogelijke verbindingssnelheid gaf.

Een ander ding dat aantrekkelijker is voor gamers dan wie dan ook, is dat dergelijke verbindingen ook lag en ping verlagen. Dit was mogelijk omdat gaming VPN-providers hun servers heel dicht bij de belangrijkste gaming-servers plaatsten. Het maakte het verkorten van routes tussen gaming-servers en gebruikers mogelijk. Dus fysiek ver weg van servers is helemaal geen probleem om snellere routes te vinden met virtuele oplossingen.

VPN's hebben net zo'n hekel aan beperkingen als gamers

Dit kan het beste voordeel zijn om een ​​gaming-VPN te krijgen. Gamers haten het om beperkt te zijn om alleen bepaalde games in hun omgeving te gebruiken en probeer nooit andere games die hun interesse wekken. VPN voor gaming lost deze hindernis op. Omdat je vrijwel alle cybervoordelen van elke regio ter wereld kunt gebruiken zonder daar fysiek aanwezig te zijn, dankzij VPN; het is geen probleem om een ​​beperking te kraken met slechts één gaming VPN-verbinding. Het spelen van een game die nog niet in uw land is geïntroduceerd, is zelfs een luxe die u kunt gebruiken met een VPN zonder de algemene voorwaarden te overtreden, omdat niemand uw werkelijke locatie kan raden.

Bescherm uzelf tegen de aanvallen van uw tegenstander

Alles is eerlijk in liefde, oorlog en gamen. Daarom weet je dat je tegenstander vuile trucs kan spelen om je IP te hacken en te rotzooien met denial-of-service voor jou. Nou, als ze slim spelen, speel je slimmer en heb je een gaming VPN met een ingebouwde functie om aanvallen te blokkeren. Op bepaalde momenten kan het lang duren om een ​​verbinding lang open te houden; met een VPN kunnen IP-maskering en coderingsfuncties u echter wel veilig houden. Zelfs uw gegevens zijn beveiligd met een gaming-VPN voor het geval u uw Steam-account koste wat kost niet wilt verliezen.

Wat stellen wij voor?

Als je van nature een gamer bent, raden we je aan een gaming-VPN te proberen voor de bovenstaande aantrekkelijke functies. Als je een lijst hebt met games zoals League of Legends, World of Warcraft, Starcraft 2, Dota 2, Overwatch, Minecraft, Counter Strike of andere MMO's om te spelen, heb je een aantal goede VPN-suggesties nodig om ervoor te zorgen dat je de het grootste deel van je spelervaring.

We hebben naar een aantal factoren gekeken bij het samenstellen van de beste VPN voor spelsuggesties voor jou, zoals snelheid, aantal servers, prijs, beveiligingsniveau en zelfs klantenservice. We weten echter dat de belangrijkste functies waarnaar u op zoek bent, de topsnelheid en het aantal servers zijn.Daarom hebben we ons het meest gericht op deze functies om u de beste VPN voor gaming 2019 voor te stellen.

VPN op rangen

NordVPN - Editor's Choice

5 Beste Gaming VPN 2019 voor DieHard Gamers

U noemt elk continent behalve Antarctica en NordVPN heeft een server erin, met precies 5092 servers in 60 verschillende landen, vanaf juni 2019. De steden worden niet vermeld; u kunt echter zeker servers in een bepaalde regio proberen en favoriet maken voor degene die de snelste in die regio is voor later gebruik. Enkele van de beste functies van NordVPN staan ​​hieronder:

 • Ingebouwde anti-DOS-bescherming die u een superstabiele verbinding geeft
 • Aantal afgelegde kilometers tussen u en de server waardoor u een idee krijgt van de pingtijd
 • Enorme kortingen aangeboden zo nu en dan voor jaarlijkse verbindingen of meer
 • Biedt veel statische IP-servers zonder extra kosten voor het online hosten van games, exclusief port-forwarding
 • 5 Beste Gaming VPN 2019 voor DieHard GamersNordVPN-prijzen

ExpressVPN

5 Beste Gaming VPN 2019 voor DieHard Gamers

Deze keuze is lange tijd een relatief duurdere VPN geweest; ze hebben echter onlangs hun prijs aangepast tot een redelijk niveau. We kunnen niet zeggen hoe lang het kan duren, maar naar onze mening was het, zelfs voordat ze hun prijs hadden verlaagd, eerlijk genoeg om hun uitstekende services in gedachten te houden. Dit is met name in termen van de meest efficiënte servers, deze VPN valt op in de lijst met efficiënte servers in 90 landen. Dit zijn nog steeds alleen de landen waar servers worden geplaatst; ExpressVPN bestrijkt in feite alle afgelegen locaties over de hele wereld. Hieronder staan ​​enkele van de beste functies van ExpressVPN:

 • Gebruiksvriendelijke apps
 • NAT Firewall en DDoS-bescherming het meest geschikt voor gaming
 • 3000+ servers in 94+ landen (bijgewerkt vanaf juni 2019)
 • Vooraf geconfigureerde routers voor console-gamers die Xbox en PlayStation gebruiken om gratis routerfirmware voor sommige modellen te gebruiken
 • Gemakkelijke toegang tot het schakelen van servers
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Ingebouwde snelheidstester in desktop-app om snel de snelste servers voor uw favorieten te kiezen

5 Beste Gaming VPN 2019 voor DieHard GamersExpressVPN-prijzen

VyprVPN

VyprVPN

Dit is met name de beste keuze als u kieskeuriger bent voor enorme bandbreedte en weinig of geen vertraging. Dit komt omdat VyprVPN een Tier 1-netwerk heeft en eigenaar is van alle serverinfrastructuren over de hele wereld. Het heeft zijn gegevensservers in meer dan 60 landen. Andere interessante functies zijn:

 • Pingtijd weergegeven in desktop-apps
 • Ingebouwde NAT-firewall
 • Gemakkelijke bescherming tegen DDoS-aanvallen
 • Gratis proefperiode van 3 dagen

IPVanish

5 Beste Gaming VPN 2019 voor DieHard Gamers

Als het hebben van een gaming-VPN zonder vertraging uw prioriteit is, zou IPVanish de beste keuze voor u kunnen zijn met 500+ servers in 60 landen samen met Tier 1, snelle netwerken. Dit komt omdat ze tot de zeer weinige providers behoren die geen servers hebben gehuurd, maar hun eigen. Sommige grote recensenten hebben ook beweerd dat IPVanish voor gaming geoptimaliseerde servers heeft. Het houdt ook geen logboeken bij en geeft een fatsoenlijk coderingsniveau dat 128- en 256-bit is. Dit is de reden waarom dit de juiste keuze voor u zou kunnen zijn:

 • Weergave van ping en laadtijd van elke server
 • Filtert uw zoekopdracht op protocollen, ping-tijd en land
 • NAT-firewall beschikbaar
 • Verbetert en update servers regelmatig voor betere resultaten en snelheid
 • Accepteert Bitcoin

PureVPN

purevpn-web-screenshot

De naam staat bekend als goedkoop, samen met het bezit van meer dan 500 servers in 141 verschillende landen. Alleen de beveiligingsstandaarden zijn niet zo hoog als de andere op de lijst, omdat verbindingsstabiliteit een probleem was tijdens het testen. Afgezien hiervan zul je echter vele redenen vinden waarom je het zou moeten overwegen, en dit is waarom:

 • PureVPN claimt en slaagt voor de test om de maximale vertraging te verminderen en DDoS-aanvallen te voorkomen
 • Ingebouwde NAT-firewall
 • De app geeft snelheid en pingtijd van elke server aan

VPN voor Cloud Gaming

Het nieuws van de almachtige Google die zijn cloud-gamingdiensten met de titel Stadia lanceert, heeft zich al als wildvuur verspreid. Volgens Wikipedia kan Google Stadia games tot 4k resolutie streamen met een snelheid van 60 frames / sec met ondersteuning voor (HDR) high-dynamic-range naar gamers via de verschillende datacenters van het bedrijf over de hele wereld. Nu kun je je voorstellen hoe cloud gaming het volgende grote ding in de gamingwereld wordt, omdat het eigendom is van het nummer 1 bedrijf ter wereld, Alphabet. Er is echter een vraag waarover experts zich afvragen; hoe zou het mogelijk zijn om games te streamen zonder buffering en latentieproblemen?

Voordat we over de bovenstaande vraag nadenken, laten we eerst bespreken waar cloud gaming over gaat. Nou, zoals de naam al doet vermoeden, is cloud gaming een cloudservice die games host op een cloud. Het betekent dat je games kunt spelen zonder een spelschijf te kopen of ze van internet te downloaden. Het is net als Netflix van gaming. Met Google Stadia kun je games spelen terwijl je ze streamt, waardoor de cloud waarin de games worden gehost volledig wordt belast.

Nu terugkomend op de vraag. Alle gaming-experts daar geloven dat er latentieproblemen zullen zijn met gamestreaming en dat gebruikers moeten wachten op een 5G-verbinding om de gamestreaming-ervaring echt de moeite waard te maken. Nou, ze kunnen gelijk hebben, maar dit is waar een gaming VPN in het spel komt. Een VPN voor gaming, of in dit geval een VPN voor cloud gaming, zal de lag, de ping verminderen en stabiliteit geven aan uw gamestreaming, waardoor u zonder enige onderbreking kunt spelen. U hoeft alleen de paar stappen te volgen zoals hieronder:

 • Maak gebruik van een van de hierboven genoemde VPN-providers
 • Vraag uw VPN-provider om een ​​speciale gaming-IP
 • Maak verbinding met een VPN-server met uw speciale IP

Voila, geniet van onbeperkt spelen zonder je zorgen te maken over een DDoS-aanval of latentieproblemen!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments