4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari Hacks

[ware_item id=33][/ware_item]

Wi-Fi awam adalah salah satu perkhidmatan percuma terbaik untuk dinikmati hari ini. Anda boleh duduk di atas kerusi yang selesa, cambuklah iPhone atau MacBook anda dan mula melayari internet tanpa sebarang bayaran. Pelajar sering menggunakan kedai kopi dan kafe untuk menyiapkan tugasan mereka. Pengembara yang kerap juga mempunyai penghargaan yang mendalam untuk Wi-Fi awam percuma. Walau bagaimanapun, adakah anda mengetahui bahaya yang datang bersama dengan menggunakannya? Nah, jika anda tidak, anda benar-benar dapat mengetahui apa yang boleh dikenakan kepada anda dan apa yang boleh menjadi penyelesaiannya.


Kenapa anda memerlukan Klien VPN untuk Mac

Cybercrime Adalah Ancaman Sebenar

Menurut PWC, jenayah siber adalah jenayah ekonomi kedua yang paling umum dilaporkan pada tahun ini. Betul! Jadi bagaimana sesiapa boleh berasa selamat dalam talian? Apabila anda bekerja menggunakan WiFi awam percuma, terdapat jaminan keselamatan sifar. Sebarang pengguna lain boleh menggodam sistem dan program akses anda, dokumen sensitif, gambar, video, maklumat kad kredit dan akaun setiap jenis. Itulah berapa banyak masalah yang boleh menyebabkan seseorang cyber criminal jika anda tidak mengambil langkah-langkah untuk melindungi sistem anda dari mereka.

Ini adalah salah satu sebab mengapa pengguna teragak-agak untuk melakukan transaksi melalui perbankan dalam talian dan pembayaran melalui aplikasi. Berita baiknya ialah pemaju telah menghasilkan perisian muktamad yang boleh membuat anda selamat dari penggodam yang berusaha ke arah agenda yang berbeza. Terdapat beberapa penggodam profesional yang disewa untuk aktiviti jenayah. Terdapat juga orang-orang yang melakukannya untuk keseronokan supaya anda menjadi mangsa yang tidak bersalah. Penggodaman peringkat tinggi dilakukan atas perintah jabatan keselamatan negara kerajaan. Jika mereka merasakan bahawa kegiatan anda adalah ancaman dalam beberapa cara, seperti skim anti-kerajaan di beberapa negara, anda boleh dikenakan secara hukum atas kejahatan ini. Fikirkan semua cara yang anda boleh bingkai untuk kejahatan yang anda tidak lakukan jika penggodam memasuki sistem anda dan menanam maklumat palsu. Ini sebabnya walaupun rekod sambungan anda mungkin berpotensi untuk percubaan untuk menggodam sistem anda.  

Akses Tidak Terhad kepada Kandungan Terhad

Ia bukan hanya tentang siapa yang boleh mencapai sistem anda tetapi sejauh mana jangkauan anda sendiri dapat dilanjutkan. Terdapat berjuta-juta laman web dan aplikasi diharamkan di seluruh dunia bergantung kepada keadaan politik dan dasar kerajaan. Bayangkan pergi ke China, bersiap untuk episod yang menarik dalam Perkara-perkara Stranger hanya untuk mengetahui bahawa Netflix disekat kerana geo-larangan. Sekarang, ini akan menjadi menakutkan daripada hantu dalam Kisah Seram Amerika. Sekiranya anda melawat negara di mana laman web berita utama dan aplikasi seperti The New York Times dilarang, anda akan merasa benar-benar terputus dari dunia luar. Terdapat beberapa laman web penstriman yang menawarkan akses tanpa had kepada orang yang tinggal di lokasi di luar senarainya. Ini bermakna bahawa walaupun anda mempunyai akaun undang-undang dan telah melanggan perkhidmatan itu, wang anda akan membazir selagi anda berada secara fizikal di lokasi di mana perkhidmatannya tidak tersedia. Sebagai pelajar, anda boleh mempunyai akses kepada berjuta-juta sumber yang sebelumnya dihalang kepada anda kerana lokasi anda sendiri.

Apakah itu VPN??

Rangkaian persendirian maya (VPN) adalah cara yang membosankan untuk menyelesaikan semua masalah privasi dan akses dalam satu stroke. Pada asasnya, anda memilih perjanjian VPN untuk MAC yang memberikan penyulitan kuat menyembunyikan semua data peribadi anda semasa menyembunyikan alamat IP anda. Ini adalah pendekatan dua arah yang menjamin pelayaran internet yang menakjubkan dan terpakai kepada aplikasi juga. Sama ada anda menjalankan a VPN murah pada Mac atau iPhone anda, ia perlu beroperasi dengan lancar dan memastikan anda selamat walaupun pada sambungan Wi-Fi awam percuma. Tidak kira di mana anda tinggal sekarang, terdapat sekatan sifar pada kandungan apa yang boleh anda lihat apabila anda memilih lokasi yang sesuai di VPN Mac seperti Amerika Syarikat atau United Kingdom di mana pengguna biasanya boleh mendapat faedah dari kebanyakan laman web dan apl yang disebabkan oleh tiada sekatan, terima kasih kepada VPN!

Adakah VPN untuk Mac Diperlukan untuk Semua Kami?
Berikut adalah beberapa penyedia VPN Mac terbaik yang telah diberikan rating tinggi oleh pengguna dari seluruh dunia. Seperti yang anda pelajari, mereka mempunyai pelayan khusus di beberapa negara di lokasi yang sama. Setiap pelayan menggunakan pelbagai protokol VPN yang menawarkan perlindungan yang kuat sebagai klien VPN Mac menghubungkan ke pelayan yang dipilih yang memberikan prestasi yang optimum.

1. NordVPN - VPN Terbaik untuk Mac

Ciri yang menjadikan NordVPN menonjol di antara pesaingnya ialah penyulitan berganda, bermakna anda tidak mendapat satu tetapi dua lapisan perlindungan yang menakjubkan untuk harga satu. Ia juga mempunyai keupayaan mengendalikan sehingga enam peranti pada masa yang sama pada satu akaun VPN. Ia sesuai untuk muat turun P2P kerana selimut keselamatan yang unggul. Anda boleh membeli salah satu pakej NordVPN tanpa nama dengan Bitcoin atau menggunakan PayPal antara kaedah lain. Tidak ada keraguan kerana mempunyai VPN Nord di bahagian atas 2 Best Mac VPN.

Harga NordVPN

4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari Hacks

2. ExpressVPN

Tidak dinafikan, VPN terbaik untuk Mac adalah ExpressVPN walaupun ia sedikit di hujung pricier berbanding yang lain di pasaran pada masa ini. Walau bagaimanapun, anda mendapat ciri-ciri yang sangat baik dan jalur lebar tanpa had yang menjadikan ExpressVPN bernilai $ 12.95 / bulan untuk pelan harga tetapnya. Ia telah memperluaskan perkhidmatannya ke 87 negara supaya aksesnya adalah daya tarikan terbesar bersama dengan empat protokol VPN yang kuat dan antara muka yang mesra pengguna menjadikannya terbaik mac vpn dalam senarai kami.

3. IPVanish

Perkara yang hebat tentang IPVanish adalah bahawa ia tidak terletak di Amerika Syarikat. Anda mungkin berfikir bahawa ini mengurangkan kredibiliti, tetapi sebenarnya, ia mengekalkan kakinya daripada undang-undang privasi pengguna yang berbahaya yang digunakan untuk penyedia VPN yang berpangkalan di Amerika Syarikat. IPVanish beroperasi di lebih dari 60 buah negara dan menyebarkan perkhidmatan cemerlangnya seperti yang kita katakan. Ia popular sebagai VPN terpantas untuk Mac jadi ia pasti bernilai memberi percubaan.

Anda boleh menjalankannya pada lima peranti pada masa yang sama jadi itu bukan masalah yang buruk sama sekali.  

4. TorGuard

Sekiranya anda teragak-agak untuk membuat pelaburan pada VPN maka pergi ke TorGuard, yang mempunyai jaminan wang balik selama 7 hari sekiranya anda tidak berpuas hati dengan kualiti yang mereka tawarkan. Itu sangat tidak mungkin kerana dengan lebih daripada 1600 pelayan, TorGuard memiliki pangkat yang mengagumkan. Merangkumi lebih dari 50 buah negara, pilihan pelayan dan pelan harga sangat baik. Anda mendapatkan jalur lebar tanpa had dan sambungannya menjadi cepat untuk penstriman dan muat turun yang luar biasa.

Tidak ada pilihan yang lebih baik selain daripada perkhidmatan mac vpn untuk memastikan keselamatan sistem anda dari penggodam dan pengintipan agensi kerajaan sambil menikmati akses yang tidak terhad kemudian mendaftar untuk penyedia VPN yang boleh dipercayai yang mempunyai pelayan yang kuat di lokasi anda dan telah menerima penilaian yang tinggi dari pengguna yang bahagia.   

Ringkasan untuk VPN Mac Terbaik

  • IPVanish
  • Torguard
  • ExpressVPN
  • NordVPN - Pemenang

IPVanish

Harga: $ 6.49 / bulan

4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari HacksCiri App Hebat
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari HacksKelajuan dan Kebolehpercayaan Baik
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari Hackslebih daripada 40,000 + IP tanpa nama
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari Hacks225+ pelayan di lebih daripada 60 buah negara
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari HacksJaminan Hari Wang 7 Hari

Baca Ulasan

Torguard

Harga $ 9.99 / bulan

4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari HacksTiada Dasar Log
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari HacksPerkongsian Fail P2P yang Baik
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari Hacks1 minggu perbicaraan & Jaminan Wang Balik
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari Hacks1600+ pelayan di 50+ Negara
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari HacksOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & iKEv2

Baca Ulasan

ExpressVPN

Harga $ 8.32 / bulan untuk langganan tahunan

4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari Hacks Jaminan Jaminan 30 hari
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari Hacks Sehingga 256-bit Penyulitan
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari Hacks Mudah Menggunakan Aplikasi / Perisian
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari Hacks 24/7 Sokongan Langsung
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari Hacks 100+ pelayan di 78 negara

Baca Ulasan

NordVPN - Pemenang

Harga $ 8.32 / bulan untuk langganan tahunan.

4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari Hacks 650+ pelayan di 50 + negara
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari HacksPenyulitan enkripsi 2048 bit
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari HacksMulti Login untuk 6
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari HacksJaminan 30 Hari Wang Kembali
4 VPN Terbaik untuk Mac untuk Mengamankan Peranti Anda Dari HacksMenyokong Netflix dengan ciri SmartPlay di Apps

Baca Ulasan

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments