4 Best Windows VPNs untuk Ultimate Privacy & Security

[ware_item id=33][/ware_item]

Walaupun Windows mungkin merupakan sistem operasi yang paling popular di luar sana di desktop, ia pasti tidak boleh dipanggil yang paling selamat sekumpulan. Memandangkan Nokia telah dibeli oleh Microsoft, keselamatan ini merosot ke telefon Windows juga. Perkara yang baik ialah terdapat penyelesaian yang mudah untuk melindungi anda daripada penggodam dan agensi yang ingin mengumpulkan data peribadi anda, Ya, Windows VPN adalah penyelesaiannya.


VPN untuk PC dan mudah alih boleh didapati melalui beberapa penyedia yang boleh dipercayai. Adalah disyorkan untuk pergi untuk penyedia VPN yang tidak menyimpan log sambungan, tidak berpusat di Amerika Syarikat, pelayan sendiri sendiri dan mempunyai pelayan fizikal di lokasi anda. Walaupun Windows 10 telah keluar untuk seketika sekarang, beberapa orang telah memilih untuk tidak mengemas kini sistem mereka kerana mereka suka versi lama yang lebih baik. Tak mengapa. Anda hanya boleh membeli VPN untuk Windows 7 dan bukannya VPN untuk Windows 10.

Berikut adalah senarai lima VPN terbaik untuk Windows yang berfungsi lancar di semua lokasi utama di seluruh dunia dan menawarkan ciri-ciri yang menakjubkan pada kadar yang berpatutan.

NordVPN - Disyorkan

Harga $ 3.49 / bulan

4 Best Windows VPNs untuk Ultimate Privacy & Security 5092+ pelayan di 90+ ​​negara
4 Best Windows VPNs untuk Ultimate Privacy & SecurityPenyulitan enkripsi 2048 bit
4 Best Windows VPNs untuk Ultimate Privacy & SecurityMulti Login untuk 6
4 Best Windows VPNs untuk Ultimate Privacy & SecurityJaminan 30 Hari Wang Kembali
4 Best Windows VPNs untuk Ultimate Privacy & SecurityMenyokong Netflix dengan ciri SmartPlay di Apps

NordVPN

Idea pintar profesional di NordVPN adalah untuk menambah perlindungan kedua untuk pengguna mereka sebagai penyulitan berganda. Ini bermakna bahawa semasa anda membayar yuran tetap untuk VPN popular mereka untuk Windows, anda sebenarnya mendapat dua kali keuntungan. Itulah perkhabaran yang luar biasa dari perkhidmatan mereka tetapi menjadikannya lebih perlahan daripada pilihan lain. Walau bagaimanapun, perbezaannya agak kecil dan boleh diabaikan dengan mudah ketika membandingkan Pelanggan VPN untuk Windows 7 atau Windows 10. Satu lagi kelebihan hebat NordVPN ialah satu akaun boleh mengendalikan sehingga enam peranti pada masa yang sama. Jadi, anda boleh menjimatkan wang dengan membelinya dengan rakan atau keluarga dan menjalankannya pada peranti Windows anda bersebelahan. Ia juga P2P Friendly dan menawarkan beberapa kaedah pembayaran untuk kemudahan anda termasuk Bitcoin dan PayPal. NordVPN adalah salah satu Windows VPN terbaik untuk pengguna Torrent kerana pertimbangan khusus mereka. Anda akan selamat dari mana-mana tindakan undang-undang yang memburu pihak berkuasa untuk mencurigakan yang menyalahi undang-undang. Apabila anda menggabungkan fungsi P2P mereka dengan pembayaran Bitcoin mereka, anda boleh hampir tidak boleh dipercayai dan Torrent untuk kandungan jantung anda. Bahagian yang paling menarik adalah bahawa mereka kini menawarkan Windows VPN pada harga yang luar biasa tepat $ 3.49 sebulan dengan mereka Pelan 3 Tahun! Anda boleh menerima IP berdedikasi dengan harga istimewa dari NordVPN. Senarai protokol cemerlang termasuk IKEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP, L2TP dan IPSec supaya anda dapat memilih dengan mudah.

Ketahui Lebih Lanjut: Kajian NordVPN

ExpressVPN

4 Best Windows VPNs untuk Ultimate Privacy & Security

Jika anda mahu kompromi sifar mengenai kualiti, kredibiliti, prestasi dan keinginan menyelesaikan penghapusan risiko maka dapatkan perkhidmatan VPN terbaik untuk tingkap: ExpressVPN. Ia terkenal dengan kerja unggulnya dalam sistem operasi lain. Terdapat satu kelemahan untuk memilih Klien VPN ini untuk Windows 7 dan versi yang lebih baru. Berasaskan di British Virgin Islands, mereka tidak menyimpan sebarang rekod log sambungan atau log aktiviti anda. Seperti kebanyakan orang lain, anda boleh mendaftar sebagai pengguna tanpa nama ExpressVPN kerana mereka menerima Bitcoin sekarang. Mereka kini menawarkan perkhidmatan dalam 94 negara dengan lebih daripada 148 lokasi pelayan VPN di tempat-tempat ini. Ini bermakna anda mendapat banyak pilihan untuk menukar pelayan dan tidak ada gangguan semasa proses ini. Sesuatu yang unik tentang ExpressVPN ialah ia sebenarnya menubuhkan program rujukan untuk penggunanya. Ia agak mahal pada $ 8.32 / bulan tetapi protokol yang hebat seperti OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP, dan PPTP menjadikannya bernilai wang anda, jadi ini tentunya Windows VPN terbaik kedua yang boleh dipilih. Perkara yang baik tentang mereka ialah mereka tidak pernah menyelesaikan dan sentiasa berusaha untuk memperbaiki dan menawarkan lebih banyak, sebagai contoh: mereka menambah pelayan dan IP baru dari semasa ke semasa dan membuat aplikasi mereka sangat mudah digunakan walaupun oleh orang awam. Anda boleh mendaftar untuk ExpressVPN dan menyemak semua ciri dan tuntutan mereka 30 hari. Sekiranya anda bahagia menjelang akhir tempoh tersebut, anda boleh menyimpannya jika tidak mendapatkan pengembalian dana tanpa risiko sepenuhnya.

VyprVPN

Jika anda cuba menyediakan penyedia VPN yang baik untuk Windows pada anggaran yang ketat maka VyprVPN akan menjadi pilihan yang sangat baik. Mereka mempunyai harga paling mudah dengan pelan asas di $ 5 / bulan dan rancangan premium pada $ 6.67 / bulan. Jangan tertipu oleh kemampuan harga rancangan hebat mereka. Malah pelan asas menyediakan anda dengan 3 sambungan VPN serentak dengan akaun yang sama. Untuk kos yang kecil, pelan premium menaik taraf sambungan dari 3 hingga 5. Bukan hanya itu tetapi anda juga boleh menggunakan VyprVPN Cloud dan protokol Bunglon yang eksklusif. Mereka beroperasi di lebih daripada 70 lokasi pelayan VPN di seluruh dunia untuk memastikan kelajuan internet anda tinggi dengan lebar jalur tanpa had supaya anda dapat menstrimkan video HD dan memuat turun dalam beberapa minit. Mereka mempunyai penjagaan pelanggan yang luar biasa dengan sembang secara langsung sehingga apa-apa masalah yang anda hadapi dapat diselesaikan dalam beberapa minit dan anda boleh kembali menikmati menikmati browsing dengan selamat. Terdapat tiga protokol VPN asas yang kebanyakan pembekal VPN menggunakan Windows: PPTP, OpenVPN, dan L2TP. Mereka bekerja hebat di sebilangan besar peranti dengan sistem operasi ini. Bonus tambahan VyprVPN adalah protokol Boneka mereka yang tidak boleh ditawarkan oleh Windows VPN yang lain. Untuk memastikan ini adalah VPN yang sempurna untuk Windows, dapatkan percubaan selama 3 hari sebelum memohon pakej. Anda juga boleh mendapatkan bayaran balik selepas 30 hari jika anda tidak menyukai apa yang mereka miliki untuk pengguna.

IPVanish

Walaupun pakar VPN Windows berulang kali menekankan pada keperluan untuk memilih syarikat VPN yang tidak berpusat di Amerika Syarikat, ia mungkin terlepas pandang dalam beberapa kes. IPVanish menyembunyikan alamat IP anda daripada sesiapa yang cuba mengesan sistem anda. Ia berkesan melindungi trek anda yang dikuasai oleh lebih daripada 1000 pelayan di seluruh dunia. Anda boleh memilih mana-mana yang berfungsi paling sesuai untuk anda. Jika terdapat tapak web atau aplikasi penstriman khusus yang anda tidak dapat mencari untuk memutuskan, sila semak sokongan 24/7 mereka secara langsung. Terdapat tiga protokol yang cuba dan diuji untuk dipilih dari: OpenVPN, PPTP dan L2TP / IPsec. Baca tentang kelebihan dan batasan masing-masing dan bandingkan protokol ini untuk mencari yang paling sesuai untuk sistem anda. Jika anda ingin memanfaatkan ciri IPVanish secara anonim maka anda juga boleh membeli pakej termurah melalui Bitcoin sahaja $ 6.49 / bulan. Ini adalah pelan harga 12 bulan mereka yang menjimatkan sekitar $ 4 setiap bulan sejak pakej bulanan tetap mereka $ 10 / bulan. IPVanish adalah tanpa ragu-ragu salah satu cadangan kami untuk Windows VPN terbaik. Ciri trafik P2P tanpa had mereka membuka kemungkinan menarik untuk pengguna Torrent. Mereka mempunyai diskaun 17% pada pelan harga sekarang. Oleh kerana IPVanish mempunyai pelayan di lebih daripada enam puluh negara dan berkembang sepanjang masa, anda mungkin akan mendapati ia mudah untuk mendaftar untuknya. Perkara paling keren menjadikannya salah satu perkhidmatan VPN terbaik untuk Windows adalah bahawa anda boleh membuat hanya satu akaun IPVanish dan menjalankannya pada lima peranti yang berbeza pada masa yang sama. Mereka juga mempunyai jaminan wang balik 7 hari untuk semua pengguna.

Kesimpulannya

Ini adalah sangat disyorkan tetingkap terbaik VPN pada PC dan mudah alih kedua-duanya. Anda akan dapat menyembunyikan alamat IP anda yang bermaksud tiada data yang tepat lokasi anda akan dikumpulkan oleh tapak web yang anda lawati atau aplikasi mudah alih yang anda gunakan. Ini membolehkan anda mengalih keluar sebarang sekatan yang mungkin ada ke laman web atau aplikasi berkenaan dengan lokasi. Anda akan menghindari blokade yang diletakkan oleh pihak berkuasa di laman web dan aplikasi berita dan hiburan. Yang kerajaan anda telah diharamkan kerana sebab-sebab politik boleh diakses dengan mudah kepada anda. Bukan itu sahaja tetapi anda boleh menyimpan semua maklumat peribadi anda selamat, yang mana penggodam boleh cuba mendapatkan keuntungan sendiri. Dengan menggunakan protokol dan pelayan VPN yang memberi anda kelajuan dan keselamatan yang optimum, anda mendapat pengalaman pengguna yang luar biasa. Persediaan dan berjalan dibuat mudah dengan antara muka mesra pengguna untuk pemula. Ini memberikan anda ketenangan fikiran bahawa internet sememangnya tempat yang selamat di mana anda boleh bekerja atau bermain dengan kandungan jantung anda apabila disambungkan pada Windows VPN terbaik.

Windows anda tidak selamat! Dapatkan VPN Terbaik untuk Windows dan Tetap Selamat Online

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments