VPN Terbaik untuk Perniagaan pada tahun 2019 – Berinvestasikan dengan Bijak

[ware_item id=33][/ware_item]

Rangkaian peribadi maya memastikan bahawa pengguna boleh mengakses semua kandungan di internet secara persendirian dan selamat tanpa mendapat disekat. Perbadanan besar, serta orang yang duduk di rumah, boleh mendapatkan mana-mana saluran dengan menggunakan VPN. Lebih-lebih lagi, faedah VPN untuk perniagaan meningkat dengan pesat. VPN telah terbukti berfaedah untuk perniagaan kecil dan sederhana kerana dunia menjadi sangat berdaya saing. Terdapat pelbagai permulaan di setiap sudut yang menarik ramai orang ke arah kerja mereka dan jauh dari rutin kerja kolar putih. Oleh kerana kemajuan teknologi dalam setiap bidang, mudah untuk mengumpulkan sumber manusia untuk permulaan kecil dan mengakses apa-apa jenis data tanpa sebarang halangan.


Penyelesaian VPN Atas untuk Perniagaan Kecil

Semasa anda bekerja dari rumah anda atau di mana sahaja di luar pejabat anda, kini dengan mudah boleh mengakses data peribadi melalui VPN. Rintangan yang disebabkan oleh mencari alamat IP anda dikeluarkan apabila anda memilih perkhidmatan VPN. Salah satu penyelesaian VPN terbaik untuk perniagaan kecil termasuk VyprVPN, HideMyAss, dan SaferVPN. Walau bagaimanapun, kos untuk mengakses data peribadi anda datang dengan risiko yang terlibat dan boleh menyebabkan kegagalan besar perniagaan jika tidak dijamin dengan betul. Untuk tujuan ini, adalah penting bahawa data dilindungi oleh perkhidmatan VPN terbaik. Melabur dalam salah satu perkhidmatan VPN terbaik membawa beberapa manfaat dalam jangka panjang kerana data peribadi anda tidak berada di bawah sebarang ancaman dengannya. Manfaat VPN untuk perniagaan datang dengan melabur dalam perkhidmatan VPN yang sepadan dengan keperluan perniagaan anda dan yang berpatutan pada masa yang sama.

vpn perniagaan dijelaskan

Kredit Imej: www.orange-business.com

Setiap VPN mempunyai keunikan tersendiri dan ciri-ciri tertentu yang membezakannya daripada yang lain. Memilih penyelesaian VPN terbaik untuk perniagaan kecil adalah keputusan anda sendiri yang bergantung kepada kemampuan anda dan ciri yang anda cari dalam VPN yang anda inginkan. Penggunaan perniagaan VPN telah meningkatkan permintaannya di pasaran VPN, dan pada kelajuan ini, pelanggan mempunyai pelbagai untuk memilih dari VPN teratas yang mempunyai ciri-ciri terbaik. Ini termasuk:

NordVPN

VPN perniagaan terbaik mengikut pakar BestVPNDeals.com adalah NordVPN. Ia menyediakan perniagaan dengan terowong penyulitan data yang tidak dapat dipertahankan. Adalah dinasihatkan untuk semua perniagaan, besar atau kecil, untuk mendapatkan penyedia VPN ini untuk memastikan infrastruktur dalam talian mereka dari semua pelanggaran data di luar sana. NordVPN dimiliki oleh kelab bola sepak Liverpool yang memberitahu kami di mana mereka datang. Anda boleh dengan mudah bergantung pada pembekal VPN yang terbaik ini apabila datang ke keselamatan dalam talian perniagaan anda.

VyprVPN

Apabila memilih salah satu VPN tertinggi, VyprVPN menjadi pilihan paling selamat anda. Perkhidmatan mereka adalah sempurna dan ia memenuhi keperluan mereka yang bekerja untuk perniagaan kecil. VyprVPN, menjadi salah satu penyelesaian VPN terbaik untuk perniagaan kecil, menyediakan aplikasi untuk semua platform di mana data perniagaan diuruskan. USP VyprVPN melibatkan protokol bunglonnya yang memastikan pemeriksaan paket yang mendalam berlaku.

Manfaat VPN untuk perniagaan kecil adalah ia berfungsi untuk kelebihan pekerja yang bekerja untuk perniagaan dan melindungi data peribadi mereka termasuk fail, e-mel, dll. Para pelanggan perniagaan yang melabur dalam perkhidmatan VyprVPN boleh dilayan oleh seorang pengurus akaun eksklusif yang mana membimbing mereka mengenai penubuhan perniagaan mereka. Untuk perniagaan, keperluan dasar dari VPN adalah keselamatan mutlak dan perlindungan data. VyperVPN membolehkan pelanggannya membuat pelayan VPN peribadi di mana data boleh diakses dengan mudah oleh syarikat dan rakan sekerja. VyperVPN menjadi salah satu penyelesaian VPN terbaik untuk perniagaan kecil selepas banyak perniagaan kecil yang melabur di dalamnya dan berpuas hati dengan hasilnya. Ia juga menawarkan pelanggan potensinya percubaan selama tiga hari untuk membuktikan bahawa ia adalah VPN terbaik untuk perniagaan kecil di kalangan orang lain.

HideMyAss

Salah satu nama yang paling terkenal dalam industri VPN adalah HideMyAss yang popular kerana perkhidmatan pelanggan yang cekap dan oleh itu mempunyai pangkalan pelanggan yang tinggi.

Faedah VPN untuk perniagaan kecil terdiri daripada sembang langsung bercagar yang disediakan oleh HideMyAss, dan jika secara kebetulan, anda menghadapi masalah semasa menggunakan perkhidmatan mereka, sistem tiket menjadikannya lebih mudah untuk menyingkirkan masalah. Penyelesaian VPN untuk perniagaan kecil memudahkan pengguna untuk melindungi data mereka. Juga, seperti VyperVPN, mereka menawarkan rancangan perniagaan untuk perniagaan kecil. Walau bagaimanapun, dalam kes ini, pengguna perlu meminta rancangan ini jika perlu.

SaferVPN

VPN ini mewujudkan keperibadian tentang dirinya sendiri dengan menyediakan pelanggan desktop mesra pengguna yang mempunyai aplikasi untuk kedua-dua Android dan iPhone.

Khidmat pelanggan mereka adalah yang menjadikan mereka salah satu VPN terbaik dan popular di kalangan usahawan perniagaan kecil. Para pelanggan berpotensi SaferVPN terus kembali untuk tempoh yang lama selepas mereka mencuba percubaan 14 hari dengan jaminan wang kembali dan tempoh percubaan 24 hari percuma yang menjadikannya salah satu VPN percuma terbaik untuk perniagaan kecil.

Purata VPN untuk Pilih untuk Perniagaan Kecil

Banyak kali keputusan yang membuat perbezaan dalam memilih VPN yang lebih baik bukan apabila anda mencari pilihan terbaik tetapi apabila anda tahu mana yang tidak begitu baik untuk anda. VPN berikut mempunyai beberapa faedah tetapi mereka jatuh ke dalam kategori pilihan VPN-bukan-begitu-baik atau purata.

PureVPN

Penyelesaian VPN untuk perniagaan kecil mungkin bukanlah pilihan yang paling sesuai dalam setiap cara, namun, ia cukup baik untuk hanya perkhidmatan adil untuk harga yang sangat murah.

Walaupun bidang yang kukuh termasuk pengalaman VPN yang sahih di samping pelan perniagaan khusus yang disediakan bersama dengan kadar yang berpatutan. Sebaliknya kekurangan PureVPN yang bergantung kepada kerahsiaan pelabuhan ke hadapan menimbulkan banyak persoalan dari penggunanya yang menyebabkan pelanggan berpotensi beralih kepada perkhidmatan VPN lain.

ibVPN

Untuk menamakan beberapa kelebihan, ciri terbaik yang dimiliki ibVPN adalah pilihan protokol yang dianggap pengguna sesuai. Pilihan boleh dibuat antara OpenVPN, protokol SSTP, PPTP & L2TP. IbVPN, yang merupakan sebuah syarikat yang berpangkalan di Romania, mempunyai kira-kira 100 pelayan di 43 buah negara yang menyediakan percubaan percuma selama enam jam kepada pelanggannya. VPN ini mungkin bukan pilihan yang paling tepat untuk perniagaan kecil, namun, tempoh percubaan mereka adalah sekurang-kurangnya cara yang baik untuk memeriksa apakah itu sesuai dengan kebutuhan anda.

Firewall Terbaik dan Penyelesaian VPN untuk perniagaan Kecil

Faedah VPN untuk perniagaan kecil dan faedah firewall agak serupa; mereka sangat berguna untuk perniagaan yang ingin menghalang trafik rangkaian dan keselamatannya menyekat mana-mana serangan komputer yang mungkin berlaku. Firewall dan penyelesaian VPN terbaik untuk perniagaan kecil memberikan tujuan yang sama dengan ciri yang sedikit berbeza. Mereka boleh dalam bentuk perkakasan atau perisian. Dalam kes perisian, tujuan mereka adalah untuk mengamankan PC yang dipasang, sementara untuk perkakasan, ia melindungi semua komputer di rangkaian dan mampu untuk perniagaan kecil. Pemilik perniagaan kecil telah mengalami penggunaan firewall ini dan menghasilkan pilihan berikut yang paling sesuai dengan tujuan mereka:

  • Firefox Watchguard
  • Fortinet
  • Sonicwall
  • Kawalan Kerio

Untuk maklumat lanjut, hubungi BestVPNdeals atau tulis maklum balas berharga anda dan hantar ke [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments