VyprVPN granskning mars 2019 (Golden Frog)

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN är en källa för dig att hålla kontakten med alla dina onlineaktiviteter medan du fortfarande håller dig säker mot cyberbrottslingar. Vad förväntar du dig i denna teknik-kunniga era? En person här ute använder all avancerad teknik på rätt sätt, medan den andra bara är ute efter att ta kontroll över dig genom att manipulera användningen av den. Med tanke på att det är bekymrat rekommenderas programutvecklare att ligga ett steg före dessa cyberbrottslingar. Teknologier som VPN och proxy bör användas på ett säkert sätt. Låt oss göra användningen av teknik säker och sund. Men vi måste alltid vara försiktiga mot cyberbrottslingar, de är alltid på jakt. En VPN är din alternativa frälsare, varför vi är här för att hjälpa dig att välja och investera i en fantastisk VPN.


På vår lista över rekommenderade VPN-filer inkluderar vi definitivt VyprVPN. Vi kommer att ge en kort sammanfattning av denna VPN först.

VyprVPN är en populär Schweiz-baserad VPN. Dess funktioner är utvecklade på ett sätt som ger dig en snabb och pålitlig upplevelse. VyprVPNs sekretesslagar är tillräckliga för att ge sina användare ett komplett säkerhetspaket, säkra DNS-servrar, användarvänlig applikation och kameleonprotokoll. Det enda som denna VPN har visat är dock den minimala anslutningsloggen och ogynnsam nedladdning av P2P. Detta påverkar dock inte VyprVPN: s prestanda i stort.

Låt oss ta hänsyn till detaljerna i VyprVPN: s granskning nu och diskutera varje aspekt av VPN-tjänsten. Låt oss innan vi börjar tänka på att varje tjänst har sina nackdelar, följt av dess fantastiska funktioner. Så låt oss börja!

servrar

En av de viktigaste problemen för användarna är antalet servrar VPN tillhandahåller och platsen bredvid. VyprVPN erbjuder 700+ servrar i cirka 70+ länder, därför är det ganska tillförlitligt vad gäller dess omfattning. Med ett brett utbud av serverplatser kan du få tillgång till över 200 000 IP-adresser, hur fantastiskt är det? Det som dock saknas i tjänsten är att den inte bara fungerar i Afrika.

Kompatibilitet

Kompatibilitet är en fråga för de användare som är mer säkerhetsmedvetna och vill hålla alla sina enheter säkra. VyprVPN delar sin kompatibilitet med Windows, MAC, iOS, Android, Linux, routrar, Chromebook och andra smarta TV-apparater. Så det kan ganska ha alla dina enheter anslutna till ett VPN.

Användare kan känna sig lugna när de använder någon av dessa enheter. iOS- och Android-enheter har sin egen applikation av VyprVPN så det är enkelt för användare att ansluta. Samtidigt har Golden Frog också infört en manuell installation för andra enhetsanvändare. Dessa funktioner ställs in av klienten endast för att säkerställa att din data- och sekretessinställning alltid är säkrad.

protokoll

Om du är helt ny i VPN-världen kan du bli förvirrad när du läser om tekniska termer som protokoll i VyprVPN-recensioner. För en överblick fungerar en VPN genom att ta alla dina inkommande och utgående data och kanalisera dem genom en tunnel som är säker via någon kod. Ett VPN-protokoll är en nyckel som möjliggör denna process och inte alla utför samma funktioner. VyprVPN erbjuder PPTP, OpenVPN, ISEP, L2TP och Chameleon Protokoll för sina användare. Förutom det senaste protokollet som utvecklats och tillhandahålls exklusivt av VyprVPN, är alla andra standardprotokoll som du kan studera omfattande. Jämför dem för att bestämma vilket protokoll som passar ditt syfte mest. Sedan länkar du helt enkelt det protokollet till en vald server och promenerar på internet säkert och anonymt.

VyprVPN granskning mars 2019 (Golden Frog)

Sekretess och säkerhet

Sekretess är en huvudsaklig oro för internetanvändning eller personliga vardagliga detaljer. Därför är det det som är mest pratade och eftertraktade. För säkerhetsmedvetna användare är sekretessdetaljer viktigast. VyprVPN överväger oro och ger användare otroliga sekretessfunktioner. Det ger datakryptering, 160-bitars blowfish med AES-256-CBC OCH AES-256-SHA256. Erbjuder också maximal datakryptering av 256-bitars och handskakningskodning på 2048-bitar. För maximal säkerhet tillåter det ingen tredje part att ingripa. Det erbjuder cirka 200 000+ unika IP-adresser för att få dig igenom. Inte bara det, det finns mer åt det. VyprVPN tar hänsyn till att alla dina enheter är skyddade under hög säkerhet speciellt när du använder opålitliga allmänna Wi-Fi-anslutningar.

Travel-Friendly

VPN borde vara resevänliga. Du vill inte tappa tillgången till säkert internet även när du reser. Vissa av länderna låter dig inte komma åt vissa webbplatser, och det är där en VPN är praktiskt. VyprVPN säkerställer att det ger dig vad en bra VPN måste ge dig till varje pris. Det skyddar din internetanvändning och håller dina data säkra medan du är ombord. Du kan bryta in geobegränsningar och ligga före allt. Kolla in Golden Frog VPN-recensioner av användare som ofta reser och använder strömmande appar i andra länder medan de hålls skyddade av VyprVPN för mer information från deras synvinkel.

Läs också: Bästa VPN för resor

Funktioner

En VPN kan ge plats på marknaden på grund av dess skarpa funktioner och prestanda.

Prissättningsplaner och rabatter är viktiga men det är också de specifika funktionerna som VPN gör att du kan utföra. Du kommer att märka korta VyprVPN-granskningar visar alltid viktiga funktioner och jämför dem ofta med populära VPN-leverantörer.

Smart Kill-switch

VyprVPN har en Kill-Switch-funktion som bryter din anslutning när VPN blir rabatterat. VyprVPN tillhandahåller en dialogruta där du kan anpassa Kill-Switch-alternativen enligt dina önskemål. P2P-delning, DNS-servrar och IP-loggar i 30 dagar. VyprVPN kan besegra VPN-blockering med sin Chameleon-teknik.

Kameleonprotokoll

Chameleon är ett nytt protokoll byggt av Golden Frog som är baserat på 256-bitars krypterad OpenVPN-teknik. Kameleon klättrade i metadata som får datainspektörerna att kämpa. Det hjälper dig att kringgå de begränsningar som lagts av regeringen. Chameleon är det protokollet som ger dig tillgång till internet även om ditt land har ett förbud mot VPN. Den här funktionen är också effektiv om ett intranätnätverk har en brandvägg, den visar dem som om du använder en vanlig SSL. VyprVPN har också DNS-filtreringsfunktion åt dig. Det skyddar dig från att tredjeparter lurar dig att omdirigera till skadlig webbplats.

anslutningar

Förbindelse? Varför ska du bara ansluta till en enhet åt gången? Nej, med VyprVPN kan du ansluta till 5 enheter i taget och hålla alla dina aktiviteter säkra på alla enheter, samtidigt.

Det finns dyra VPN-leverantörer som tar ut mer för att samtidigt bara koppla samman 3 enheter per prenumeration. VyprVPN presenterar ett bättre erbjudande till en lägre takt. VyprVPN vinner den här omgången! Att bo med en familj betyder att du måste dela internetanslutningar och VPN-prenumerationer. Att ha tillgång till ett högkvalitativt VPN samtidigt på fem enheter via ett enda konto är en stor sak. Du behöver inte spendera pengar på flera prenumerationer och registrera dig för en ny enhet för varje enhet du äger. Om du bor på en sovsal som är orolig för studielån kan du dela ett VyprVPN-prenumeration med upp till 5 personer!

Bandbredd

VyprVPN har ingen bandbreddgräns. Den kan hantera så mycket information som du vill utan problem. Bandbredd är en viktig faktor för alla användare som använder Torrent för att ladda ner programvara, filmer, TV-program osv. Det är också ett allvarligt problem när du är filmbuff och vill streama dina favoritprogram online. En bandbreddbegränsning är som en dödsdom för sådana användare. Bra att VyprVPN hindrar inte användare från att konsumera maximal bandbredd.

Hastighet och prestanda

Om vi ​​talar om hastigheten och prestandan för VyprVPN, är det inget att invända att VPN fungerar snabbt och inte stegrar. Det har inte bandbreddbegränsningar och du kan växla mellan obegränsade servicepaket. Det kommer definitivt att göra streaming lätt för dig. För en vanlig videostreammer fungerar VyprVPNs DNS otroligt snabbt och sparar onödigt buffertid. Men om vi pratar om dess nackdelar, granskade vi att det fanns en DNS-läcka och följde med en liten minskning av uppladdningshastigheten. När du laddar upp en fil på internet tar det lite av din tid att göra det.

Kundsupport

Kundtjänst är nyckeln om du vill ligga före dina konkurrenter. VyprVPN strävar efter att hålla kontakten med sina användare för att förbättra sina tjänster. Det ger dig lättnaden att chatta med kundsupportteamet, när som helst och var som helst. Det ger Knowledgebase och F.A.Q avsnitt för din enkelhet. Det finns emellertid inte några videoövningar för att spara besväret med att aktivera VPN: erna. Men du kan alltid hitta självstudiebloggar för säker aktivering av VPN: er.

Gratis försök

VyprVPN, precis som andra VPNS, har olika prisplan för olika paket enligt dina önskemål. Det årliga paketet kostar cirka $ 5,00 per månad och månadspriset för en månad plan kostar cirka $ 9,95. Du kan använda rabatter och specialerbjudanden på årsplaner, enligt principerna. Det finns ingen pengarna tillbaka-garanti. Men om du tänker använda och kontrollera VPN-tjänsten kan du använda de kostnadsfria provanbjudningarna, om de erbjuds av leverantörerna.

Du kan njuta 30 dagar av VyprVPN kontrollera om det är ett bra val för dig. Det betyder en hel månad med en återbetalningsgaranti!

Läs om: Kodi VPN-fördelar

Betalningsmetoder

Betalningsmetod är en besvär. Det finns handledning om hur du kan betala anonymt. Bitmynt, presentkort och anonyma betalningar är alla populära betalningsmetoder för användare idag. Men tyvärr tillåter inte VyprVPN Bitmynt och sådana betalningsmetoder. Istället accepterar VyprVPN betalningar via Master Cards, PayPal, Americam Express och Visa. Om du nu är en sekretess-freak kommer dessa metoder att vara ett problem för dig.

För att avsluta VyprVPN: s granskning skulle det vara slöseri att inte säga att det är en snabb, säker och effektiv VPN som du kan få tag på. Priset på VPN är dock inte billigt, men dess resultat ger dig inga frågor. Det finns ett brett utbud av serverplatser som är alternativet till ett antal IP-adresser du kan använda. Det är dock synd att tjänsten inte är tillgänglig i Afrika. Protokollen, DNS-servrar, obegränsad bandbredd och många andra funktioner gjorde det enkelt för VyprVPN att få plats i den önskade listan över VPN: er. Men eftersom alla har olika preferenser när det gäller internetsäkerhet kan VyprVPN vara en 10 för en person och tvärtom för den andra. Du kan emellertid alltid kolla in den tre-dagars rättegången och bestämma hur troligt prestandan är, upp till dina önskemål. För oss är VyprVPN värt ett försök för sina välbyggda funktioner och prestanda.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments