VPN Unlimited Review 2019 – värt ett försök!

[ware_item id=33][/ware_item]

VPN Unlimited är en VPN-tjänst som tillhandahålls av KeepSolid, den USA-baserade utvecklaren. Den här är tillgänglig för alla dina enheter: du kan ha den på iPhone, iPad, Android-surfplatta eller smartphone, Mac, PC (både med Windows och Linux-operativsystem) och till och med på din Windows Phone. Om du inte vill ha en app på din bärbara dator använder du plugins. De har Google Chrome och Mozilla Firefox-tillägg. Låt oss nu titta närmare på vad VPN Unlimited har att erbjuda.


Skydd

Virtuella privata nätverk är tjänster som skapar krypterade tunnlar mellan din enhet och deras servrar, som maskerar din IP-adress. Dessutom krypteras trafiken, som reser genom denna tunnel. Om någon vill lyssna på det kommer de inte att kunna binda upp saker.

Läs också: Billigaste VPN: er

För dig betyder detta att alla inkommande och utgående data, som inloggningar, lösenord, texter, bilder, kommer att skyddas från motståndare, spioner eller myndigheter.

De flesta VPN: s använder AES-128 eller AES-256-protokoll för kryptering. Så gör KeepSolid. De använder dessa två för olika plattformar. Båda är av högsta kvalitet. Du kan vara säker på att du är säker här.

En annan sak du bör vara uppmärksam på är protokoll. Det garanterar en säker och snabb anslutning till VPN-servrar för dig. VPN Unlimited erbjuder OpenVPN, IKEv1, IKEv2, L2TP / IPsec, KeepSolid Wise och TLS-kryptering. Ganska anständigt erbjudande.

vpnunlimited protokoll

Besök VPN Obegränsad beställningssida>>

Du kan växla mellan protokoll beroende på syftet. Använd PPTP för att titta på förbjudet eller censurerat innehåll. OpenVPN är perfekt för att säkra dina data online.

Läs också: Billigaste VPN-tjänst

Bekämpa censur

Ett av målen som VPN Unlimited jagar är att ge lika tillgång till alla webbresurser och appar till användare över hela världen. För detta ändamål designade de KeepSolid Wise. Det är deras teknik som maskerar VPN att se ut som en HTTPS-trafik. Detta hjälper i de länder där VPN är förbjudna.

Den här tjänsten har servrar på cirka 70 platser. Om du väljer att ansluta till ett närmare och mindre laddat datacenter kommer du att ha en högre hastighet. Du kan också välja en optimal, men se till att begränsningar inte gäller för den platsen.

Nätneutralitet

Nätneutralitet innebär att nätverket är "neutralt" och allt innehåll som rör sig över det har lika överföringsprioritet. Vissa typer av innehåll kan komma igenom nätverket snabbare än andra. Fortfarande har allt lika vikt, och inget av det kan blockeras eller utsättas för avmattningar baserat på dess innehåll.

Besök VPN Obegränsad beställningssida>>

På senare tid har telefonföretag, kabelbolag och internetleverantörer planerat att skära upp internet i snabba och långsamma körfält för att kunna betala leverantörer för ett snabbfältinnehåll. Den här frågan har orsakat många kontroverser eftersom det betyder slutet på nätneutralitet och slutet på lika möjligheter för mindre innehållsleverantörer.

Få inte panik. VPN Unlimited kan hjälpa dig att kringgå sådana gränser om du också åläggs. Om din Internetleverantör inte kan spåra din IP och dekryptera trafiken kommer de inte att kunna blockera eller bromsa någon webbplats du surfar.

Finns det andra skäl att använda ett VPN?

Du kanske tror att VPN främst är för cyberbrottslingar eller frekventa resenärer till Kina eller Ryssland. Det här är halvt sant. Cyberbrottslingar använder faktiskt fler verktyg för att dölja sina aktiviteter. Medan VPN har massor av andra fall.

Till exempel för spelare när de vill komma åt nya spel innan den officiella lanseringen i deras land. VPN: er är för tekniska kunniga människor (som inte är det idag?). Du kanske är okej med marknadsförare eller analytiker som följer dina vanor för att kunna erbjuda bättre skräddarsydda annonser. Men tycker du verkligen att tredjepartsspårningssystem borde kunna ansluta till dina smarta assistenter eller termostater för att lära dig om du är hemma eller inte? Om din IP är skyddad är du också skyddad.

VPN: er är för människor som använder offentliga WiFi-hotspots. När du kommer till Starbucks eller Peet's är du säker på att ett nätverk är säkert? Om inte, och jag skulle inte vara det, slå på ditt VPN. När din inloggning och lösenord är stulna är det för sent.

För fem år sedan brukade jag vara hänsynslös. Tills en dag hackades mitt konto på det sociala nätverket. Medan jag drack en latte i McDonald's anslöt de sig till min iPhone och ändrade min profilbild. Det blev värre: de skickade missbrukande meddelanden till mina kontakter. Jag var så frustrerad att jag raderade mitt konto.

Är du en spelare? Du kanske vill överväga att använda VPN Unlimited också.

Torrenting är inte tillåtet på de flesta av VPN Obegränsade platser. Även om det finns ett par regioner, markerade med 'torrents', som räcker för laglig p2p-delning.

p2p-delning med vpnunlimited

Prissättning

VPN Unlimited erbjuder tre planer på deras webbplats, som är Ekonomi - en 1-månaders plan för $ 9,99, Professional - ett 1-års abonnemang för $ 49,99 och en Lifetime en för $ 149,99.

Men de har faktiskt mer mångfald på användarens kontor på https://my.keepsolid.com/pricing/vpn/ och i appen. Till exempel en 1-veckors plan för din semester för $ 3,99 eller en 3-årsplan för när du inte är redo att spendera en livstid med denna VPN, men du tycker att det är ganska anständigt. Det kostar dig 89,99 dollar.

Innan köpet har du en 7-dagars gratis provperiod så testa och bestäm senare, vilka av prenumerationerna som passar bäst för dig.

vpnun begränsade prissättningsplaner

Läs också: VPN som erbjuder pengarna tillbaka-garanti

Betalningsmetoder

De accepterar Bitcoin. Dessa dagar förmodligen ingen vill betala med Bitcoin när dess pris skyrock. Goda nyheter - VPN Unlimited kan köpas med presentkort för en ultimat anonymitet. De har fler standardalternativ, som PayPal, kreditkort och Apple Pay också.

Appen

Jag laddade ner VPN Unlimited till min bärbara dator, körs på Windows och till min Android-driven Pixel. Designen är snygg och tydlig. jag gillade verkligen det.

Besök VPN Obegränsad beställningssida>>

Det tog mig en sekund att ta reda på hur man ändrar en server från optimal till den som jag valde. Trots att jag hoppade över bildskärmen verkade allt ganska naturligt och intuitivt.

Tyvärr kan du inte bara dra och släppa en kartnål på din PC för att ändra en plats, men listan över servrar har en sökflik så det är ganska bekvämt.

En annan flik som du kan behöva är ett konto i vänster-menyn. Du kan byta protokoll där och ändra ditt lösenord vid behov.

Du kan också hantera ditt lösenord, lägga till eller ta bort enheter och förlänga ditt prenumeration på användarkontoret på https://my.keepsolid.com

Browser Plugins

Om du inte känner för att ladda ner appar från butiker kan du få en webbläsarförlängning. VPN Unlimited fungerar för Google Chrome och Mozilla Firefox. Vissa användare rapporterade att de också kunde använda det för Opera.

Plugins har samma funktioner och listan över servrar som vanliga klienter. De ger dig också tillgång till att stänga av WebRTC. WebRTC används av webbplatser för kommunikation med din webbkamera eller mikrofon och kan eventuellt läcka din IP-adress. Det är därför du kanske vill använda både en skrivbordsversion och en webbläsarförlängning.

Kontrollera din IP-adress nu>>

Att ha ett VPN installerat i din webbläsare betyder också att du kommer att skyddas med ett VPN på vilken dator du loggar in på ditt Google-konto. Din dators eller bärbara dators prestanda kan också förbättras eftersom tillägget bara krypterar din webbläsartrafik.

Ytterligare tillägg

Google Chrome och Mozilla Firefox-plugins kan vara din lätta viktade skyddslösning eller ett extra lager för att försvara din integritet och anonymitet online. VPN Unlimited har mer att erbjuda om du är en säker nörd. Till exempel kan användare kontakta teknisk supportteam och ta emot inställningar för sina WiFi-routrar. Tänk på att du måste ha ett ++ års prenumeration för detta och kunskap för att konfigurera din router.

Upp till 5 samtidiga anslutningar från ett konto är tillåtna med KeepSolid ID. Men om du vill utöka detta nummer kan du köpa så kallade slots för extra enheter. KeepSolid kör en kampanj på deras webbplats nu så priserna börjar på $ 0,99 (regelbundet 1,99 $).

För småföretagare har de Team-konton. Om du vill hantera säkerheten för ditt företag, bara gå till detta erbjudande. Personliga VPN-servrar är det bästa erbjudandet för entusiastiska spelare. Det kommer att säkerställa högsta hastighet och obegränsad tillgång till alla spel. Försök att få en så nära staden som du bor i så mycket som möjligt och du kommer definitivt att njuta av det.

Personliga eller statiska IP-adresser är ett billigare tillägg för de användare som alltid vill vara den enda användaren av en viss IP-adress. Få en när du reser för att undvika att gå igenom captcha- och verifieringsprocesser för dina Gmail- och sociala nätverkskonton. Det fixar denna smärta.

Stöd

Du kan bläddra i avsnittet VPN Unlimited FAQ, kontakta deras supportteam via e-post eller kontaktformulär på webbplatsen. Du kan också starta kommunikation från själva appen eller gå till deras Twitter eller Facebook.

Besök VPN Obegränsad beställningssida>>

De lovar att svara inom 24 timmar. På min begäran svarade de på mindre än 1 timme. Detta kan fortfarande vara frustrerande för vissa användare och ett telefonsupport skulle vara ett trevligt alternativ, som inte är tillgängligt regelbundet så vitt jag vet.

servrar

Den nuvarande VPN Unlimited-servarlistan är tillgänglig i appen och på deras webbplats. De har servrar i Australien, Österrike, Vitryssland, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Kanada, Chile, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Ungern, Island, Indien, Irland, Isle of Man, Israel, Italien, Japan, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malaysia, Mexiko, Moldavien, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Singapore, Slovakien, Slovenien, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, Thailand, Turkiet, Storbritannien, Ukraina och USA.

Om du inte ser namnet på det land du behöver kan du kontakta en utvecklare och begära en server i den region du väljer. Det kommer förmodligen att ta lite tid och ansträngning, men åtminstone har du den här möjligheten alls.

Dynamisk vs personlig IP

När du ansluter till ett datacenter från den vanliga listan får du en dynamisk IP. Det betyder att det kan vara annorlunda för samma plats om din anslutning tappas och du kommer att ansluta senare igen. Detta tros vara ett bättre sätt att hålla anonym online. Tusentals användare ansluter till samma datacenter och många av dem samma IP-adress så det är svårare för någon - vare sig det är en hacker eller ett tredjepartsspårningssystem - att matcha alla data med alla användare.

Ibland vill du ha en skyddad, men statisk IP. Som jag redan nämnt skulle resenärer definitivt uppskatta det. Statiska eller personliga IP: er delas inte med andra användare. Detta innebär att din bandbredd kommer att förbättras. Tack vare VPN Unlimited-krypteringsalgoritmerna kommer dina data att krypteras. Även om den blir stulen kommer den att vara värdelös eftersom det med en superdator tar en miljard miljarder år att knäcka AES-128 och ännu mer för AES-256.

Slutsats

Digital övervakning sprids ytterligare varje år. Om du funderar på att få ett VPN idag är VPN Unlimited ett bra alternativ. Det har höga krypteringsstandarder, anständig hastighet och ett specialdesignat protokoll som heter KeepSolid Wise för en förbättrad upplevelse utomlands. Det tillåter strömning endast i tre regioner, vilket är en nackdel. Men dessa servrar är markerade i appen så att du inte behöver kontrollera hela listan manuellt. Appen ser bra ut och fungerade bra på min bärbara dator och smartphone. Jag hade inga problem när jag surfar på webben och tittade på videor.

Deras supportteam svarar snabbt. Även om de inte erbjuder röststöd. Det är också värt att nämna VPN Unlimited har ett stort utbud av tillägg: från personliga servrar till slots till teamkonton. Inte varje VPN-leverantör kan föreslå en sådan variation av ditt val. Priserna är genomsnittliga. Kolla in gratisversionen och bestäm sedan om det passar dig

Skaffa VPN-Obegränsad nu>>

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments