UFO VPN Review 2019 – Invaderar VPN-branschen!

[ware_item id=33][/ware_item]

Eftersom sårbarheterna med att använda Internet med eller utan skydd växer så snabbt, får konkurrensen att skapa modern teknik för att bekämpa dem också snabbt mark. Mitt i den här tävlingen finns det vissa VPN-leverantörer som gör ett utmärkt jobb med att ta fram nya och bättre funktioner för bättre användarupplevelse, och konkurrensen upphör därför aldrig. Som namnet har det är UFO VPN en extra service i världen av sådana mycket konkurrenskraftiga VPN-tjänster.


ufovpn.io webbplats

Varför använda ett VPN?

Innan vi kommer till fördelarna med att använda UFO VPN, låt oss diskutera orsakerna till att ett VPN är så oundvikligt för Internetanvändare. Med enkla ord är en VPN en säker kanal genom vilken användarens internetaktivitetsdata passerar utan att avslöjas för någon, varigenom användaren är anonym och informationen skickas över internet säker. Det finns många skäl till varför ett VPN används över hela världen och medvetenheten om säker och säker internetanvändning blir vanligt. VPN blev främst populära med hacking utbrott eftersom det blev omöjligt för hackare att hacka än mindre spåra ett system med en VPN-tjänst.

UFO VPN Review 2019 - Invaderar VPN-branschen!

Senare, eftersom flera andra fördelar med att använda ett VPN kom fram, började Internetanvändare använda detta verktyg för andra mindre men uppenbara behov. Till exempel, avblockera geo-begränsning för frihet via internet, torrentera anonymt som vanligtvis betraktas som olagligt i vissa länder, undvika phishing-bedrägerier medan man utbyter e-post och ange lösenord, anonyma VoIP-anrop för att nämna några. Kort sagt, det är ett komplett verktyg för att göra din internetupplevelse bättre och säker.

Varför använda UFO VPN?

Eftersom vanligt är bara för vanligt, låt oss prova främmande! Ja, det också, men på allvar, vi diskuterade bara varför så många bra VPN-tjänster blir mer och mer populära än någonsin i dag. Det finns emellertid mer till UFO VPN än de vanliga orsakerna till deras affär. Vi kommer nu att diskutera de speciella funktionerna och egenskaperna hos UFO VPN som får dig att gå över huvudet för denna VPN.

Njut av gratis online-säkerhet

Internetanvändare är villiga att betala för en tjänst som säkerställer deras säkerhet online eftersom ett osäkrat nätverk har ett tyngre pris att betala. Trots detta har många billiga VPN också vunnit popularitet eftersom de erbjuder grundläggande säkerhetsfunktioner online tillsammans med sparande planer.

njuta av online-frihet med ufovpn

Därför tenderar många användare att se fram emot sådana tjänster som är lättare på fickorna. Men dessa tjänster rekommenderas att väljas klokt eftersom de orsakar mer skada än nytta genom att ha dålig kryptering ibland. Vissa av dem rekommenderas allmänt av granskarna, varför de är säkra att använda. Ovanpå billiga VPN-tjänster, vi får något nästan otänkbart bra som är en gratis VPN-tjänst. Nu är detta lite mer kontroversiellt än billiga VPN: er, men UFO VPN som faller in i denna kategori har helt klart vårt goda ord för dem av vissa goda skäl. Vi har aldrig marknadsfört gratis VPN, men UFO VPN är vårt speciella omnämnande. Efter noggrann testning fick vi reda på att UFO VPN hade en ganska bra val. Inte en dålig affär alls med ingenting att betala utan bara gratis kryptering och nedladdning, nickel!

UFO VPN Review 2019 - Invaderar VPN-branschen!

Låsa upp och förbättra onlineupplevelsen

Ett av de främsta skälen till att någon använder ett VPN är att blockera geo-begränsade webbplatser. Men tyvärr, medan många av de gratis VPN: erna hävdar att de har blockerat varje blockerad webbplats, är de bara bundna till vissa platser på grund av deras begränsade servrar. Å andra sidan är UFO VPN främmande för sådana anklagelser. De har ett ganska stort antal servrar som sträcker sig över hela världen, det är en ganska dominerande främmande invasion, eller hur? Så nu måste du undra varför den här kostnadsfria VPN-tjänsten är så extraordinär om de flesta andra gratis VPN: er är en bluff. Är det för att det är utomjordiskt? Tja, ja kanske det också, men främst för att det är en betald VPN och en gratis VPN båda. Du kan använda bättre funktioner med deras betalda versioner som vi kommer att diskutera senare i denna recension.

En fråga till som man kan fundera över är att varför en gratis VPN-tjänst blir bättre genom att ha en betald version? Tja, det beror på att det har fått styrkan av ett betalt VPN eftersom det har utvecklats för att tillgodose betalda prenumeranter, till exempel antalet servrar, krypteringen och inga tredjepartsrelationer för att utbyta användares personuppgifter. Tyvärr är dessa anknytningar vanligtvis fallet med exklusiva gratis VPN-tjänster som tjänar på sådana oetiska medel som det inte finns någon betald version eller inkomstkälla för sådana VPN. Efter att ha sagt att UFO VPN är knurrande i detta avseende, låt oss klargöra att de bara behållar användarnas e-postadresser, loggdata och kraschrapport enbart för användarsupport. Även om dessa data är ofarliga och till och med värdelösa för någon annan än UFO VPN-supportteamet, håller de det extremt konfidentiellt för användarnas förtroende för dem. Till skillnad från andra gratis VPN, säljer de aldrig, än mindre utsätter informationen till någon tredje part för några vinster eftersom de redan har en betald version som tar hem baconet.

En annan bra affär är deras stora antal servrar, låt oss säga att 500 servrar i olika länder är också ett ganska imponerande antal med deras gratis VPN-version. Detta gör att du kan ändra din IP-adress för att förfalska din plats online så att du kan spara pengar på att handla online. Hur? Tja, de flesta av de e-butiker som vi handlar online har olika priser på varor för olika regioner i världen. Det tar bara en sekund att ansluta till ett VPN och ändra din plats. Speciellt med fler servrar runt om i världen blir det lättare att välja önskad plats där du vet att du får maximal rabatt.

UFO VPN Review 2019 - Invaderar VPN-branschen!

Få skräddarsydda mobilappar

En av de bästa sakerna som kan locka användare till UFO VPN är deras välutvecklade Android- och iOS-applikationer. Dessa appar är skräddarsydda för bästa användarupplevelse på mobilplattform. Från gränssnittet för nedladdningshastighet till appfunktioner finns allt du behöver i en mobil VPN-app. Det är därför UFO VPN publicerar sin mobilapp mest eftersom det är deras bästa märke! Bortsett från deras plats-på-mobilappar, kan du också hitta deras Windows- och Mac-appar om du vill att dina datorer och bärbara datorer ska vara säkra.

Ladda ner Android-appen för UFO VPN>>

Ladda ner iOS-app för UFO VPN>>

Vinn och spara med sina tillfälliga erbjudanden

För att förbättra deras upplevelse lite mer ger UFO VPN sina tillfälliga erbjudanden till sina användare för att spara eller vinna sina medlemsplaner och mycket mer. Att uppfylla användarnas behov och öka deras tillfredsställelse är ett av orsakerna till att denna outlandiska VPN har utmärkt sig på så kort tid sedan starten. Som en ny berömd VPN går de en extra mil för sin egen tävling i branschen. Det här är faktiskt goda nyheter för användare eftersom dessa höginriktade nya företag gör vad som krävs för att tillfredsställa för att göra en större kundkrets. På jul och nyår 2019 införde de till exempel rabatter för deras särskilda medlemspaket som vi kommer att diskutera vidare när vi talar om deras medlemskap. Förutom att de också fick ett lyckligt drag mellan sina kunder som gav bort iPhone XS MAX, Pro-medlemspriser. Hur coolt är inte det!

UFO VPN Review 2019 - Invaderar VPN-branschen!

Mer om UFO VPN

Denna lilla gröna VPN har en bra profil att skryta med. Deras huvudkontor ligger i Hong Kong. Moderbolaget är ToolForest Limited som grundades 2017. Företaget är inte tillräckligt gammalt men har fått mark snabbt, särskilt med sina trendiga erbjudanden och applikationsgränssnitt. De lanserade först sina betalda VPN-planer och sedan introducerade de sina gratis VPN-programvaror tillgängliga på iOS och Android mobila enheter, Windows och Mac, och även på populära webbläsare som Chrome, Opera, Tor etc. De har 500 servrar över hela världen på olika platser.

En liten nackdel är deras webbplats som ger dig den främmande känslan att du inte har landat på något vardagligt. Men det kan också vara deras sätt att ge den astronomiska kusliga utseendet efter sin främmande namn. Vad som än är fallet, det som är viktigt är deras service och det är ganska bra, så ett stort välkomnande till denna E.T!

Deras planer

Förutom att de tar över jorden har de tre andra planer för sina abonnenter. Vi rekommenderar att du använder deras årliga plan som kostar $ 2,99 / månad med alla deras funktioner att njuta av. Deras årliga paket är det längsta de erbjuder med maximala fördelar. Men de har sina 1-månaders- och 6-månadersplaner som kostar $ 7,99 respektive $ 4,99 / månad.

Deras medlemskap

De erbjuder tre typer av medlemskap för sina prenumeranter, dvs. gratis, avancerade och Premium-medlemsplaner som erbjuder olika funktioner för användare. Deras gratis medlemskap gör det möjligt för användare att ansluta VPN till en enda enhet. Till skillnad från andra VPN-leverantörer håller UFO VPN kvaliteten på gratis och betalda versioner upplevelser ganska lika, till exempel samma antal platser, dvs 16 länder och 26 städer över hela världen öppen för båda versionerna. Men deras betalda medlemskap möjliggör dock naturligtvis användning av snabbare servrar på samma platser och flera enheter samtidigt som de kan ansluta till. Trots deras stora antal servrar ökar de antalet servrar med tiden. Som körsbär på toppen erbjuder de kampanjerbjudanden för sina premiumanvändare, till exempel 30% rabatt på att köpa ett premiumpaket på nyåret som fortfarande är ute efter!

UFO VPN Review 2019 - Invaderar VPN-branschen!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments