Privat granskning av Internet-åtkomst 2020 – PIA, ett klokt val!

[ware_item id=33][/ware_item]

Private Internet Access (PIA) är en av de mest kända budget-VPN: n som finns tillgängliga just nu. PIA erbjuder några intressanta funktioner, anständiga hastigheter och har sin egen DNS för att förbättra online-säkerheten för sina användare. Detta är några av de främsta orsakerna till PIA: s popularitet.


I själva verket erbjuder PIA några fantastiska funktioner som är tillräckliga för att locka dig att köpa den, men det har vissa nackdelar också, för ingenting är bara perfekt. Vi kommer att granska alla aspekterna av Private Internet Access (PIA); dess goda funktioner och nackdelar i detalj, helt enkelt all den jazz du behöver veta om denna VPN innan du köper den. Vår granskning är överlag för detta VPN av många skäl som anges nedan.

Innan vi hoppar över de speciella funktionerna i privat internetåtkomst, låt oss först förstå varför du i allmänhet behöver ett VPN via Internet, bara om du är ny på VPN: er. Du kan bara hoppa över avsnittet nedan om du redan är medveten om de grundläggande funktionerna i ett VPN.

Varför använda ett VPN via Internet

Internet, som är ett globalt nätverk, är tillgängligt för alla. Det är det mest använda verktyget över hela världen. Det första vi gör direkt efter att vi har kommit upp ur vår säng är att använda internet och det mest oundvikliga vi frågar någon när vi går till deras hus är deras Wi-Fi-lösenord.

Och vad är det första vi alla tänker på när vi använder internet? Det är naturligtvis säkerhet. För att undvika sårbarheten i att förlora data eller missbruka dem, har vi kommit med några göra och inte för att använda internet. Du bör inte bara ansluta din enhet till något okänt eller offentligt nätverk bara för att det är gratis.

Vi vet alla att ingenting i världen är gratis, så det visar sig att "det finns inget sådant som en gratis lunch" egentligen inte är en kliché. Risken för att använda allmän Wi-Fi har nu blivit ett stort hot. Du skulle inte veta hur avlyssnare, cyberbrottshandlingar, ISP eller till och med regeringen får hand om din personliga information och din online-aktivitet.

Dessutom är hackare nu mer aktiva, alltid efter en chans att få tillgång till din information. När vi tror att internet är säkert, det är där vi faktiskt misstas big time.

Du kan inte undvika att använda internet i den här eran, men du kan säkert undvika internet-missöden. Du kan lura cyberbrottslingar, och det är inte för stort. Var och en av oss är säkerhetsmedvetna och marknaden har en lösning för oss.

Med ökande cyberattacker har användningen av VPN blivit allt viktigare. Låt oss hoppa till en kort introduktion av vad ett VPN är och hur det kan rädda dig från besväret.

Läs också: NordVPN Review av experter

Hur en VPN är din frälsare från alla Internet-bekymmer

Varje enhet som du använder för att komma åt internet har en IP-adress. IP-adressen spårar din plats. Men en VPN har förmågan att maskera din IP-adress och ändra den. Det hjälper till att kringgå geobegränsningar, krypterar data och ser till att dina data är säkra.

Att använda ett VPN betyder helt enkelt att du kan lura tredje parter genom att ändra din synliga plats. Du kan avblockera och få åtkomst till geobegränsade webbplatser genom att ansluta till en VPN-server i någon annan region. När du använder allmän Wi-Fi kommer en VPN att se till att dina data är krypterade och att dina online-aktiviteter är skyddade.

VPN-marknaden har dock mycket konkurrens. Om du måste investera i något sådant bör det vara värt det. Att tänka på bara säkerhet skulle inte vara för realistiskt eftersom en VPN har flera funktioner och inte varje VPN-leverantör erbjuder vad den påstår.

Så idag kommer vi att vara till liten hjälp och få dig att lära dig om vilka funktioner du behöver i ett VPN och vilken typ av VPN som är bäst för dig att börja med.

Läs mer: Bästa Kodi VPN-tjänst

Detta är vår take on PIA's Review, som är en av våra bästa VPN-tjänster.

Varför privat Internet Access VPN?

Private Internet Access är en USA-baserad VPN-programvara. Det är en budget-VPN och erbjuder några intressanta funktioner.

Det har visat sin trovärdighet på marknaden på grund av dess starka krypterade säkerhetsfunktioner, anständiga hastigheter och tillgänglighet av servrar över hela världen.

Utöver det kan du ansluta 10 enheter samtidigt, dubbelt av vad du får med de flesta VPN: er.

PIA har också en egen DNS för att minska risken för DNS-läckor.

Allt detta gör PIA till en av de största VPN-tjänsterna på marknaden.

Låt oss hoppa till de funktioner som PIA har att erbjuda sina värdefulla VPN-användare.

Allmänt närvarande servrar

Privat tillgång till Internet har servrar lokaliserade över hela världen. Det har sina rötter i mer än 28 länder där Private Internet Access har hittat över 3335 servrar och lägger kontinuerligt till fler servrar till sin serverlista. Flera servrar ger dig enkelhet att ansluta till vilken server som helst, var som helst och vara helt anonym med din onlineaktivitet. Du ansluter till en valfri server och din ursprungliga IP-adress ändras till serverns. PIA har servrar i Asien, Centralamerika, Sydamerika, Storbritannien, Europa och USA.

Fler protokoll - Fler Sheilds

Privat tillgång till Internet erbjuder OpenVPN, L2TP och PPTP-protokoll och delar kompatibilitet med Android-, Mac-, iOS-, Linux- och Windows-enheter. Det ger stark AES 128- och 256-bitars kryptering som skyddar dina data från cyberbrottslingar.

Skaffa PIA för Android>>

Det är enkelt att dela P2P och BitTorrent!

Privat tillgång tillåter P2P-fildelning och BitTorrent. Du kan dela så många filer du vill.

Ny prissättning - Varför PIA fortfarande är ett billigt alternativ?

Privat Internet Access VPN, precis som andra VPN, erbjuder tre prisplaner. Månads-, halvårs- och årsplaner.

Månadsplanen kostar $ 6,95 per månad, men du kan sänka priset med en längre period, det kostar $ 3,33 per månad för det årliga paketet, vilket är hälften av vad det månatliga erbjudandet kostar. Varje prisplan erbjuder samma skyddsnivå och säkerhet.

Gratis rättegång

Det är en dålig nyhet att berätta att PIA inte tillåter gratis försök men det underlättar användarna med en 7-dagars återbetalningsgaranti.

Men att veta att gratis VPN finns i de dåliga böckerna när det gäller tjänster, erbjuder vissa VPN som PIA inga gratistjänster för att förneka etiketten för gratis VPN: er helt.

PIA VPN gillar ganska att stanna i kategorin billiga VPN.

Betalningsmetoder du kan använda

Private Internet Access (PIA) accepterar betalningsmetoder som kredit- / betalkortbetalningar, PayPal, American Express, BitCoin och Pay Garden. Du kan dock också betala med presentkort från Wal-Mart och Starbucks.

PIA Och Netflix

Netflix är oerhört populärt över hela världen och är särskilt aggressivt mot att blockera VPN-användare. Det finns lite problem med att använda Netflix med PIA av någon anledning. Du kan använda PIA för att strömma Netflix i vissa länder, men totalt sett blockeras det då och då.

Användarvänlig kundservice

Kundsupport är nyckeln. Private Internet Access (PIA) ser till att användare är uppdaterade och svarar på frågor för att hjälpa användare med komplexitet.

Det är verkligen viktigt att kommunicera till användarna, det är hur du också kan improvisera och förbättra dina tjänster.

Privat Internet-åtkomst tillåter en livechattfunktion och ett FAQ-avsnitt för att vägleda och hjälpa användare.

Alla detaljer och tutorials uppdateras också på webbplatsen, så det gör det enkelt för användare att konfigurera VPN.

Mer säkerhet med DNS Leak Protection

PIA erbjuder denna funktion för din säkerhet. Det skyddar dina data genom att dirigera din DNS genom VPN, vilket hjälper dig att skydda dig mot DNS-läckage så att du kan fortsätta att behålla din integritet.

Enkel registreringsmetod

Registreringsmetoden för privat internetåtkomst är enkel och PIA har en kunskapsbas för att vägleda sina användare. Det kräver bara några steg och det beror på det prispaket du har valt.

Om du tänker betala med ett kreditkort kommer det att be om detaljerad information såsom din e-postadress.

Om du vill hålla dig helt anonym rekommenderas du att betala med ett presentkort eller BitCoin.

IPv6 Läckskydd

Den här funktionen ser till att du inte stöter på läckage av IPv6-trafik. När du använder Privat Internet Access VPN inaktiverar den trafiken som går igenom IPv6, så du skulle inte komma in i trafikproblemet.

Inloggningsförmåga

PIA (Private Internet Access) ger dig också lättnaden att använda upp till fem enheter med bara ett prenumerationskonto. Den här funktionen är ganska användbar och ger användarna över internet säkerhet och enkelhet oavsett vilken enhet som används.

Annonsblockeringsfunktion

Denna funktion har nyligen lagts till av Private Internet Access. De har inkluderat sitt eget annonsblockeringsverktyg som heter Mace. Detta är ett slags verktyg som blockerar onödiga annonser på webbsidan. Det är inte bara användbart för att blockera irriterande annonser, utan det skyddar dig också eftersom cyberbrottslingar ställer in annonser för att hoppa in dina detaljer.

Kill Switch-funktionen

En annan viktig funktion som PIA (Internet Internet Access) har är funktionen för killad internet. När VPN plötsligt kopplar av stoppar alla internetanslutna webbplatser och appar på din enhet.

Om den här funktionen inte finns, annulleras alla ansträngningar som gjorts av en VPN när VPN kopplas bort och dina data är synliga för internetvärlden.

När det gäller andra VPN-tjänster ombeds du välja de appar som du vill koppla bort. Men PIAs Kill Switch-funktion stänger av alla internet-anslutna appar som är säkrare.

Ingen loggpolicy

PIA behåller inte heller några loggar över användarens onlineaktivitet. PIAs sekretesspolicy garanterar maximal integritet för sina användare genom att inte hålla några register eller loggar över aktiviteterna.

Lätt att använda

Att använda PIA är mycket enkelt och alla kan enkelt använda det, även om de inte har något tekniskt kunnande. Användare behöver helt enkelt välja den plats de vill ansluta till och knacka på “ström” -knappen på huvudpanelen. Du kan välja en optimal plats eller en av de 52 tillgängliga platserna.

Att tjäna en gyllene poäng ger PIA, till skillnad från sina konkurrenter, en utökad inställningspanel där användare kan optimera nätverket efter deras önskemål. Programmet använder ett brett utbud av protokoll som OpenVPN, PPTP, L2TP och IPSec för att ge kvalitetskrypterad Wi-Fi.

PIA har skapat ett rent och användarvänligt gränssnitt för att användare lätt kan känna igen och ansluta till ett VPN över alla operativsystem där applikationen kan användas, till exempel Windows, Android, Mac, iOS och Linux.

Enhetsstöd

PIA är tillgängligt för flera operativsystem. Det kan användas på Android, Windows (Windows 7 eller senare), macOS (minst macOS 10), iOS och Linux (Ubuntu 16.4+ eller nyare).

PIA tillhandahåller också webbläsarförlängningar för Google Chrome, Opera och Firefox.

Användare kan installera applikationen på fler enheter men bara 10 enheter kan anslutas samtidigt.

Hastighet och prestanda

Det finns inget som är perfekt, denna VPN har också en liten brist. Oavsett vilket VPN du använder kommer det att påverka din webbsökningshastighet. Vissa kommer att sakta ner din hastighet kraftigt och andra kommer att bromsa hastigheten men den kommer inte att märkas.

När vi testade prestanda och hastighet för privat internetåtkomst, hittade vi några problem. Vi kontrollerade förändringarna i hastighet genom att jämföra originalhastigheter med serverns hastighet jämfört med att ansluta till olika servrar efter eget val.

Vi observerade att hastigheten minskade för nedladdning och strömning av innehåll. Detta var en nackdel med denna VPN eftersom hastigheten minskade med 40 procent vilket är ett märkbart fall. Men för andra uppgifter var hastigheten ganska bra.

Servrar och serverplatser

Private Internet Access (PIA) har 3 341 servrar på 52 platser i 32 länder. Med ett prenumeration på PIA får du tillgång till alla dessa servrar, vilket innebär att du inte behöver dela bandbredd med många andra användare som har åtkomst till samma VPN-server. Ett antal platser innebär också att du har fler val att manipulera din plats.

PIA: s serverplatser

 • Asien
 • Centralamerika
 • Europa
 • Indien
 • Sydamerika
 • Storbritannien
 • USA
 • Afrika
 • kanada
 • Australien
 • Japan
 • UAE

Privat Internet-åtkomst för iPhone

Privat Internet Access delar kompatibilitet med iOS, därför är PIA-appen tillgänglig för iPhone-användare i Apple Store. IOS-appen använder IPSec för att ansluta till VPN-serverns nätverk. IPSec är det tuffaste VPN-protokollet som stöds av iOS, sedan OpenVPN.

Skaffa PIA för iO: er på iTunes>>

Privat Internet-åtkomst för Android

Privat Internet Access-app för Android är precis samma som på Windows. Det erbjuder en kill switch-funktion och alternativ för dig att välja starka krypteringar. Så, Android-säkerhetsmedvetna användare har det enkelt att få PIA: s app och gå helt anonymt med sin onlineaktivitet.

Skaffa PIA för Android i Google Play Store>>

Är PIA bra för spännande?

PIA erbjuder fullt P2P-stöd. Torrenting är tillåtet på alla deras servrar. PIA: s strikta loggpolicy är bra för anonym torrenting. VPN erbjuder också en kill switch, som kommer att hålla din P2P-aktivitet säker även om VPN-anslutningen plötsligt tappar.

Bedömning och slutsats

Private Internet Access (PIA) är en VPN som ägnar stor uppmärksamhet åt överkomliga priser och anonymitet. Det erbjuder en ganska anständig mängd funktioner för en budget-VPN, men det behöver förbättras på många områden, till exempel stöd för Apple TV. Sammantaget är det en anständig VPN-budget med ett bra resultat under åren.

Således har denna recension gjort saker klart för dig om PIA (Private Internet Access) och det är ingen tvekan om att VPN har några av de bästa funktionerna att se fram emot. Privat Internet Access är ett VPN som erbjuder stark kryptering, integritet och otroliga funktioner. PIA förstår behovet av säkerhet i denna era av internet och syftar till att skydda sina användare från alla typer av cyberhot, och det är vad en VPN handlar om!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments