NordVPN Review 2019 – Är det den mest funktionsrika VPN?

[ware_item id=33][/ware_item]

nordvpn granskning


Varningar om digital säkerhet och digitala världsbrott lyckas alltid skaka upp oss om vi verkligen är anslutna till att använda sociala medier för alla slags syften. Men inte alla lyckas förstå de verkliga farorna med informationsläckor och dödliga hackare som andas i samma luft som du och jag. NordVPN är den säkerhetsvakt som vi alla behöver innan snoopersna smyger in i vår privata värld, här i denna NordVPN-granskning kommer vi att diskutera varje aspekt som du behöver veta för att göra det slutliga valet.

Varför skulle du behöva säkerhet??

Slumpmässiga popup-fönster eller annonser på webbplatser fortsätter att irritera dig om att gömma dig på internet, men du tycker ändå: "Varför ska jag oroa mig? Jag gör inte något fel? ” Här är du fel eftersom det är vad cyberbrottslingar livnär sig med; allmänhetens sårbarhet och oskuld under den falska tanken att befinna sig i en "icke-existerande" säkerhetsbubbla. Säkerhet är ett stort problem för närvarande och det är också integritet, och på grund av brist på teknisk säkerhetsutbildning är vi helt omedvetna om de saker vi gör fel för att ovetande orsaka skada för oss själva. Så låt oss undvika denna naivitet en gång för alla!

Vad ska du göra?

Det finns flera sätt att undvika attacker från onda brottslingar som väntar på att du ska bli svag. Några av de handlingar som skadar oss är:

 1. Använda allmän Wi-Fi
 2. Använda oskyddad Wi-Fi som leder till att regeringen spionerar på oss
 3. Dela privat information utan skydd på internet
 4. Nedladdning av appar från opålitliga källor

Dagens värld har förändrats och krediter ges till appar som släcker vår törst efter att prova nya saker. Vi har tillåtit onödig tillgång till tillverkare över hela världen. Om du har sett Snowden (2016), skulle du definitivt stänga allas ögon från att se din information.

Ingen vill ha en topp på toppen av dem och NordVPN har precis rätt funktioner för att sparka bort dem.

Ultimate Gate to Privacy; NordVPN

Med alla "snoopies" som smyger runt för att sniffa lösenord och personlig information från dina enheter, rusar NordVPN till service och serverar dig varje skydd som finns på marknaden idag. Med NordVPNs graciösa funktioner är "säkerhet" en sak som kan stå synonymt med Nord.

Utan tvekan den bästa VPN hittills när det gäller kryptering av dataöverföring online; Vårt test avslöjar att NordVPN står utan tvekan av andra VPN i termer av en absolut utplånning av alla hot från din väg.

Vad som verkligen gör dig sårbar?

Precis som den verkliga världen tilldelar din Internetleverantör (ISP) en adress varje gång du ansluter till internet en adress som pekar ut din plats i den virtuella världen. Det berättar inte bara din vistelse över internet, utan din plats beskriver vem du är och du kan lätt spåras tillbaka.

Internetleverantörer är under statlig övervakning och har tillgång till alla aktiviteter du gör via internet. Detta leder också till att regeringen kan "titta runt" på dina personliga aktiviteter inklusive utbyte av e-post. Affärsmän och entreprenörer, såväl som revolutionärer, hotas djupt av sådana uppfattningar eftersom regeringen kan stänga av hela planen redan innan du startar den.

Hur privat kan du få?

Först av allt är NordVPN beläget i Panama. Tillsammans med dess ingen loggar-policy och kill switch-funktion gör ingenting det mer tilltalande för dem som vill dölja sina spår av viral aktivitet. Oavsett hur du ser på det, vet du att de har:

 • Ingen statlig övervakning, och
 • Ingen registrering av bandbreddanvändning och aktivitetsloggar.

Därför känner man sig försäkrad om sannolikheten för förtroendeöverträdelse som blir absolut noll. Vi rekommenderar starkt NordVPN till alla som söker säker och anonym anslutning, och denna översyn talar mestadels till förmån för NordVPN av alla goda skäl.

NordVPN: s visuella överklagande

Själva logotypen för NordVPN visar ospårbara områden som en bergsområde där säkerheten är nästan omöjlig. Samtidigt ger det också en känsla av lugn och fred som du får när du är skyddad. Den första synen av denna VPN ger dig därmed en känsla av säkerhet, förtroende och dess räckvidd till avlägsna länder. Men kom ihåg våra kriterier för detta NordVPN Review kretsar inte om hur bra de är när det gäller varumärke och design, det handlar mer om hur de kompenserar för sina anspråk och löften.

Det bästa med NordVPN är att dess serverflik ger direkt information om tillgången till sina servrar i världen och trafiken på var och en av dem. Den är unik designad med enkelhet och användarvänlighet och är oslagbar.

Den snygga konturen av alla sina servrar och platser ger starka vibrationer av dess höga kommando över teknik och tjänster som NordVPN tillhandahåller. Den anständiga klassificeringen av respektive tjänster över olika servrar presenteras perfekt.

Med tanke på hur kritisk en stark VPN-styrka kan vara, gör NordVPN ett bra jobb med att beskriva dess funktioner på lekmän för att underlätta sina användare och webbplatsvisare av dess fantastiska krypteringsstyrka.

Funktioner NordVPN antagen för specialisering

På grund av specialiserade servrar som är tillgängliga för specifikt bruk, anpassar NordVPN sig till användarnas behov. I huvudsak används servrar för att enkelt strömma och surfa på nätet. För anonym routing kan P2P-funktioner användas. Detta är praktiskt för nedladdning av torrenter och för att säkerställa strömning i snabb hastighet utan avbrott.

Det är viktigt att notera att inte alla VPN-servrar i önskad destination fungerar för att låsa upp alla begränsade webbplatser. På grund av den hårda nedbrytningen av berömda VPN-servrar av stora strömningstjänster och myndigheter måste du konsultera en NordVPN-representant via Live Chat. De leder dig snabbt till de mest lämpliga servrarna.

NordVPN är specialiserat på följande:

nordvpn har granskning

 • Smart DNS
 • Dubbel VPN
 • Tor över VPN
 • Socks5 Proxy
 • DNS-servrar
 • Webproxy plus förlängning
 • Dedikerad IP (endast på begäran)

Smart DNS - Vi granskade Nordvpns SmartDNS-funktion!

Det är ett idiotsäkert sätt att förfalska din plats genom att lura Internet att du tillhör någon annanstans. Detta är ett idealiskt verktyg för att möjliggöra åtkomst till geobegränsat innehåll, webbplatser och appar. Tillgängligheten på dess servrar i alla större länder ger maximal räckvidd för förmåner som är tillgängliga för medborgare endast i den förfalskade platsen.

Finns det en DNS-läcka med NordVPN?

DNS-läcka är ett stort problem och vi granskade NordVPN utifrån alla dessa faktorer som sätter användarens säkerhet på spel. Nord VPN har sina egna DNS-servrar så vi mötte inga läckor när vi testade VPN-produkten på windows. Om det finns en läcka, rengör cachen och kakorna från din webbläsare för att undvika DNS-läckor.

I NordVPN: s poster är mer än 150 strömningstjänster tillgängliga med NordVPN Smart DNS inklusive Cartoon Network, Netflix, NBC-sport osv. Eftersom Smart DNS inte behöver några extra implementerings- eller konfigurationsförfaranden, körs den automatiskt i alla NordVPN-appar.

PS: Vårt team har testat tillgängligheten för alla ovannämnda kanaler.!

Dubbel VPN

Det är exakt hur det låter som. Precis som ett periskop som omdirigerar ljus två gånger för att nå slutdestinationen, dirigeras dina data två gånger mellan två servrar för att tillåta kedja av servrar och möjliggör dubbel kryptering via varje server.

Men med varje omdirigering kommer underskottet i hastighet. Men om du behöver högsta integritet och ditt vardagliga informationsutbyte måste förbli konfidentiellt, låter NordVPN: s dubbla VPN dig aldrig. Det är också en av de enda två VPN: n i branschen som har denna anläggning.

Så du kan njuta av fördelarna med dubbelkryptering med en vanlig VPN. Hur bra är det?

Lök över VPN

Kort sagt, Onion routing aka Tor via VPN är ett kostnadsfritt verktyg som låter dig dölja all din trafikanalys som har potential att skada din personliga rätt till frihet. För att använda Tor med hjälp av ett VPN är allt du behöver göra:

 • Använd din dator
 • Få ditt NordVPN att fungera
 • Åtkomst till Tor Tab i NordVPN
 • Använd internet med största anonymitet

Genom NordVPN kan du använda fördelarna med en VPN och Tor samtidigt. Några analytiker hävdar hur man använder Tor-webbläsaren separat utan VPN; resten av dem hävdar dock att det är bättre att använda det med ett VPN. Vi går med logik, och logiken säger att det är bättre att hålla två vårdnadshavare än en, så varför inte utnyttja båda och ha bättre säkerhet, särskilt när man har misslyckats med att skydda, bara för fall. Därför är att använda Tor med ett VPN den bästa lösningen som våra experter kan ge dig.

Cutting Long Story Short

Med en enda prenumeration kan du låsa upp obegränsade möjligheter som:

 • Streaming i hög hastighet med en oavbruten och dedicerad IP-adress,
 • Med hjälp av Tor,
 • Åtkomst till idrottsevenemang var som helst
 • Åtkomst till geobegränsade webbplatser som BBC iPlayer och Netflix.
 • torrenta
 • Förhindra dig från dödliga DDoS.

* DDoS-attacker är de från flera värdar som alla är skyldiga att ta tjänsten offline, vilket gör dem värdelösa, särskilt i ett spel när en motståndare vill slå en annan för att få en överhand.

Vanligtvis skyddas enkeltvärdiga angripare med hjälp av brandväggar. DDoS-attacker med flera värdar är emellertid omöjliga att bromsa utan VPN. För att inte tala, desto starkare den är, desto bättre är den och NordVPN passar bäst till detta slogan när det gäller dess oöverträffliga styrka.

En översikt över NordVPNs webbplats

Av det totala 5092+ servrar i 60 olika länder, NordVPN har speciella servrar för torrenting, så det är ett bra beslut att använda dem för torrenting. Annars dödar NordVPNs fantastiska automatiska kill-switch sådan aktivitet på vanliga servrar.

Appar tillgängliga överallt

Från Windows till Mac, från Android till iOS, från Linux till Chromium; NordVPNs första gränssnitt ger en väldigt "låt-få-ner-till-företag" aura. Människor som vi håller på att få de perfekta sköldarna mot osäkra faror ger det verkligen ett tag, för de kan se alla pluspunkter här inne. När du tänker på det använder du i grunden ett enda VPN-konto för att skydda upp till de sex enheter som fungerar via flera operativsystem. Alla som du tillåter åtkomst till kan aktivera NordVPN på sin enhet inom räckhåll.

Även om det tillhandahåller oerhört tekniska tjänster minskar den charmiga kombinationen av ljusblått tillsammans med vita allvarligheten. Webbplatsens likhet med apparna är anmärkningsvärt mycket, därför hjälper den till att navigera och anpassa. Detta är den bästa funktionen som flera användare berömmer i många NordVPN-recensioner. För många märken har misslyckats eftersom användarupplevelsen i deras app skiljer sig från den som erbjuds på deras webbplatser. Konsekvens är en enorm dragning när du försöker bygga lojalitet med dina kunder. NordVPN fick den här rätten!

Läs mer om: Bästa Android VPN-appar

Bättre surfning

Sex samtidiga enhetsanslutningar är det maximala tillgängliga för alla VPN där ute. Så NordVPN vinner på detta område. Just nu erbjuder de en 1-årsplan till $ 5,75 per månad, men om du använder den andra som bor med dig kan alla spara pengar medan de njuter av de fantastiska funktionerna i NordVPN. Annars ger det en vacker förhandsvisning för icke-prenumererade webbläsare av webbproxy och YouTube-proxy (FYI: YouTube-proxy är det magiska verktyget som transporterar dig till din favorit YouTube-ikon från en plats där organisationen förbjuder eller blockerar YouTube).

Inte bara det, det ger också krypterade tillägg på Chrome och Firefox för sina användare. Som en gladlynt på toppen undviker Nord VPNs fantastiska adblocker alla de irriterande oönskade annonser med sin CyberSec-funktion. Det är omöjligt att ignorera hur NordVPN tar hand om alla mindre och större problem relaterade till säkerhet och geografiska begränsningar idag. Det är verkligen en allt-i-ett-lösning för den moderna internetanvändaren. Deras tjänster omfattar 62 länder inklusive de som finns i Sydamerika, Asien och Stilla havet och Afrika

Dess magiska formel fungerar också i Kina och Mellanöstern, där det är nästan omöjligt att undkomma övervakningsorganens ögon.

Prövningar är ett måste!

NordVPNs starka tro på deras tjänster avgränsas genom en tre-dagars provperiod som ger användarna en rättvis chans att analysera allt personligen.

Även om en VPN tillhandahåller har bländande funktioner kanske det inte passar dig rätt. Så ta tillfället i akt att ta reda på om det uppfyller dina prioriteringar. Besök alla webbplatser och appar som du ofta använder eller har problem med att få åtkomst till andra pålitliga VPN-leverantörer.

Även efter det vinner en 30-dagars återbetalningspolicy ditt hjärta bokstavligen eftersom det inte kan finnas några kryphål när en VPN är så böjd för att underlätta dig.

Slutsats

För att ta bort saker i denna NordVPN Review föreslår vi att det är ett måste för alla affärsmän, bankirer, mäklare och särskilt de organisationer vars enda idé om välstånd kritiskt beror på innovativa idéer för att slå sina konkurrenter och respektive bransch.

Även om dubbelkryptering kommer till ett pris av reducerad hastighet, är det fortfarande värt ett skott att rädda onda ögon från att släppa ner i dina e-postmeddelanden för att få ut maximalt av din personliga information.

Alla banktransaktioner bör utan tvekan gå via Tor över VPN (Onion over VPN) eller Double VPN för att helt få regeringen och hackare från ryggen.

Det är kanske inte det första valet av avslappnade helgströmmar eller enbart torrentkunder, men det tillfredsställer alla behov genom starkare servrar avsedda mycket för de ovan nämnda syftena.

Sammantaget slutar det som det bästa när den tvååriga planen bara levereras $ 4.99 / month vilket är en rak 58% rabatt! och en kostnadsplan på 3 år + 1 månad $ 3.49 / month med 70% rabatt. Detta slår marknadens genomsnitt och hjälper NordVPN att tjäna en majoritet av användarna väl indikerade av den tunga trafiken på sin webbplats. Om du skiljer dig åt med vår NordVPN-granskning välkomnar vi mer än alla användare att komma fram och skicka e-post till oss om de brister, problem som du har ställt inför NordVPN om någon. Du är också mycket välkommen att dela dina tillfredsställande upplevelser vilket är mer troligt, njut!

nordvpn prissättning 2019 slutNordVPN-priser uppdaterade

Nå ut till oss på [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments