Ivacy VPN-granskning av våra VPN-experter och redaktörer

[ware_item id=33][/ware_item]

På samma sätt skyddar antivirusprogramvaran dig mot skadlig skadlig programvara, ett virtuellt privat nätverk eller VPN, som skyddar din integritet och säkerhet när du är på webben.


En VPN är enkelt uttryckt ett privat nätverk som sträcker sig över ett offentligt nätverk som gör det möjligt för användare på det privata nätverket att surfa på webben med information som deras aktivitetsloggar och IP-adresser förändrade eller dolda för personer som din internetleverantör eller i hackare i värsta fall.

Med sitt huvudkontor i ett av världens tekniska nav, Singapore, har Ivacy varit i verksamhet och erbjuder VPN-tjänster sedan 2007. Ivacy, som är verksamt under PMG Private Limited-företaget, är fortfarande relativt okänt, kanske med avsikt.

Denna granskning kommer att ta en fördjupad titt på några av huvudfunktionerna i Ivacy, hur du kan få Ivacy igång på din enhet, jämförelser med andra stora VPN-leverantörer, andra nämnda funktioner samt om vi tror att Ivacy är värt att köpa i vår "Bottom Line".

Planer och prissättning

En av de bättre sakerna med Ivacy VPN är deras utbud av tillgängliga paket. Om du väljer att investera i Ivacy VPN och gör det på ett intelligent sätt kan du utnyttja några stora besparingar. Nedan visas de tre aktuella paketen som Ivacy VPN erbjuder.

ivacy prissättning

Här är uppdelningen:

Paket 1 - Månadsplan

  1. $ 9,95 / månad och därför $ 119,4 / år
  2. Besparingar på 0%

Paket 2 - 1 år (med ett års gratis) Plan

  1. $ 2,25 / månad och därför $ 27 / år
  2. Besparingar på 77%

Paket 3 - 1 års plan

  1. $ 3,33 / månad och därför $ 39,96 / år
  2. Besparingar på 66%

När det gäller besparingar är det tydligt att se att Ivacy VPN erbjuder några av de mest prisvärda och konkurrenskraftigt prissatta VPN-paketen där ute idag. I tillägg till detta, liksom många andra VPN-leverantörer, erbjuder Ivacy VPN kunder av alla tre planerar samma tjänster, vilket ger de genomsnittliga månatliga och årliga priserna samt sparar möjligheter desto viktigare för oss.

Ett undantag från detta är ProtonVPN, där de erbjuder en låg kostnad, grundläggande plan med begränsade funktioner och servrar och sedan en dyrare plan med ett mer omfattande utbud av funktioner och servrar att välja mellan.

Betalningsmetoder

Om antalet tillgängliga betalningsmetoder användes för att berätta om en VPN-leverantör var värt det eller inte, skulle Ivacy VPN vara oöverträffad! VPN-leverantören erbjuder en uttömmande lista över alternativ för kunden att använda för att betala för sin tjänst, inklusive PayPal, Visa och MasterCard, BitPay, CoinPay och mycket mer.

ivacy betalningsmetoder

En sak är att vi sakta går mot en kontantfri värld och Ivacy VPN har säkerställt att de har det bra på bandvagnen! Var dock försiktig med deras Crypto- och PaymentWall-alternativ när du använder dessa gör att du inte är berättigad till återbetalningspolicy.

Din integritet med Ivacy VPN

Det främsta skälet till att någon väljer att installera och använda ett virtuellt privat nätverk är att säkerställa bevarandet av deras integritet och säkerhet utan att kompromissa med kvaliteten på surfupplevelsen eller hastigheten på nämnda upplevelse.

På ytan verkar Ivacy VPN ha dig täckt. Med över 450 live-servrar i över 100 olika länder hittills och obegränsad serverväxling är det säkert att säga att Ivacy VPN alltid kommer att ha en omättad server åt dig.

Dessutom är en av de mest imponerande funktionerna, som inte skulle vara så imponerande om alla andra bara gjorde detsamma, Ivacy VPN: s strikt, och vi menar strikt NO-LOGPOLICY. Trenden med förfalskade uttalanden angående en "ingen loggpolicy" har stigit och blivit mer genomgripande.

För att säkerställa att Ivacy VPN: s anspråk är heliga, skannade vi igenom deras integritetspolicy (för att spara tid för att göra det) och konstaterade till vår förvåning att deras krav är legitima! Det är inte bara ett legitimt påstående, utan det är en av de bästa policyerna där ute. Ivacy behåller knappt någon av dina uppgifter, och tar bara till att spara ditt namn, e-postadress och din betalningsmetod.

En användbar parameter att bedöma när man jämför jämförande VPN-leverantörer är antalet och tätheten på levererade servrar. Kom ihåg att ju närmare en server är dig, desto bättre kommer den att fungera. På ytan erbjuder Ivacy cirka 450 servrar över hela världen - ett relativt lågt antal när man tar hänsyn till de 3 400 som erbjuds av NordVPN och de 3 000 som erbjuds av TorGuard.

Ivacy VPN: s servrar är dock väl spridda över hela världen. Med över 100 serverplatser över hela världen slår Ivacy konkurrenter som NordVPN och Tunnel Bear i detta avseende, som har 59 respektive 22.

Fördjupning av Ivacys platser är det värt att notera att Ivacy VPN har säkerställt täckning över några av de mest VPN-avlägsna områdena i världen. Ivacy VPN har sex servrar i Afrika, en region som ofta ignoreras av konkurrenterna.

Dessutom tillhandahåller Ivacy servertäckning på platser som några av de mer repressiva censurlagarna också, till exempel Turkiet, Kina och Ryssland.

Hastighet och prestanda

Innan du tänker på hastigheten och prestandafunktionerna för Ivacy VPN är det användbart att komma ihåg att användning av en VPN, troligen kommer att ha en skadlig effekt på dina internethastigheter. Med hjälp av Ooklas internethastighetstestverktyg fick vi reda på Ivacy VPN: s effekt på latens och nedladdningshastighet.

Ivacy-funktioner och prestanda

I testerna fann vi att Ivacy VPN ökade den inhemska latensen med cirka 2360%. Denna siffra är anmärkningsvärt dålig när du tar hänsyn till konkurrenter som TorGuard minskar latensen med cirka 6,7%.

För att gå vidare i nedladdningshastigheterna lyckades inte Ivacy VPN mycket bättre. Ivacy minskade nedladdningshastigheterna med cirka 19,1%, enligt Ooklas tester. När det gäller uppladdningshastigheterna visade våra tester att Ivacy VPN minskade dessa hastigheter med cirka 32%.

Trots att detta inte är ett obetydligt poäng kan Ivacys uppladdningshastigheter, jämfört med alla konkurrenter, bäst anges som medioker. Tyvärr tror vi också att problemet med Ivacy VPN: s jämförande hastighet kan lösas när det totala antalet live-servrar ökar.

Enhetens kompatibilitet

Den goda nyheten är att Ivacy VPN erbjuder tjänster som är kompatibla med nästan alla populära OS-plattformar. En rad olika enheter anges nedan.

Ivacy Device Compatibility

Dessutom är applikationerna på alla ovanstående plattformar snyggt utformade med mycket få till nästan inga röriga problem.

Det är också användbart att veta att Ivacy VPN är perfekt kompatibel med olika andra plattformar, inklusive Blackberry, Smart TV, Consoles och Linux. En annan bra nyhet gällande Ivacy är dess kompatibilitet med Kodi - den ständigt växande, populära och öppna strömningstjänsten.

Tillgänglighet för Ivacy-enheter

Slutligen, kanske något som Ivacy har missat är deras Firefox- eller Chrome-tillägg. Dessa tillägg fungerade inte 100% hela tiden, men vi tror att det är något som Ivacy arbetar med. Trots detta valde vi att bortse från det mindre avviket mitt i alla andra plattformar som Ivacy VPN stöder och gör så mycket bra!

Utöver VPN

Med en hel mängd olika VPN-leverantörer att välja mellan kan det vara användbart för kunder att utvärdera de olika tjänsterna utifrån de ytterligare funktionerna de erbjuder. En av de viktigaste sakerna att notera om Ivacy's service är deras banbrytande "Split Tunneling" -tjänst. Den här tjänsten är one-of-a-kind och ursprungligen utvecklad och lanserad av Ivacy också.

Kort sagt, Split tunneling gör det möjligt för användare att välja vilka databitar som kan loggas av sina Internetleverantörer och vilka bitar av data om deras nätverksaktivitet som den vill ha krypterad och osynlig.

Ofta i fall av mer budgetvänliga VPN-tjänster, som Ivacy VPN, kan vissa aspekter av kundens upplevelse saknas, till exempel kundservice.

Men till vår överraskning och trots de otroligt låga kostnaderna lämnade Ivacy VPNs kundservice inget att önska eftersom de var snabba att svara, mycket hjälpsamma och konsekventa att göra det. Detsamma gäller inte för andra VPN-budgetar som ofta offrar områden som deras service efter försäljning till förmån för konkurrenskraftig prissättning.

Poängen

När det gäller alla de olika aspekterna som vi har beskrivit och granskat i hela artikeln känner vi att Ivacy VPN är en prisvärd VPN-tjänst som har vuxit och kommer att fortsätta växa under de närmaste åren.

Det kan ses ganska tydligt från jämförelsetabellen ovan, att jämförelsevis har Ivacy ett ganska begränsat antal servrar för sina kunder att välja mellan - kanske har detta något att göra med de ovanligt låga priserna!

Programvaran levereras med bra kundservice, speciellt för det pris vi betalar, ett alternativ för Split Tunneling, en kill switch för att garantera säkerhet och ett användarvänligt gränssnitt.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments