Detaljerad analys av Torguard VPN – All Pros & Cons diskuterade

[ware_item id=33][/ware_item]

I den här teknologidrivna eran, allt från Facebook-användning till YouTube-surfing, webbplatssäkerhet till bankkontos integritet, varje annan online-aktivitet förlitar sig på stark säkerhetsprogramvara. Hackare, avlyssnare och alla slags cyberbrottslingar är alltid aggressivt aktiva för att hämta upp användarens onlineaktiviteter.


I så fall är ett VPN utan tvekan en tillgänglig programvara särskilt för användare som är medvetna om online-säkerhet och de som uppskattar sin integritet online. Att lägga undan naiva människor, användare som är kända för den digitala världens missöden och katastrofer, anser VPN: er som deras online räddare. VPN räddar dig inte bara från cyberbrottslingar utan de hjälper dig också att hålla dig osynlig, låter dig bryta geografiska begränsningar, krypterar dina personuppgifter och hjälper dig att komma ifrån observanta byråer.

Men detta kräver också en guide, till exempel köpguide och användarhandbok.

Precis som du har svårt att matcha din slipsfärg med din klänning är det svårare att välja och köpa en VPN gånger. Du måste veta hur och vad som måste göras.

Från enorma VPN-leverantörer till lokala VPN-leverantörer hävdar alla att de erbjuder det bästa av prenumerationer. Men det är inte allt, det finns mer bakom gardinerna som du behöver ta reda på. För att göra det enkelt för dig beslutade vi att ge dig en recension av TorGuard idag. TorGuard kan kallas som en annan högkvalitativ VPN-tjänst som du kan använda. Den har servrar i cirka 50 plus länder vilket gör det enkelt för användare att välja mellan alla alternativ. Det finns i det mest rimliga priset och erbjuder högkvalitativa funktioner.

Låt oss hoppa rätt till vad TorGuard VPN har att erbjuda sina användare.

TorGuard Anonym VPN

TorGuard erbjuder den anonyma funktionen är en pluspoäng. Den strävar efter att uppfylla vad användarna verkligen förväntar sig av ett högkvalitativt VPN. TorGuard Anonym VPN erbjuds för digitala teknikkyndiga användare som är mer bekymrade över sin online-säkerhet. VPN: er är inte bara för att du ska vara säker bakom skärmen, utan det borde hjälpa dig att bryta igenom begränsningarna och ligga före observatörerna. TorGuard har också en anonym e-posttjänst som finns i olika och billiga paket. Anonymitet, det enda syftet med en VPN-användare, och TorGuard har det på marknaden.

TorGuard Anonym Proxy

TorGuard Anonymous Proxy är specifikt för Torrent-användare. Det är en av de mest effektiva och eftertraktade paketplaner som erbjuds av TorGuard för att göra livet för en Torrent-användare lätt. Med TorGuards Anonym Proxy-plan kan användare komma åt mer än 2000 IP-adresser i alla länder där servrarna är tillgängliga. Genom att erbjuda obegränsad bandbredd och genom att upprätthålla noll loggar har TorGuard tagit plats i VPN-branschen. Anonym Proxy-server tillåter P2P-delning på sitt bästa och Torrent-användare bör inte missa den här funktionen. Dessutom, ipon som testar TorGuard för torrent, konstaterades det att det inte finns något IP-läckage, och prestandan är totalt sett bra.

Prestanda

Medan många VPN-leverantörer och servrar annonseras som om det är det bästa i världen, verkar TorGuard bevisa det med sina funktioner. Det passar bäst för användare som är övertygade om att hålla sig helt anonyma bakom skärmen medan deras onlineaktivitet, till exempel Torrent-användare. Dessutom används dess anonyma proxytjänst i princip för att undvika mellan de geografiska begränsningarna och för P2P-fildelning. Så om du frestas att titta på Netflix från en region där den är blockerad kan du undvika mellan servrarna och sedan maratonra din favoritserie.

servrar

Servrar är huvudproblemet för alla VPN-användare. Men TorGuard erbjuder cirka 1600 servrar i över 50 länder som också inkluderar servrar i Sydostasien, Östasien, även i Saudiarabien. När en VPN erbjuder flera servrar gör det det enklare för användare att kringgå geobegränsningar och ansluta till begränsade områden genom att dölja sina IP-adresser med en slumpmässig IP-adress.

Hastighet

Hastigheten på en VPN-server är verkligen en av de viktigaste problemen för användarna och det är där TorGuard utmärker sig. TorGuard gör inte bara anspråk på obegränsad hastighet, utan bevisar vad den påstår. Hastigheten sägs vara mycket snabb, vilket sträcker sig från högt till genomsnitt och stabilt till konsekvent. Bandbredd, växling och till och med anonyma webmailtjänster sägs vara absolut tillförlitliga för säkerhetsmedvetna användare. Men det finns nackdelar när det finns proffs, vi har testat och funnit att anslutning till en avlägsen server får hastigheten att sakta ner. Men den goda poängen är att det inte har några läckor av domännamnssystem, inga IP-läckor och inga WebRTC-läckor.

Flera plattformar

När du prenumererar på ett VPN-paket måste du se fram emot den enhetskompatibilitet som VPN erbjuder. Naturligtvis kan du inte använda en enhet och låta de andra vrida runt bara för att de inte har någon kompatibilitet med VPN. Så ett VPN som är för flera enheter är det du behöver leta efter.

Du kan också ansluta till fem enheter samtidigt, med bara ett TorGuard-konto, från din PC till dina smartphones, allt kommer att vara säkert.

TorGuard för Android

Medan det finns fördelar med att använda TorGuard, har vi också identifierat en nackdel. Ja, Android-appen för TorGuard är inte riktigt en bestämd. Olika användare har mött olika upplevelser på appen. Det framhölls av Android-användare att appen inte meddelar dem att VPN-anslutningen har stannat, den har ingen kill-switch-funktion för appen. Denna incident gör det svårt för användare att skydda deras konfidentialitet och deras säkerhet. En ytterligare nackdel i appen identifierar att användare möter svårigheter att ansluta till sina önskade servrar.

torguard för Android

Men om din enhet inte är kompatibel med din önskade server, kan du kontrollera de instruktioner som TorGuard tillhandahåller för manuell konfiguration. Tutorials ger dig steg-för-steg information om hur du kan konfigurera ett VPN på din enhet. För din hjälp har TorGuard sin egen kund- och teknisk support som hjälper dig att komma igenom svårigheter.

protokoll

Protokollen som TorGuard erbjuder och stöder är OpenVPN, PPTP, L2TP och SSTP. TorGuard håller dock ingen logg över din online-aktivitet, så att du kan hålla anonym och dina konfidentiella uppgifter går inte ut. Det mest rekommenderade protokollet av experterna är OpenVPN, som syftar till att ge dina data maximal integritet.

Kundtjänst

Kundtjänsttjänsten är en anläggning som VPN-servrarna borde tillhandahålla för sina användare för frågor och feedback. TorGuard har också en avdelning inrättad speciellt för kundservice. De har supportområden med kunskapsbas, vanliga frågor, felsökning, supportbiljettsystem och forum. Supportbiljetsystemet svarar på kunderna på nolltid. För att underlätta för kunderna erbjuder de också ett livechattalternativ. För att en tjänst ska bli framgångsrik måste personalen hantera artigt med kunderna, och det är där TorGuard-personalen utmärker sig.

Gratis rättegång

Okej, allt som är gratis är attraktivt. Men tyvärr har TorGuard ingenting fritt att erbjuda dig. Det underlättar dock användarna genom att erbjuda en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti om VPN-tjänsten är otillfredsställande.

priserna

TorGuard har fyra olika erbjudanden i sin prenumerationsplan. Ett abonnemang för en månad, tre månader, sex månader och ett abonnemang för ett år. Du får högre rabatt beroende på längden på ditt prenumeration.

torguard vpn prissättning

Kostnader för prenumerationsplanerna:

Månadsplan - $ 9.99.

Kvartalsplan - 20,97 $.

Halvårsplan - 29,99 dollar.

Årsplan - $ 59,99, som du också kan betala i månatliga utbetalningar på $ 4,99.

Betalningsalternativ

Så när du har bestämt dig för din önskade VPN-tjänst är nästa stora sak betalningsfrågan. Men TorGuard erbjuder flera sätt på vilka du enkelt kan göra dina betalningar, till exempel betalningar via kredit- / betalkort, PayPal, UnionPay, Google Wallet och Bitcoins, etc..

Granskningen av TorGuard och dess funktioner förklaras i detalj och vårt beslut, oavsett partiskhet, skulle vara till förmån för TorGuard VPN. Beroende på de totala erbjudandena och den testade prestanda för TorGuard VPN är vi inte i tvivel om att TorGuard har ett utbud av paket och tjänster som ska uppfylla kundens önskemål. Det skyddar inte bara dina onlineaktiviteter, utan det hjälper dig också att bryta geobegränsningar och komma bort från observatörer. Det stöder tunnelprotokoll och hjälper till att skapa ett säkert nätverk för sina användare. Vad mer skulle du behöva? Åh, och kom ihåg att den också har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så det kommer inte att skada dig att ge denna VPN en bild.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments