4 parasta Kanadan VPN-palvelua – Varo viittä silmää!

[ware_item id=33][/ware_item]

Pitäisikö sinun käyttää VPN: tä Kanadassa?

No, ehdottomasti kyllä. Valitettavasti harvat kanadalaiset eivät ole tietoisia alttiidensa uhkien määrästä. Koska Kanada on erittäin digitalisoitunut maa ja yksi harvoista maista, joiden mielestä ilmainen langaton internetyhteys on ihmisen perusedellytys, Kanada on täynnä tietämättömyyttä. Teknofiilimaana oleminen ei kuitenkaan tarkoita, että siinä ei ole riskejä.


Viimeaikaisissa tilastoissa 97% Kanadan yrityksistä on vaarassa saada verkkoyritys verkkorikollisten haittaohjelmahyökkäykset.

Mitä enemmän paikalla tai yrityksellä on Internet-käyttäjiä, sitä enemmän se on vaarassa. McAfeen viimeisimmissä raporteissa todettiin, että tietoverkkorikollisuuden aiheuttamasta 400 miljardin dollarin menetyksestä Kanada kärsi yksin 3 miljardia dollaria. Joten pelastaaksesi itsesi näiltä verkkohyökkäyksiltä, ​​henkilöillä ja organisaatioilla on oltava suojausjärjestelmä, joka varmistaa, että kukaan ei voi vakoilla järjestelmäänsä, puhumattakaan hakkereista. Eikä ole mitään muuta kuin VPN, joka suojaa Internet-käyttäjiä suojauksella.

Miksi et tiennyt VPN: stä Kanadassa

Kanadassa on todella vähiten sensuroituja verkkosivustoja verrattuna muihin maihin koko maailmassa, kunhan ne eivät sisällä lapsipornografiaa.

Tämä on ainoa syy siihen, että suurin osa kanadalaisista ei ole koskaan pakotettu ajattelemaan mitä ja miten käyttää Kanadan VPN-palvelua, koska he eivät ole koskaan tunteneet tarvetta tehdä niin. Kuten aikaisemmin sanottiin, kanadalaiset eivät kuitenkaan yleensä ole tietoisia hakkeroinnista ja seuraamisesta vaaroista, joita he voivat olla pelastamiseksi, ellei maantieteellisten rajoitusten välttämiseksi..

Oikeudet VPN: n käytöstä palvelimien kanssa Kanadassa

Yleensä suurin osa VPN-käyttäjistä muodostaa yhteyden IP: hen yleisistä alueista, kuten Yhdysvalloista tai Iso-Britanniasta. Käyttäjät ajattelevat harvoin, että Kanadan IP voi toimia nopeammin kuin mikään muu.

Miten tämä voi olla? Itse asiassa, ja kuten aiemmin keskusteltiin, vain koska maantieteelliset rajoitukset eivät ole ongelma Kanadassa, monet kanadalaiset eivät valitettavasti käytä VPN-verkkoa.

Seurauksena on, että Kanadan VPN-palvelimilla on vähemmän liikennettä, jotta ne voivat antaa optimaalisen nopeuden. Joten vaikka käytät VPN: tä Yhdysvalloissa tai muualla, Kanadan palvelimet voivat myös antaa nopeuden Internet-nopeudellesi. Muuten, kaikilla alla mainitun luettelon VPN-palveluntarjoajilla on Kanadan palvelimet, joten tiedät mitä ylimääräisiä hankaluuksia heillä nyt ovat.

Onko Kanada valvonnassa?

Valitettavasti kyllä. C-51 -terrorismin vastaisella lakiehdotuksella on lausekkeita, jotka antavat hallitukselle vallan tutkia ja vakoilla kaikkia kanadalaisten verkkotoimintoja. Kanadan, joka on jäsenenä "viidessä silmässä" (luettelo maista, jotka seuraavat ihmisten verkkotoimintaa, mukaan lukien: Austrailia, Kanada, Newzealand, USA ja UK), sen on jaettava kaikki tietonsa muiden neljän maan kanssa..

Tämä tarkoittaa sitä, että valvotaan muutakin kuin vain maasi ja henkilökohtaiset tietosi ovat hitaasti julkisia. Suurin osa mitä voit tehdä tämän lopettamiseksi, ei ole julkisen WiFisin käyttäminen pankkitapahtumiin, jotka voivat johtaa hakkerointiin. Toiseksi, ja mikä tärkeintä, käytä Kanadan VPN-verkkoa myös normaalia yhteyttä käytettäessä.

Paras Kanadan VPN-palvelu vuodelle 2020

Kanadan parhaan VPN: n löytäminen voi olla pelottava ja ylitsepääsemätön tehtävä, joka on liian kallis todistaa, jos joku alkaa tarkistaa 480+ VPN-palvelua ostamalla ne kaikki. Koska kyse on luottamuksesta, turvallisuudesta ja suojelusta, tässä on luettelo parhaista Kanadan VPN-palveluista ja niiden erityispiirteistä, jotka valitsevat tarpeitasi parhaiten vastaavan. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

NordVPN - Vahvin VPN kaikista!

Jos olet todella kiusaantunut siitä, että hallitus seuraa sinua, tai jos haluat jotain todella järkevää ja luotettavaa, joka auttaa sinua olemaan rauhallisena edes huolehtimatta tällä puolella, NordVPN onko tarjota kaksinkertainen suojausarkki.

He seuraavat sinua Internetistä käyttämästäsi paikasta, johon haluat olla. Kaksinkertainen salaus vaarantaa optimaalisen nopeuden, jonka se pystyy tarjoamaan, mutta jos kaksinkertaista salausta ei ole valittu, se on yhtä hyvä kuin mikä tahansa edellä mainituista Kanadan VPN-palveluista. Tällä hetkellä voit napata kaikki nämä uskomattomat ominaisuudet vain hämmästyttävään hintaan 3,49 dollaria kuukaudessa 3 vuotta + 3 kuukautta.

Voit paitsi linkittää 6 laitetta samaan tiliin myös niiden ohjelmistot ovat yhteensopivia kuuden suosituimman käyttöjärjestelmän kanssa.

Heidän tappakytkin ja P2P-asetukset tekevät heistä yhden parhaista Kanadan VPN-verkoista. 30 päivän palautusrahapolitiikan ohella NordVPN varmistaa, että valitsit heidät vain, jos pidit niistä, joista lopulta tulet, mutta rohkaistaan, jos et ole vieläkään vakuuttunut siitä, haluaisin lisätä: “NordVPN: llä on enemmän kuin 5092 palvelimet 60+ maat."

.

ExpressVPN

ExpressVPN on loistava paketti. Se on VPN, joka tekee unelmasta kokonaan Internet-aktiviteettien poistamisen totta.

Kaikille niille, jotka haluavat pyyhkiä Internetin käytön jäljet ​​kokonaan pois, joille Sherlock Holmes IT ei löydä johtolankoja, ExpressVPN on vikaantunut vastaus.

ExpressVPN: n käytön etuina ovat parhaat suoratoistonopeudet, ehdottoman ihmeellinen asiakaspalvelu, helppo ja nopea asentaa ja mahdollisuus käyttää sitä kolmella laitteella. 

Ne tarjoavat yli 3000 palvelinta ympäri maailmaa, jotta ne sopivat tehokkaisiin VPN-protokolliin. Se on paras Kanadan VPN, koska se avaa pääsyn muille mantereille, jotka ovat kieltäneet sisällön Kanadassa tekijänoikeuskysymysten takia.

Koska ExpressVPN palvelee 94 maata, niiden palvelinverkko on riittävän laaja varmistamaan, että käytännössä mitään sisältöä ei rajoiteta sinulle. Heillä on huippuluokan palvelimia yli 148 kaupungissa ympäri maailmaa avuksesi.

Voit saada kaikki nämä etuisuudet osoitteessa 8,32 dollaria kuukaudessa heidän 12 kuukauden suunnitelmansa kanssa. Se voi tuntua kalliilta, mutta he ovat asettaneet korkean tason Kanadan VPN-palveluun. Heidän 30 päivän rahat takaisin -takuut makeuttavat kaupan.

IP Vanish

IP Vanish on toinen paikka kisassa paras Kanadalainen VPN. Sillä on vahva nollapohjakäytäntö ja loistava nopeus, jotka tekevät aivan liian houkuttelevaksi, kun asiakkaat pohtivat hintaa, koska se on vähän halvempi kuin ExpressVPN. Heidän vuosisuunnitelma maksaa sinulle 3,25 dollaria kuukaudessa säästää 73% vuosittain.

Heidän rahat takaisin -takuun rajoitus kestää vain 7 päivää, mikä ei ole erityisen antelias. Valoisalta puolelta se on edelleen parhaan Kanadan VPN-palvelun käynnissä, koska se ei tarjoa 3 tai 5, vaan yhteensä 10 samanaikaista yhteyttä eri laitteissa samaa IPVanish-tiliä käyttämällä.

Voit jakaa kustannukset helposti muiden kanssasi asuvien välillä säästääksesi vielä muutamia lisärahoja. Tämä Kanadan VPN-palvelu, jolla on yli 1000 palvelinta yli 60 maassa, on kokeilun arvoinen.

PureVPN

PureVPN on joulupukin lahja monille kanadalaisille streamereille ja etenkin torrentoreille, jotka saavat ISP: ltä ilmoituksia, jotka päätyvät hienoihin lipsahduksiin välillä 2000 - 20 000 dollaria..

Tämä VPN varmistaa, että pääset eroon torrentista joutumatta kiinni suurimmalla mahdollisella nopeudella, joka on saatavana kaikissa Kanadan VPN-palveluissa..

Onneksi PureVPN tarjoaa erilliset paketit vaaditulle palvelulle, jota asiakas etsii. Downloader-suunnitelma ja Streamers-suunnitelma on rakennettu ja ohjelmoitu oikein käyttäjän tarpeiden mukaan ja se on todella halpaa! PureVPN tarjoaa käyttäjäystävällisiä sovelluksia viidessä yleisessä käyttöjärjestelmässä ja ilmaisen esittelyn ensimmäisille käyttäjille.

Jos haluat testata PureVPN: tä kuukauden ajan, se maksaa sinulle $ 10,95 kuukaudessa. Niiden paras hinta-laatumaksu kuitenkin vain 1,92 dollaria kuukaudessa. Voit kysyä heidän koulutettuilta edustajiltaan kysymyksiä live chat-keskustelusta, mikä tekee tästä Kanada VPN -palvelusta lopullisen valinnan suurimmalle osalle käyttäjiä.

Se sijaitsee Hongkongissa, jossa käyttäjien yksityisyyttä koskevat lait eivät ole yhtä ankaria kuin muissa maissa, joten ei ole yllättävää, että he ovat päässeet Kanadan parhaiden VPN-luetteloomme.

Kirsikka kanada-VPN: n käyttämisessä

VPN: n kautta voit saada kiinni todella uskomattomiin televisio-ohjelmiin, joita Netflix USA on varastossa omille asukkailleen. Vaikka Netflix estää monia VPN-palveluita, se on silti saatavissa yllä mainittujen VPN-verkkojen kanssa. Lisäksi BBC iPlayer vaatii katsojiaan olemaan Yhdysvalloissa.

On vaikea olla tuntematta syrjintää, kun näin tapahtuu, mutta älä murehdi enää, koska Kanadan VPN auttaa sinua katsomaan mitä haluat yksinoikeudella BBC iPlayer.

Torrentin käyttäjät voivat saada vapaudensa käyttää Kickassia ja Pirate Bayä uudestaan ​​ja saada valtava ilo saada käsiinsä niin kutsutut koskemattomat! Hyvästi, haluamme sanoa, että on parempi olla turvassa kuin pahoillani, kanadalaiset. Hanki Kanadan VPN-palvelu nyt ja aloita todellisen vapauden elämä Internetissä; vapauden, jossa sinua ei tutkita, rajoiteta, seurata tai hakkeroida!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments