4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua – Vältä vakoilevia brittejä!

[ware_item id=33][/ware_item]

Kaksi viimeistä vuotta ovat olleet kielteisiä uutisia kaikille piinaajille. Vaikka budjetoidut lapset nauttivat rajattomasti pääsystä suosikki vuodenaikoihinsa ja elokuviinsa, vanhimmat ihmiset voivat nauttia sitcomista siirtämättä sultaa. Mutta odota? Minne he menivät?


Minne Torrentit menivät?

Chromessa näkyvä surullinen viesti "tämän palveluntarjoajasi on estänyt tämän sivuston" on pyyhkäissyt koko väestön suruhuovan alla. Hallitus on ryhtynyt ankaraan toimintaan ja lopulta antanut vaaditut laskut saadakseen käsityksen kaikkien hakuhistoriasta, mukaan lukien torrenting.

Ison-Britannian paras 4 VPN tuotti sinulle!

Siellä ryhdymme toimittamaan sinulle tumman ritarin, joka säästää päiväsi. Parhaat Ison-Britannian VPN-palvelut: [/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

  • VyprVPN
  • IPVanish
  • ExpressVPN
  • NordVPN - Voittaja

VyprVPN

Hinta 2,50 dollaria / kk

4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!Erinomainen tukitiimi
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!Hyvät salausprotokollat
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!Rajoittamaton palvelimen vaihto
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!Yli 200 000 IP: tä & Yli 700 palvelinta
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!Tarjottiin 3 päivän kokeiluversio

Lue VyprVPN-arvostelu

IPVanish

Hinta 3,25 dollaria / kk

4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!Erinomaiset sovelluksen ominaisuudet
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!Nopeus ja luotettavuus Hyvä
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!yli 40 000 anonyymiä IP: tä
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!225+ palvelinta yli 60 maassa
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!7 päivän rahat takaisin -takuu

Lue IPVanish-arvostelu

ExpressVPN

Hinta 8,32 dollaria / kk

4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä! 30 päivän rahat takaisin takuu!
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä! Jopa 256-bittinen salaus
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä! Helppo käyttää sovelluksia / ohjelmistoja
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä! 24/7 Live-tuki
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä! 3000+ palvelinta yli 94 maassa

Lue ExpressVPN-arvostelu

NordVPN - Voittaja

Hinta 3,49 dollaria / kk

4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä! 5092+ palvelinta yli 60 maassa
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!2048-bittinen salaus
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!Monikäyttökirjaus 6: lle
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!30 päivän rahat takaisin -takuu
4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!Tukee Netflixiä SmartPlay-ominaisuuden avulla sovelluksissa

Lue Nordvpn-arvostelu

Mikä on VPN?

VPN on yksinkertaisin sanoin kuinka pääset pois Internet-palveluntarjoajien vakoojakirjasta. Mitä VPN tekee, se muuttaa Internet-palveluntarjoajan tarjoamista Internet-osoitteista (IP), yhdistää sinut toisen (valitun) yrityksen palvelimeen ja saa sinut näyttämään siltä, ​​että olet vain yksi satunnaisesti valitun maan Internet-käyttäjä. Etkö ole vielä ymmärtänyt? Joten ei tarvitse huolestua, analysoidaan VPN yksinkertaisella maallikolla. VPN tekee sinusta vain nimettömän Internet-palveluntarjoajien ja minkä tahansa valvontaviraston edessä, mikä tarkoittaa, että kukaan ei voi seurata mitä teet online-tilassa, enemmän kuin inkognito-oikeus? Se on itse asiassa parempi ja tuntemattomampi. Kuinka upea se on!

Missä on ilmainen VPN UK?

On olemassa monia Yhdistyneen kuningaskunnan VPN-palvelimia / -palveluita, jotka lupaavat tarjota saman kaupan ilmaiseksi, joten ihmiset ajattelevat mieluummin miksi kannattaa maksaa ensin? No, olet varmasti kuullut, että ilmaista lounasta ei ole. Kaikki ilmaiset on testattu varmennetuilla lähteillä ja heillä kaikilla on sama johtopäätös, he EI TYÖ! Joko salaus ei ole suoritettu täydellisesti tai suoratoisto on hirvittävän hidasta. Tämä tarkoittaa sitä, ettei Netflixillä ja suudella hyvästit Piratebaylle, jota me kaikki rakastamme.

Sitten, mitkä ovat parhaat Yhdistyneen kuningaskunnan VPN: t?

Keskustelemme kuuluisista VPN-palveluista.

Toimittajan valinta

NordVPN - Ranked Number 1 UK VPN

4 parasta Ison-Britannian VPN-palvelua - Vältä vakoilevia brittejä!
Tämä Ison-Britannian VPN on tarkoitettu enimmäkseen ammattilaisille ja yrityksille, koska se tarjoaa kaksinkertaisen salauksen, joka hidastaa prosessia automaattisesti. Mutta niille, jotka haluavat muuta kuin pidä hallituksen nenä poissa liiketoiminnan yksityiskohdista, NordVPN tarjoaa nopeimmat jalat ja turvallisimman portin taivaaseen.

Sen mukana tulee Kill-kytkin, joka auttaa sinua sulkemaan kaikki toiminnot, jos VPN-yhteys katkeaa. NordVPN: llä on ominaisuus tukea Toria VPN: n kautta, mikä on suurin tietoturva, jonka henkilö voi saada käsiinsä, joten NordVPN tekee siitä parhaan mahdollisen UK VPN -palvelun 2019 huipulle..

Valtava valikoima IP-osoitteita ja palvelimia
Uskomattomia ja helppokäyttöisiä sovelluksia

Kesä on täällä ja hauskaa on sen korkeudessa, joten miksi et haluaisi katsella niitä ohjelmia, joihin et pystynyt saamaan käsiäsi? Tutustu VPN: eihin, jotka pelaavat Batmania.

ExpressVPN

ExpressVPN: llä on paras asiakaspalaute VPN-historiassa. Mikään tärkeä kirjausmuistiinpano nopeimmasta nopeudesta täydelliseen nimettömyyteen ei ole mikään avaintekijä, joka ExpressVPN ei voita käyttäjän sydäntä. Lisäksi ExpressVPN antaa meille mahdollisuuden käyttää heidän palvelujaan kuukauden kuukauden rahat takaisin -takuulla. Emme yksinkertaisesti arvioi VPN: ää päällä, ennen kuin ja elleivät ne todella täytä erityisiä vaatimuksia ja antavat asiakkaille tyytyväisyyttä, ja onnellinen asiakas on mitä tarvitsemme!

Muita ExpressVPN: n mielenkiintoisia ominaisuuksia ovat 3 samanaikaista yhteyttä 3 laitteen kautta, erinomaiset asiakaspalvelupalvelut, jotka ovat käytettävissä ympäri vuorokauden ja tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn suoratoistossa.

Lue ExpressVPN-arvostelu

VyprVPN

Sveitsiläisellä yrityksellä, VyprVPN: llä, on ainoa etu pysyä piilossa "5 silmältä". Tämä tarkoittaa, että jokaisen asiakkaan tiedot ovat turvassa ja ulottumattomissaan, jotta heille voisi aiheutua haittaa. Vaikka he pitäisivät lokit 30 päivän ajan, se ei aiheuta ongelmia. VyprVPN antaa käyttäjilleen yhteyden samalta tililtä viiden eri laitteen kautta; toteutettavuusominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi käyttää VyprVPN-palveluita missä tahansa mistä tahansa laitteesta.

IP Vanish

IP Vanish on kuin unelma kaikille satunnaisille Internetin käyttäjille. Pienillä kuukausikustannuksilla, parhaalla käyttöliittymällä, nopeimmalla nopeudella ja nollalokin käytännöllä tämä VPN on saanut tiensä useimpien käyttäjien sydämeen. Halpojen pakettien syynä on, että siinä on vähemmän ominaisuuksia kuin muissa ladatuissa VPN-palveluissa. Pitämällä se suhteellisen yksinkertaisena, se on silti kaikki mitä tarvitset VPN: ltä. Joten se on erittäin suositeltava Isossa-Britanniassa asuville ihmisille, jotka etsivät ”mitä yksinkertaisempi, sitä parempi”.

Lue IPVanish-arvostelu

Yhdysvaltoihin sijoittautuneiden VPN-yritysten riskit

Huomattava tekninen kehitys on omistettu yhdysvaltalaisille henkilöille ja tuotemerkeille. Heillä on huipputekninen ohjelmisto, jota on käytetty kaikkialla FBI: stä kodinkoneiden esineiden Internetiin. Jos uskot, että Yhdysvaltain VPN-verkot ovat luotettavin valinta, harkitse uudelleen! Vaikka heidän tekniikka on vaikuttavaa, kansallisen turvallisuuden takaamiseksi tarkoitetut lait loukkaavat tosiasiassa kansalaistensa oikeuksia.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelut ovat tunnettuja siitä, että ne keräävät epäoikeudenmukaisesti kansalaisten henkilötietoja ilman heidän lupaa. Tämä on merkittävä haittapuoli vihreän kortin haltijan tai Yhdysvaltain asukkaan asettamisessa. Pahinta on, että joudut samaan epäoikeudenmukaisuuteen kuluttaessasi Yhdysvalloissa laillisesti rekisteröidyn yrityksen tarjoamia palveluita. Kaikki internetin käyttäjät, jotka kokeilevat Yhdysvalloissa toimivan VPN-yrityksen tulisi olla hyvin tietoinen oikeuksistaan ​​ja niihin liittyvistä riskeistä.

Jos asut Isossa-Britanniassa, loogisempi vaihtoehto sinulle olisi Yhdistyneen kuningaskunnan VPN-palveluiden tarjoama paketti. Epäilemättä Yhdistyneessä kuningaskunnassa on joitakin melko siistiä VPN-palveluntarjoajia, mutta entä jos paras Ison-Britannian VPN ei vastaa vaatimuksiasi? Loppujen lopuksi VPN: n perimmäinen tavoite on antaa sinulle turvallisuus ja nimettömyys ehdoillasi. Jokaisella käyttäjällä on erilaisia ​​tarpeita, eikä kyse ole pelkästään kohtuuhintaisuudesta. Sijainnilla on suuri merkitys, ja sinun on löydettävä VPN-yritys, jolla on enimmäis VPN-palvelimia lähellä määränpäätä.

Mikä on ratkaisu, jos olet jo valinnut joihinkin korkealaatuisiin Yhdysvaltoihin perustuviin VPN-palveluntarjoajiin tai maksanut heidän tilauksestaan, varmista, että etsit kahta asiaa: ei lokitietoja eikä käyttäjän tietojen jakamista. Kuten jo mainittiin, VPN-tiliin kirjautuneiden ja ulos kirjautuvien käyttäjien lokien pitäminen on eräs seurannan muoto. Tiedustelutoimistot voivat rakentaa käyttäjäprofiileja tällaisten tietojen avulla ja esittää ne todisteina käyttäjiä vastaan ​​todellisessa tapauksessa. Ei tietenkään ole rohkea, että henkilökohtaisten tietojen, kuten nimen, osoitteen, luottokorttinumeron jne. Jakaminen voisi johtaa viranomaisia ​​suoraan sinulle tutkimuksen aikana. Joten, pysy turvassa näiden muutamien vinkkien kanssa.

Viimeisimmän verkkotunnuksen rajoitukset ja vaarat

Hallituksen sensuuri seksuaalisivustoista on juuttunut neulaan niin monien ihmisten jalkoihin. Jotta sensuuri poistetaan, on käynyt läpi elämän kiusallisin puhelu Internet-palveluntarjoajaan ja pyydettävä sen kytkemistä pois päältä ikään kuin suodattimet asetetaan automaattisesti päälle, ellei niitä pyydetä sammuttamaan, joten miksi et mene UK VPN: hen palvelut? Toiseksi hallitus on myös riistänyt sukupuolensa kasvattamisen kansakunnalta sekä kaiken seksuaalisen hyväksikäytön, seksuaalisten oikeuksien ja hobo-sivustojen verkkotiedot. Joillekin se on aiheuttanut esteitä hyvän ja viihteen syystä. Myös äskettäiset Manchesterissa toukokuussa 2017 tapahtuneet hyökkäykset ovat tehneet asioista monimutkaisempia. Ison-Britannian hallitus on tiukennut valvontaa verkossa, ja kukaan ei voi paeta siitä, ennen kuin ja elleivät he saa hallussaan luotettavaa, muualla kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevaa VPN.

Selvä tarve parhaalle VPN: lle Iso-Britannialle

Viimeisimmässä hallituksen hyväksymässä kyberlaissa on taattu 2-10 vuoden vankeusrangaistus, jos ketään kiinni koettelee. Siitä on tullut tosiasiallinen kysymys nyt, ja Internetissä ei saa toimia ilman VPN: tä hinnalla millä hyvänsä.

Hanki vapautesi!

Missä ovat brittiläisten luvatut vapauden oikeudet? Jos oikeudet poistetaan, meillä on tapoja saada ne takaisin sinulle. Osta sopiva VPN nyt ja saat kaiken irti. Nauti ajasta rajoittamattomissa televisiosarjoissa, britit!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments