Yrityksen parhaat VPN-verkot vuonna 2019 – Sijoita viisaasti

[ware_item id=33][/ware_item]

Virtuaali yksityinen verkko varmistaa, että käyttäjä voi käyttää kaikkea verkkosisältöä yksityisesti ja turvallisesti estämättä. Suuret yritykset ja kotona istuvat ihmiset pääsevät minkä tahansa kanavan läpi VPN: n avulla. Lisäksi VPN: n hyödyt yrityksille kasvavat nopeasti. VPN on osoittautunut varsin hyödylliseksi pienille ja keskisuurille yrityksille, koska maailmasta on tulossa erittäin kilpailukykyinen. Jokaisessa nurkassa on erilaisia ​​aloittavia yrityksiä, jotka houkuttelevat paljon ihmisiä työhönsä ja poissa toimihenkilön vaikeasta rutiinista. Jokaisen alan teknisen kehityksen ansiosta on helppo kerätä henkilöresursseja pienille aloittelijoille ja käyttää kaikenlaista tietoa ilman esteitä.


Parhaat VPN-ratkaisut pienyrityksille

Kun työskentelet kotona tai muualla toimistosi ulkopuolella, nyt on helposti mahdollista käyttää yksityisiä tietoja VPN: n kautta. IP-osoitteesi löytämisen aiheuttamat esteet poistetaan, kun valitset VPN-palvelun. Yksi parhaista pienyritysten VPN-ratkaisuista sisältää VyprVPN, HideMyAss ja SaferVPN. Henkilökohtaisten tietojen käyttökustannuksiin liittyy kuitenkin riski, ja ne voivat johtaa suuriin epäonnistumisiin yrityksissä, ellei niitä suojata kunnolla. Tätä tarkoitusta varten on tärkeää, että tietoja suojaa paras VPN-palvelu. Sijoittaminen yhteen parhaimmista VPN-palveluista tuottaa useita etuja pitkällä tähtäimellä, koska henkilötietosi eivät ole minkään uhan alaisia. VPN: n edut yrityksille tulevat investoimalla VPN-palveluun, joka vastaa yrityksesi vaatimuksia ja joka on edullinen samanaikaisesti.

liiketoiminnan vpn selitetty

Kuvalainat: www.orange-business.com

Jokaisella VPN: llä on oma ainutlaatuisuus ja tietyt ominaisuudet, jotka erottavat ne muista. Pienyritykselle parhaimpien VPN-ratkaisujen valitseminen on oma päätös, joka riippuu edullisuudesta ja ominaisuuksista, joita etsit haluamasi VPN: n suhteen. VPN: n yrityskäyttö on lisännyt sen kysyntää VPN-markkinoilla, ja tällä nopeudella asiakkaat voivat valita erilaisia ​​parhaista ominaisuuksista parhaimmista VPN-verkoista. Nämä sisältävät:

NordVPN

BestVPNDeals.com: n asiantuntijoiden mukaan paras liiketoiminnan VPN on NordVPN. Se tarjoaa yrityksille läpäisemättömän tietojen salaustunnelin. Kaikille yrityksille, isoille tai pienille, on suositeltavaa saada tämä VPN-palveluntarjoaja suojaamaan verkkoinfrastruktuuriaan kaikilta siellä olevilta tietorikkomuksilta. NordVPN: n omistaa Liverpool-jalkapalloseura, joka kertoo meille, mistä he ovat lähtöisin. Voit helposti luottaa tähän parhaaseen VPN-palveluntarjoajaan, kun kyse on yrityksesi verkkoturvallisuudesta.

VyprVPN

Kun valitset yhden parhaiten arvioiduista VPN-verkoista, VyprVPN: stä tulee turvallisin valinta. Heidän palvelunsa on moitteeton ja se vastaa pienyrityksiin työskentelevien tarpeisiin. VyprVPN, joka on yksi parhaista pienyritysten VPN-ratkaisuista, tarjoaa sovelluksia kaikille alustoille, joissa yritystietoja hallitaan. VyprVPN: n USP: ssä on kameleontiprotokolla, joka estää pakettien syvän tarkastuksen tapahtuvan.

Pienyrityksille tarkoitetun VPN: n etuna on, että se toimii yrityksessä työskentelevien työntekijöiden eduksi ja suojaa heidän yksityisiä tietojaan, kuten tiedostoja, sähköposteja jne. VyprVPN-palveluun sijoittavat yritysasiakkaat voivat viihdyttää yksinomaisen tilinhoitajan, joka opastaa heitä liiketoiminnan perustamisessa. Yrityksille VPN: n perusvaatimus on ehdoton tietoturva ja tietosuoja. VyperVPN antaa asiakkailleen mahdollisuuden luoda yksityinen VPN-palvelin, johon tiedot ja tiedot ovat helposti yrityksen ja työtovereiden käytettävissä. VyperVPN: stä tuli yksi parhaimmista pienyritysten VPN-ratkaisuista, kun monet pienet yritykset investoivat siihen ja olivat tyytyväisiä tuloksiin. Se tarjoaa potentiaalisille asiakkailleen myös kolmen päivän kokeiluversion todistaakseen, että se on paras pienten yritysten VPN monien muiden joukossa.

HideMyAss

Yksi VPN-teollisuuden tunnetuimmista nimistä on HideMyAss, joka on suosittu tehokkaan asiakaspalvelunsa vuoksi ja jolla on siksi korkea asiakaskunta.

Pienyrityksille tarkoitetut VPN-edut koostuvat suojatuista live-keskusteluista, joita tarjoaa HideMyAss. Jos sinulla on sattumalta ongelma heidän palvelua käytettäessä, lippujärjestelmä helpottaa ongelmasta pääsemistä. Tämä pienille yrityksille tarkoitettu VPN-ratkaisu helpottaa käyttäjiensä tietosuojaa käyttäjille. Aivan kuten VyperVPN, ne tarjoavat myös pienyritysten liiketoimintasuunnitelmia. Tässä tapauksessa käyttäjän on kuitenkin tarvittaessa pyydettävä näitä suunnitelmia.

SaferVPN

Tämä VPN luo yksilöllisyyttä itsestään tarjoamalla käyttäjäystävällisen työpöytäohjelman, jolla on sovelluksia sekä Androidille että iPhonille.

Heidän asiakaspalvelunsa ansiosta heistä on yksi parhaimmista VPN: eistä ja suosittu pienyritysten yrittäjien keskuudessa. SaferVPN: n potentiaaliset asiakkaat palaavat pidemmän aikaa, kun he ovat kokeilleet 14 päivän kokeiluversiota rahat takaisin -takuulla ja ilmaisella 24 päivän kokeiluajalla, mikä tekee siitä yhden parhaista ilmaisista VPN-palveluista pienille yrityksille..

Keskimääräiset pienyrityksille valittavat VPN: t

Usein päätös, jolla on merkitystä paremman VPN: n valinnassa, ei ole silloin, kun etsit parhaita vaihtoehtoja, vaan kun tiedät, mitkä eivät ole niin hyviä sinulle. Seuraavilla VPN: llä on muutamia etuja, mutta ne kuuluvat luokkaan ei-niin-hyvä tai keskimääräinen VPN-valinta.

PureVPN

Tämä pienille yrityksille tarkoitettu VPN-ratkaisu ei ehkä ole kaikin tavoin sopivin valinta, mutta se on kohtalaisen hyvä vain oikeudenmukaisille palveluille erittäin halvalla hinnalla.

Vaikka sen vahvoilla alueilla on todennettu VPN-kokemus sen tarjoamien erityisten liiketoimintasuunnitelmien lisäksi kohtuuhintaan. Toisaalta PureVPN: n puuttuminen porttinopeuden salassapitoon herättää käyttäjille paljon kysymyksiä, mikä johtaa potentiaalisten asiakkaiden siirtymiseen muihin VPN-palveluihin.

ibVPN

Hyvin muutamien etujen mainitsemiseksi paras ominaisuus, joka ibVPN: llä on, on käyttäjän sopivana pitämän protokollan valinta. Valinta voidaan tehdä OpenVPN: n, SSTP-protokollan ja PPTP: n välillä & L2TP. IbVPN: llä, joka on romanialainen yritys, on noin 100 palvelinta 43 maassa ja se tarjoaa asiakkailleen kuuden tunnin ilmaisen kokeilujakson. Tämä VPN ei ehkä ole tarkin valinta pienille yrityksille, mutta niiden koeaika on ainakin hyvä tapa tarkistaa, vastaako se tarpeitasi.

Parhaat palomuuri- ja VPN-ratkaisut pienyrityksille

VPN: n edut pienyrityksille ja palomuurin edut ovat melko samankaltaisia; ne ovat erittäin hyödyllisiä yrityksille, jotka haluavat estää verkkoliikenteen, ja sen turvallisuus rajoittaa mahdollisia tietokonehyökkäyksiä. Pienyritysten parhaat palomuuri- ja VPN-ratkaisut palvelevat samaa tarkoitusta ja hiukan erilaisia ​​ominaisuuksia. Ne voivat olla laitteiston tai ohjelmiston muodossa. Ohjelmistojen tapauksessa niiden tarkoituksena on turvata asennettava tietokone, kun taas laitteisto suojaa kaikkia verkossa olevia tietokoneita ja on edullinen pienille yrityksille. Pienyritysten omistajat ovat kokeneet näiden palomuurien käytön ja keksineet seuraavat valinnat, jotka palvelevat parhaiten niiden tarkoitusta:

  • Vartiointituli
  • Fortinet
  • SonicWALL
  • Kerio-ohjaus

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä BestVPNdealsiin tai kirjoita meille arvokasta palautetta ja lähetä se osoitteeseen [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments