Siksi jokaisen matkustajan tulisi käyttää VPN: ää vuonna 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Kuka ei haluaisi matkustaa ympäri maailmaa tai sanoa vain matkustaa ja tutustua kotimaansa eri kaupunkeihin. Vaikka säästät jopa tuhansia dollareita, myymälöitä yli, valmistaudu itse matkaretkellesi, sinun on lisättävä vielä yksi asia, joka sinun tulee lisätä "luetteloon asioista, joita sinulla tulee olla matkalla". Ja mitä luulet sen pitäisi olla? Puhutaanpa vain tietoturvastasi, erityisesti verkkoturvallisuudesta. Matkustaminen on hauskaa vain, kun olet turvassa, muuten siitä tulee painajainen. Matkustaessasi käytät väistämättä julkisia Wi-Fi-yhteyspisteitä, kahviloissa, lentokentällä ja muissa paikoissa.


Siksi jokaisen matkustajan tulisi käyttää VPN: ää vuonna 2019

Oletetaanpa vain, että varaat online-lipun julkisella Wi-Fi-yhteydellä. Etkö pelkää, että tuntematon henkilö voi piilottaa oikeat henkilökohtaiset tietosi? Hyvin. se ei ole yllättävää! Tietoverkkorikolliset seuraavat aina mahdollisuuksia jäljittää henkilökohtaiset tietosi. He voivat helposti saada käyttäjänimesi, luottokorttitietosi ja salasanasi, kun tietosi eivät ole salattuja. Ja kuka voisi olla heidän parempi uhrinsa kuin matkustajat?

Joten oletko turvassa, kun käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä? Ei lainkaan! Kaikelle on kuitenkin aina ratkaisu. Tässä tapauksessa ratkaisu ei ole kukaan muu kuin VPN. VPN: n käyttö matkoilla voi säästää monilta odottamattomilta ongelmilta. Jos etsit tapoja päästä eroon ongelmasta, älä etsi enää. Tässä on ohje, kuinka voit käyttää VPN: ää matkoilla, miksi sinun pitäisi käyttää VPN: tä ja mitkä ovat parhaat VPN-palveluntarjoajat.

Miksi VPN on sinun matkakohteesi?

VPN luo itse asiassa sillan sinun ja verkkotoimintojen välille, eikä millään muulla osapuolella ole mitään keinoa kertoa tietoihisi. Eikö se tee VPN: stä paras matkoille? Varmasti kyllä! Tarkistetaan, mitä muita upeita asioita VPN voi tehdä matkoillaan.

Antaa sinulle pääsyn rajoitettuihin verkkosivustoihin

Matkalle tarkoitetun VPN: n avulla voit käyttää myös verkkosivustoja, jotka usein estetään joissakin maissa. Mitä muuta tarvitset? Esimerkiksi Netflix. Sitä ei ole vielä saatavana kaikissa maissa, mutta voit vetää allianterin katsomalla suosikkisarjojasi VPN: n avulla.

On mielenkiintoista tietää, kuinka VPN tekee juuri tämän; se salaa tietosi ja online-toiminnot, piilottaa sijaintisi ja IP-osoitteesi, joten tekee sinusta nimettömänä Internetissä. Tämä puolestaan ​​antaa sinulle pääsyn rajoitetuille verkkosivustoille tietyissä maissa. Joten haluat käyttää Facebookia Kiinassa tai Solo Traveleria joissakin maissa, joissa se on estetty, voit käyttää a VPN matkustettaessa Kiinaan tai missä tahansa ja rikkoa rajoitus ja selata vapaasti Facebookia tai mitä tahansa muuta estettyä verkkosivustoa. Joten tunne todella vapaana matkalla on vain paras VPN-matka!

Lisäksi tämä etu on hyödyllinen paitsi matkoilla myös kotona istuessa. Kyse on vain yhteyden muodostamisesta toisen maan verkkosivustoon tai palvelimeen, ja sinun tulee käyttää kaikkia haluamiasi verkkosivustoja vapaasti!

Suojaa sinua fake Wi-Fi-yhteyspisteiltä

Tietoverkkorikolliset menevät yli laidan ja jopa perustavat vääriä Wi-Fi-yhteyspisteitä, joten pääset helposti loukkuun. VPN: n avulla, vaikka olisitkin yhteydessä heidän Wi-Fi-verkkoon, online-toimintosi salataan, joten suojataan. Kuinka hienoa käyttää hakkeri ilmaista Wi-Fi-verkkoa tarvitsematta huolehtia turvallisuudesta!

Pitää henkilökohtaisten tietojen äänen

Antamasi tiedot, kuten salasanasi, sähköpostisi ja luottokorttitietosi ovat suojattu kaikenlaisilta väärinkäytöksiltä VPN: n takia. Voit varata lennon Wi-Fi: llä suosikkikahvilassasi tarvitsematta huolehtia siitä, että joku muu tutkii pankkitietojasi. Eikö se ole niin kätevä? Voit käyttää VPN: tä ja varata hotellilipuja, vaihtaa rahaa tilillesi, tehdä verkkopankkitoimintojasi ja mitä ei! Koska tietosi salataan, niitä ei hakkeroida eikä paljastaa. Jopa VPN-palveluissa on käytännöt, joilla et kirjaudu sisään tietojenkäyttöön, mikä säästää kaikenlaisista huolenaiheista.

Paras matka-VPN, johon sinun pitäisi sijoittaa

NordVPN

Yksi vahvimmista VPN-palveluntarjoajista on kärjessämme. Sillä on yli 5000 palvelinta melkein jokaisessa suuressa maailman maassa, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen sovelluksensa. Se tarjoaa käyttäjilleen erittäin vahvan tiedonsalauskerroksen, jonka avulla hakkereiden on lähes mahdotonta murtaa henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tietojasi jopa julkisessa wifi-tilassa, jota sinun on käytettävä matkoilla. Siksi tämä VPN-palveluntarjoaja on välttämätön VPN-yhteys matkustajille.

ExpressVPN

Express VPN: llä on paras sijoitus kaikkien muiden VPN: ien keskellä. Se helpottaa suojattuja yhteyksiä ja tietosuojatyökaluja. Tietosi ovat salattuja, kuten aina. Express VPN arvostaa myös parhaita suojauspalveluita, ja siksi niiden järjestelmä ei kirjaudu sisään tietosi käyttöön. Pysyt nimettömänä, tiukasti nimettömänä.

VyprVPN

Koska tiedämme nyt, kuinka vaarattomia verkkotoimintamme ovat matkoillamme, on tullut ensisijaiseksi prioriteettimme ryhtyä ensin turvatoimenpiteisiin. Ja VyprVPN: n kanssa mikään hakkeri ja salakuuntelija eivät voi varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. VyprVPN on palvelullesi paras VPN. Se salaa ehdottomasti ja antaa sinulle suojatun yhteyden, rikkoo hallituksen asettamat rajoitukset eikä anna keinoa hakkereille. Sillä on noin 70 plus palvelinpaikkaa, joten valinta on rajaton. Pidä kaikki sivustosi, IP-osoitteet, sijainnit ja online-toiminnot suojattuna VyprVPN: llä.

Lukea: VyprVPN-arvostelu 2019

Yllättäen se toimii tehokkaasti myös Kiinassa. Kiina on yksi niistä maista, joka yrittää aktiivisesti estää edes VPN-palveluita, koska se auttaa sinua selaamaan heidän rajoitettuja verkkojaan. Mutta VyprVPN: llä ei ole rajoituksia. Voit käyttää tätä VPN: tä matkustettaessa Kiinaan. Syynä siihen, että sitä voidaan käyttää Kiinassa, on se, että VyprVPN: llä ei ole Kiinassa toimivia palvelimia, joten on todennäköistä, että ne eivät noudata hallituksen asetuksia.

Yksityinen Internet-yhteys

Älä unohda edes pieniä yksityiskohtia, kun olet matkalla. Internet-turvallisuuden tulisi olla etusijalla, riippumatta siitä. Aivan kuten et unohda saada käsiisi suosikkibikinit, älä unohda verkkoturvallisuuttasi ennen kuin lyöt suosikkipaikkaasi. PIA: n tulisi olla seuraava valinta VPN-matkaluettelossa. Sen avulla voit käyttää jopa viittä laitetta ilman rajoituksia ja se palvelee sinua parhaalla asiakaspalvelulla

Joten olemme paljastaneet, kuinka tärkeä VPN on matkustamisessa ja minkä VPN: n sinun tulisi valita. Ei ole yllättävää, että tietoverkkorikolliset sekoittavat sinua kanssasi missä olet. Mutta matka-VPN: n avulla voit tallentaa suuria online-onnettomuuksia. Se epäilemättä suojaa sinua kaikenlaisilta identiteettivarkauksilta ja saa sinut käyttämään esteettömiä verkkoja. Tilaa paras VPNS matkustamista varten ja nauti matkasta.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments