5 parasta pelaamista VPN 2019 DieHard Gamersille

[ware_item id=33][/ware_item]

paras vpn-sopimus


Vaikka asiat voivat olla paljon vakuuttavia Torrentin ja tietoturvan ystäville VPN-palvelun valinnassa, se on aina kova mutteri murskata pelaajille. Tämä ei johdu siitä, että pelaajat eivät ole voittamattomia, vaan koska he ovat hyvin erityisiä yhdestä ominaisuudesta, joka on nopeus. Tämä on ollut haaste pelaajille hankkia VPN ennen kuin asiat muuttuivat parempaan suuntaan. Siitä huolimatta on monia syitä, miksi sinun pitäisi valita paras VPN pelaamiseen, joka antaa sinulle upeimman kokemuksen, joka sinulla on koskaan ollut. Tästä syystä:

Reititys on parempi, pelaaminen on parempi!

Harva VPN-sivusto on todella lisännyt palveluitaan tehdä pelaajien päivästä. Nämä palvelut havaitsivat, että pelaajat eivät olleet tyytyväisiä, koska nopeus oli vaarannettu. He tiesivät, että pelin menettäminen vain yhteytesi viivästymisen vuoksi on sydäntäsärkevää. Onneksi jotkut pelaamisen VPN-palveluntarjoajat ovat ylittäneet tämän esteen. Niistä kasvoi niin valtavia Tier-1-verkkoja, jotka antoivat heille nopeimman mahdollisen yhteydenopeuden.

Toinen asia, joka on houkuttelevampi pelaajille kuin kukaan muu, on, että tällaiset yhteydet myös pienentävät viivettä ja pingiä. Tämä oli mahdollista, koska pelaamisen VPN-palveluntarjoajat sijoittivat palvelimensa hyvin lähelle tärkeimpiä pelipalvelimia. Se mahdollisti reittien lyhentämisen pelipalvelimien ja käyttäjien välillä. Joten fyysisesti kaukana palvelimista ei ole ollenkaan ongelma löytää nopeampia reittejä virtuaalisten ratkaisujen avulla.

VPN: t vihaavat rajoituksia yhtä paljon kuin pelaajat

Tämä voi olla paras hankinta pelaamisen VPN: n saamiseksi. Pelaajat vihaavat sitä, että heidän on rajoitettu käyttämään vain tiettyjä pelejä asuinalueellaan eikä koskaan kokeile muita pelejä, jotka kiinnostavat heidän kiinnostustaan. Pelien VPN ratkaisee tämän esteen. Koska VPN: n ansiosta voit käytännössä käyttää kaikkia minkä tahansa maailman alueen cyber-etuja olematta fyysisesti läsnä siellä. Rajoitusta ei tarvitse hajottaa vain yhdellä VPN-yhteydellä. Itse asiassa sellaisen pelin pelaaminen, jota ei ole vielä otettu käyttöön omassa maassasi, on myös ylellisyyttä, jota voit käyttää VPN: llä rikkomatta ehtoja, koska kukaan ei voi arvata todellista sijaintiasi.

Suojaa itseäsi vastustajan hyökkäyksiltä

Kaikki on reilua rakkaudessa, sodassa ja pelaamisessa, minkä vuoksi tiedät, että vastustajasi voi tehdä likaisia ​​temppuja hakkeroidaksesi IP: si ja sekoittaaksesi palvelusi kieltäytymisen sinulle. No, jos he pelaavat älykkäästi, pelaat fiksummin ja sinulla on VPN, jossa on sisäänrakennettu ominaisuus estääksesi hyökkäykset. Tietyn ajankohtana yhteyden jättäminen pitkään voi olla turvallisuusuhka sinulle; IPN-peittämis- ja salausominaisuudet voivat kuitenkin pitää VPN: n turvassa. Jopa tietosi ovat turvassa pelaamassa VPN: ssä, jos et halua menettää Steam-tiliäsi hinnalla millä hyvänsä.

Mitä me ehdotamme?

Jos olet sielunsa mukaan pelaaja, suosittelemme, että kokeilet pelaamisen VPN yllä olevien houkuttelevien ominaisuuksien kanssa. Varmasti, jos sinulla on luettelo peleistä, kuten League of Legends, World of Warcraft, Starcraft 2, Dota 2, Overwatch, Minecraft, Counter Strike tai muut MMO-pelit, tarvitset hyviä VPN-ehdotuksia varmistaaksesi, että teet suurimman osan pelikokemuksesta.

Olemme tarkastelleet useita tekijöitä laatiessamme sinulle parhaan VPN: n pelausehdotuksille, kuten nopeus, palvelimien lukumäärä, hinta, suojaustaso ja jopa asiakaspalvelut. Tiedämme kuitenkin, että tärkeimmät etsimäsi ominaisuudet ovat huippunopeus ja palvelimien määrä, minkä vuoksi olemme keskittyneet eniten näihin ominaisuuksiin ehdottaaksesi sinulle parasta VPN-peliä pelaamiseen 2019.

Ranks: n VPN

NordVPN - Toimittajan valinta

5 parasta pelaamista VPN 2019 DieHard Gamersille

Nimesit mitä tahansa maanosaa paitsi Antarktista, ja NordVPN: ssä on palvelin, tarkalleen 5092 palvelinta sisään 60 eri maissa kesäkuusta 2019. Kaupunkeja ei ole luettelossa; Voit kuitenkin ehdottomasti kokeilla tietyn alueen palvelimia ja suosia sitä, joka on nopein kyseisessä paikassa myöhempää käyttöä varten. Jotkut NordVPN: n parhaista ominaisuuksista on lueteltu alla:

 • Sisäänrakennettu anti-DOS-suojaus, joka antaa sinulle erittäin vakaan yhteyden
 • Määrä mailien lukemista sinun ja palvelimen välillä, joka antaa sinulle kuvan pingiajasta
 • Tarjotaan valtavia alennuksia aina silloin tällöin vuosittaisiin yhteyksiin tai enemmän
 • Tarjoaa monia staattisia IP-palvelimia ilman ylimääräisiä maksuja pelejen ylläpidosta verkossa, lukuun ottamatta portinsiirto-ominaisuutta
 • 5 parasta pelaamista VPN 2019 DieHard GamersilleNordVPN-hinnoittelu

ExpressVPN

5 parasta pelaamista VPN 2019 DieHard Gamersille

Tämä valinta on ollut suhteellisen kalliimpi VPN jo pitkään; Ne ovat kuitenkin viime aikoina mukauttaneet hintansa kohtuulliseen tasoon. Emme voi sanoa kuinka kauan se voi kestää, mutta mielestämme se oli riittävän oikeudenmukainen pitäen heidän erinomaiset palvelut mielessä jo ennen niiden hinnan laskemista. Tämä koskee erityisesti tehokkaimpia palvelimia. Tämä VPN erottuu luettelossa tehokkaimpien palvelimien kanssa 90 maassa. Nämä ovat edelleen vain maita, joihin palvelimet sijoitetaan; ExpressVPN kattaa itse asiassa kaikki syrjäiset paikat ympäri maailmaa. Alla on joitain ExpressVPN: n parhaista ominaisuuksista:

 • Käyttäjäystävälliset sovellukset
 • Pelaamiseen parhaiten sopivat NAT-palomuuri ja DDoS-suojaus
 • 3000+ palvelinta yli 94 maassa (päivitetty kesäkuusta 2019)
 • Esiasetetut reitittimet konsolipelaajille, jotka käyttävät Xboxia ja PlayStationia ilmaisen reitittimen ohjelmiston käyttämiseen joillekin malleille
 • Helppo pääsy palvelinten vaihtoon
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Sisäänrakennettu nopeustesteri työpöytäsovelluksessa, jotta voit nopeasti valita nopeimmat palvelimet suosikkeihisi

5 parasta pelaamista VPN 2019 DieHard GamersilleExpressVPN hinnoittelu

VyprVPN

VyprVPN

Tämä on erityisen paras valinta, jos valitset valtavamman kaistanleveyden ja jos viive on vähäinen tai ei lainkaan. Se johtuu siitä, että VyprVPN: llä on Tier 1 -verkko ja sillä on omistusoikeus kaikkiin palvelininfrastruktuureihin ympäri maailmaa. Sillä on datapalvelimet yli 60 maassa. Muita mielenkiintoisia ominaisuuksia ovat:

 • Ping-aika näytetään työpöytäsovelluksissa
 • Sisäänrakennettu NAT-palomuuri
 • Helppo suojaus DDoS-iskuilta
 • 3 päivän ilmainen kokeilu

IPVanish

5 parasta pelaamista VPN 2019 DieHard Gamersille

Jos pelaamisen VPN: n pitäminen ilman viivettä on ensisijainen tavoite, IPVanish voi olla paras valinta sinulle, jos sinulla on yli 500 palvelinta 60 maassa yhdessä Tier 1 -nopeiden verkkojen kanssa. Tämä johtuu siitä, että he ovat harvojen palveluntarjoajien joukossa, joilla ei ole vuokrattuja palvelimia, mutta omat. Jotkut suuret arvioijat ovat myös väittäneet, että IPVanishilla on peleille optimoidut palvelimet. Se ei myöskään pidä lokkeja ja antaa kunnollisen salausasteen, joka on 128- ja 256-bittinen. Tästä syystä se voi olla oikea valinta sinulle:

 • Jokaisen palvelimen pingin ja latausajan näyttö
 • Suodata haku protokollien, pingiajan ja maan mukaan
 • NAT-palomuuri on saatavana
 • Parantaa ja päivittää palvelimia säännöllisesti paremman tuloksen ja nopeuden takaamiseksi
 • Hyväksyy Bitcoinin

PureVPN

purevpn-web-kuvakaappaus

Nimi on kuuluisa edullisuudestaan, sillä sillä on yli 500 palvelinta 141 eri maassa. Vain tietosuojastandardit eivät ole niin korkeita kuin muut luettelossa, koska yhteyden vakaus on ollut huolenaihe sitä testattaessa. Tämän lisäksi löydät kuitenkin monia syitä, miksi sinun pitäisi harkita sitä, ja siksi:

 • PureVPN väittää ja läpäisee testin vähentääkseen maksimaalista viivettä ja estääksesi DDoS-hyökkäyksiä
 • Sisäänrakennettu NAT-palomuuri
 • Sovellus ilmoittaa nopeuden ja ping-ajan jokaiselle palvelimelle

Cloud Gamingin VPN

Uutiset kaikkein mahtavimmasta Googlesta, joka avasi pilvipelipalvelunsa Stadian nimeltä, on jo levinnyt tulipalosta. Wikipedian mukaan Google Stadia pystyy virtaamaan jopa 4 kt: n resoluutiota pelejä 60 kehystä sekunnissa tukemalla (HDR) korkea-dynaamista kantamaa pelaajille yrityksen useiden tietokeskusten kautta ympäri maailmaa. Voit nyt kuvitella, kuinka pilvipelaamisesta tulee seuraava suuri asia pelimaailmassa, koska sen omistaa maailman ylin yritys Aakkoset. On kuitenkin kysymys, jota asiantuntijat ihmettelevät; Kuinka olisi mahdollista lähettää pelejä ilman puskurointi- ja latenssiasioita?

Ennen kuin pohdimme yllä olevaa kysymystä, keskustelemme ensin pilvipelaamisesta. No, kuten nimestä voi päätellä, pilvipelaaminen on pilvipalvelu, joka isännöi pelejä pilvellä. Se tarkoittaa, että voit pelata pelejä ostamatta pelilevyä tai lataamatta niitä Internetistä. Se on kuin Netflix pelaamista. Google Stadian avulla voit pelata pelejä samalla kun suoratoistat niitä ja asettaa kaiken kuorman pilvelle, joka isännöi pelejä.

Palataan nyt kysymykseen. Kaikki peliasiantuntijat uskovat, että pelien suoratoistossa tulee olemaan latenssiasioita ja että käyttäjien on odotettava 5G-yhteyttä, jotta pelien suoratoistokokemus todella kannattaisi heitä. No, he saattavat olla oikeassa, mutta tässä pelaamisen VPN tulee peliin. Pelin VPN tai tässä tapauksessa pilvipelaamisen VPN leikkaa viiveen, pingin ja antaa vakauden pelisi suoratoistolle, jolloin voit pelata ilman keskeytyksiä. Sinun on vain noudatettava seuraavia vaiheita:

 • Saatavana yksi edellä mainituista VPN-palveluntarjoajista
 • Pyydä VPN-palveluntarjoajalta oma IP-peli
 • Yhdistä VPN-palvelimeen omalla IP-osoitteellasi

Voila, nauti rajoittamattomien pelien pelaamisesta huolehtimatta DDoS-hyökkäyksestä tai mahdollisista latenssiasioista!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments