Itt található a 2019-es Linux legjobb VPN-je

[ware_item id=33][/ware_item]

Egyébként miért van szüksége VPN-re?

A VPN (virtuális magánhálózat) egy erőteljes szolgáltatás, amely segíti a tevékenységek biztonságát az interneten. Az adatok küldése és fogadása soha nem volt ilyen biztonságos. VPN használatával megváltoztathatja vagy elrejtheti IP-helyét. Nemcsak ez, hanem elősegíti a névtelen böngészést, valamint a webhelyek és tartalmak elérését, amelyekhez egyébként nem férhet hozzá. Biztosítja az internetes forgalmat, és teljes biztonságot nyújt a hackerek vagy az irreleváns snoopers ellen. Ez nem minden! Elérheti azokat a csodálatos szolgáltatásokat, amelyeket nem kínál az Ön országának IP-jében. Tehát nem tagadhatjuk, hogy a mai technika világában csak VPN szükséges!


Linux felhasználó? Ez az oka annak, hogy a jó VPN-t kötelezővé kell tennie számodra!

Tehát inkább a Linux operációs rendszert használja, mint a Microsoft vagy az Apple iOS? Jó döntés! Úgy tűnik, hogy valaki szeretne biztonságban tartani személyes vagy szakmai internetes nyilvántartását. Most, hogy már biztonságban van a Linux használata közben, a jó Linux VPN-vel való minden bizonnyal a következő lépés a végső biztonság felé az interneten keresztül.

De melyik VPN jó az Ön számára?

A piacon számtalan VPN-szolgáltató van. A kérdés az, hogyan válasszuk ki a sok Linux VPN-t a sok közül? Nos, ha ez a helyzet, akkor a megfelelő helyre jöttél. Az alábbiakban felsoroljuk a 7 legfontosabb 2019-es Linux VPN-t, amelyek segítségével a Linux operációs rendszer (amelyről már ismert, hogy az internetes tevékenységeit biztonságosabbá teszi, mint a mainstream versenytársai) még biztonságosabbá válik!

A legjobb 7 LINUX VPN 2019-re

NordVPN - a szerkesztő választása

A NordVPN ismert, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtja a legjobb áron. Más VPN szolgáltatásokhoz képest a NordVPN kétszer nagyobb biztonságot nyújt, ami azt jelenti, hogy dupla VPN technológiát használunk, amely kétszer titkosítja az adatokat. Több mint 60 országban, 5092 szerverrel sikeresen biztosítja a „Nincs naplózási irányelvet”. Ez mennyire érzékeny a felhasználók számára az abszolút biztonság fenntartására. Telepítése olyan egyszerű, mint egy kattintás. Felhasználóbarát webhelye lehetővé teszi, hogy segítsen Önnek, ha nem, akkor a 24 órás ügyfélszolgálat mindig ott van, amely végigvezeti Önt. A NordVPN egyszerre 6 különböző eszközön használható. Linuxodnak feltétlenül szüksége van erre a VPN-re! Mindezen elképesztő okok miatt a NordVPN a legjobb Linux VPN első helyezettje lehet.

ExpressVPN

Az ExpressVPN a gyors sebességéről, a könnyen kezelhető felületről, az egyszerű fizetési módokról és a 24 órán keresztül elérhető ügyfélszolgálatról ismert. Nem csoda, hogy mintegy 94 országban sikeresen fut. Ez anonim internet-hozzáférést és több VPN-protokollt, valamint csodálatos titkosításokat tesz lehetővé. Feloldhatja az összes tartalmat (IGEN, MINDEN) bármilyen eszközön, különösen akkor, ha Linux operációs rendszer van az asztalon. Emellett könnyen használható alkalmazásokat kínál, amelyek még egyszerűbbé teszik az ExpressVPN használatát. 

De a legjobb dolog, amit még el kell mondani! Az ExpresssVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál arra az esetre, ha nem elégedett a szolgáltatással, és 30 napos ingyenes felhasználást, ha bemutatja egy barátjának. Alapvetően a lehető legjobb online élményt nyújtja, és nincs ok arra, hogy ne vegye igénybe, főleg ha Netflix (és chill) szerető vagy! Az ExpressVPN jogosan megérdemli a KÉT számot!

Torguard

A TORGUARD, ahogy a neve is sugallja, megóvja magánéletét minden olyan snooper ellen, aki megpróbálja elérni az internetes tevékenységeit. A piacon viszonylag új, ám egyébként sem elégedett a biztonságtudatos fogyasztókkal. Legyen a sebesség, ár-érték arány vagy csodálatos szolgáltatások. Különböző torrent-barát proxykat biztosít és támogatja a P2P-t. A 24x7x365 ügyfélszolgálat minden szükséges információt vagy segítséget nyújt Önnek. 100% -os biztonságot garantál a teljes internetes kereskedelem és személyes információk számára. Ezenkívül biztosítja a valódi IP titkosságát. Ezeknek az okoknak elegendőnek kell lenniük ahhoz, hogy a TorGuard-ot Linux VPN-ként válassza, különösen akkor, ha a BitTorrent felhasználója. Ezért helyezzük el a 3. számú helyre a 2019 legjobbak között levő Linux VPN-k listáján.

SaferVPN

A SaferVPN egy szilárd VPN szolgáltatás, amely jobb átlagnál jobb teljesítményt nyújt. Közismert könnyen kezelhető felületéről, amelyet olyan emberek használhatnak, akiknek még nincs sok know-how-ja a VPN műszaki vonatkozásában. A Linux operációs rendszer felhasználói számára javasolt a SaferVPN használata, mivel ez kizárólagos titoktartást ígér a felhasználó online tevékenységei számára, és lehetővé teszi az egyes IP-ken blokkolt streaming webhelyek feloldását. A SaferVPN megkülönbözteti az összes többi VPN-től az, hogy egy csapat hozta létre, és harmadik félnek semmi köze volt a folyamathoz. Ez garantálja a kiváló minőségét, amely ilyen hibátlan nagy sebességet eredményez. Ennyit kevesebbért? Mit akar még? Ez egyértelműen a VPN, amelyet egy Linux felhasználónak 2019-ben meg kell kapnia.

VyprVPN

A VYPRVPN azzal kezdte, hogy osztályon kívüli biztonsági szolgáltatásait csak vállalkozásoknak nyújtja, ám a kapott óriási siker miatt még a szokásos felhasználók sem tudtak ellenállni. Célja, hogy elrejtse a felhasználó földrajzi helyzetét, és az internetes tevékenységek számára rendkívüli biztonságot biztosítson, ezáltal a térkép körülbelül 50 helyén sikeres lesz. Számos különféle IP-címet ad, amelyek segítenek a felhasználóknak az egyébként blokkolt webhelyek elérésében. Ehhez hozzáadva a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát és a 3 napos ingyenes próbaverziót, nincs más lehetőségünk, mint hogy ésszerű áron vásároljuk meg. Ezért sajnálatos módon bekerült a Linuxhoz tartozó legjobb VPN-k listájába.

IPVanish

Az IPVanish a Linux 6. operációs rendszerének legjobb VPN-e. Ismert, hogy ez a világ leggyorsabb VPN-je. Néhány esetben a pénz problémát jelenthet, de azok számára, akik kiváló minőségűek. Ez az! Az IPVanish vizuális oktatóanyagokat biztosít a felhasználók számára. Ez lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a legmegfelelőbb IP-címet a valódi IP-je szerint, biztonságot garantálva. Körülbelül 60 országban szolgál, és 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál arra az esetre, ha a felhasználók nem elégedettek a szolgáltatásaikkal. Tehát ha a Linux VPN felhasználók kiváló letöltési sebességet keresnek, akkor ez a 2017-es VPN.

Privát internet-hozzáférés

A magán-Internet hozzáférés valószínűleg a legjobb VPN, amelyet ebben az ártartományban kaphat. Óriási adatvédelmi szolgáltatásokkal és névtelenséggel együtt havi csomagot, féléves és éves tervet kínál. Fizetési módja is nagyon egyszerű. Az Amazontól a CashU-ig a PayPalig a legkényelmesebbet választhatja. De ha tényleg aggódik a magánélete miatt, akkor csak vásárolhat ajándékkártyákat olyan márkákból, mint a Starbucks és a Bloomingdales, és így fizet, miközben az ügyfél személyazonossága teljesen névtelen marad. Ilyen szűk biztonság és ésszerű árképzés esetén hogyan lehet egy Linux-felhasználó számára elbukni vele?

Kép-jóváírások: vpnmentor.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments