5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!

[ware_item id=33][/ware_item]

Unod már, hogy második osztályú Global Netizen-ként kezelik?

Az iPhone készülék használata közben, amikor azt hallja, hogy a Star World hangja egy fűszeres teaser után az interneten mondta: „Csak a Star World HD-en érje el kedvenc műsorát”, tudja, hogy csak méltánytalanul érhető el az Egyesült Államokban. Ez hirtelen irigységgel ég, amikor megtehetsz minden, ami szükséges, hogy megszerezze ezt az Éden tiltott gyümölcsét. Amikor tehetetlennek érzi magát, vágyakozik jogaival: „A kábelért is fizetünk!” "Mi is emberek vagyunk!" "Hogy merészelsz így hagyni minket a történet csúcspontján ?!".


De tudod, hogy az érzéseitek nem fognak csinálni semmit, és mindezek után hirtelen érezni fogod a magam módját. Ezután megoldást keres, és itt van az iPhone VPN-jével!

Olvassa el még: Legjobb Mac VPN

Védje meg magát a iPhone legjobb VPN-jével!

Ezek az iPhone VPN szolgáltatások olyanok, mint azok a tündér keresztezők, amelyek szárnyakkal repülnek a világ körül. Más szavakkal: Ön választja meg az Ön által választott országot, és a VPN az interneten keresztül úgy néz ki, mint bármely más kiválasztott ország polgára! Mennyire könnyű?

Aktiválja pajzsát egy VPN-vel azonnal! A Legjobb VPN-ajánlatok a legjobb iPhone VPN-szolgáltatások listáját nyújtják, amelyek az interneten őrzés alatt tarthatják személyazonosságuk és tartózkodási helyük feltárása nélkül..

NordVPN - az 1. helyen szerepel

A Nord mindenki számára megmentő, aki nem akarja kockáztatni a kapcsolata / tényleges IP-címe egy pillanatra sem. Ilyen erős és verhetetlen ez a VPN alagút folyamata. A legerősebb falakkal, amelyek gyakorlatilag elrejtik Önt a VPN szerverein keresztül a világ minden tájáról, automatikusan érzékeli a mutatóujja és a letöltés gombja közötti mágneses vonzást Nord VPN.

Ha ez nem eléggé meggyőző, akkor a Tor over VPN opció becsapja a fejét. Ez olyan, mintha két őr lenne az ajtónál a maximális védelem biztosítása érdekében. Ezzel a funkcióval teljes névtelenség érhető el. Ráadásul ez az iPhone VPN jó minőségű VPN-szolgáltatásokat ígér a 3 éves tervükben, amely ugyanakkor meglehetősen gazdaságos és gondtalan. Ezt a kicsit 3 éves problémamentes tervet más VPN-k alig javasolják, így a VPN-felhasználók általában megkapják a kezüket, miután meghallják ezt a csodálatos csomagot.

Lásd az NordVPN árazást:

5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!

ExpressVPN

Ez az iOS VPN még más VPN fölé is kerül, még akkor is, ha a csomagjai kissé drágábbak, mint a versenytársak. Az ExpressVPN javára tudjuk, hogy sokkal több szerverrel rendelkezik számos országban, mint bármely más iPhone VPN szolgáltatáshoz. Gyors streaming sebessége és csúcskategóriás titkosítási képessége meggyőzi bennünket, hogy biztonságunk érdekében további-két dollárt adjunk be. Tehát kissé vitatható az ára, de az ExpressVPN biztosan a legjobb iPhone VPN-hez jut a lista elején, és az iPhone többi VPN-je előtt van.. 

PrivateInternetAccess (PIA)

5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!Ez az Egyesült Államokban található VPN elhelyezkedése miatt elronthatja Önt, de van még más, amely lenyűgözheti Önt is. Nincs bejelentkezési politikája, amely meggyőzi bennünket, hogy nem adhat ki semmilyen információt az interneten végzett tevékenységekről, csak azért, mert soha nem tartják azt először!

A PIA az első pillantásban elbűvölt minket az egyszerű használhatósága és a színek megválasztása miatt az iPhone VPN alkalmazás számára. Olyan érzést ad nekünk, hogy kifejezetten az iPhone készültek.

Ezen szolgáltatások mellett a 7 napos ingyenes próbaverzió és havonta 6,49 dollár (ha egy évre feliratkoztak) több ezer szívet nyer azért, mert a legjobb iPhone VPN szolgáltatás, és már az otthoni képernyőn elérhetővé tette..

IPVanish

Az IPVanish varázslatos ajtóval rendelkezik a biztonság és az internet elérhetősége terén. A megbízható és könnyen letölthető alkalmazás könnyebben telepíthető, mint az iTunes más elérhető iOS VPN szolgáltatásaihoz. Nulla naplózású politikával rendelkezik, amely tovább biztosítja, hogy senki sem tudja nyomon követni tevékenységét, még a világ legokosabb gonosz hackere sem.

Szervereinek több mint 60 országban található helyének köszönhetően problémamentesen hozzáférhet minden tartalomhoz, webhelyhez, alkalmazáshoz, zenéhez vagy TV-műsorhoz az egész világon. Természetesen a legjobb iPhone VPN megszerezhető! Tehát, nyomja meg a látogató webhely gombját, nézd meg a csomagjait, végezzen vásárlást, és szabaduljon meg minden rossz szemektől, amely te kémked!

SaferVPN

A SaferVPN-nek kellett tenned téged biztonságosabb. Az összes olyan szerpentin számára, aki több dolgot keres körül, hogy elkápráztassa a fejét a csavarszerű sebesség ritka jellemzője révén, ez az iPhone VPN csak a megfelelő hal, amelyet el kell kapnia. A SaferVPN az egyik megvalósítható letöltés, amely hihetetlen sávszélességével elkápráztat téged. Az áthatolhatatlan titkosítás révén a sebesség mellett, amely megóv téged az átjárón keresztül, egyszerűen nem mondhat nemet erre.

Bár ez az alkalmazás a belső naplókat tartja a politikájának részeként, ez semmi komoly aggódás, vagy valami olyan, amire az internetszolgáltatónak szüksége lehet. Mivel a nevük megvan, őrzik a naplódat, mivel biztonságosabbnak kell lenniük az oldalukon is. A kivételes ügyfélszolgálat tökéletes irányításával semmi nem tehetõ meg egy ilyen VPN-rel a kezedben. A hatalom minden a tiéd. Fogjon biztonságot, ragadja meg a SaferVPN-t. 

Rabja az iPhone-nak?

Itt van egy tény: Ha egyszer egy iPhone felhasználó örökre. Csak az iPhone felhasználók tudják kísértésüket. Ha új havi iPhone modellt ellenőrz, amely havonta havonta tölti be a hírcsatornát, akkor az iPhone rügyei ugyanúgy vágynak rá, mint az ízlelőbimbók, amikor egy Burger King-től kinyíló sajtburgert látnak. Mivel csábító az iPhone iránti szomjúság elfojtása, tudod, hogy ugyanolyan drágább, mint a szerv, és szomjas lesz. Szóval, mi lesz a következő dolgod megszállottsága után, miután megvásárolta ezt a drága készüléket magadnak? Vigyázni rá! Nos, az az igazság, hogy az internet egy éhes farkas, amely minden tőle telhetőt próbál megszerezni szeretett eszközére. Őrzöttnek kell lennie. De ez az egyetlen ok, amit meg kell őrizned?

Van még az iPhone biztonsága?

Nos, igen, ehhez nem csak az iPhone biztonságában van szüksége. Még nem is elképzelnéd, de a szeretett iPhone valójában árthat neked. Mellesleg leronthatja a bankmegtakarításait és magánéletét, ha nem használják okosan. Valójában az iPhone architektúrája a csúcstechnológiás biztonság és tökéletesség auráját biztosítja, amely megkönnyebbíti a felhasználókat és tartja őket a tudatlanság és a boldogság érzésében. Ez a biztonsági érzés bizonyos mértékig érvényes, de van egy rést, amely kiszolgáltatottságot jelenthet neked. És a számítógépes bűnözők csapdába kerülnek a sebezhetőség miatt! Tehát mi tehet gondtalannak iPhone-jával és saját biztonságával kapcsolatban?

A VPN növekvő igénye iOS számára

Ha nyilvános Wi-Fi-t használ, akkor 99% esély van arra, hogy egy hacker ezt a kapcsolatot használja a telefonjára nézéshez. Például, egy bevásárlóközpontban van, és véletlenül rájön, hogy banki tranzakciót kell végrehajtania a legegyszerűbb módon, azaz a Mobil Banking segítségével..

Ha nyilvános hálózaton adja meg a PIN-kódját, akkor valószínűleg felismerheti a sebezhetőség szintjét. Ezen a ponton egy számítógépes bűnöző megszerezheti az Ön számlájának adatait, és a hónap végén még a bankjain keresztül végrehajtott tranzakciók 90% -áról sem fog tudni..

Ez az, ahol az iPhone VPN jön létre, és útmutatást nyújt arra, hogyan kell időt és pénzt megtakarítani a lehető legnagyobb titokban. Néhány dollár költeni a digitális jólétre jó stratégia. Nem azt akarjuk, hogy sértsünk valamelyik iPhone vagy Steve Job rajongót, csak arról szól, hogy biztonságban vagyunk, és biztosítsuk magad online, és ne fordítsuk el a szemünket a valóságtól. Nemcsak az iPhone készülékeken, hanem az összes többi telefonnál, eszközön, laptopnál és számítógépen is szükség van az online biztonságra egy VPN-vel, azonban az üzenetünkre csak az iPhone készülékekre összpontosítottuk, mert sokan úgy vélik, hogy egy olyan elit osztályú telefonhoz, mint az iPhone, minden beépített biztonsággal együtt jár, de ez egy hamis és veszélyes hit. Igen, az iPhone teljesen biztonságos, ha az internet ki van kapcsolva, de amint használja az internetet, ki vannak téve magának a kockázatoknak. Csakúgy, mint egy drága telefonjának borítójára van szüksége a sérülések elleni védelemhez, VPN-re van szüksége az online támadásokkal szembeni védelemhez, anonim felhasználóvá téve magát.. 

Az összes jelenlévő kockázatot és károkat ismerve, az iPhone VPN-nek nevezett biztonsági kabátjait megvédjük! Nézze meg a fent említett VPN-k listáját, és válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Ezután próbálja ki az iPhone VPN-t pénz-visszafizetési garanciával.

A legjobb iPhone VPN szolgáltatás összefoglalása

  • ExpressVPN
  • Nordvpn
  • Privát internet-hozzáférés
  • IPVanish
  • Safervpn

ExpressVPN

Ár 8,32 USD / hónap

5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához! 30 napos pénzvisszafizetési garancia!
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!Túl 256 bites titkosítás
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához! Könnyen használható alkalmazások / szoftverek
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához! 24/7 élő támogatás
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához! 100+ szerver 78 országban

Olvassa el az ismertetőt

Nordvpn

Ár 5,75 USD / hó

5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához! 650+ szerver 50+ országban
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!2048 bites titkosítás
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!Több bejelentkezés 6 felhasználó számára
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!30 napos pénzvisszafizetési garancia
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!Támogatja a Netflix alkalmazást a SmartPlay szolgáltatás segítségével

Olvassa el az ismertetőt

Privát internet-hozzáférés

Ár 3,33 USD / hó

5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!Névtelen fizetési lehetőségeket kínál
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!Minőségi titkosítás 7 napos pénz-visszafizetési garanciával
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!Nincs napló & Korlátlan sávszélesség
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!24 órás ügyfélszolgálat
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!3284+ szerver 24 országban

Olvassa el az ismertetőt

IPVanish

Ár 6,49 USD / hónap

5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!Kiváló alkalmazás jellemzői
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!Jó sebesség és megbízhatóság
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!több mint 40 000 névtelen IP
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!225+ szerver több mint 60 országban
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!7 napos pénz-visszatérítési garancia

Olvassa el az ismertetőt

Safervpn

Ár 3,49 USD / hó

5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!150+ szerver 24 országban
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!30 napos pénzvisszafizetési garancia
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!A Bitcoin fizetését elfogadja
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!Netflix barátságos néhány kiszolgálóval
5 legjobb VPN az iPhone készülékhez az internet feloldásához és biztonságához!Több eszköz kompatibilitása

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments