5 legjobb Kodi VPN (tesztelt és felülvizsgált) – Tapasztalja meg a szórakoztatást, mint még soha

[ware_item id=33][/ware_item]

Hölgyeim és Uraim! Valójában tegyük még inkább webszerûvé, a Gilmore lány szerelmeseinek és a Sex in the City rajongóinak, Ahm! Ha valóban tévéműsorok vagy film szerelmesek, akkor tudnod kell a varázslatos Kodi-t. Nos, kezdjük a közismert tényekkel. A Kodi díjnyertes nyílt forráskódú streaming szolgáltatás, a Kodi, más néven XBMC a régi időkben, soha nem dicsérhetõ olyan emberek számára, akik tudják, hogy sokféle szórakoztató tényezõt hozzáadhatnak a házimozi élményhez..


A Kodi számos általános videót, hangot, lejátszási listákat, diavetítéseket, audiovizualizációkat és időjárás-előrejelzést támogat. A Kodi-nak nincs saját belső digitális TV-tuner kódja az élő TV-hez vagy DVD-hez, ellentétben más médiaközponti alkalmazásokkal, mint például a MediaPortal vagy a Windows Media Center. A Kodi egyik legfontosabb pluszpontja azonban, hogy szinte az összes operációs rendszeren játékindítóként is funkcionál. Ez rengeteg embert vonzott Kodi felé.

Nem elég mondani, de az otthoni szórakozás elenyésző anélkül, hogy Kodi e csodálatos létesítményével kellene élveznie. A Kodi elősegíti a szórakozás szerelmeseinek, hogy mindenféle filmet, sportot, TV-műsort és filmet elérhessenek, miközben otthon magukba rakják a takaróikat. Háttér-ellenőrzés céljából a Kodi-t 2002-ben vezették be, amikor eredetileg Xbox Media Centernek vagy XBMC-nek hívták, mivel csak a Microsoft Xbox számára készült. Mivel azonban egyre több ember kezdte ápolni ezt a világ minden tájáról, ez bővült, és továbbra is bővül.

Ez az útmutató azt is elmondja Önnek, hogyan lehetne javítani a Kodi élményét a világ legjobb VPN-jével, és segít a legjobb Kodi VPN 2019 kiválasztásában. Először is, értsük meg kissé a Kodi-t, hogy pontosan tudjuk, miért van szüksége a a legjobb Kodi VPN otthoni szórakoztatáshoz, és nézd meg, hogy ez a csodálatos szolgáltatás miként teszi a szórakoztatás szerelmeseit utána.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit csinál ez a Kodi??

Ez nagyon egyszerű. Bármilyen okostelefont, számítógépet vagy táblagépet szalagos vagy digitális set-top boxmá alakít át, könnyű hozzáférést biztosítva a felhasználók számára az Interneten, a helyi tárolón vagy az otthoni hálózaton lévő fájlok streamingjéhez..

Az egyik dolog, amely megkülönbözteti a Kodi-t a többi TV streamertől, például a Cromecast 2-től, az Apple TV-től és az Amazon Fire TV Stick-től, az az, hogy a Kodi nem kötődik kurátusos alkalmazás-áruházhoz vagy licenchez..

Egyszerű szavakkal: nem kell helyet keresnie az engedély megszerzéséhez, mert teljesen nyílt forráskódú! Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letölthessenek rengeteg közösség által készített alkalmazást és kiegészítőt, és szabadon megtekinthessék bármit, amit szeretnek!

Olvassa el még: Legjobb Kodi kiegészítések

Mi a Kodi VPN??

A Kodi VPN egy titkosító eszköz. Alapvetően megvédi az online adatvédelmet. Például a NordVPN az egyik legjobb Kodi VPN. Mindannyian tudjuk, hogy egy VPN képes könnyen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ez megkönnyíti a felhasználók számára a Kodi csatornák streamingjét. A régió-blokkoló probléma megoldásának legjobb módja a Kodi VPN használata. A Kodi alkalmazás futtatása előtt csak aktiválnia kell a VPN-t.

A Kodi Legal?

Igen! A Kodi teljesen legális. Van azonban néhány probléma és technikai szempont. Különböző Kodi kiegészítők vannak, de nem mindegyik hivatalos. Ez az, ami leginkább megzavarja az embereket, és arra készteti őket, hogy tegyék fel ezt a kérdést. Az egyszerű válasz az, hogy legális, amíg a felhasználó a hivatalos Kodi kiegészítőket használja. Ha a felhasználó nem hivatalos vagy harmadik féltől származó kiegészítőket használ, akkor az illegálisnak minősül.

Kodi VPN az Ön számára

Mi teszi Kodit olyan jóvá?

A legjobb dolog a Kodi-nál, hogy elérhető minden eszközzel, amelyre gondolni képes. Ez azt jelenti, hogy a kompatibilitás szintén nem gond. Akár tablet, okostelefon vagy laptop van, könnyen belemerülhet a Kodi élménybe. Ráadásul olyan könnyű letölteni médiaközpont-szoftverét, amely kompatibilis a Windows, Android, OS X és Raspberry Pi mikroszámítógéppel..

Olvassa el még: Jogi Kodi kiegészítések 2019-re

Hogyan lehet jobban élvezni a Kodi-t?

A Kodi maximális előnyeinek kihasználása érdekében a szórakoztatás szerelmeseinek mindig szükségük van a Kodi VPN-jére, ami gondtalanná teszi őket a földrajzi korlátozások miatt, amelyek időnként valószínűleg bosszanthatók, Ughh! A Kodi VPN hozzáad egy kis fűszert a legjobb Kodi kiegészítőkhöz, és ez izgalmasabbá teszi a szórakoztatást keresők számára. Ez a csodálatos lehetőség a lángoló gyors streaming, a páratlan szórakoztató élmény és a megszakítás nélküli kapcsolat kombinációja, amely kiválóan lehetséges olyan csúcsszerverekkel, amelyekhez a Kodi VPN 2019, amely ebben az útmutatóban található, elérhető.

Miért van szükség VPN-re a Kodi számára?

A korlátlan streaming megtapasztalásához és a Kodi maximális kihasználásához Kodi VPN-re van szükség. Ily módon a Kodi által kínált szórakoztatás megduplázódik. Az alábbiakban bemutatunk néhány okot, hogy miért van szükség VPN-re a Kodi számára;

 • A sebességkorlátozások leküzdése
 • Egyébként blokkolt kiegészítők telepítése
 • A földrajzilag korlátozott streaming kiegészítők feloldása
 • Hogy távol maradjon a radarhatóságoktól
 • Korlátlan hozzáférés a Kodi csatornákhoz
 • Annak elkerülése érdekében, hogy más állami ügynökségektől szimatoljon

Most már jól vagy, hogy a Fox 7-es csatornáját nézi, BBC iPlayer, ESPN, Hulu Plus, és sok más globális TV-csatornán már nincs probléma a legjobb Kodi VPN csodálatos mennydörgésével!

A Kodi VPN használatának további előnyei:

 • Nincs több csúnya dugós és csúnya földrajzi korlátozás a legkeresettebb tévéműsorokban, például a Netflix Kártyaházában, Trónok Játékában, NBC parkokban. & Szabadidő, nyíl, érdeklődő személy és még sok más.
 • Nincs többé a GCHQ Mossad és az NSA megfigyelése vagy más szippantó állami ügynökség.
 • Könnyű hozzáférés a torrentekhez és a P2P-hez anélkül, hogy nyomon követnék, vagy bármilyen szerzői jogi értesítést megkapnának.
 • Minden biztonságos hálózat az internetszolgáltatók által végzett mély csomag ellenőrzés (DPI) nélkül, hogy nyomon tudja követni a böngészés részleteit.
 • Nincs több blokkolt bővítmény-korlátozás a Kodi-on a Netflix XMBC számára

Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t a Kodi számára

A Kodi számára legmegfelelőbb VPN kiválasztásához néhány dolgot tartson szem előtt. Ezek:

 • Biztonság
 • Könnyen használható alkalmazások
 • Jó ügyfélszolgálat
 • Kompatibilitás a különböző Kodi eszközökkel
 • Sebesség
 • Megbízhatóság
 • Nincs naplózás
 • Öld meg a kapcsolót

8 egyszerű lépés a Kodi VPN beállításához

1. lépés

Írja be a „Kodi” menüpontot a Start menübe, és futtassa az alkalmazást

2. lépés

Nyissa meg a VPN alkalmazást a Start gomb megnyomásával és a VPN szolgáltató nevének beírásával.

3. lépés

Most csatlakoztassa a VPN alkalmazást a kedvenc szerveréhez

4. lépés

Amint a VPN csatlakozik, kattintson a „Kiegészítők”

5. lépés

Most vigye a kurzort a „Videó kiegészítők” -re.

6. lépés

Futtasson bármilyen médiát a „TV műsorok” kategóriában

7. lépés

A kedvenc műsor kiválasztása után válasszon ki egy epizódot, majd válassza ki a kiszolgálót

8. lépés

Most név nélkül online közvetíthet bárhol a világ minden tájáról!

További részletekhez kattintson és tekintse meg az IVACY egyszerű videó útmutatóját a Kodi VPN legjobb konfigurálásához.

1.NordVPN

A NordVPN rengeteg szerverrel rendelkezik, amelyek a világ minden tájáról elérhetők, és szinte bármelyik részét hozzáférhetővé teszik a hibátlan VPN szolgáltatás használatához..

Szerverei kifejezetten a HD video streamingre vannak optimalizálva késések nélkül.

Az alkalmazás annyira felhasználóbarát, hogy a szerver fölé történő lebegés egy ötlettel szolgál arra, hogy mely streaming-szolgáltatásokat, például BBC iPlayer, Hulu, Netflix stb. Lehet használni az adott kiszolgálón..

Ez különösen nagyon hasznos a Kodi felhasználók számára, mivel különféle csatornáktól szeretnék közvetíteni.

A torrenting szigorúan tiltott bejelentkezési szabályokkal is lehetséges.

Mindezen csatornákon megfelelő módon kipróbálhatja, anélkül, hogy egyetlen dollárt költene.

Próbáld ki 30 napig, és ha elégedetlen vagy, csak teljes visszatérítést kapsz, egyetlen kérdés sem merül fel.

Jelenleg kínálnak 80% ki a saját 3 év + 3 hónap terv. Élvezze csak a nagy sebességű streaming-et Havonta 3,49 dollár.

Hihetetlen üzlet egy Kodi VPN szolgáltatás számára, amely világszerte jól ismert. Lehet, hogy ez a Kodi-felhasználók számára a leginkább ajánlott VPN.

2.ExpressVPN

Ha egy kiemelkedő VPN-t keres a Kodi számára, de nem aggódik a költségek miatt, akkor ez számodra az lehet. Mivel a VPN-világ guru, az ExpressVPN valóban körvonalazza a sebességet, megbízható szolgáltatásokat, barátságos 24 órás támogatást és elképesztő 30 napos pénz-visszafizetési garanciát..

Ha csak egy lehetőséggel szeretne mindent, akkor ezt biztosan választja. A böngészési tevékenységek naplóinak tárolása nélkül, és mindig pár vagy háromszoros kiszolgáló becsapja a proxy tilalmát. Nagyon esély van arra, hogy a tartalmat feloldhatja bárhol a világon, mert az ExpressVPN 94 országban működik, több mint 3000 szerverrel.

Az ExpressVPN csodálatos speciális alkalmazást készít a Linux eszközökhöz, amely nem rendelkezik grafikus felhasználói felülettel, de sokkal jobb, mint a kézi beállítás. Más platformok olyan GUI alkalmazásokat kapnak, amelyek jól felszereltek a DNS szivárgásbiztonsági funkciókkal és a hatékony kill-kapcsolóval, más néven az alkalmazás hálózati zárjával, szinte bármilyen szivárgás esetén..

Az egyetlen negatív az, hogy ez a legdrágább VPN, de a valaha legcsodálatosabb funkciók párosításával.! Jelenleg az ExpressVPN 49% -os árengedményt és 3 hónapos extra kedvezményt kínál az 1 éves ExpressVPN előfizetéshez. Ez azt jelenti, hogy 15 hónapot kaphat, ha csak 12 hónapot fizet.

Ez a legolcsóbb lehetőség, A 12 hónapos (+3 hónap ingyenes) terv mindössze havonta 8,32 dollár. Több mint tucat módon fizethet, beleértve a Bitcoint is.

3.IPVanish

Az IPVanish híres kiszolgálói helyszíneiről és a vártnál jobb teljesítményéről, amely vele együtt jár. Ez is első számú választás a Kodi-nál. Ez a legjobban teljesítő Android-alapú Kodi eszközökhöz. A VPN tesztelésekor a letöltési sebesség elképesztő 15% -kal növekszik a normál sebességhez képest. Ez a sebesség ideális HD streaminghez.

Az IPVanish natív ügyfelek számára szolgáltatásokat kínál Mac, Windows, Android és iOS rendszerekhez, valamint számos más platformon történő telepítési utasításokat. Ez a natív Windows kliens elképesztő erőfeszítést jelent, hogy intuitív felületet és számos fejlett funkciót biztosítson a felhasználók számára. Mivel az IPVanish nem támogatja a naplók vezetését; minden szükséges biztonságot megad, amelyre a felhasználóknak szükségük van egy gondtalan VPN-élményhez.

Az egyetlen dolog, ami kissé negatív levegőt ad a VPN-ről, az, hogy egy kicsit drága. Figyelembe véve azonban, hogy a legjobb Kodi VPN-t kapja igazságosan Havonta 3,25 USD, sokkal jobban érzi magát. Ezért javasoljuk az 1 éves terv megvásárlását, amely 73% -ot takarít meg Önnek, ami egyáltalán nem rossz üzlet. 3 vásárlási terv érhető el, amelyek mindegyikéhez heti pénz-visszafizetési garancia tartozik. Nincs ingyenes próbaverzió, amely szintén az egyik oka annak, hogy azt mondtuk, hogy drága; ugyanakkor drága oldala ellenére az egyéves garancia-előfizetés megfizethető opcióvá teszi, akárcsak a korábban elmondták.

Is tudta azt is, hogy az IPVanish több mint 1300 szervert kínál több mint 75 országban a világon? Lefedettségük akkor is jó üzlet, ha rövidebb csomagokra keres!

4.PureVPN

Mint a neve is rendelkezik, a PureVPN a tesztelés során jelentősen megnöveli a letöltési sebességet. Ez kétségtelen, mert körülbelül 180 helyszínen nagyszámú globális szerver működik.

Minél nagyobb a kiszolgálók száma, annál nagyobb sebességet tud továbbvinni a kényelmes terheléselosztás miatt. Ez a Kodi felhasználók számára gyakran prioritás.

A PureVPN vonzó VPN-szolgáltatás azok számára, akik középkategóriás VPN-t keresnek a Kodi számára. Sőt, vannak más funkciók is, amelyek nagyon illeszkedő opcióvá teszik, amely magában foglalja a dedikált alkalmazásokat, amelyeket az összes nagyobb platformon, például Mac, Windows, iOS, Android, Linux stb. Terveztek..

Egy másik plusz a PureVPN nem naplózási politikája és annak olyan szolgáltatáscsomagja, mint például a split-alagút, amely lehetővé teszi, hogy megválaszthassa, melyik forgalomnak kell áthaladnia az internetszolgáltatóján, és melyiknek kell áthaladnia a kiszolgálón..

A PureVPN a legjobb biztonsági protokollok széles skáláját támogatja, mint például az L2TP / IPSec, az OpenVPN, az IKEv2, az SSTP és a PPTP, hogy „tiszta biztonságot” nyújtson. Az egyetlen rossz jelenség, amelyet láthattunk ebben a VPN-ben, az, hogy nem képes megállítani a DNS-szivárgásokat, amelyeknek a biztonságos DNS-nek állítólag ellenállniuk kell. Ez valóban változott a futásteljesítményünkben.

A másik dolog az, hogy nem nyújt ingyenes próbaverziót, de minden bizonnyal 31 napos pénz-visszatérítési garanciát ad, ha valami állításuk szerint sérelmet szenvednek. A leghosszabb terv a legjobb ár-érték arányt nyújtja, a 3 árazási terv közül.

Élvezheti a legjobb Kodi VPN előnyeit mindössze 1,32 dollár havonta az ötéves tervükkel. Ez a legolcsóbb Kodi VPN a legfontosabb!

Telepítse a Kodi-t & használja a VPN-t a világméretű tartalomtár eléréséhez. Szórakoztatás olyan egyszerű & megbízható a Right Kodi VPN segítségével.

5.VyprVPN

Ha nagyon gyors VPN szolgáltatást szeretne, amelyet általában az emberek keresnek a legjobban online streaming közben, akkor a VyprVPN páratlan.

A teszteredmények azt mutatják, hogy a VyprVPN kétszer annyival gyorsabb letöltési sebességet nyújt, mint amikor a VPN ki van kapcsolva. Sőt, ezt sem a VPN-szolgáltatók nem vitatják. Kedvenc jeleneteink élvezetéhez ez a csodálatos HD-4K tartalom biztosítja, amelyet kívánunk.

A VyprVpn rendkívül felhasználóbarát abban a tekintetben, hogy minden eszközre és platformon releváns, és erre az erős biztonsági szempontokkal együtt. A Protokoll-választékkal és az intelligens titkosítással együtt a Vypr valóban csúcspontja annak, hogy megtámadja az összes VPN-t blokkoló és fojtó akadályt a simább, gyorsabb kapcsolatért.

A tortán a jegesedés érdekében a szolgáltató saját DNS-megoldása, a kill kapcsoló és a NAT-tűzfal teszi a kapcsolatot még zökkenőmentesvé az őr funkcióval. Ugyanakkor nem észleltük az online tevékenységek vagy a forgalom naplózását, azonban kisebb jelentkezést észleltek a kapcsolat és az IP-címek rögzítésekor.

Prémium tervük magában foglalja a szolgáltató elkísérő mesterét, a Chameleon protokollt és a VyprCloud-ot tárolás céljából, és ezt is jó alku mellett.

Így ígérik a 30 napos pénzvisszafizetési garancia ha nem elégedett a szolgáltatásaikkal. Ahhoz azonban, hogy felsorolják csomagjaikat az Ön számára, a következők:

 • A 2 éves csomag az Havonta 2,50 USD
 • Az éves csomag a 3,75 USD havonta

Összességében ez a Kodi egyik legkedvezőbb VPN-je, amelyet kipróbálnia kell!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments