5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!

[ware_item id=33][/ware_item]

Nem gondolja meg kétszer, mielőtt Android-eszközén csatlakozik egy ingyenes Wi-Fi-hez, de itt van, amit nem tud rájönni: az Ön személyes adatait súlyos veszély fenyegeti. Az alkalmazásokon és a böngészőn keresztül továbbított bármilyen adat könnyen elfogható bárki számára, aki esetleg figyeli a Wi-Fi hálózatot. Biztonságosabbnak érezheti magát a saját fizetett Wi-Fi kapcsolat használatával egy speciális jelszóval, de akkor is bajba kerülhet. Fel kell ismernie azt a tényt, hogy Android telefonja minden oldalról ostrom alatt áll, és el kell ismernie azt is, hogy az Android telefon védelmére nincs bolondbiztos eszköz, de a legjobb, amit megtehetsz, mindig a kapcsolatot titkosítva tartja megbízható VPN szolgáltatáson keresztül amit alább ajánlunk. 


Rengeteg szoftver, oktatóanyag és eszköz található a hackeléshez a szakértő hackerek mellett, mi okozza azt, hogy Ön szerint nem válhat áldozatul? Bárki visszafejti a jelszavait, és bejuthat a rendszerébe anélkül, hogy tudta volna. Gondoljon az összes olyan e-mail fiókra, közösségi média fiókra, fizetett szolgáltatási fiókra és e-kereskedelemről szóló webhelyre, amelyet online látogat. Ezeket a fiókokat könnyen feltörhetik, ha valaki belép a Wi-Fi hálózatba. Jelszavait, adatait, fényképeit, videóit, magánüzeneteit és fizetett fiókjait bűnözők teszik ki, akik jól tudják felhasználni.

Készítsen erős jelszót az eszközzel

Az online bankolás és vásárlás teljes rémálommá válhat, ha valaki megkapja a rejtett hitelkártya-adatait. Mindenki tudja, hogy manapság egyre gyakrabban válnak hitelkártya-lopásoknak köszönhetően az ingyenes hackereszköz-szoftver, amely a bűnözők számára elérhető.

Biztonságban vagyok az Android VPN szolgáltatás nélkül?

Ez csak a jéghegy csúcsa, mert a személyes veszteség általában csak téged érint. Mi lenne, ha valaki a kiszolgáltatott rendszerén keresztül gyűjtné az Ön vállalkozásának személyes adatait? A kirúgás valószínűleg a legkevésbé kellemetlen dolog történhet. Vállalata millió dollárt veszíthet, és befejezheti, mielőtt elmondhatja, hogy csapkodott. A felelőtlennek tartott alkalmazottak számára nincs sok munka. Kemény, de igaz. Tehát a VPN használata nem tűnik bölcs döntésnek, annak ellenére, hogy a telefon által kínált biztonsági dolgok továbbra is biztonságosak maradnak, hogy ne sértsék meg az Android felhasználókat, hanem a tényekről és a vírusok és támadások napi növekedéséről beszéljenek.

Gyors linkek a legjobb Android VPN-ekhez:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. Privát internet-hozzáférés
 5. VyprVPN

Az Android VPN előnyei

Szóval mi lenne a felelős? Gondoskodjon a rendszer biztonságáról a pályán kívül! Szerencsére van egy nagyon egyszerű módszer ennek megvalósítására, anélkül, hogy túl sok energiát vagy pénzt költene. A virtuális magánhálózat (VPN) a végső megoldás ezen bűncselekmények végleges lezárására Android-eszközökön. Nemcsak az Androidon működnek, hanem a mobiltelefonok, táblagépek és személyi számítógépek más népszerű operációs rendszerein is, a VPN-t Windows-on is ellenőrzik & IPhone VPN. A legjobb Android VPN nemcsak védelmet nyújt a hackerektől, hanem más csodálatos hegyeivel is jár, amelyeket nem hagyhat ki.

Adatbiztonság

Ahelyett, hogy az összes Wi-Fi-adatot továbbítja az Android-eszközére és az Android készülékről, az Android VPN alkalmazás kizárólag egy VPN alagúton keresztül küldi el. Ez egy zárt, erősen titkosított alagút, amely nem engedi, hogy bárki felhasználhasson tevékenységet. Az Androidra szolgáló VPN alkalmazás olyan hatékony protokollokkal érkezik, amelyekben választhat. Ezen felül a szerverek között is válthat, hogy megtalálja a tökéletes kombinációt az aktuális tartózkodási helyére.

Korlátlan hozzáférés

Az internet korlátozása valóban kegyetlen és igazságtalan, ingyenesnek kell lennie az interneten, és hagyjuk szabadon az online világot minden határtól. A földrajzilag korlátozott tartalom nagyon fájdalmas lehet, hogyan? nyitottál meg valaha egy népszerű streaming webhelyet, hogy csak helyspecifikus korlátozásokkal szembesüljenek? Nem kell megbirkóznia ezzel, ha telepített VPN-t egy Android telefonra. Ez teljesen elrejti az Ön IP-címét, így a webhely nem tudja felfedezni a valódi helyét. Ezért a földrajzi korlátozások automatikusan megszűnnek, amikor olyan helyet választ, ahol a felhasználók hozzáférhetnek az adott webhely szolgáltatásaihoz.

Torrent letöltések

A tartalmak torrentjeken történő letöltésének jogi következményei vannak. A közelmúltban ezért indították el a torrentok legnagyobb forrását. Az Androidra megbízható VPN használatával továbbra is észrevétlenül töltheti le a torrenteket. A megfelelő VPN-választással! Kísértetje biztonságos és biztonságos minden rossz szem ellen, online. Nagyon szórakoztató az online anonimitás elégedettsége, ha P2P / torrentot csinálsz névtelen torrenting komolyan kerülje a DMCA-értesítéseket.

Hirdetésgátlók

Az Android-alkalmazások hírhedtek a hirdetésekkel kapcsolatban, mivel a Google Play Store alkalmazásai többnyire ingyenesek az alkalmazáson belüli hirdetésekkel. Persze elősegítheti, hogy a hirdetések megjelenjenek és megjelenjenek. Ha azonban siet, és folyamatosan kell dolgoznia, akkor a legjobb Android VPN hasznos a nem kívánt hirdetések blokkolására..

Hogyan válasszuk ki a legjobb Android VPN-t?

Néhány szempontot kell figyelembe venni, amikor az Android telefonok VPN-ről döntenek, ideértve a következőket:

  • Az USA-ban székhellyel rendelkező Android VPN valójában rossz lehet, mivel kötelesek felhasználói adatokat, például kapcsolódási naplókat közzétenni, ha egy kormányzati ügynökség ezt egy vizsgálat során törvényesen megköveteli..  
  • A sebesség mindig aggodalomra ad okot, mivel az adatok VPN-alagúton keresztüli továbbítása általában lassabbá teszi az internetet, mint ahogy már van. Ez a szerver-protokoll kombinációjától függ, amelyet időnként használ.
  • Minél hatékonyabb protokollokat kínál az Android VPN, annál jobb az, ha kiválasztja, melyik a legmegfelelőbb.
  • A VPN-kiszolgáló helye rendkívül fontos az optimális teljesítmény érdekében. A szervernek fizikailag jelen kell lennie a helyén, és természetesen léteznie kell annak a helynek, amelyet megjeleníteni kíván.
  • Legyen nagyon óvatos a VPN-szolgáltató szabályainak és előírásainak betartásakor. Nagyon előnyös, ha egyáltalán nem tartanak semmilyen kapcsolati naplót.
  • A keresett funkciókat az adott VPN-szolgáltatásnak kell biztosítania, és jó felhasználói áttekintéssel kell rendelkeznie.
  • Az olyan alkalmazásokra szakosodott VPN-társaság választása, amely okos, mivel valószínű, hogy napi több alkalmazást használ az Android-eszközén.
 • Rengeteg különféle, a VPN szolgáltatók által kínált árat kínál, amelyek megfelelnek az Ön költségvetésének és igényeinek.

Nézze meg ezeket a nagyon ajánlott opciókat, amelyek a legjobb Android VPN 2019 kategóriába sorolhatók

NordVPN

nordvpn webhely

A NordVPN felhasználóbarát alkalmazást kínál az androidhoz. Ez a félelmetes VPN-szolgáltató biztosítja az Android-készülékeinek az extra biztonság fontos elemét, ezáltal biztonságos erődvé téve a hackereket és az adatgyűjtőket. A katonai szintű titkosításra van szüksége, ha teljes nyugalmat akar. A NordVPN a mi választásunk a legjobb VPN alkalmazás az Android számára 2019-ben. 

látogasson el a weboldalra

ExpressVPN

A legjobb Android VPN nem hivatalos vezetője a régi és az új tétel között, az ExpressVPN az összes négyzetet bejelöli azzal az egyetlen állítással, hogy ez az átlagfelhasználó számára kissé drága. Gondolhatja, hogy elérhetetlenné tette a 12,95 $ / hónapban, de hosszabb előfizetéssel sokkal olcsóbban szerezheti be. A 12 hónapos terv valójában csak költségekkel jár $ 8.32 / hó tehát ne hagyja ki a fantasztikus funkcióit! Ez biztosítja 148 szerver helyszínek 94 ország így sok felhasználó úgy találja, hogy elérhető. Nem csak a nagyobb számú szerver közül választhat a tartózkodási helyén, hanem lehetővé teszi a korlátozott tartalom elérését 94 országban. Úgy hangzik, mint az ideális VPN az Android számára, igaz? Ezt négy legjobb VPN-protokoll táplálja 99,9% üzemidő. Még 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínálnak, ha szolgáltatásaik kielégíthetetlennek bizonyulnak.

IPVanish

Ez az egyik legjobb VPN alkalmazás az Android számára, mert sok funkcióval rendelkezik, mégis olcsó. Öt eszközt csatlakoztathat ugyanarra a VPN-fiókra egyszerre, és élvezheti a három megbízható protokollt, ezekkel kombinálva 1000 VPN szerver. Havonta sok pénzt takaríthat meg, ha megosztja ezt az egyetlen előfizetést azokkal az emberekkel, akikkel él. Nem az, hogy ez a lenyűgöző Android-os VPN rendkívül drága, kezdetben. az 12 hónap csomag mérsékelt áron van 6,49 USD / hó ami sokkal olcsóbb, mint a szokásosok 10 USD / hó díj. Ha úgy találja, hogy ez nem felel meg az Ön igényeinek, akkor felmondhatja az előfizetését 7 nap. Ők elfogadják a Bitcoin-t is, ami azt jelenti, hogy nem csak nyomon követheti az internetet, hanem névtelenül is fizethet. Az IPVanish Torrent-barát, így az egyik legjobb Android VPN-k környékén.

Teljes olvasás: IPVanish Review>>

Privát internet-hozzáférés - PIA

Noha a PIA az Egyesült Államokban található, négy erős VPN protokollt kínál, több mint 3533 VPN szerver helyszínek 31 országban. Olyan sok választást kínál a kiszolgálók váltására, és nagyobb esélye van a jobb teljesítményre. Ez egy álom VPN az Android számára, ha érdekli a Torrenting, mert a PIA erre a célra támogatja a P2P megosztását. Egyszerre 5 eszközt csatlakoztathat egyetlen fiókkal. Kompatibilis egy óriási 39 operációs rendszer! Nyugodtan maradhat, mert a PIA nem tart nyilvántartást a forgalmáról vagy a kéréseiről. Számos fizetési módot fogadnak el, beleértve a Bitcoint és az ajándékkártyákat. Csak nagyon megfizethető töltés 3,33 USD / hó éves tervükben és 2 éves terv meglepően költségek $ 2.91 / hó. 7 napos visszatérítési politikával rendelkezik.

VyprVPN

Ez egy kisebb VPN-társaság, de nagyon népszerű, mert azt a nagy értéket nyújtja a felhasználók számára, amelyik Chameleon protokollja három másik mellett. Nincs olyan olyan Android VPN, amely exkluzív házon belüli VPN protokollt kínál felár nélkül. Nem fogja elhinni, mennyire megfizethető a VyprVPN a legjobb Android VPN-hez képest, bár ezek Chameleon protokollt biztosítanak. Két csomag közül választhat: alap és prémium. Az alapvető lehetővé teszi 3 eszközhöz csatlakoztatást egyszerre 5 $ / hó. A prémium árcsomag öt összeköttetést kínál közvetlenül $ 6.67 / hó. A VyprVPN Cloud-nal együtt jön, tehát ez egy újabb bónusz. A 30 napos betéti visszatérési politika, 3 napos próba A futás és a kényelmes fizetési lehetőségek vonzóvá teszik a választást sok felhasználó számára. Kényelmesen kipróbálhatja azok tulajdonságait 3 nap.

Olvassa el teljes Vyprvpn Review>>

Mivel annyi népszerű Android VPN van, amelyek közül választhat, nincs ok arra, hogy a kapcsolata nyitva maradjon a bűnözőkkel és a kormányzati ügynökségekkel.

Néhány legjobb Android VPN szolgáltatás összefoglalása - Frissítve 2019

VyprVPN

Ár 5,00 USD / hó

5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!Kiváló támogató csapat
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!Jó titkosítási protokollok
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!Korlátlan szerverváltás
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!200 000+ IP & 700+ szerver
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!3 napos próbaverzió ajánlott

Privát internet-hozzáférés

Ár 3,33 USD / hó

5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!Névtelen fizetési lehetőségeket kínál
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!Minőségi titkosítás 7 napos pénzvisszafizetési garanciával
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!Nincs napló & Korlátlan sávszélesség
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!24 órás ügyfélszolgálat
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!3284+ szerver 24 országban

Vásároljon PIA-t most>>

ExpressVPN

Ár 8,32 USD / hónap

5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához! 30 napos pénzvisszafizetési garancia!
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához! Akár 256 bites titkosítás
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához! Könnyen használható alkalmazások / szoftverek
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához! 24/7 élő támogatás
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához! 100+ szerver 78 országban

IPVanish

Ár 6,49 USD / hónap

5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!Kiváló alkalmazás jellemzői
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!Sebesség és megbízhatóság Jó
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!több mint 40 000 névtelen IP
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!225+ szerver több mint 60 országban
5 legjobb Android VPN alkalmazás a mobil eszközök biztonságához!7 napos pénz-visszafizetési garancia

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments