4 legjobb Windows VPN a végső adatvédelemhez és biztonsághoz

[ware_item id=33][/ware_item]

Noha a Windows lehet a legnépszerűbb operációs rendszer az asztali számítógépeken, ezt természetesen nem lehet a legbiztonságosabbnak tekinteni. Mivel a Nokia a Nokia vásárolta meg, ezek a biztonsági aggodalmak a Windows telefonokra is kiterjednek. Jó dolog az, hogy van egy egyszerű megoldás, amely megvédi a személyes adatait gyűjtő hackerek és ügynökségek ellen, Igen, a Windows VPN a megoldás.


A PC és a mobil VPN számos hiteles szolgáltatón keresztül érhető el. Ajánlott olyan VPN-szolgáltatók számára, akik nem tartanak fenn kapcsolatnaplókat, nem székhelye az USA-ban, saját kiszolgálókkal rendelkeznek, és fizikai szerverek vannak a helyén. Annak ellenére, hogy a Windows 10 már egy ideje ki van kapcsolva, több ember úgy döntött, hogy nem frissíti a rendszerét, mert jobban szeretik a régebbi verziókat. Rendben van. A Windows 10 VPN helyett egyszerűen megvásárolhat VPN-t a Windows 7-hez.

Az alábbiakban felsoroljuk a Windows öt legmegfelelőbb VPN-jét, amelyek zavartalanul működnek a világ minden táján, és lenyűgöző funkciókat kínálnak elfogadható áron.

NordVPN - ajánlott

Ár 3,49 USD / hó

4 legjobb Windows VPN a végső adatvédelemhez és biztonsághoz 5092+ szerver több mint 90 országban
4 legjobb Windows VPN a végső adatvédelemhez és biztonsághoz2048 bites titkosítás
4 legjobb Windows VPN a végső adatvédelemhez és biztonsághozTöbbes bejelentkezés 6-ra
4 legjobb Windows VPN a végső adatvédelemhez és biztonsághoz30 napos pénz-visszafizetési garancia
4 legjobb Windows VPN a végső adatvédelemhez és biztonsághozTámogatja a Netflix alkalmazást a SmartPlay szolgáltatás segítségével

NordVPN

A NordVPN szakembereinek intelligens ötlete az volt, hogy kettős titkosításként a felhasználók második védelmi rétegét adják hozzá. Ez azt jelenti, hogy miközben fizeti a rendszeres díjat a népszerű Windows VPN -ért, valójában kétszer kapja meg az előnyt. Ez egy csodálatos átalakulás a szolgáltatásukban, de kissé lassabbá teszi, mint a többi választás. A különbség azonban meglehetősen csekély, és könnyen elhanyagolható a Windows 7 vagy Windows 10 VPN-ügyfelek összehasonlításakor. A NordVPN másik fantasztikus előnye, hogy egy fiók egyszerre akár hat eszközt képes kezelni. Így pénzt takaríthat meg, ha megvásárolja barátaival vagy családjával, és egymás mellett futtatja a Windows készülékein. Ez szintén P2P-barát és számos fizetési módot kínál az Ön kényelme érdekében, beleértve a Bitcoin és a PayPal szolgáltatást. A NordVPN az egyik legjobb Windows VPN a Torrent felhasználók számára speciális megfontolásaik miatt. Biztos lesz minden olyan per ellen, amelyet az illegális kínzást kereső hatóságok megpróbálhatnak becsapni téged. Amikor egyesíti P2P-funkciójukat a Bitcoin-fizetéssel, gyakorlatilag nyomon követhetetlen és torrent lehet a szíved tartalma szempontjából. A legizgalmasabb rész az, hogy jelenleg a Windows VPN-t kínálják hihetetlen áron, csak azért Havonta 3,49 dollár az ő 3 éves terv! Különleges IP-ket kaphat speciális áron a NordVPN-től. A ragyogó protokollok listáján megtalálhatók az IKEv2 / IPsec, az OpenVPN, PPTP, L2TP és IPSec, így könnyedén választhat..

További információ: NordVPN áttekintés

ExpressVPN

4 legjobb Windows VPN a végső adatvédelemhez és biztonsághoz

Ha nincsenek kompromisszumok a minőség, a hitelesség, a teljesítmény és a kockázat teljes kiküszöbölése mellett, akkor vegye igénybe a Windows legjobb VPN szolgáltatását: ExpressVPN. Közismert, hogy kiválóan működik más operációs rendszerekkel is. Csak egy hátránya van ennek a VPN kliensnek a kiválasztására Windows 7 és újabb verziók esetén. A Brit Virgin-szigeteken székhellyel nem vezetnek nyilvántartást a kapcsolati naplóiról vagy a tevékenységi naplóiról. Mint sokan, regisztrálhat az ExpressVPN névtelen felhasználóként, mivel most elfogadják a Bitcoint. Jelenleg Magyarországon nyújtanak szolgáltatásokat 94 országok, amelyekben 148 VPN-kiszolgáló található ezeken a helyeken. Ez azt jelenti, hogy rengeteg lehetőséget kap a kiszolgálók átváltására, és a folyamat során nincsenek hibák. Az ExpressVPN-nél egyedülálló az, hogy valójában létrehozott egy referenciaprogramot a felhasználók számára. Ez viszonylag drága itt 8,32 USD / hó de az olyan nagyszerű protokollok, mint az OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP és PPTP, megéri a pénzt, tehát ez minden bizonnyal a második legjobb Windows VPN, amelyet választhat. Jó dolog velük az, hogy soha nem rendeznek, és mindig törekednek a fejlesztésre és például többre kínálnak lehetőséget: időről időre új kiszolgálókat és IP-ket adnak hozzá, és alkalmazásukat rendkívül egyszerűvé teszik, még egy laikusok számára is. Feliratkozhat az ExpressVPN-re, és megnézheti azok összes funkcióját és igényét 30 nap. Ha ezen időszak végére elégedett vagy, akkor megőrizheti, különben kockázatmentesen kaphat teljes visszatérítést.

VyprVPN

Ha megpróbál egy jó VPN szolgáltatót beállítani a Windows számára szűk költségvetéssel, akkor a VyprVPN kiváló választás. A legegyszerűbb árképzésen alapszintű tervvel rendelkeznek 5 USD / hó és egy prémium terv a 6,67 USD / hó. Ne tévesszen meg félelmetes árszínvonaluk megfizethetőségével. Még az alapterv ugyanazzal a fiókkal 3 egyidejű VPN-kapcsolatot biztosít. Kisebb költségekkel a prémium terv 3-ról 5-re frissíti a kapcsolatokat. Nemcsak ezt, hanem igénybe veheti a VyprVPN Cloud és az exkluzív Chameleon protokollt is. A világ több mint 70 VPN-kiszolgálóhelyén működnek, hogy korlátlan sávszélességgel nagy sebességgel tartsák az Ön internetes sebességét, így HD videókat streamálhatnak és néhány perc alatt letölthetnek. Kiváló ügyfélszolgálatuk van az élő csevegéssel, így minden felmerült problémát percek alatt meg lehet oldani, és visszatérhet, hogy tökéletesen biztonságos böngészést élvezhessen. Három alapvető VPN-protokoll létezik, amelyet a legtöbb VPN-szolgáltató alkalmaz a Windows számára: PPTP, OpenVPN és L2TP. Csodálatosan működnek ezen az operációs rendszerrel rendelkező számos eszközön. A VyprVPN hozzáadott bónusza a Chameleon protokoll, amelyet egyetlen Windows VPN sem kínálhat. Annak ellenőrzése érdekében, hogy ez a tökéletes VPN Windows-ra - vegye igénybe 3 napos próbaverzióját, mielőtt egy csomagot igényel. 30 nap elteltével visszatérítést is kaphat, ha nem tetszik az, amit a felhasználóknak kínálnak.

IPVanish

Noha a VPN Windows szakértői többször hangsúlyozzák egy olyan VPN-társaság kiválasztásának szükségességét, amelynek székhelye nem az Egyesült Államokban található, bizonyos esetekben ezt figyelmen kívül hagyhatják. Az IPVanish elrejti az Ön IP-címét mindenkitől, aki szimatol, és megpróbál betörni a rendszerébe. Hatékonyan lefedi az Ön pályáit, amelyeket világszerte több mint 1000 szerver üzemeltet. Ezek közül bármelyiket kiválaszthatja, amely az Ön számára legmegfelelőbb. Ha van egy konkrét streaming webhely vagy alkalmazás, amelyre nem találja meg a különbséget, kérdezze meg a 24/7 élő támogatást. Három kipróbált és tesztelt protokoll közül választhat: OpenVPN, PPTP és L2TP / IPsec. Olvassa el az egyes előnyöket és korlátozásokat, és hasonlítsa össze ezeket a protokollokat, hogy megtalálja a rendszeréhez legmegfelelőbbet. Ha anonim módon szeretné igénybe venni az IPVanish szolgáltatásait, akkor a legolcsóbb csomagot csak a Bitcoinon keresztül is megvásárolhatja 6,49 USD / hó. Ez a 12 hónapos árszínvonaluk, amely minden hónapban körülbelül 4 dollárt takarít meg, mivel a szokásos havi csomag 10 dollárba kerül. Az IPVanish kétségtelenül az egyik legfontosabb ajánlása a legjobb Windows VPN-hez. Korlátlan P2P-forgalmi funkciójuk izgalmas lehetőségeket kínál a torrent felhasználók számára. Jelenleg 17% -os engedményt kínálnak erre az árra. Mivel az IPVanish szervereket több mint hatvan országban büszkélkedhet, és folyamatosan bővül, valószínűleg könnyű lesz feliratkozni rá. A legmenőbb dolog, ami a Windows egyik legjobb VPN-szolgáltatásává teszi, hogy egyetlen IPVanish-fiókot hozhat létre, és egyszerre öt különböző eszközön futtathatja azt. 7 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkeznek minden felhasználó számára.

Következtetés

Ezek erősen ajánlott legjobb Windows VPN a PC-n és a mobilon is. Ön képes lesz elrejteni IP-címét, ami azt jelenti, hogy a meglátogatott webhelyek vagy az Ön által használt mobil alkalmazások nem gyűjtik pontos helyadatait. Ez lehetővé teszi, hogy megszüntesse az ezen webhelyek vagy alkalmazások esetleges korlátozásait a helyre vonatkozóan. Szellőztetni fogja a hatóságok által a hírekkel és szórakoztató weboldalakkal és alkalmazásokkal elhelyezett blokádokon keresztül. Azok, amelyeket kormánya politikai okokból betiltott, azonnal hozzáférhetővé válnak számodra. Nem csak ezt, de megőrizheti a személyes adatait is, amelyeket a hackerek megkísérelhetnek beszerezni a saját javukra. Az optimális sebességet és biztonságot nyújtó VPN protokoll és szerver használatával elképesztő felhasználói élményt kap. A telepítés és a futtatás kényelmessé teszi a kezdők számára készült felhasználóbarát felületet. Ez nyugodtan nyugtatja, hogy az internet valóban biztonságos hely, ahol dolgozhat vagy játszhat a szíve tartalmával, ha a legjobb Windows VPN-hez csatlakozik..

A Windows nem biztonságos! Szerezd meg a legjobb VPN-t a Windows rendszerhez, és maradj biztonságos online

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments