4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől

[ware_item id=33][/ware_item]

A nyilvános Wi-Fi az egyik legjobb ingyenes szolgáltatás, amelyet ma élvezhetünk. Kihúzhatja egy kényelmes székre, kikapcsolhatja iPhone vagy MacBook készülékét, és teljesen ingyenesen szörfözhet az interneten. A hallgatók gyakran ízletes kávézókat és kávézókat használnak feladataik elvégzésére. A gyakori utazók mélyen értékelik az ingyenes nyilvános Wi-Fi-t is. Ugyanakkor tisztában van a veszélyekkel, amelyek az egyik használatával járnak? Nos, ha nem, akkor tényleg megtudta, hogy mi okozhat neked, és mi lehet a megoldás erre..


Miért van szüksége VPN kliensre Mac esetén?

A számítógépes bűnözés valódi fenyegetés

A PWC szerint az internetes bűnözés a második leggyakoribb gazdasági bűncselekmény, amelyet ebben az évben jelentettek. Úgy van! Szóval hogyan lehet bárki biztonságban érezni magát az interneten? Ha ingyenes nyilvános WiFi-t használ, a zéró garantálja a biztonságot. Bármely más felhasználó beléphet a rendszerébe, és hozzáférhet programokhoz, érzékeny dokumentumokhoz, képekhez, videókhoz, hitelkártya-információkhoz és bármilyen fiókhoz. Ennyit okozhat egy számítógépes bűncselekmény, ha nem tesz intézkedéseket a rendszer védelme érdekében tőlük.

Ez az egyik oka annak, hogy a felhasználók vonakodnak tranzakciókat végezni online banki és fizetési módokon keresztül az alkalmazásokon keresztül. A jó hír az, hogy a fejlesztők kidolgozták a végső szoftvert, amely megakadályozhatja, hogy a hackerek a különböző napirendek felé dolgozzanak. Vannak olyan professzionális hackerek, akiket bűncselekmények miatt alkalmaznak. Vannak olyanok is, akik csak szórakozásból csinálják, hogy ártatlan áldozat lehessen. A magas szintű hackelést a kormány nemzetbiztonsági osztályainak megrendelése alapján hajtják végre. Ha úgy érzik, hogy tevékenységei valamilyen módon fenyegetést jelentenek, mint például néhány ország kormányellenes rendszerei, akkor jogilag vádolható meg e bűncselekményért. Gondoljon minden olyan módra, amellyel bekerülhet egy olyan bűncselekménybe, amelyet nem követett el, ha egy hacker belép a rendszerébe, és hamis információkat gyűjt. Ez az oka annak, hogy még a kapcsolatainak nyilvántartása is kész lehet egy próbaverzióra a rendszer feltörésére.  

Akadálytalan hozzáférés a korlátozott tartalomhoz

Nem csak arról szól, hogy ki érheti el a rendszerét, hanem az is, hogy meddig terjedhet a saját elérhetősége. A politikai körülményektől és a kormányzati politikáktól függően több millió tiltott webhely és alkalmazás létezik az egész világon. Képzelje el, hogy Kínába utazik, és csak egy Stranger Things izgalmas epizódjára készül fel, hogy kiderüljön, hogy a Netflix blokkolva van-e a földrajzi korlátozások miatt. Ez most félelmesebb lenne, mint az amerikai horror történet fantomjai. Ha olyan országba látogat, ahol a főbb hírportálok és -alkalmazások, mint például a The New York Times be vannak tiltva, teljesen elzártnak érzi magát a külvilágtól. Számos olyan streaming webhely található, amelyek korlátozott hozzáférést biztosítanak a listán kívüli helyeken élő emberek számára. Ez azt jelenti, hogy még ha van jogi számlád is, és feliratkozott erre a szolgáltatásra, pénzed pazarolni fog mindaddig, amíg fizikailag olyan helyen tartózkodik, ahol a szolgáltatásai nem érhetők el. Diákként több millió olyan erőforráshoz férhet hozzá, amelyeket korábban a saját tartózkodási helyük miatt tiltottak számodra.

Mi a VPN??

A virtuális magánhálózat (VPN) bolond-mentes módszer ezeknek a magánélettel és hozzáféréssel kapcsolatos problémák megoldására egyetlen ütemben. Alapvetően a MAC számára a VPN-ajánlatot választja, amely erőteljes titkosítást biztosít, és elrejti az összes személyes adatát, miközben elrejti az IP-címét. Ez egy kétirányú megközelítés, amely garantálja a csodálatos böngészést és az alkalmazásokra is vonatkozik. Akár fut egy a olcsó VPN Mac vagy iPhone készüléken simán kell működnie, és biztonságban kell lennie még ingyenes nyilvános Wi-Fi kapcsolaton keresztül is. Nem számít a tartózkodási helyétől, nulla korlátozás vonatkozik arra, hogy milyen tartalmat lehet megtekinteni, amikor kiválaszt egy megfelelő helyet a VPN Mac-ben, például az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban, ahol a felhasználók általában a legtöbb webhely és alkalmazás előnyeit élvezhetik a nincs korlátozás, köszönhetően a VPN-nek!

A VPN for Mac szükséges mindannyiunk számára?
Íme néhány a legjobb Mac VPN-szolgáltatókról, amelyeket a világ minden tájáról származó felhasználók magasra értékeltek. Amint megtudhatja, több országban vannak dedikált szerverek, közös helyszíneken. Minden szerver különféle VPN-protokollokat alkalmaz, amelyek erőteljes védelmet nyújtanak, mivel a Mac VPN-kliens csatlakozik egy kiválasztott szerverhez, amely optimális teljesítményt nyújt.

1. NordVPN - A legjobb VPN Mac-hez

A NordVPN versenytársak körében kiemelkedő tulajdonsága a kettős titkosítás, azaz nem egy, hanem két csodálatos védettségi réteg érkezik egy áráért. Arra is büszkélkedhet, hogy akár hat eszközt is kezelhet egyszerre egy VPN-fiókban. Kiváló biztonsági takarójának köszönhetően tökéletes a P2P letöltésekhez. Megvásárolhatja az egyik NordVPN csomagot névtelenül a Bitcoin segítségével, vagy a PayPal szolgáltatást is felhasználhatja más módszerek között. Nem kétséges, hogy a Nord VPN szerepel-e a legjobb Mac VPN második legjobb listáján.

NordVPN árképzés

4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől

2. ExpressVPN

Kétségtelen, hogy a Mac számára a legjobb VPN az ExpressVPN, bár a piacon másokkal összehasonlítva kissé a legmagasabb a végén. Kiváló szolgáltatásokkal és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, így az ExpressVPN megéri a szokásos árszínvonalhoz beállított havi 12,95 dollárt. Szolgáltatásait 87 országba terjesztette, így hozzáférhetősége a legnagyobb vonzereje, négy erős VPN-protokolljával és felhasználóbarát felületével a legjobbat kínálja a mac vpn-re a listánkon.

3. IPVanish

Az IPVanish nagyszerű tényező az, hogy nem az Egyesült Államokban található. Gondolhatja, hogy ez csökkenti hitelességét, de valójában elkerüli a lábát az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező VPN-szolgáltatókra alkalmazandó káros felhasználói adatvédelmi törvényekről. Az IPVanish több mint 60 országban működik, és a mi beszédünk során terjeszti kiváló szolgáltatásait. Népszerű, mint a Mac leggyorsabb VPN-je, tehát érdemes kipróbálni.

Öt eszközön futtathatja egyszerre, tehát egyáltalán nem rossz üzlet.  

4. TorGuard

Ha bizonytalannak érzi magát a VPN-be történő befektetés végrehajtásában, akkor keresse meg a TorGuard-ot, amely 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik arra az esetre, ha nem elégedett az általuk kínált minőséggel. Ez nagyon valószínűtlen, mert több mint 1600 szerver esetén a TorGuard lenyűgöző ranggal rendelkezik. Több mint 50 országban a kiszolgálók választása és az árazási tervek kiválóak. Korlátlan sávszélességet kap, és a kapcsolat gyorsan villog, hihetetlen streaming és letöltések érdekében.

A Mac vpn szolgáltatáson kívül nincs jobb választás, ha a rendszert biztonság nélkül megóvja a hackerektől és a kormányzati ügynökségek szaggatásától, miközben korlátlan hozzáférést élvez, majd iratkozzon fel egy megbízható VPN-szolgáltatóra, amely erőteljes kiszolgálókkal rendelkezik a helyén, és magas értékeléseket kapott a boldog felhasználóktól..   

A legjobb Mac VPN összefoglalása

  • IPVanish
  • Torguard
  • ExpressVPN
  • NordVPN - Győztes

IPVanish

Ár: 6,49 USD / hónap

4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektőlKiváló alkalmazás jellemzői
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektőlSebesség és megbízhatóság Jó
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektőltöbb mint 40 000 névtelen IP
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől225+ szerver több mint 60 országban
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől7 napos pénz-visszafizetési garancia

Olvassa el az ismertetőt

Torguard

Ár 9,99 USD / hónap

4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektőlNincs naplózási politika
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektőlJó P2P fájlmegosztás
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől1 hetes próba & Pénzvisszafizetési garancia
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől1600+ szerver 50+ országban
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektőlOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

Olvassa el az ismertetőt

ExpressVPN

Ár 8,32 USD / hónap éves előfizetésre

4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől 30 napos pénzvisszafizetési garancia
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől Akár 256 bites titkosítás
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől Könnyen használható alkalmazások / szoftverek
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől 24/7 élő támogatás
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől 100+ szerver 78 országban

Olvassa el az ismertetőt

NordVPN - Győztes

Ár 8,32 USD / hónap éves előfizetésre.

4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől 650+ szerver 50+ országban
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől2048 bites titkosítás
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektőlTöbbes bejelentkezés 6-ra
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektől30 napos pénzvisszafizetési garancia
4 legjobb VPN Mac-hez, hogy megvédje eszközét a hackektőlTámogatja a Netflix alkalmazást a SmartPlay szolgáltatás segítségével

Olvassa el az ismertetőt

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments