World Cup Draw: Ryhmäkohtaiset analyysit ja ennustaminen

[ware_item id=33][/ware_item]

Jos haluat lukea FIFA-ryhmän ryhmäanalyysin perusteella, jatka tämän lukemista, mutta jos haluat FIFA: n puolivälin ja lopullisen analyysin kuin lukea Uusi blogi:


FIFA: n Worldcup-semifinaali ja lopullinen analyysi ennusteilla

Arvonta on tehty ja suurin jalkapallovaihe on asetettu tervetulleeksi parhaat FIFA World Cup 2018 -kilpailuun osallistuvat pelaajat. Jokainen ryhmä on kilpailukykyinen ja alakoirat voivat tehdä häiriöitä, koska jalkapallo on kyse kaikista, jotka toimittavat tämän päivän. Katsotaanpa FIFA WorldCup 2018 -ryhmiä:

32 joukkuetta ja 8 ryhmää

Ryhmä A: Venäjä, Uruguay, Egypti, Saudi-Arabia

Ryhmä B: Portugali, Espanja, Iran, Marokko

Ryhmä C: Ranska, Peru, Tanska, Australia

Ryhmä D: Argentiina, Kroatia, Islanti, Nigeria

Ryhmä E: Brasilia, Sveitsi, Costa Rica, Serbia

Ryhmä F: Saksa, Meksiko, Ruotsi, Etelä-Korea

Ryhmä G: Belgia, Englanti, Tunisia, Panama

Ryhmä H: Puola, Kolumbia, Senegal, Japani

On todella vaikea päättää, mikä ryhmä on ”Kuoleman ryhmä”, mutta tiivistämme sen sinulle.!

Venäjä, Ranska ja Englanti saivat edulliset arvonnat. Espanja ottaa vastaan ​​Portugalin ryhmässä B, kun taas Argentiina veti yhden vaikeimmista ensimmäisen kierroksen ryhmistä Kroatian, Nigerian ja Islannin kanssa. Meksikolaiset, Concacafin mestarit, pelaavat puolustavat mestarit, Saksa. Ryhmässä “F” tulee olemaan hyvä ottelu Ruotsin ja Etelä-Korean joukkueen välillä. Japani voi myös järkyttää ja siirtyä 16-kierrokseen, odotetaan ja katsotaan miten asiat muuttuvat lopulta.

Ryhmän A analyysi:

joukkueet: Venäjä, Uruguay, Egypti, Saudi-Arabia

Saudi-Arabia on vihdoin päässyt FIFA Worldcup -kilpailuun kahden peräkkäisen epäonnistumisen jälkeen, ja he joutuvat kohtaamaan isäntä, Venäjä, ja kaikki odottavat hetkeä katsella FIFA: n maailmancupia suorana verkossa. Molemmat joukkueet ovat heikkoja paperilla, mutta Venäjällä on silti pieni reuna kotipuolena olemisessa. Ryhmä on tasapainoinen ja ainoa joukkue, joka varmasti etenee seuraavaan vaiheeseen, ei ole kukaan muu kuin Team Uruguay.

Ennusteet: Venäjä ja Uruguay todennäköisesti

Ryhmän “B” analyysi:

joukkueet: Portugali, Espanja, Iran, Marokko

Portugali ja Espanja osallistuvat kuumiin kilpailijoihin FIFA Worldcup -pelissä, joka on ryhmän ainoa ottelu, joka tulee olemaan kynsien purkaminen. Emme myöskään voi aliarvioida Marokkoa, heillä on hyvä yhdistelmä ja ne ovat suoriutuneet poikkeuksellisen hyvin karsinnoissa, joten sinun kannattaa olla varovainen. Ryhmässä on myös Iran, joka on menestynyt melko hyvin Portugalin valmentajan Carlos Queirozin johdolla. Ei voi odottaa tapaavansa Irania ja Portugalia 25. kesäkuuta..

Ennusteet: Portugali ja Espanja epäilemättä!

Katso opas: Kuinka katsella FIFA Worldcupia Kodilla

Ryhmän “C” analyysi:

joukkueet: Ranska, Peru, Tanska, Australia

Jos Ranskalla olisi valinta, he eivät olisi voineet kirjoittaa käsikirjoitusta paremmin kuin tämä. Ollessaan ryhmässä Perun, Australian ja Tanskan kanssa on helppo kävellä, mutta he eivät voi ottaa ketään joukkuetta kevyesti; se on tietysti maailmancup. FIFA-rankingissa Peru on heikoin, kun taas Australian ja Tanskan ei pitäisi vaikeuttaa Ranskan joukkuetta niin toivoen, että ne nousisivat ryhmään.

Ennusteet: Ranska ja Tanska varmistavat paikan 16. kierroksella.

Ryhmän “D” analyysi:

joukkueet: Argentiina, Kroatia, Islanti, Nigeria

Argentiina on ryhmän D kuuma suosikki, se ei kuitenkaan ole heille kuppi teetä. Jokainen joukkue on tasapainoinen ja voi antaa kovan ajan. Vaikka joukkue on neljäs siemen, se ei voi pitää Nigeriaa heikkona arvona!

Nigerikkalainen keskikenttäpelaaja Wilfred sanoo, että avainasemassa 16. kierrokseen pääsyssä on antaa 200% Islantia ja Kroatiaa vastaan, kaksi ensimmäistä avapeliä Nigerialle.

Mutta emme silti voi päättää, onko ryhmä D kirjaimellisesti kuoleman ryhmä.

Ennusteet: Argentiina ja Nigeria jatkavat

Lue myös: Parhaat joukkueet, jotka seuraavat tätä FIFA Worldcup 2018 -tapahtumaa

Ryhmän “E” analyysi:

joukkueet: Brasilia, Sveitsi, Costa Rica, Serbia

Brasilia ei ole kovin kateellinen Ranskasta, koska he kohtaavat Costa Rican, Sveitsin ja Serbian ryhmäotteluissa. Mutta onko se todella taistelu toisesta sijastä? Ei, emme usko niin, kuka tahansa voi ylittää tämän ryhmän; tällä kertaa se voi olla Sveitsi, he ovat päteneet neljänteen peräkkäiseen maailmancupiin ja joukkue näyttää melko hyvältä Stephan Lichtsteinerin kapteenin alaisena.

Ennusteet: Brasilia ja Sveitsi jatkavat

Ryhmän “F” analyysi:

joukkueet: Saksa, Meksiko, Ruotsi, Etelä-Korea

Kuten Ranskassa ja Brasiliassa, Saksalla ei ole varmaa valitusta. Toinen ryhmä taistelee toisesta paikasta! Ruotsi on ahkera, mutta ei niin vaikuttava, eikä Etelä-Korealla eikä Meksikolla ole laatua suojelemaan puolustavaa mestaria. Muissa uutisissa meidän on arvostettava eteläkorealaista Virallinen Team Jersey paita, toivottavasti he vaikuttavat meihin myös pelillä.

Ennusteet: Saksa ja Ruotsi jatkavat.

Ryhmän “G” analyysi:

joukkueet: Belgia, Englanti, Tunisia, Panama

Joukkue Belgium voidaan katsoa olevan yksi suosikkeista päästä semifinaaliin, heidän puolellaan on tällä hetkellä yksi parhaimmista kansainvälisessä jalkapalloissa, ainakin paperilla. Nuorella joukkueella on kiistatta kaksi Premier League -pelissä olevaa pelaajaa; Eden Hazard ja Kevin de Bruyne, kun taas Adnan Januzazin nimi joukkueessa on epätodennäköistä johtuen epäjohdonmukaisesta suorituksesta klubinsa kanssa ja hän ei ehkä saa kutsua turnaukseen. Tunisia ja Panama eivät ehkä tee meihin paljon vaikutusta, joten Englannilla ja Belgialla on selvästi paremmat mahdollisuudet 16-kierrokselle.

Ennusteet: Englanti ja Belgia (jos Englanti ei tukehtu)!

Ryhmän “H” analyysi:

joukkueet: Puola, Kolumbia, Senegal, Japani

Tämä ryhmä on erittäin avoin, puolalainen joukkue oli heikoimpien siementen joukossa, ja Team Colombialla on kunnianhimo saavuttaa ensin. On vaikea ennustaa, kuinka Japani ja Senegal esiintyvät suurimmassa tapahtumassa.

Ennusteet: Joten sanomme Puola ja Japani (Tämä on ilman laskelmaa)

Ei Yhdysvaltoja, joten ei maailmancupia? Ei!

Voit tehdä kaiken hyödyn tästä maailmancupista vedomalla oikealle joukkueelle tätä maailmancupin otsikkoa varten. Joten alla on analyysimme, joka auttaa sinua tekemään oikean valinnan;

Britannian vedonvälittäjän Paddy Powerin mukaan puolustavat mestarisaksalaiset ja Brasilia ovat nykyisiä 5-1-suosikkeja. Hän arvioi myös France Teamin (6-1), Espanjan (13-2) ja Argentiinan (8-1) vakaviksi kilpailijoiksi. maailmancupiin. Isäntämaa Venäjä on 33-1.

Onnekas? Etsitkö live-otosta? Panos naapureille: Meksiko on 100-1.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments