Vuoden 2019 parhaat torrentisivustot – anna torrentin alkaa!

[ware_item id=33][/ware_item]

Kesällä 2016 suljettiin yksi suosituimmista torrent-sivustoista, Kickass Torrents. Se oli valtava isku torrent-sivustoille ja niiden usein käyttäjille. Yhdysvaltojen hallitus toteutti operaation yhteistyössä MPAA: n (Motion Picture Association of America) kanssa. Suurimpia vartioitiin entistä enemmän kun viranomaiset vahvistuivat pyrkimyksissään piratismia vastaan. Samaan aikaan torrent-markkinoilla ilmeni aukko. Useat torrent-sivustot ryntäsivät täyttämään onnistuneimpien jättämät tyhjät paikat.


Itse asiassa torrent-sivusto, jolla on eniten liikennettä, ei välttämättä ole paras. Joten sinun täytyy nähdä, mikä sopii tarpeisiisi parhaiten. Niillä kaikilla on erilaiset ominaisuudet ja käytännöt, joten luet sitä paremmin vähän ennen kuin sokeat sisään ja joudut pettymään. Katso katsaus torrentisivustoihin 2019, joita käyttäjät usein suosittelevat.

Pirate Bay

Monet väittävät, että osuvasti nimetty torrentisivusto, The Pirate Bay, oli suurin, eikä Kickass Torrentit. Se on torrent-sivusto miljoonille käyttäjille ympäri maailmaa. Se perustettiin noin vuoden 2003 aikana. Ensimmäinen vaikutelma Pirate Baystä on, että se on hyvin yksinkertainen. Se on ehdottomasti käyttäjäystävällinen, joten se sopii erinomaisesti aloittelijoille ja niille, jotka eivät ole innokkaita netti surffaajia. Pirate Bayssä on loistava joukko pikalinkkejä. Voit selata äskettäin ladattuja torrenteja siellä. Katso TV-ohjelmia, musiikkia, 100 suosituinta toistoa, ääntä, videota ja sovelluksia. He tarjoavat myös blogin ohjausta varten ja keskustelufoorumin.

Katso: Paras VPN anonyymissä torrentissa

RARBG

Tämä ei ole yhtä vanha kuin The Pirate Bay, mutta se on silti yksi tämän päivän suosituimmista torrent-sivustoista. Se ilmestyi ensimmäisen kerran paikalle vuonna 2008 ja on nyt saavuttanut korkeamman aseman kuin monet suuret kilpailijat, jotka ovat vielä kaukana siitä. RARBG tarjoaa täydellisen luettelon torrentien selaamisesta ja valitsemisesta. Voit tarkistaa päivitykset Uutiset-osiosta ja nähdä, saattavatko heidän 10 parasta kiinnostaa sinua. Luettelo uusista torrentista löytyy heidän kotisivulta. Napsauta ”Box Office” saadaksesi uusimmat ja suosituimmat elokuvat. Voit kirjautua sisään kotisivulta, joka on aika kätevää. Heidän kategorialuettelossaan on musiikkia, elokuvia, pelejä, ohjelmistoja ja TV-ohjelmia.

YTS.AG

Seuraava vaihtoehto on ainutlaatuinen ja palvelee erityisesti käyttäjiä, jotka etsivät YTS eli YIFY torrentteja. Tämä väittää olevansa ainoa torrentikohta tälle tietylle torrentin lajikkeelle, vaikka näiden kahden välillä ei ole virallista yhteyttä. Siitä huolimatta YTS.AG on loistava paikka saada YIFY torrentteja suosikkielokuvasi. Plussa on, että ne tarjoavat heille 720p, 1080p ja 3D-resoluutiota, joten voit valita haluamasi vaihtoehdon. Toinen vaatimus, jonka he väittävät, on, että torrentisi ladataan nopeasti, koska tiedosto on suhteellisen pieni. Valitettavasti heidän käyttökokemuksensa eivät ole tässä suhteessa yhtä vaikuttavia.

Lue myös: Kuinka tarkistaa Torrent-IP-osoitteesi

Torrentz2

Kuten Kickass Torrents, myös Torrentz.eu oli käyttäjien suosikki, ennen kuin se sulki vapaaehtoisesti elokuussa 2016. Kyllä, 2016 oli torrentimaailmalle surullinen vuosi. Onneksi Torrentz.eu: n faneille klooni ilmaantui pian sen jälkeen. Torrentz2.eu on aivan sama asia kuin Torrentz.eu. Se on lähinnä kopio, joka on luotu pelkästään torrent jättilän korvaamiseksi. On niin hyvä, että voit työskennellä tutun asettelun kanssa ja nauttia laadukkaista torrentista. He väittävät olevansa "meta-hakukone ja monihaku" -järjestelmä. Voit löytää nopeasti hakemistoluettelon heidän hakemistostaan ​​Ohje-osiosta, jos olet utelias.

1337x

Asettelu ja suunnittelu ovat erittäin tärkeitä torrent-sivustolle, koska käyttäjät haluavat turhaa hakua ja latausta. 1337X erottuu käyttäjäystävällisestä suunnittelusta, joka tarjoaa runsaasti selkeyttä uudelle vierailijalle; he tietysti kiinnittävät huomiota yksityiskohtiin. Huomaat heti pieniä muutoksia heidän verkkosivuillaan nykyisen kauden mukaan. Heillä on jouluteema ja nopea linkki lomaelokuviin kotisivullaan joulukuussa. Ne tarjoavat vaihtoehtoisia verkkotunnuksia, jos jokin elokuvista estetään. 1337X näyttää myös ”Viikon parhaat”. Heillä ei ole vain joulu-suosikkeja, mutta myös ulkomaisia ​​elokuva-suosikkeja parannettua hakua varten. Voit myös selata torrenteja TV-ohjelmien, pelien, sovellusten ja muiden suhteen. Oikealla puolella on myös pikalinkkejä useampiin luokkiin, mukaan lukien musiikki ja dokumentit.

Lue myös: Ero välityspalvelimen, VPN: n ja Tor: n välillä

EZTV.AG

Tämä on aivan erilainen kuin viimeinen valinta, mutta teimme siitä edelleen suurimpien torrentisivustojen joukossa 2018. Verkkosivun ulkoasu näyttää olevan hiukan sotkuinen, mutta tärkeät näkökohdat ovat silti helppo löytää. Voit kirjautua sisään kotisivulta ylhäältä. Hakupalkki sijaitsee aivan sen vieressä, joten se säästää aikaa. TV-ohjelmalista, foorumi, “Ohje” ja UKK-linkit ovat tarkalleen sen yläpuolella. Kuten nimestä voi päätellä, EZTV.AG keskittyy pääasiassa televisio-ohjelmiin. Ainutlaatuinen hakuominaisuus on, että voit päättää, haluatko videon, jonka resoluutio on 480p vai 720p. Jotkut käyttäjät valitsevat boikotoida sitä, koska sillä on omistajuuden suhteen kiistanalainen historia.

Torrentdownloads

Jos tukkeuma on olemassa, voit ehdottomasti löytää vaihtoehtoisia linkkejä nopealla Google-haulla tai luotettavan VPN: n avulla. Suunnittelu ja asettelu muistuttavat Kickassin torrentteja, joten se on hyvä asia. Oikealla olevassa päävalikossa on luokkia, kuten musiikki, elokuvat, anime, kirjat, pelit ja ohjelmistot. Sillä on jopa nopeita linkkejä torrentille edellisestä päivästä ja kyseisestä päivästä. Voit nähdä kunkin kategorian suosituimmat torrentit myös kotisivulla. Oikeassa yläkulmassa on tyhjä hakupalkki.

Lue myös: Kuinka torrent turvallisesti ja laillisesti

Limetorrents

Tämä on samanlainen kuin Torrentdownloads käyttökokemuksessa. Yläosassa olevalla hakupalkilla on kuitenkin suodattimia, jotka perustuvat luokkiin, kuten musiikki, elokuvat, kuvat, matkapuhelin, aikuinen jne. On hienoa, että löydät helposti linkit ”Suosituimmat torrentit” ja “Uusimmat torrentit”. Voit selata kutakin luokkaa erikseen myös oikealla olevasta luettelosta.

Mikä torrent-sivusto on henkilökohtainen suosikkisi? Kerro kanssasi henkilökohtainen suosikki torrentisivustoasi vuodelle 2019 ja kerro meille, jos olemme jättäneet mihinkään. Pidä hauskaa Torrenting!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments