VPN: n asettaminen ja kanavien estäminen Roku-ohjelmassa

[ware_item id=33][/ware_item]

Valtava määrä kanavia on yhteensopivia Roku-laitteen kanssa, minkä vuoksi Roku on yksi suosituimmista suoratoistolaitteista. Suuri osa Roku-palvelun suoratoistopalvelusovelluksista ja -verkoista on kuitenkin saatavana vain Yhdysvaltojen katsojille. Tämä on pettymys monille Roku-faneille ympäri maailmaa. No, ei enää, koska koodi Rokon estämiseksi mistä päin maailmaa tahansa on vihdoin murtunut.


Tässä blogissa aiomme näyttää sinulle, kuinka voit poistaa kaikkien Roku-kanavien lukituksen VPN: n avulla. On erittäin tärkeää, että valitset nopeaa ja laadukasta VPN-verkkoa. Upea VPN varmistaa, että Roku-laitteesi on suojattu.

Kuinka katsella amerikkalaisia ​​kanavia Rokulla Yhdysvaltojen ulkopuolella älykkäällä DNS: llä

Et voi katsella amerikkalaisia ​​kanavia Rokulla Yhdysvaltojen ulkopuolella maantieteellisten rajoitusten takia, mutta voit varmasti käyttää Smart DNS: tä siihen. Älykäs DNS mahdollistaa Yhdysvaltojen kanavien eston Rokuun Yhdysvaltojen ulkopuolella. Se todella huijaa kanavien suoratoistoa ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa. Jotta voit katsella amerikkalaisia ​​kanavia Roku-ohjelmassa, sinun on määritettävä Smart DNS reitittimellesi. Sitten voit katsella amerikkalaisia ​​kanavia, kuten HBO GO, Hulu, Crackle ja Showtime.

Älykäs DNS ei kuitenkaan piilota todellista IP-osoitettasi. Jos haluat katsella American Netflix -laitetta Roku-laitteellasi, sinun on estettävä reitittimelläsi Google Public DNS. Voit tehdä sen helposti asettamalla staattiset reitit reitittimellesi. Viimeinen mutta ei vähäisimpänä hieno asia on, että Smart DNS ei hidasta Internet-nopeuttasi.

Kuinka luoda amerikkalainen Roku-tili

Jos haluat katsella kaikkia amerikkalaisia ​​kanavia Roku-ohjelmassa, sinun on tehtävä amerikkalainen Roku-tili. Luo tili seuraavien vaiheiden avulla:

Vaihe 1

Hanki VPN-tilaus.

Vaihe 2

Yhdistä palvelimeen Yhdysvalloissa.

Vaihe 3

Siirry osoitteeseen http://my.roku.com/index.

Vaihe 4

Valitse ”luo tili” verkkosivustolla.

Vaihe 5

Täytä tarvittavat tiedot. Napsauta sitten “jatka”.

Vaihe 6

Valitse nasta ja napsauta “jatka”.

Vaihe 7

Valitse maksutapa.

Vaihe 8

Anna kelvollinen postinumero.

Vaihe 9

Tilisi tehdään onnistuneesti.

Vaihe 10

Palauta lopuksi Roku-laite tehdasasetuksiin. Sitten olet kaikki valmis!

Kuinka luoda UK Roku -tili

Jos haluat katsoa Ison-Britannian kanavia Roku-palvelussa, tarvitset Ison-Britannian Roku-tilin. Jos sinulla on UK Roku -tili, voit asentaa kanavia, kuten BBC iPlayer, iTV ja Channel 4. Luo UK Roku -tili seuraavien ohjeiden mukaan:

Vaihe 1

Hanki VPN-tilaus.

Vaihe 2

Yhdistä palvelimeen Isossa-Britanniassa.

Vaihe 3

Siirry osoitteeseen http://my.roku.com/index.

Vaihe 4

Valitse ”luo tili” verkkosivustolla.

Vaihe 5

Täytä tarvittavat tiedot. Napsauta sitten “jatka”. Voit käyttää vääriä UK-osoitteita.

Vaihe 6

Valitse nasta ja napsauta “jatka”.

Vaihe 7

Valitse maksutapa.

Vaihe 8

Anna kelvollinen postinumero.

Vaihe 9

UK Roku -tilisi tekeminen onnistuu.

Vaihe 10

Palauta lopuksi Roku-laite tehdasasetuksiin. Sitten olet kaikki valmis!

Kuinka asentaa VPN Roku-laitteeseen

VPN-sovellusta ei voida asentaa suoraan Roku-laitteeseen. Voit kuitenkin valita palvelun, joka voidaan asentaa reitittimellesi. Alla on asennusoppaamme, joka näyttää sinulle, kuinka voit tehdä sen.

Ensinnäkin, valitse VPN, joka sallii useiden samanaikaisten laiteyhteyksien. Se suojaa kaikkia Internet-yhteyttä käyttäviä laitteita. Seuraavassa annetaan tapoja, joilla voit asentaa VPN: n Roku-laitteeseen:

Menetelmä 1

Asenna VPN reitittimelle.

Menetelmä 2

Asenna VPN Mac- tai PC-tietokoneelle ja käytä sitä WiFi-yhteyspisteenä.

Menetelmä 3

Asenna älykäs DNS-välityspalvelin reitittimeen. Valitse VPN-yhteensopiva reititin, kuten Asus, Netgear, TP-Link, D-Link, Cisco, Buffalo ja Belkin.

Edut VPN: n käytöstä Roku-laitteessa ja kaikissa muissa laitteissa

VPN: n käytöstä on paljon etuja ja ne ovat:

Online-nimettömyys

Kaikki tärkeimmät VPN-verkot käyttävät huippuluokan suojausominaisuuksia, kuten DNS-vuodonsuojausta ja automaattisia tappokytkimiä. Nämä ominaisuudet pitävät henkilöllisyytesi täysin nimettömänä verkossa. Jos VPN epäonnistuu, nämä ominaisuudet estävät tietoja poistumasta laitteestasi, ja se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun pitäisi valita VPN, jolla on tiukat kirjautumattomuuden periaatteet.

Online-tietosuoja

VPN suojaa tietosi hallitukselta, hakkereilta ja Internet-palveluntarjoajien valvonnalta. VPN: t käyttävät salausta, joten vaikka hallitus tai tietoverkkorikolliset saavat pääsyn tietoihisi, salaus tekee siitä lukemattoman. Jos käytät VPN: tä, kukaan ei voi seurata selaushistoriaasi.

Etäyhteys

Jos kyseessä on yritys, a VPN on suuri etu koska tietoihin pääsee etäyhteyden kautta kotoa tai mistä päin maailmaa tahansa. Tämä voi lisätä tuottavuutta yrityksessä.

Poista verkkosivustojen esto ja ohita maantieteelliset rajoitukset

VPN: t pystyvät ohittamaan maantieteelliset rajoitukset. VPN: n avulla voit käyttää estettyjä verkkosivustoja ja pelata rajoitettuja pelejä.

Eri IP-osoite

VPN muuttaa todellisen IP-osoitteesi. Se voi antaa sinulle haluamasi maan IP-osoitteen.

Halvat liput

Salaisuus, jota monet ihmiset eivät tiedä, on, että VPN: ää voidaan käyttää ostamaan halpoja lentolippuja, jotka ovat saatavana yksinomaan tietyissä paikoissa. Saadaksesi halvan lentolipun, etsi sijainti, jonka elinkustannukset ovat alhaiset kuin asut. Tämä temppu toimii myös monissa muissa vuokrauspalveluissa.

Parhaat VPN: t, joilla Roku voidaan estää

Jotkut parhaista RNK: n käytöstä Roku: n estämiseksi ovat;

NordVPN - Voittaja

VPN: n asettaminen ja kanavien estäminen Roku-ohjelmassa

NordVPN on kaikkien aikojen suosituin ja erittäin luotettu VPN. Siinä on nopea palvelin, joka tarjoaa sinulle sujuvan Roku-streaming-kokemuksen. Sen asennus on myös erittäin helppoa. Käyttöliittymä on myös käyttäjäystävällinen.

Se tarjoaa korkeatasoisia ominaisuuksia, kuten; Vahva tietojen salaus, DNS-vuodonsuojaus, CyberSec (estää mainoksia), Tupla-VPN (salaa tietosi kahdesti turvallisuuden varmistamiseksi) ja automaattinen tappauskytkin.

Sillä on myös kirjautumattomuuskäytäntö ja vakaa VPN-yhteys. Sillä on yli 5000 palvelinta 60 maassa. Se on yhteensopiva Android, Windows, MacOS, iOS iPhone ja iPad, Linux, Chromen jne. Kanssa. Se tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea. Se on räätälöinyt VPN-protokollia eri tarkoituksiin.

Tällä hetkellä he tarjoavat 75% alennuksen 3-vuotisesta suunnitelmastaan, joka on juuri se kirsikka, joka maksaa sinulle 2,99 dollaria kuukaudessa 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

ExpressVPN

VPN: n asettaminen ja kanavien estäminen Roku-ohjelmassa

ExpressVPN: llä on suuri yhteyden vakaus ja käyttäjäystävälliset sovellukset. ExpressVPN on myös yksi tärkeimmistä VPN-verkoista. He keskittyvät tarjoamaan online-tietoturvaa ja yksityisyyttä käyttäjilleen. Sillä on hienoja ominaisuuksia, kuten; ei lokia, rajoittamaton palvelinkytkin, luokan paras salaus, nollatiedon DNS, tapikytkin, jaettu tunnelointi ja rajaton kaistanleveys.

Heidän palvelimet ovat 160 sijainnissa 94 maassa. Se on yhteensopiva Windowsin, Macin, Androidin, Linuxin, iOS: n kanssa & reitittimet.

Tällä hetkellä ExpressVPN tarjoaa 49%: n kiinteän alennuksen ja 3 kuukauden ylimääräisen lisäyksen 1 vuoden ExpressVPN-tilaukseen. Tämä tarkoittaa, että voit saada 15 kuukautta maksamalla vain 12 kuukautta!

CyberGhost

VPN: n asettaminen ja kanavien estäminen Roku-ohjelmassa

CyberGhost on myös iso nimi VPN-markkinoilla. Monet ihmiset luottavat siihen ympäri maailmaa. Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten: IP-osoitteen piilottaminen, lokien poistuminen, mainosten estäminen, suojatut tapahtumat ja keskustelut sekä haittaohjelmien estäminen. Se tarjoaa myös monialustaisen suojauksen. Sillä on myös globaaleja palvelimia.

Tällä hetkellä he tarjoavat 77%: n alennuksen 3-vuoden suunnitelmasta. Hinta alennuksella on 2,99 dollaria / kk ja 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Surf-Shark

VPN: n asettaminen ja kanavien estäminen Roku-ohjelmassa

Surf-Shark tunnetaan myös laajalti. Se on periaatteessa loistava VPN mihin tahansa tarkoitukseen ja se on erittäin luotettava. Sillä on erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten: ei IP-vuotoja, ei lokitietoja, nopea live-chat-tuki, automaattinen tapukytkin (vain natiivisovellukset) ja DNS-vuodonsuojaus.

Yksi suurimmista etuisuuksista on, että se voi poistaa Netflixin eston. Sen yhteysaika on keskimääräistä nopeampi. Torrentia varten se on ihanteellinen VPN. Sillä ei ole myöskään yhteysvirheitä. Siinä on sovelluksia Macille, Windowsille, iOS: lle, Androidille ja Linuxille. Se tarjoaa myös laajennuksia Chromelle ja Firefoxille.

Upea uutinen on, että siinä on 7 päivän ilmainen kokeiluversio Macille, iOS: lle ja Androidille. Heidän 24 kuukauden paketti maksaa nykyään 1,99 dollaria kuukaudessa (alennus 83%). 12 kuukauden suunnitelma maksaa tällä hetkellä 5,99 dollaria / kk (50% alennus).

IPVanish

VPN: n asettaminen ja kanavien estäminen Roku-ohjelmassa

IPVanish on myös hyvin tunnettu VPN. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja luotettava. Sillä ei ole liikennelokeja ja sen tiedetään olevan yksi nopeimmista VPN-verkoista, joita tänään tarjolla on. Se tarjoaa myös erinomaisen asiakaspalvelun ympäri vuorokauden. Sillä on palvelimia yli 60 maassa. Siinä on myös useita VPN-protokollia, kuten OpenVPN, IKEv2 ja L2TP / IPSec.

Se tarjoaa hienoja ominaisuuksia, kuten; Rajoittamaton kaistanleveys, 10 samanaikaista yhteyttä, rajoittamaton P2P-liikenne, tuntematon torrenting, usean alustan suojaus ja rajaton palvelimen vaihto. Tällä hetkellä he tarjoavat yhden vuoden suunnitelman 20% alennuksella. Hinta alennuksella on 3,33 dollaria kuukaudessa 7 päivän rahat takaisin -takuulla.

Lue lisää oppaita urheilu- ja viihdekanavien vapauttamisesta>>

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments