Voivatko VPN: t suojata sinua online hakkereilta? Otetaan selvää.

[ware_item id=33][/ware_item]

Ei ole yllättävää, jos sinulla on ollut henkilökohtainen tili tai verkkosivusto hakkeroitu, ainakin tällä teknologiakaudella. Yksi tapa hakkerointi on hyväksyttävää, jos se tehdään hyvästä syystä. Mutta entä jos huomaat yhtäkkiä, että yrityksesi verkkosivustoon on hakkeroitu ja kaikki tietosi on paljastettu? Eikö se ole kauhistuttavaa, ajattelee vain sitä? Se on yhtä pelottavaa kuin lasku vuoristokalliolta. Joten meidän on löydettävä tapa torjua tämä este takaisin. Koska jos maailman vallitsevien yksiköiden tilit voidaan hakkeroida, olet myös luettelossa.


Tietoverkkorikolliset seuraavat aina mahdollisuuksia, etkä koskaan voi tietää, kuinka pahasti he voivat vaikuttaa sinuun. Jos he ovat kuitenkin kehittäneet hakkerointitaitojaan, meillä on myös puolustusvälineemme päästäksemme pois tästä katastrofista. Ei ole ihme, että tekniikka on ottanut haltuunsa, ja löydämme joka päivä ratkaisuja ratkaisemattomien ongelmien ratkaisemiseksi. Onneksi on olemassa yksi toimenpide online-olemassaolosi suojelemiseksi. Kyllä, puhumme VPN: stä. Se on helppo ja yksinkertainen tapa puolustaa online-toimintaa ja tietojasi.

Hakkerointi tekniikat

Hakkerit ovat uskomattoman hyviä tekniikoillaan ja tilastoillaan. Muutamia tekniikoita käyttämällä hakkerit voivat helposti käyttää luottamuksellisia ja henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten luottokorttitietojasi, sähköposteja, salasanoja ja muita tietoja. Jos haluat mainita joitain, näppäinlogeja, salakuuntelua, evästevarkauksia, syöttiä ja kytkintekniikoita, siellä on paljon enemmän hakkerointitekniikoita. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että voit käyttää VPN: ää turvallisessa selaamisessa.

taistella takaisin vpn: llä hakkereita vastaan

Puhutaanko nyt lyhyesti siitä, mitä VPN-palvelu on tarkalleen, kuinka se voi suojata sinua kaikenlaisilta online-väärinkäytöksiltä ja kuinka voit välttää hakkerihyökkäyksiä. Epäilemättä VPN voi toimia pelastajana riippumatta siitä, kuinka vaikea ongelma on.

Nykyinen IP-osoitteesi on helposti jäljitettävissä - Tarkista IP työkalulla

Virtuaali yksityinen verkko

VPN, Virtual Private Network, on nimi, joka huutaa yksityisyyttä. Se on joustavin ja turvallisin palvelu verkkokäyttäjille. VPN: ää voidaan käyttää suojattuun selaamiseen, suojattuun yhteyteen, ja se tarjoaa myös edistyneitä tietosuojatyökaluja.

  • VPN voi suojata sinua hakkereilta.
  • Se voi tehdä torrentin turvallisena.
  • Se voi piilottaa henkilöllisyytesi verkossa, mikä tekee yleisen verkkokokemuksen turvassa.

Joten mitä VPN: ää tulisi käyttää?

Jos puhut VPN: stä, jokaisen VPN: n mukana on saatavana erilaisia ​​versioita ja palveluita. Ne kaikki ovat kuitenkin omalla tavallaan erilaisia, ja jotta voisit valita niistä helppoa, olemme luoneet luettelon parhaista valinnoistamme, joita voit hyödyntää ja tehdä online-kokemuksestasi turvallisemman kuin koskaan. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

NordVPN

Jos luulet, että sinulla ei ole tai on vähän yksityisyyttä surffailtaessa Internetissä ja etsit ratkaisua siihen, älä etsi enää. NordVPN on VPN, joka on suunniteltu vain sinä kuin tietoturvallisuustietoisille ihmisille.

Se on tiukka ei-kirjautuva VPN, yritys itse ei kirjaudu käyttäjän tietoihin tai toimintaan, se on heidän käytäntönsä. Lisäksi se tarjoaa Kill Switch -ominaisuuden. Kaikilla näillä korkean teknologian tietoturvan ylellisillä ominaisuuksilla se on edulliseen hintaan. Joten uskomme, että se on oikea valinta, jonka voit tehdä heti perimmäisen online-turvallisuuden takaamiseksi.

Kill Switch on ominaisuus, joka katkaisee sovellukset ja toiminnot, kun jokin toinen osapuoli keskeyttää tietosi. Se hajottaa toiminnan automaattisesti vain, jotta voit turvallisesti selata ja estää hakkerointia. Siksi NordVPN sisältää kiinteän ominaisuusjoukon kohtuulliseen hintaan.

ExpressVPN

ExpressVPN: n avulla voit selata kaikkia verkkosivustoja pelkäämättä, että tietosi paljastetaan. ExpressVPN salaa ja suojaa tietojasi uteliailta silmiltä. Se ei seuraa ja seuraa IP-osoitteitasi, sijaintiasi ja muita online-toimia.

ExpressVPN varmistaa myös, että tietojasi ei jaeta edes itse VPN: n kanssa, joten henkilökohtaisia ​​tietojasi ei ole mahdollista paljastaa kenellekään. Tämän kätevän palvelun avulla hakkerit eivät myöskään pystyisi jäljittämään online-toimintaasi, minkä seurauksena voit suojata kaikki tietosi tällä luotettavalla VPN-palvelulla..

IPVanish

Ei ihme, että verkkohyökkäysten määrä on lisääntynyt, ja tästä syystä monet verkkokäyttäjät etsivät nyt palveluita, jotka voivat pitää verkkotoimintansa nimettömänä. Koska tiedämme, kuinka suuri yksityisyys on sinulle tärkeää, keskitymme auttamaan sinua oppimaan luotettavimmista ja hyödyllisimmistä VPN-palveluista.

IPVanish on toinen hieno VPN-työkalu, joka tekee kaikki online-toiminnot näkymättömiksi ja hakkereiden ulottumattomissa. Se salaa hienosti kaiken verkkoliikenteen, mikä tarkoittaa varmasti, että kukaan ei uskalla jäljittää sinua. Salattu yhteys voi myös suojata sinut hakkereilta, kun käytät ilmaista Wi-Fi-verkkoa suosikki kahviloissasi ilman hätää.

SaferVPN

Mikään elämässä ei ole ilmaista, edes ilmainen internet. Voit istua julkisessa paikassa, käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä, mutta tunnet olosi silti turvalliseksi. Mutta niin tapahtuu vain, kun käytät VPN: tä. Se on ihanteellinen tapa surffata verkkopalveluissa ilman esteitä. SaferVPN voi salata Internet-yhteytesi ja voit suojata kaikkia henkilökohtaisia ​​tietojasi ja välttää hakkerihyökkäyksiä.

Kun selaat verkkoa nimettömästi, voit suojata luottokorttitietojasi ja tapahtumiasi, pankkitietojasi ja henkilökohtaisia ​​vaihtokauppojasi. Hakkereilla ei olisi tapa päästä henkilökohtaisiin online-toimintoihisi, koska käyttämäsi IP-osoitteet ovat nimettömiä ja VPN piilottaa.

On olemassa useita muita VPN-palveluita, jotka tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia. Niitä on kuitenkin niin paljon, ettemme voi luetella niitä kaikkia täällä. Siksi olemme maininneet sinulle vain parhaat. Joten lopuksi puhumme tästä, haluamme toistaa jälleen kerran, kuinka tärkeää on käyttää VPN: tä surffailtaessa verkossa. Se pitää tietosi turvassa ja parantaa verkkokokemustasi. Siksi, jos haluat mielenrauhaa Internetin käytön aikana, yllä mainitut VPN-ehdotukset palvelevat sinua parhaiten tässä suhteessa.

Viite tietoon

Nichols, R. K. (2000). Digitaalisen omaisuuden puolustaminen hakkereita, hakkereita, vakoojia ja varkaita vastaan. McGraw-Hill Professional.

Stewart, J. M. (2013). Verkkoturva, palomuurit ja VPN: t. Jones & Bartlett Publishers.

Hole, K. J., Dyrnes, E., & Thorsheim, P. (2005). Wi-Fi-verkkojen turvaaminen. Tietokone38(7), 28 - 34.

Hanna, G. (2005). Langattomien verkkojen suojaaminen tunkeilijoilta. CPA-lehti75(4), 68.

Kuvahyvitykset: vpnunlimitedapp.com & betternet.co

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments