Seuraavat joukkueet FIFA WorldCup 2018 Venäjällä

[ware_item id=33][/ware_item]

Vuoden 2018 FIFA-maailmancup on alle viikon päässä; emmekä voi pidä itseämme todistamassa joukkueita, jotka tarjoavat meille herkuttelun, täynnä jännitystä ja istuvuusheittoja. Jalkapallofanit odottavat uteliaana nähdäkseen, kuinka FIFA: n maailmancup menee ulos tällä kertaa. Turnaus palaa takaisin Eurooppaan sen jälkeen, kun viimeinen maailmancup järjestettiin Saksassa, vuonna 2006. Palaa tähän julkaisuun. World Cup alkaa ensimmäisellä ottelulla Venäjän ja Saudi-Arabian välillä. Meillä on luettelossa 32 voimakasta joukkuetta viettämään yksi kruunu. Kun Saksa on nykyisessä johdossa, haluamme nähdä, kuka sieppaa pokaalin tällä kertaa. Maailmanluokan pelaajat ovat täynnä kykyjä ja ovat innostuneita valaistakseen kentän. Otetaan nyt yksityiskohtainen keskustelu joukkueista, joita on kiinnitettävä huomiota FIFA World Cup 2018 -tapahtumaan.


  1. Brasilia

Brasilialainen FIFA Worldcup -joukkue

FIFA: n maailmancupin perustamisen jälkeen olemme nähneet Brasilian ylpeänä ottavan pokaalin kotiin, ei kahdesti tai kolme kertaa, vaan viisi kertaa. Tämä painos voisi olla heidän kuudes kerta, mitä meillä ei ole vielä nähdä. Brasilia on aina ollut iso nimi kansallisella tasolla. Venäjän lisäksi Brasilia on ensimmäinen joukkue, joka on karsinut maailmancupin. Neymarin kanssa, joka on maailman kallis pelaaja, heillä on loistavat mahdollisuudet mennä kauas World Cupiin.

Tämän lehden Brasilian joukkue näyttää voimakkaalta ja heittää ehdottomasti ennätykselliset ottelut. Nuorten kykyjensä ja olemassa olevien kykynsä varakkaiden pelaajiensa kanssa puolustajat, kuten Marcelo ja T.Silva, lisäykset kuten Casemiro ja Fred, Gabriel Jesus, Willian ja Roberto Firmino, Brasilia, ovat valmiita ottamaan kansallisen kunnian kotiin.

Brasilia kuuluu ryhmään E, ja se on vastoin Sveitsiä, Serbiaa ja Costa Ricaa. Ennustamme otteluiden olevan nautinnollisia ja Brasilian kärjessä.

  1. Saksa

Saksa Worldcup Squad 2018 Venäjä

Joukkue Saksa kanssa tyylikäs maailmancup-sarja ja sekoitus sekä kokemusta että voimaa. Joten pystyvätkö he puolustamaan vuoden 2014 tappavaa maailmancupia? Kuten ennustamme tuloksia, ei ole mitään uutta sanoa, että saksalaiset kerta toisensa jälkeen todistavat, että 90. minuutilla he ovat edelleen valmiita voittamaan ja sieppaamaan kuppinsa. Heidän motivaatio voittaa vahvana joukkueena auttaa heitä puolustamaan mitä tahansa joukkuetta, jota he kohtaavat. Saksalaiset pelaavat hyökkäävää ja nautinnollista jalkapalloa pitkillä siirroilla. Joachim Low yrittää aina tehdä jotain erilaista strategialla. He menevät ihmisen kanssa merkitsemään ja antavat joskus vastustajan hyökätä ja suunnitella vastahyökkäyksiä oikealta ja vasemmalta puolelta.

Joukkuetta johtaa Manuel Neuer, joukkueen maalivahti. Heidän vahvat puolustajansa, kuten Niklas Süle, Marvin, Ginter ja Boateng. Keskikenttäpelaajat kuten Julian Brandt, Emre Can ja Leon Goretza. Lisäksi huippupelaaja Mesut Özil ja 23 lahjakkaita rikkaita poikia edustavat Saksan voimanpesäjoukkuetta maailmancupissa.

  1. Espanja

Espanjan joukkue Venäjälle 2018

Espanja on täynnä veteraanien maailmancup-voittajaa ja uusia nuoria lisäyksiä joukkueissaan. Espanja on aina ollut suuri haastaja viime vuosikymmenen aikana tyylikkään ja loistavan ottelu-toimitustavan takia. Viimeisen kymmenen vuoden aikana he ovat voittaneet maailmancupin ja kaksi euroa. Viimeisessä World Cup -julkaisussa Espanjan piti valitettavasti poistua ryhmävaiheesta. Joukkue on kuitenkin tyytyväinen palaamaan takaisin voittamistapoihin nuorempien ja jännittävien pelaajien kanssa.

Lue myös: Katso Fifa Worldcup Russia 2018 Live Online - Täydellinen suoratoisto-ohje

Espanjassa David De Gea johtaa joukkuetta maalissa, joka on väitetysti paras maalivahti maailmassa. Puolustajistaan ​​puhuttaessa heidän puolustuksensa on yhtä vahva kuin koskaan, tietysti Jordi Alba, Dani Carvajal, Ferard Pique ja Sergio Ramos. Espanjan keskikenttäpelaaja, sanoisit yksi tai kaksi, mutta jokainen keskikenttäpelaaja voi avata pelin joukkueelle, kuten Isco, David Silva, Thiago Alcantara, Andres Iniesta ja Koke. Espanjassa on voimakas joukkue tässä World Cup -julkaisussa, ja niin kykenevä kuin jokainen joukkuepelaaja, joukkue voi valssattuaan titteliin tänä vuonna.

  1. Argentiina

Argentiina FIFA: n maailmancup 2018 -joukkue

Argentiinalla, World Cup -finalisteilla ja Copa America -finalisteilla on isot nimet joukkueessaan. Lionel Messin loputon innostus ja intohimo ovat antaneet hänelle kaiken, mutta hänen listastaan ​​puuttuu ainoa pokaali, joka on maailmancup. Voimmeko odottaa Argentiinan menevän askeleen edellä viimeisestä maailmancupista? Tuleeko tämä vuosi, jolloin Messi vie kunnian kotiin? Argentiina ei ole vain Lionel Messi, vaikka hän on heidän avainpelaajansa. Mutta joukkueessa on paljon tappavampia ja lahjakkaimpia pelaajia auttamaan Argentiinaa puolustamaan ja saamaan askeleen ylöspäin.

Argentiinan etulinja voi tehdä ihmeitä, Paulo Dybala, Higuain, Sergio Aguero, jota johtaa Lionel Messi; kun heistä neljä yhdistyvät, Argentiina ei pysähdy. Heidän keskikenttäpelaajillaan on myös taitoja tarjota; Angel Di Maria, Eduardo Salvio ja Ever Banega. Puolustajat, kuten Marcos Rojo, Javier Mascherano ja Gabriel Mercado, voivat asettaa pelin joukkueelle yhtenä.

Lue koko: Ryhmäkohtainen analyysi Fifa Worldcup 2018 Venäjälle

Argentiinalla on haastava peli Kroatian kanssa D-ryhmässä, seuraten otteluita Islannin ja Nigerian kanssa. Mutta voimme odottaa, että vuoden 2014 kilpailijat heittävät mahtavia otteluita tässä maailmancupissa, koska he ovat täällä palkinnon saavuttamiseksi.

  1. Ranska

Ranskan joukkue Venäjä Worldcup 2018: lle

Ranska, jonka nuoret pelaajat ovat kaikkein syvin ja laadukkain, on joukkue, jota on tarkkailtava. Ranskan maajoukkue yrittää ratkaista Euro 2016 -petoksen kotonaan nostamalla kesäkeskuksen maailmancup-tittelin. Joukkueella on suuri syvyys ja sillä voi olla sama korvaaminen melkein jokaisessa asennossa.

Paul Pogba ja Antoine Griezmann ovat keskeisiä ranskalaisia ​​pelaajia, jotka johtavat Kylian Mbappea, Ousmane Dembeleä, Kantea ja Olivier Giroudia. Tämä painos, Ranskan joukkue odottaa voittavansa toisen maailmancupin 20 vuoden jälkeen; näyttää siltä, ​​että he ovat yli euron tappion ja ovat valmiita valaisemaan kentän.

Ranska on ryhmässä C ja fanit odottavat näkevänsä heidät kärjessä. He järjestävät kovat ottelut Australialle, Tanskalle ja Perulle. Ei olisi helppo kävelymatka heille, mutta varmasti Ranskalla on paljon potentiaalia ryhmän kärjessä tai jopa lopulta voittamassa Worldcupia.

johtopäätös

Jokainen joukkue, jolla on erilaisia ​​pelityylejä ja vahvuuksia, on asetettu pääsemään Venäjän keskiosaan kesällä. Fanit huutavat, etsivät raivoissaan vammoja, värillisiä paitoja stadionilla, joukkueita, joilla on kilpailua, se on FIFA-vuosi ja se on vain muutaman päivän päässä. Kenen luulet tuovan kotiin maailmancupin? Kuka luulet toimittavan peliä muuttavia otteluita tässä FIFA-lehden 2018 painos?

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments