Parhaat VPN-palveluntarjoajat, joilla on rahat takaisin -takuu

[ware_item id=33][/ware_item]

Tietoverkkorikollisuus on liian suuri uhka, jotta voit nauttia ilmaisista, epävarmoista verkoista Internetissä. Tämä pelko ei kuitenkaan voi estää meitä käyttämästä Internetiä, mikä on tällä välin lähes väistämätöntä. Ongelmana on, että Internetissä on kaikenlaisia ​​käyttäjiä, ja monilla aloittelijoilla ei ole aavistusta vakavista uhista, joihin he päivittäin altistuvat. Jotkut iäkkäät käyttäjät eivät koskaan opiskelleet informaatiotekniikkaa tietääkseen paljon Internetin toiminnasta. Toiset ovat liian nuoria ymmärtääksesi kuinka vaarallinen internet voi olla, eivätkä ryhdy varotoimenpiteisiin itsensä suojelemiseksi.


Tässä tapauksessa inkognito-selaaminen esitetään hyväksi vaihtoehtona, mutta se ei suojaa sinua DNS-seurannalta tai järjestelmänvalvojien vaikutukselta. Lainvalvontaviranomaisten, sovellusten ja markkinoijien lisäksi kaikkialla on hakkereita, jotka voivat käyttää yksityisiä tietojasi, jos niitä ei ole salattu. Paras tapa pitää järjestelmäsi turvassa on tilata luotettava VPN (Virtual Private Network), joka salaa kaikki tietosi ja piilottaa IP-osoitteesi.

VPN-palvelun sisäänkirjautumisen tekijät

Tässä on pari vaatimusta, jotka auttavat sinua valitsemaan sinulle sopivan VPN: n.

  • Maassa sijaitseva VPN, joka joutuu lain mukaan toimittamaan käyttäjätietoja viranomaisille, ei ehkä ole paras valinta, koska niiden on säilytettävä tietyt tiedot
  • Useiden palvelin-protokollayhdistelmien käyttäminen on parempi, koska VPN: t pyrkivät hidastamaan Internet-yhteytesi nopeutta salauksen aikana
  • On tärkeää, että palvelimet ovat lähiympäristössäsi, samoin kuin sijainti, jonka haluat IP-osoitteesi osoittavan voimakkaan signaalin saamiseksi
  • Tarkista käyttäjän toimintotietojen pitämistä koskevat käytännöt, jotta voit olla varma, että VPN-yrityksen säännökset ovat sinulle hyväksyttäviä
  • Skannaa hintapaketit ja valitse budjettiisi pitkällä aikavälillä sopiva VPN, ei vain erikoistarjouksia, jotka kestävät vain rajoitetun ajan
  • Käyttäjien arvosteluita ei pidä sivuuttaa, koska opit paljon muiden kokemuksista, erityisesti asiakaspalvelusta

NordVPN

Saat tonnia erityisominaisuuksia liittyessäsi NordVPN-verkkoon. Tämä VPN-yritys sijaitsee Yhdysvalloissa, ja se tunnetaan korkealaatuisista yhteyksistään ja erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Ne tuottavat loistavan käyttökokemuksen ja tarjoavat usein alennuksia, joita voit hyödyntää. Niiden edullisin suunnitelma on heidän kauppa, joka on 2,99 dollaria kuukaudessa ja on rahan arvoinen. Voit yhdistää 6 laitetta vain yhteen NordVPN-tiliin samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että säästät rahaa jakamalla kanssasi asuvien kanssa. Voit saada rahat takaisin 30 päivän sisällä jos heidän palvelunsa ei vastannut odotuksiasi.

VPN-yrityksen palautuskäytäntö osoittaa, kuinka varmoja he ovat palveluissaan tietäen, että NordVPN tarjoaa ei-kysytyt rahat takaisin -takuut antaa kaikki hyvät tunteet tästä palveluntarjoajasta.

ExpressVPN

Tämä on todellakin yksi maailman suosituimmista VPN-palveluista ja hype on täysin perusteltu. Jos huomaat, että ExpressVPN-palvelu ei jostakin syystä sovellu sinulle, voit peruuttaa tilisi sisällä 30 päivää sen luomisesta ja saat rahasi takaisin. Lisäksi sillä on erittäin kätevä maksujärjestelmä käyttäjille, koska voit maksaa ExpressVPN-tilistäsi 23 eri maksutavalla.

He omistavat palvelimia 160 sijainnissa, joten voit ehdottomasti löytää palvelimen, joka antaa sinulle voimakkaimman signaalin ja parhaat edut. Heidän 15 kuukauden sopimus maksaa 6,67 dollaria / kuukausi.

Yksityinen Internet-yhteys (PIA)

Yhdysvalloissa toimiva yksityinen Internet-yhteys on erittäin suositeltavaa sekä asiantuntijoiden että tavallisten käyttäjien toimesta. Heidän edullisin kuukausipaketti maksaa vain 6,95 dollaria / kk, ja tilauksesi voidaan peruuttaa sisällä 7 päivää jos et ole tyytyväinen heidän palveluunsa. Voit muodostaa yhteyden yli 3000 palvelinpaikkaan ja testata niiden erinomaisia ​​protokollia löytääksesi täydellisen yhdistelmän.

Yleisimpien maksutapojen lisäksi voit maksaa tilistäsi myös lahjoilla, jotka tuottavat merkkejä kuten Best Buy, Costco ja Starbucks. Yksityisen Internet-yhteyden avulla voit liittää jopa viisi laitetta samanaikaisesti, mukaan lukien kannettavat tietokoneet, tablet-laitteet ja älypuhelimet korkean turvallisuuden internetyhteyteen..

VyprVPN

Jos budjettisi on tiukka, mutta et voi riskiä siitä, että henkilökohtaisia ​​tietojasi vuotaa, niin VyprVPN-vaihtoehtoa ei ole parempi vaihtoehto. Siihen kuuluu useita etuja, kuten erityisiä sovelluksia Android- ja Apple-laitteille. Voit kytkeä tietokoneesi, älypuhelimen, tabletit jne., Vaikka ne toimisivat Windowsissa, Linuxissa ja Macissa. Joten vaihtoehtosi laajentuvat, koska voit pitää 3 laitetta turvassa yhdessä samanaikaisesti samalla VyprVPN-tilillä. Voit valita 3 päivän ilmainen kokeilu tai hanki rahat takaisin 30 päivän sisällä jos et pidä siitä. Ensimmäinen suunnitelma alkaa vain 6,67 dollaria kuukaudessa.

CyberGhost

Voit hyödyntää TorGuardin tarjoamia yli 3700 palvelinta. Heidän uskomattoman kolmen vuoden sopimus maksaa 2,75 dollaria / kuukausi 45 päivän rahat takaisin -takuu. Voit nauttia nopeista yhteyksistä ja täydellisestä turvallisuudesta CyberGhostin avulla. Parasta VPN-palvelussaan on se, että he eivät säilytä mitään käyttäjäyhteyslokeja, mikä tarkoittaa, että loppupäästäsi ei ole tallennettu tietoja, joita lainvalvontaviranomaiset tai valtion virastot voivat käyttää sinua vastaan.

Testasimme yli 20 VPN-palveluntarjoajaa ja päivän päätteeksi olimme tyytyväisiä näihin 5 VPN-palveluun. Näin teimme:

  • Ostimme heidän VPN-tilinsä
  • Käytimme niitä muutaman päivän ja sitten
  • Teeskentelimme, etteivät olleet tyytyväisiä heidän palveluihinsa, vaikka olimmekin täysin
  • Pyysimme rahat takaisin

Emme ole ylpeitä tekemästään, mutta se koulutti meitä paljon. Saimme tietää, että monet VPN-palveluntarjoajista yrittivät vastustaa antamasta meille rahat takaisin, ja harvat heistä eivät. Nämä viisi yllä olevaa VPN: ää kuitenkin antoivat meille rahat takaisin ilman ongelmia. NordVPN antoi meille palautuksen esittämättä yhtäkään kysymystä, ja olimme vain hämmästyneitä. Siksi olemme asettaneet NordVPN-kaupan kärkeen.

Lisäksi arvioimme nämä 5 VPN-palvelua palvelun laadun perusteella.

No, siinä kaikki! Älä epäröi jakaa VPN-kokemustasi kanssamme osoitteessa [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments