Parhaat vaihtoehdot torrentingille – kuten sama vanha Kickass!

[ware_item id=33][/ware_item]

Kickass Torrentin sulkemisesta on kulunut yli vuosi. Omistaja Artem Vaulin on pidätetty pidätettynä lukemattomien omistajien tekijänoikeuksien loukkaamisesta vuosien varrella. Myös syytöksiä rahanpesusta lentäi ympäri. Vahinkojen on arvioitu olevan miljardeja, joten se ei ollut pieni tapaus.


Kuinka torrenting voi olla laitonta

Saatat ihmetellä, miksi torrent-sivustot toimivat niin avoimesti, kun tällaisia ​​vakavia juridisia vaikutuksia voi kohdata myöhemmin. Vastaus on harmaalla alueella, jossa torrent-sivustot toimivat. Torrenting ei ole laitonta. Torrenttiin sisältyy tiedostojen bittien ja kappaleiden pyytäminen eri lähteistä kokonaisuuden kääntämiseksi. Alkuperäisten omistajien tahdosta verkossa on paljon ilmaista materiaalia. Tällaisen sisällön lähettäminen ja lataaminen ei ole ongelma. Asiantuntijat suosittelevat kuitenkin ilmaisen sisällön lataamista virallisista lähteistä virusriskin välttämiseksi. Jos Kickass Torrentista löydettiin tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, omistaja voi pyytää sen poistamista ja verkkosivusto noudatti heidän toiveitaan. Oli kuitenkin tapauksia, joissa tekijänoikeuksien loukkauksia tapahtui ja tapahtuu edelleen torrent-verkkosivustoilla. Tämä on laitonta.

Torrent-maailma menetti jättiläisen

Kickass oli yksi suosikki verkkosivustoista, joissa löydettiin korkealaatuisia torrentteja käytännöllisesti katsoen mille tahansa. Käyttäjät voivat helposti etsiä kirjojen, elokuvien, TV-ohjelmien, pelien, sovellusten, ohjelmistojen jne. Torrentteja. Käyttäjät suosittelivat usein Kickass Torrents -sovellusta muille, koska useimpien saatavilla olevien torrenttien alla oli luotettavia arvosteluja. Sillä oli käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja se nautti jatkuvasti liikenteestä päivittäin.

Hanki paras VPN Torrenting-sovellukseen nyt

Kadonnut enemmän

Ikään kuin Kickass Torrentin menetykset eivät olisi tarpeeksi huonoja, saman ajanjakson aikana tapahtui muita uhreja. Pirate Bay, Torrentz.eu ja Extra Torrents sulkivat myös yritykset, jolloin usein käyttäjät olivat paniikkitilassa.

Mikä on vaihtoehto?

Klooneja on esiintynyt täällä siellä vaihtoehtona Kickass Torrentsille hallitakseen valtava aukko, jonka nämä rakastetut verkkosivustot ovat jättäneet. Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka samankaltaiset he ovat ja kuinka hyvin ne toimivat. Joten älä koputa sitä ennen kuin yrität.

Tutustu seuraaviin Kickass-torrentsien hienoihin vaihtoehtoihin, jotka herättävät toiveesi tulevaisuuden torrentissa.

Lue myös: BitTorrent vs uTorrent

EZTV.AG

Jos luulet torrentin katselemaan suosikkitelevisio-ohjelmasi, tämä olisi yksi täydellisimmistä vaihtoehdoista Kickass-torrentsille sinulle. Kuten sen nimestä voi kertoa, EZTV.AG on kyse kuumimmista TV-ohjelmista. Voit käyttää viimeisimpiä suosittujen esitysten jaksoja heidän kotisivultaan tai suorittaa haun siellä. Nimikkeiden vieressä on Tila-sarake, jotta pysyt tietoisena siitä. Voit myös tarkistaa kunkin otsikon arvosanan tai kirjautua sisään äänestämään itse.

Limetorrents

Hieno asia Limetorrentsissa on suodatusjärjestelmä, joka on sisällytetty heidän hakuun. Jos etsit animea, joka on juuri alkanut näyttää televisiosta, etsimässä, voit kytkeä kytkentäpainikkeen päälle "Anime". Jos teet niin, haku rajoittuu vain animeksi merkittyihin torrenteihin. Tämä säästää paljon aikaa kaventumalla vaihtoehtoja, jotta voit löytää ihanteellisen torrentin. Limetorrentsissä on kyse yhteisöstä ja personoinnista, joten on olemassa pikalinkit 'Ystäväni', 'Viestit', 'Palaute', 'Profiilini' ja 'Kirjanmerkit'.

Lue myös: Kuinka torrent turvallisesti

1337x

Vaikka tämä saattaa tuntua oudolta nimeltä Kickass Torrents -vaihtoehdolle, se ei todellakaan ole huono vaihtoehto. Näyttää siltä, ​​että 1337X painottaa suuntauksia. Voit nopeasti käyttää ”TOP100” -sivua heidän kotisivunsa vasemmassa yläkulmassa heti ”TRENDING” -kohdan vieressä. Se todennäköisesti toimii hyvin niille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, mikä on kuumia torrentimaailmassa tuolloin. Se helpottaa lataajia lähettämällä kotisivunsa yläreunaan REKISTERÖIDY, LOGIN ja UPLOAD. Se myös helpottaa hakulausekkeiden kirjoittamista, kun hakupalkki tuijottaa sinua kasvoihin.

Torrentdownloads

Torrentdownloads on yksi parhaista vaihtoehdoista Kickass Torrent -sovelluksille, varsinkin jos kyse on Kickass Torrent -sovelluksen ulkoasusta ja suunnittelusta. Se on erittäin “nykyinen” torrent-verkkosivusto, joka näyttää uusia torrentteja siitä päivästä ja edellisestä päivästä. Tämän vuoksi on erittäin kätevää löytää televisio-ohjelmien jaksoja, viimeisimpiä rivinvaihteita, sovelluksia, ohjelmistoja, pelejä jne. Jos etsit jotain hieman vanhempaa tai jotain varsin suosittua, kannattaa ehkä tutkia pääoppaassa esitettyjä luokkia. valikko. Hakupalkki on heidän kotisivunsa oikeassa yläkulmassa. Kirjoita vain kyselysi oikein oikeinkirjoituksin ja valitse korkealaatuiset torrentit.

RARBG

RARBG: n ensimmäisestä perustamisesta on kulunut noin kymmenen vuotta, mutta vasta sitten, kun käyttäjät jättivät jäähyväiset kuuluisimpiin torrent-verkkosivustoihin, se sai huomion. Se on tarpeeksi hyvä vastaanottaa ja korkea sijoitus Kickass Torrents -vaihtoehtojen joukossa. Saatat huomata, että RARBG: llä on enemmän persoonallisuutta ja luonnetta kuin useimmissa torrent-verkkosivustoissa. Käyttäjätiedot tarjoavat heille todennäköisesti arvokasta tietoa siitä, mikä on kuuma ja mitä käyttäjät haluavat nähdä enemmän. RARBG pitää vierailijat ajan tasalla “Uutiset” -alueella. Paitsi, että viimeisimmät merkinnät ovat heidän kotisivullaan, voit myös selata heidän luokkiaan saadaksesi lisää valintoja.

Lue myös: Parhaat torrent-sivustot vuonna 2018

Torrentz2.eu

Odotetusti kloonisivustot alkoivat näkyä Torrentz.eu: n sulkemisen jälkeen. Tämän vaihtoehdon suhteen kehittäjät ovat kirjaimellisesti suunnitelleet sen korvaavan Torrentz.eu: n. Se näyttää täsmälleen samalta. Torrentz.eu-sivuston minimalistinen web-suunnittelu oli suuri vetovoima etenkin aloittelijoille. Sen erinomainen toiminnallisuus teki siitä yhden suosikkeista Kickass Torrentin rinnalla. Heidän kotisivullaan on kolme perusosaa: “Haku”, “myTorrentz” ja “Ohje”. Aloittelijat voivat nopeasti käydä läpi ohjeissa esitetyt säännöt ja ohjeet. Se näyttää Torrentz2.eun tekijänoikeuskäytännöt, jotta voit olla varma, haluatko jatkaa hakuasi.

Torrenting saattaa asettaa sinut vaaraksi, että lainvalvonta valvoo sinua. Nämä virastot ovat aloittaneet vakavan torjunnan torrenteihin liittyvästä laittomasta toiminnasta yhdessä siihen liittyvien elinten kanssa. Hyvä VPN voi antaa haluamasi suojan piilottamalla IP-osoitteesi. Voit suojata itsesi kaksinkertaisesti VPN: llä. Se mahdollistaa myös tietosi kulkemisen turvallisen kanavan kautta, jolloin hakkerit eivät pääse siihen.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments