Parhaat lailliset lisäosat Kodille

[ware_item id=33][/ware_item]

Älykäs sukupolvi etsii jatkuvasti tapoja tehdä asioista halvempia ja helpompia. Kodi maksaa siitä, mitä todella haluat katsoa. Miksi saisit kaapelitilauksen satojen kanavien kanssa, joista katsot vain muutamaa? Paras osa Kodista on luettelo upeista laillisista Kodi-lisäosista, jotka voit asentaa niiden vastaavista arkistoista. Olet ehkä huomannut painotuksen sanalle “laillinen”. Mielenkiintoisia lisäosia on tosiasiassa kymmeniä, mutta monet niistä eivät kuulu lain rakentamiseen. Vaikka on totta, että tekijänoikeuslakit vaihtelevat maasta toiseen, miksi ota riski?


Kodi 2018: n parhaat juridiset lisäosat

Jos olet edelleen päättänyt tarkistaa joitain lisäosia, jotka eivät ole 100% oikeutettuja, ota varotoimet. Tilaa Kodi VPN, joka rakentaa suppilon tietojen suojaamiseksi ja piilottaa todellisen sijaintisi. Lainkuuliaisille kansalaisille tässä on luettelo parhaista legit Kodi -lisäosista 2018

 YouTube

Ah, vanha hyvä sovellus, johon voit aina luottaa, on paras (ja huonoin) verkkosisältö, jonka vain Tumblr ja Reddit varjovat. Emme puhu Vine. Tuo haava on vielä tuore. Kirjaimellisesti kuka tahansa voi kirjautua YouTube-tilille nykyisellä Gmail-tilillä. Jokaisella käyttäjällä on kanava, jolla he voivat ladata mitä tahansa jaettavaa. Laadukkain sisältö löytyy virallisista viihdekanavista. YouTube on melko hyvä antamaan suosituksia, jotka perustuvat katseluhistoriaasi. Voit nopeasti etsiä käyttäjää nimen perusteella tai etsiä videoita avainsanojen avulla. Siellä on osio kuumimmista uusista videoista eri kategorioissa, mukaan lukien musiikki, urheilu, uutiset jne.

Hulu

Sohvaperunat ja TV-riippuvaiset ovat todennäköisesti tuttuja Hululle. Voit paitsi katsella televisio-ohjelmia tunnetuista viihdeverkoista, mutta voit myös katsella alkuperäisiä Hulu-sarjoja. Jokaisessa videossa on useita palvelimia, joista voit valita. Niin kauan kuin sinulla on Android-laite, voit asentaa legit Kodi -lisäosat 2018 kuten Hulu avaamalla ”Asetukset”, ”Lisäosat” ja valitsemalla haluamasi lisäosan. Voit suunnitella keskeytymättömiä tarkkailuistuntoja Hulun kanssa Kodilla. Hulun molemmat hinnasuunnitelmat lupaavat vähän tai ei lainkaan mainoksia. Tällä hetkellä voit kirjautua koko kuukaudeksi ehdottomasti ilmaiseksi, minkä jälkeen kohtuullinen maksu on 7,99 dollaria / kuukausi. Hulu Live TV: llä on nyt saatavana beetaversiona hintaan 39,99 dollaria / kk sen jälkeen, kun olet nauttinut viikon suorasta TV-suoratoistosta.

Netflix

Kaikki ja heidän isoäitinsä tietävät Netflixistä. Se on päässyt popkulttuuriin, eikä se tule budjetoimaan pian. Joskus trendit vain nousevat, mutta Netflix takaa 100% tyytyväisyyden. On vaikea löytää joku, joka ei rakasta tätä huippuluokan suoratoistopalvelua. Se ei vain tarjoa laatua, mutta tuo myös kaikki kuumin televisio-ohjelmat. Voit tarkkailla ystävien kanssa (tai yksin, jos ystäväsi ovat ojottaneet sinut kokemattomaan lomaan). Alkuperäinen Netflix-sarja on aina katsomisen arvoinen. On syytä, että Stranger Things on tällä hetkellä eniten puhuttu show. Viime aikoina The Crown on kiinnittänyt katsojien huomion lahjakkaalla näyttelijä- ja tuomioistuinpolitiikallaan. Netflix on yhteensopiva useiden erilaisten Android-laitteiden kanssa, jotka voit linkittää Kodiin helposti.

Tarkista myös: Parhaat iPhone VPN-tietoturva ja salaus

SoundCloud

Ehkä sinulla on musiikin mieliala työskennellessäsi viimeisimmässä projektissasi tai vain tekemäsi askareita. SoundCloud on ihanteellinen laillinen Kodi-lisäosa musiikin ystäville. Tällä loistavalla alustalla on laaja valikoima genrejä, joista voit nauttia, ja luettelo kasvaa jatkuvasti. Uusia genrejä syntyy ja niistä tulee trendikkäitä joka vuosi. Koska niin paljon indie-taiteilijoita kokeilee ja jakaa luomuksiaan SoundCloudissa, tämä on paikka, josta kuulet heidät ensin. Tämä on erinomainen alusta niille, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita valtavirran musiikista. Taiteilijat ympäri maailmaa jakavat työtään SoundCloud-palvelun kautta, joten voit kuunnella musiikkia lukemattomilla kielillä.

Universal Movie Scraper

Ehkä etsit erilaista legit Kodi -laajennusta 2018. Kodille on saatavana monen tyyppisiä lisäosia toiminnon perusteella. Ennen kuin päätät suoratoistaa televisiosarjan, elokuvan, sarjakuvan, animeen tai dokumenttiin, haluat selvittää, onko se sinun aikasi arvoinen. Universal Movie Scraper on peittänyt sinut! Vie vain vähän aikaa sen löytämiseen ja asentamiseen arkistosta laillisten Kodi-lisäosien luettelossa. Tämä tehokas Kodi-lisäosa tarjoaa käyttäjille tietoja luotettavilta verkkosivustoilta, kuten IMDb, Rotten Tomatoes, OFDb.de, Fanart.tv jne. . Voit säätää asetuksia saadaksesi tietoja tietyltä verkkosivustolta Universal Movie Scraper -sovelluksessa lueteltujen joukosta.

PlayStationVue

PlayStation Vue on vakavasti vaikuttava tarjoamiensa ominaisuuksien ja valtavan sisältökokoelman avulla. Voit valita, mitä kanavia haluat katsella, ja suoratoistaa niitä suorana milloin haluat. Sen lisäksi, että se tarjoaa televisiokanavien keskeytymättömän suoran suoratoiston, myös voit tallentaa suosikki TV-ohjelmasi ja elokuvasi. PlayStation Vue: n suurin heijastus on se, että voit suoratoistaa viidessä laitteessa samanaikaisesti! Myöskään vuotuisista sopimuksista ei tarvitse huolehtia. Sillä on joustavat suunnitelmat, jotka vastaavat tarpeitasi. Tämä on ehdottomasti yksi edullisimmista legit kodi -lisäosasta 2018.

ratista

Laatu on synonyymi Sony Pictures -sovellukselle, joten ei ole yllättävää, että Crackle on loistava laillinen Kodi-lisäosa. He päivittävät koko ajan kirjastoaan käyttökokemuksen parantamiseksi. Crackle tarjoaa aina televisio-ohjelmia ja elokuvia, joilla on korkeimmat arvosanat. Crackle tarjoaa myös useita mielenkiintoisia Sony Pictures -ohjelmia. Mainokset tukevat sitä, mutta he ottavat mielellään katsojan ehdotuksia uudesta sisällöstä.

On monia muita uskomattomia laillisia Kodi-lisäosia, joita voit testata live-TV-suoratoistoa, elokuvia, TV-ohjelmia tai tiettyjä toimintoja varten..

Tarkista lisää Kodi-lisäosia:

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments